מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי שאלה כאשר אני מחליף לוח-אם אזאני צריך לפרמט את הכונן הקשיח שלי ביגלל שיש לי windows 7 מקורי ואני לא רוצה שיהיה בעיות של אי מקוריות כאשר הוא יגיד לי שה windows לא מקורי גם אני צריך לפרמט איזשהו רכיב אחר אשמח לדעת
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בן 2 המעבדים האלה, בהנחה שאני הולך לעשות OC בינוני שיהיה יציב בעבודה שוטפת איזה מעבד יהיה עדיף מבחינת ביצועים? ידוע לי שה3570K הרבה יותר טוב לOC השאלה אם ה3570K בOC יציב בעבודה רציפה (ישאר כך קבוע) יהיה חזק יותר מאשר ה4670K בOC יציב? האם ההבדל הטכנולוגי בינהם לא גדול ולא שווה בעצם את ההשקעה של עוד 200 שקל ל4670K? (הכרטיס מסך מובנה לא מעניין אותי) תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם הלוח הזה: GA-B75M-D3H. אני רוצה לחבר אליו רסיבר של קולנוע בייתי ואני לא רואה שיש לו יציאת spdif/coaxial , באתר היצרן רשום את זה: " [*=left]2/4/5.1/7.1-channel * To configure 7.1-channel audio, you have to use an HD front panel audio module and enable the multi-channel audio feature through the audio driver. [*=left]Support for S/PDIF Out " מישהו יודע מה האופציות שיש לי בשביל זה? ומה אומר מה שהיצרן רושם לגבי זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. המחשב יריץ עיבודים יחסית כבדים (כמו קימפול מערכת הפעלה לינוקס) כך שחשוב לי ביצועים. אני חושב על haswell השאלה שלי היא: האם כדאי להזמין עם DDR3 שעובד במהירות 1600 ? העניין הוא כזה: לפי מה שראיתי יש שתי מהירויות,: מה שנותנים בד"כ זה 1333 ואם רוצים 1600 צריך במפורש לבקש זאת. מה שאני חושש הוא (ואולי אני טועה) שבגלל ש1600 הוא טכנולוגיה חדישה יותר, ייתכן שהיא עדיין לא בשלה ולא יציבה וייתכן שיהיו בעיות כך שאם רוצים ללכת על בטוח כדאי יותר 1333 אני מעוניין לשמוע את דעתכם בברכה דן
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
מהו סוג המברג שאיתו מחזקים את הברגים הקטנים (בד"כ בצבע זהב או שחור) שאותם משחילים למארז ועליהם יושב הלוח אם?אני יודע שאפשר גם האצבע אבל מדובר במקרה בו הthreading לא משהו אז אני צריך כלי עזר. קראתי באינטרנט hex driver 3/16", קניתי וזה גדול מידי. הכי קטן שראיתי שקיים זה 3mm, מישהו יודע אם יתאים?
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי אני בדיוק בשלבים של קניית מחשב לצורך עריכת מוזיקה (cubase on windows 7) ואני מתלבט בין שתי האופציות הבאות : (בהנחה שאין הפרש בין המחירים ביניהם) intel i7-920 + X58A UD3R Gigabyte נגד - AMD FX 8350 + GA-870A-USB3L [זה לא גדול יותר בכוונה] - הולך לשלב עם הארדיסקים SATA 2 וזכרון 1333 8 Gb תודה לעונים
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם מסדרה לסדרה יש שיפורים בגיימינג שהם מורגשים? אם אני קונה נגיד I5 מהסדרה הזאת ובאותו תדר מהסדרה HASWELL כיצד בא לידי ביטוי השיפור בביצועים,ואיפה? האם משתלם לשלם 100 שקל יותר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות זכרונות חדשים למחשב בחנות שיש לה סניף בפתח תקווה כרגע אני לא יודע איזה זכרונות לבחור יש מבחר עצום אשמח לעזרתכם המפרט שלי הוא וינדוס 8 לוח אם DX58SO Intel מעבד i7 920 כרטיס מסך Radeon 8200 אם צריך פרטים נא להגיד תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כל הפוסט הזה קצת מביך אז אני אכתוב אותו זריז. אוקיי, אז שידרגתי את המעבד הפרהיסטורי שלי למעבד מיושן מצאתי את ה-phenom X4 9550 במחיר זול, והחלפתי בו את האתלון 64 3500+ הגריאטרי שלי (בשעה טובה). הפינים נראו ישרים ותקינים, אז ניקיתי אותו יפה, איפסתי ביוס בלוח, הנחתי בתושבת (טיפה התנגד בהתחלה אבל שכנעתי אותו בעדינות), מרחתי משחה תרמית איכותית והדלקתי את המכונה (על הדרך ניקיתי מארז וסידרתי את הכבלים שהיו מבולגנים בצורה מזעזעת). עד כאן שלב ההתקנה הפיזית, עבר בהצלחה רבתי ועכשיו לשלב התוכנתי: יש משהו שאני צריך לעשות בנוסף? מותקן ווינדוס 7 64 ביט. תודה למי שיסייע
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי רק בקניית לוח אם ומעבד וכבר אני 4 שנים לא כול-כך מבין כבר מי נגד מי בעולם המחשבים מה יותר שווה היום וטוב INTEL או AMD
-
- 12 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם ישן יחסית - K9N6PGM2-V2 http://msi.com/product/mb/K9N6PGM2-V2-FOR-EUP-v2-2-.html#/?div=Basic ומותקן לי עלו 4G של זיכרון (2x2G) של DDR2 88Mhz עכשו אני נואשות זקוק לזיכורן נוסף, אבל אני רוצה לעשות את זה במינימום כסף, בלי להחליף לוח אם ומחשב.. הבעיה שיש ללוח אם רק שני סלוטים, מה שאומר שאני חייב לקנות שבב של 4G ואני לא מש מוצא שבב של DDR2 800Mhz 4G (שבב יחיד) (כתוב שהלוח אם תומך ב - DDR2 667/800 SDRAM , max 8GB ) אשמח להמלצות של זכרונות שאני יכול להוסיף (כידי שיהיה לי לפחות 6G) בנוסף לא ברור לי, האם אני יכול להוסיף זכרון עם תדירות גובהה ממה שהלוח תומך? והאם הוא יכול לעבוד במקביל עם שבב בתדירות שונה? (לדוגמא שיהיה לי אחד של 2G 800 כמו שיש עכשו + אחד …
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
*אם זה לא מתאים לכאן תגידו לי ואני אעביר. מה שיש לי כרגע: מעבד: q6600 quadcore לוח אם: asus p5kc זיכרונות: 3gb ddr2 כרטיס מסך: nvidia geforce 9800 gtx כרגע הלוח אם שלי הוא בלי כרטיס מסך onboard ותומך ב- זיכרון עד 3gb ddr3. המטרה שלי (אם אפשרי) היא לקנות לוח שתומך ב- usb3, שכולל כרטיס מסך onboard ותומך גם בזכרונות די די אר 3 1600 12+ גי'גה. כרגע הכרטיס מסך שלי הוא בעל שתי יציאות dvi, אני מעוניין לחבר למחשב 2 מסכי מחשב + טלוויזיה hd אם זה אפשרי לאפשר גם אות מכרטיס המסך ומכרטיס מסך Onboard (לפי מה שקראתי זה אפשרי) אז : אני צריך לוח אם שתומך ב- q6600 ובכל מה שרשמתי + 12gb+, זיכרון ddr3 1600. אם לא אז אני אצרף עוד כרטיס מסך שיעבדו שניהם ב- sli. -התקציב שלי הוא סביב ה-…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהתחשב במחירים הזולים וכו' האם יש בכלל הצדקה למחשב שרובו GAMING?! אפילו בראייה לעתיד? האם 2 כפול 8 מספיק, לעומת 4 כפול 8, האם ה 32 נותן איזה שהוא משהו או לא יודע מה??
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום במסגרת חיפושי אחר שילוש חדש, נתקלתי ב EBAY במעבד Opteron 3350 HE. מדובר במעבד מבוסס ליבות piledriver עם מהירות בסיס של 2.8 ומהירויות טורבו של 3.1 ו - 3.8. מחירו היה זול למדי, כ 100$ - ולכן העניין. למעבד 8MB של זכרון cache ברמה L3 . דיי מכובד. המהירות היא כמובן, דיי נמוכה. מצד שני, יש לו הרבה זכרון מטמון והמעבדים הללו ידועים ביכולת ההמרה שלהם. לא הצלחתי, לצערי הרב, למצוא מידע ברשת על המעבד. מהי חוות הדעת שלכם על מעבד שכזה לשימוש כללי, שכולל גם גיימינג, במעט הזמן שיש לי לזה? נ"ב לצורך העניין, בעקרון אני מחכה ל Athlon II x4 760K, אך בינתיים מחפש "מציאות". אנא אל תהפכו את זה לדיון שבו אתה מנסים להמליץ לי על מעבד ותשאירו את הדיון על המעבד המדובר. תודה. ;-)
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי הI5 הוא מצויין לגיימינג אבל אין לי מושג לגבי זיכרונות ולוח אם. התקציב שלי לשלושת הדברים הללו הוא 2000 שקלים פלוס מינוס. הרבה תודות
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, לא יודע למה זה כל כך קשה אבל אני לא מצליח למצוא מאיפה להוריד דרייברים ל: לוח אם intel blkdh67clb3 cold lake מעבד intel core i5-2500 tray אני רוצה לפרמט את המחשב ושהדרייברים יהיו בהיכון על אחסון נייד, כי פעם שעברה בלי דרייברים לא היה לי אינטרנט. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר בלוח של ג'יגה בייט P67A UD3 B3 קצת זמן פנוי וקצת משעממם אז חשבתי לעדכן גרסא מישהו יכול להזכיר לי איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
צריך המלצה ללוח אם למחשב חדש שיתמוך במעבדים החדשים וגם עד 32 ג'יגה ראם והרבה חיבורים באיזור 500-600 שקל. עדיף של ג'יגבייט תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הלוח הזה Fatal1ty P67 Professional וראיתי שיצאו עידכונים עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם יצא גירסה לביוס? כי אני לא יודע איך מחפשים. יש פה כמה שיפורים שיצאו איך אני יודע עם זה תומך ? ומאיפה אני מוריד תהגדרות מחדש של הלוח אם ונגיד שאין לי דיסק? ועם אני לא מכניס תדיסק אין אנטרנט אין אפשרות להתחבר לאנטרנט בשום מצב אם אבדתם תדיסק ניסיתי מהפירמוט האחרון הוא פשוט לא התחבר. אז איך אני יודע מה חדש כאילו חייב לצאת עידכונים אין מצב שזה נשאר ככה. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Fatal1ty%20P67%20Professional זה הלוח עם משהוא יכול להסביר לי מפורט קצת זה יעזור בכליי על הלוח והשיפורים החדשים. תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין, בגירסת ה- S נקבל מעבדים שחמים ב- 20 מעלות פחות (TDP), אם כי על חשבון הביצועים (טורבו אותו דבר, 10% פחות ב'שוטף'). מכיוון שאני מעוניין במעבד שאינו מתחמם יותר מדי - האם כדאי לי לחכות שגירסאות ה-S יגיעו לארץ? כלומר -- האם בגירסאות אלו באמת נקבל טמפ' נמוכה משמעותית? קישורים נלווים:http://en.wikipedia.org/wiki/Haswell_(microarchitecture)#Desktop_processors
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום רב. אני מנסה לרכוש מחשב נייד שלא יורד בביצועים שלו מהמחשב הנייח שלי. הנייח: Celeron G530 הנייד (שאותו אני מעוניין לרכוש): U3227U האם אני צפוי להתיקל בירידה בביצועים? אציין שאני מתבסס על PASSMARK כדי לבסס את הקנייה, ושם מצאתי שהמעבד של הנייד (3227U), לא יורד מהסלרון הנייח. אגב: לשני המערכות אותו כונן SSD (שאותו אתקין), ולשניהם 8 גיגה ראם (שאני מניח פחות משפיעים על הביצועים)? בקיצור, לא רוצה לקפוץ למים לפני חוות דעתכם. המון תודה!
-
שלום רציתי לדעת אם לוח DB75EN יתאים למעבד I5-3350P תודה
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני בוהה כבר עשר דקות בשני הלוחות הנ"ל ולא מצליח להבין מה ההבדל בינהם חוץ מזה של GA-H87-D3H יש שני USB יותר. שני הלוחות בדיוק באותו מחיר. אשמח להבהרה. תודה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4491#ov http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4492#ov
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו גם בדור הקודם שהמעבד החזק ביותר לשוק הנמוך היה G-860. הG-870 גם לא נמכר בארץ... אגב בדור הנוכחי, האסוול יש סידרה מקבילה??
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
- 1 follower
-