עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RON_Xxx,

קראתי מה שכתוב בנעוץ... אבל יש לי שאלה כזאת.. אני רוצהלקנות לוח אם חדש.. משהו טוב בסביבות ה1000-1500 שקל למשחקים בעיקר עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לקנות לוח שתומך בDDR3 ולשים עליו בינתיים DDR2 נ.ב יש לי כבר זיכרון DDR2 של ג'י סקיל 2ג"ב 800 מגה הרץ עכשיו רציתי לדעת אם הלוח יתמוך בזיכרון הזה ואם עוד כמה שנים שהמחירים ירדו אני יוכל לרכוש DDR3 .. קיצר השאלה אם הלוח שכתוב ששהוא תומך בDDR3 יתמוך גם בזיכרון שלי הנ"ל סורי על ההקדמה המפגרת...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by roeiw,

כמה אפשר לדרוש על E6300 בן חודש?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by rosesr,

amd xp 1800 msi kt3 ultra-aru ddr 512mb pc2700 samsung dvd-rom samsung 16/48 floppy wd 80gb +8mb suma gf4ti4200se 128mb dragon ax-01sld ax7+מאוור 80מ"מ ספק 350W זהו עם סככתי משהו תומרו לי

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by sharonarchi,

שלום חבר שלי קנה מחשב חדש המעבד שלו זה I7 2600 רציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין I7 980EXTREM למי יש ביצועים יותר טובים ואיזה לוח אם יכול להתאים לשניהם או רק לאחד מהם

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. המעבד הנל מגיע במהירות של 2.5GHz, זכרון מרמה שנייה של 2MB ותדר BUS של 800MHz, שזה אומר מכפלה של 12.5! כל החבילה הזו במחיר שפוי של 385 ש"ח, צפו לחיית OC במחיר סימלי

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by zivgev,

אהלן, מה יותר טוב? מבחינת עבודה עם וידאו? ובנוסף האם ניתן לבצע בצורה קלה יחסית OC ל3820 למרות שאין לו מכפלה פתוחה? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מה ההבדל בין מעבד 3.0 P4 לבין הסידרה החדשה של אינטל האם ההבדל בניהם גדול

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3450

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום,בצאתו של המשחק MW3 אני צריך להחליף מעבד האם אני צריך להחליף גם את ספק הכוח חשבתי לקחת את המעבדAMD X4 FX-4100 AM3+ (3.6GHz) - BOX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8722 במחיר של כ595 שח התקציב למעבד הוא כ600 שח ולספק על 250 תוכלו להמליץ לי על ספק אם נחוץ אחד חדש ואם המעבד שבחרתי הוא הבחירה הטובה ביותר לתקציב שלי? AMD Athlon 64 X2 5600+ MSI MCP61 4ram DDR2 Evga GTS450 EZCOOL 450W

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום,אני מחפש זכרונות שיהיו יציבים מהירים ואמינים. אני מאמין שאני יעשה גם OC. בנתונים של הלוח רשום שהוא XMS2 READY הזכרונות של קורסאייר,במהירות 800MHZ קיבלתי עליהם המלצות,קראתי גם ביקורות והיה רשום "כל אוברקלוקר חייב כאלו" או משהו כזה בקיצור אני חם עליהם!. השאלות הם ככה. האם הם טובים, אם אני עושה OC לאיזו מהירות אני מגיע פחות או יותר. מה לגבי המהירות שעון שלהם CL כמה היא משפיעה? והמלצות לזכרון מהסדרה במחיר הזה,ואם יש המלצות אחרות. תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by MW,

שלום אני רוצה לקנות עוד סטיק של 256 DDR כרגע יש לי אחד של 256 עכשיו אני לא יודע מה לקנות יש הרבה סוגים איזה טוב? מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Turbine,

מישהו שמע על המעבדים החדשים האלה שלהם? עם 2MB CACHE האם זה חזק ומהיר יותר ממעבד 64 AMD ?? והאם כל לוח LGA775 יכול לתמוך בזה???

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Boomer,

עד לפני כמה חודשים (אולי אפילו עדיין) אמרו שצריך 512mb RAM רק בשביל להריץ את כל המחשב על זיכרון פנימי בלי זיכרון וירטואלי. עכשיו במשחק מאפיה למשל, אחרי כמה זמן של משחק יש לו לפעמים תקיעות ממש ארוכות (בקטעים שנוסעים ברכב) שהוא טוען בהארדיסק. לפי מה שהבנתי זה בגלל שהוא משתמש בזיכרון וירטואלי יותר מדי - בדקתי פעם אחת באמצע המשחק (Alt+Tab) וראיתי שכמעט כל הזיכרון הפנימי בשימוש (איזה 5-20 מ"ב פנויים) והזיכרון הוירטואלי בשימוש הוא-700 מ"ב!!! איך כזה דבר יכול לקרות??? 256mb DDR לא מספיק בשביל להריץ משחקים חדשים על הפרטים הכי גבוהים???

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by mnm,

האפשרויות שאני יודע עליהם שיש בארץ הם: Abit, Gigabyte, Asus, MSI מי הכי מומלץ מביניהם? עוד קצת פרטים: תקציב - 1000 שח אבל אפשר לחרוג, שיהיה USB2, כרטיס קול, כרטיס רשת. לא צריך רייד וכל השטויות... ושיהיה טוב לאוברקלוקינג. תפרטו בבקשה למה אתם ממליצים דווקא על איזשהו לוח. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. לוח אם: GA-945P-S3 זיכרון: DDR2 533 Twinmos 512*2 בקרוב אני אשדרג לזיכרונות 667 אך גם VALUE. אני חושב שE4300 יהיה הכי עדיף במצב שלי. מה דעתכם?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ccc,

אני יכול להשיג מעבד כזה, אני יודע שהוא DLT3C כל ה DLT טובים? יש שבועות פחות טובים ויותר טובים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. תקציב בסביבות ה-800-900 אבל לא קשיח. * אני מעוניין בלוח ASUS כי יש להם תוכנת OC אוטומטית שמניסיוני עובדת מצויין. * לצרכי פיתוח יש צורך ב-UART והרבה יציאותצ USB. כמה שיותר יותר טוב. נכון שיש מפצלי USB וגם ממירים מ-USB ל-UART אבל אם ניתן אני מעדיף להמנע מהם. * יש טעם להעדיף לוחות תואמי IVY BRIDGE מאיזו סיבה? תודה. ד"א - יש איזושהי סיבה להעדיף I5-3750K על I5-2500K בכלל?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Gil80,

לפני שנה קניתי את המעבד E8500 כפול ליבה, כל ליבה במהירות 3.16GHZ. יצא לי להתקין את ויסטה מספר פעמים ובאחת מהפעמים כשהסתכלתי על ה-properties אני ראיתי שמהירות אחת הליבות ירדה ל-3.0GHZ והשניה נשארה באותה המהירות. הורדתי כלי של אינטל שבודק את הליבות ומבחינת הכלי הכל בסדר. חשבתי באמת שזו בעיה בויסטה. התקנתי ווינדוס 7 וגם שם אותה הבעיה. ליבה אחת איטית יותר מהשניה. מישהו יודע מה הבעיה פה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. טוב אז ככה אני כבר חושב שאני יקח אז זה... http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=1104&CATEGORY_TYPE=MB&SITE=UK (יש לי כבר חנות לקנות אותו) אם יש לכם הצעות אז בבקשה... ומה אתם אומרים בכללי על DFI הם טובים?

• 16 תגובות
    • 916 צפיות
  20. שלום, המליצו לי בפורום מפרטים על לוח האם MSI P67A-C43 B3 P67 Chipset ברשותכם כמה שאלות: 1) האם ה OC המובנה (או איך שאמורים להגדיר את זה שבא עם הלוח) של לוח האם הזה עובר את הגבול המותר במעבדי ה IB החדשים של אינטל? 2) האם הלוח תומך בליבה הגרפית המובנית של מעבדי ה IB ? 3) האם הלוח תומך בטכנולוגיית הסמרט ריספונס? 4) האם ניתן להוציא מהלוח הזה חיבור USB3 לפאנל הקדמי של המארז? 5) האם בכלל הלוח הזה נחשב כטוב (בלי לזלזל כמובן בבחור שהציע אותו אני פשוט רוצה חוות דעת נוספת)? תודה מראש מישהו

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by The Shark,

תודה לעונים... ....

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by MokoLoko,

שלום, אני קונה את ה2500K והמוגן 3 בתור קירור ואני מתכנן אוברקלוק בינוני. אני לא מתכנן אובר קלוק תחרותי אלה יותר משהו שאני יעשה שהמעבד יתחיל לעבוד לי לאט אם תוכנות (בעוד שנתיים-שלוש ככה) אני יתן לו "בוסט" כדי לשפר ביצועים. חשבתי על הלוח אם הזה: http://tms.co.il/product/10288 הבנתי שהעיניין של החשמל בגיגבייט הוא לא הצד החזק שלהם בלוחות בינוניים (כמו זה).. הוא יספיק לדרישות שלי ? (שאני יפעיל את האוברקלוק אני מניח שהוא יפעל 24/7...אני לא מכבה את המחשב...) אם הוא מספיק טוב, כמה אתם חושבים שאני יכול "לדחוק" ? יש לכם המלצה ללוח אם אחר שאני יכול לקנות באותו מחיר (אולי אסוס או משהו אחר...)

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by שחר אור,

אני קונה Asus M2NPV-VM עם AMD Athlon 3800+ X2 למשרדי\קולנוע. הבנתי שאין טעם לשים זכרונות יותר מהירים מ- 533Mhz. יש לי איזה 800 שקלקלים בתקציב לזכרון, ואני באמת לא מבין בזה מספיק כדי לבחור את הזכרון המתאים :s05: אשמח להמלצה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. במחשב שלי הלוח אם gigabyte- 7vtxh במהירות 133MHZ מעבד athlon xp 1700+.הלוח אם התקלקל לפני מספר ימים.את הלוח אם המקורי שלי לא הצלחתי להשיג אבל ראיתי באחד האתרים לוח אם לסוקט A בשם Gigabyte GA-7VM400AM VIA KM400 במחיר של 372 ש"ח. האם יתאים?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by BOMBADIR,

צהריים טובים אני כרגע בתהליך בניית מפרט מחשב ואני מתלבט בין 2 לוחות אם,אפשר להגיד שאני מתלבט בין 2 ערכות שבבים. P45-DS5 X48-DS5 מתוכננת מערכת עם E8400 ו8GB זיכרון של ג'יסקיל 900MHZ המערכת תעבור OC במינימום ל4GHZ והמקסימום הרכיבים יחליטו ... איזה משתי ערכות השבבים ייתנו לי את הביצועים הטובים ביותר בOC כרגע...והאם בחירה בE8400 היא נכונה נכון להיום או שעדיף ללכת כבר על מרובע ליבות כלשהו ...המחשב מיועד לצרכי משחקים אינטרנט וHD בעיקר

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.