מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש סטיק זכרון שנפח 512 מגה, רצוי במהירות 533. אני מעדיף סטיק תואם לאחד שיש לי כרגע (<<<), אבל אני מוכן לקבל עוד הצעות. תודה, Zzzz
-
- 17 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שמיועד למשחקים ושיהיה מהיר וחזק: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1490 2GB DDR II 667 1GB TwinMOS 1X2 960 Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1290 Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 אני לא מתכנן OC אז האם כדאי לקנות את GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E או שיש משהו אחר יותר טוב? מה שחשוב לי זה שהמחשב ירוץ טוב ויפעיל הכל כמו שצריך! אני לא יודע אם הלוח אם חשוב כל כך, רק שהביצועים יהיו טובים
-
- 17 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אז השאלה שלי היא כזאת (לכאלה שאוהבים להתווכח) למה אינטל לא לומדים מההצלחה של AMD ומעבירים את בקר הזיכרון מהגשר הדרומי לגוף המעבד? זה אומנם יפריע להם במעבר הקרב והולך לDDR3 אבל בינתיים למה שלא יעשו את זה? AMD היו חזקים משמעותית ביימי הDDR1 בזכות זה... ולמי שלא מבין , כשהמעבד צריך משהו מהזיכרון , עם בקר הוא פונה לבקר ואז לזיכרון , לעומת בלי בקר שאז המעבד צריך ללכת לבקר דרך הלוח , דרך הרבה יותר ארוכה ואיטית , אשמח לתגובות
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שהלוח שלי GB-K8NXP/SLI מתאים למעבדים כפולי ליבה ולמעבדי FX. אבל חיפשתי ולא מצאתי מעבד ATHLON/64/FX בתדר של פחות מ-2.2GHZ.אז איך אפשר להרכיב מעבד כזב שהלוח לא תומך בתדר גבוהה מ-2GHZ? האם הכוונה שצריך בביוס להעלות את ה-HTT ולהוריד את המכפלה?אשמח להסבר על אופן התאימות. אגב,למה הם כותבים 2000MT/S ולא פשוט 2GHZ?
-
- 16 תגובות
- 993 צפיות
-
-
האם כדאי לחכות עוד שנה כדי לקנות מחשב חדש או לקנות עכשיו, האם ייצא משהו חדש בעולם המעבדים והאם אחרי יציאת המרובעי ליבות יהיו ירידות מחירים של הקונרו?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. כתבתי השוואה קצרה ותמציתי על ההבדלם שיש בין מעבדי ה-Core 2 Duo, לבין מעבדי ה-Core Duo. ההשוואה הזו נכתבה מכמה סיבות: 1-לתת מענה לכל אלה אשר מחפשים נתונים יבשים על מעבדי ה-Core 2 Duo. 2-להראות את הכדאיות שבמעבדי ה-Core 2 Duo. 3-להראות את ההבדלים שיש בין מעבדי ה-Core 2 Duo, לבין מעבדי ה-Core Duo. CORE 2 DUO: מספר דגם: Core 2 Extreme X6800 מהירות שעון: 2.93GHz כמות זיכרון מטמון רמה 2: 4MB רוחב פס: 1066MHz ליבה: conroe תושבת: LGA775 תהליך ייצור: 65nm מחיר: 999$ מספר דגם: Core 2 Duo E6700 מהירות שעון: 2.67GHz כמות זיכרון מטמון רמה 2: 4MB רוחב פס: 1066MHz ליבה: conroe תושבת: LGA775 תהליך ייצור: 65nm מחיר: 530$ מספר דגם: Core 2 Duo E6600 מהירות שעון: 2.40GHz כמות זיכרון מט…
-
- 16 תגובות
- 976 צפיות
-
-
עד עכשיו תיכננתי לקנות מחשב מבוסס על AMD 3800X2 ולוח M2N-E כדי שיהיה לי אפשרות לשדרג בעתיד ובגלל שאין לי תקציב לקונרו אבל עכשיו לאחר ששמעתי שיהיה עידכוני ביוס ללוחות הישנים אז אני מתלבט בין AMD לאינטל. אם אני קונה אינטל אז אני קונה את D805 ולוח P5LD2 SE. אז מה עדיף??
-
- 16 תגובות
- 975 צפיות
-
-
כותרת , תודה . (אני לא הולך לעשות OC)
-
- 16 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אחרי מחקר מעמיק עלו שניים על הבחירה שלי.שניהם כפולי ליבה שניהם 1 מגה לכל ליבה. ההבדלים הוא "צינורות העיבוד". אופטרון 170 - 2 גיגה הרץ 3xhtt אתלון 4800 - 2.4 גיגה הרץ 1xhtt השאלה היא כזו.מכיוון שהם זהים מלבד המהירות שעון מה זה ה HTT.ומה זה עוזר למחשב בייתי? האם צריך את זה לעבודה עם וידאו ? והאם שווה ל"אבד" 400 מהצ לטובת 3xHTT אני יודע שהאופטרון טוב לאובר אבל זה לא מעניין אותי.אותי מעניין עבודה בלבד. אני מוסיף קישור שמשווה בינהם ובכל זאת אשמח לחוות דעת .הרבה תודה . http://www.devx.com/amd/Article/27340/2907?pf=true הבנתי שההבדל המהותי בין אתלון לאופטרון הוא ב"צינורות" לאחד יש 3 ולשני יש רק 1.
-
- 16 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום חברים , שמעתי שפה אנשים מבינים עיניין אז ... איזה לוח אם יתאים לקונרו שלי ? לא אכפת לי חברה אבל הבעיה שלי היא למצוא לוח אם במסגרת של 700 שח מקסימום כולל DDR2 667 ( לא צריך 800 ) תמיכה בכרטיס מסך עתידי עם PCI-X ( לא זקוק ל SLI ) וה Tricky part היא שתהיה תמיכה גם בכרטיס מסך העכשווי ( Radeon 9600 pro ) שהוא AGP ... תודה ואם אין לוח אם כזה , מה שממש ידפוק אותי בכיס .... אז אפשר המלצה על כרטיס מסך "בסדר" ( אני לא משחק אף פעם בהגדרות גראפיות מטורפות גם ככה ) בסביבות ה 600 שח ? שיתאין ללוח אם .... שאלה אחרונה ... איך הספק כוח הזה : Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin
-
- 16 תגובות
- 956 צפיות
-
-
תגידו בלוחות של הקונרו 975x אפשרי לשים זכרונות 800 כאשר OC לא בתכנון??
-
- 16 תגובות
- 938 צפיות
-
-
DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 ASUS P5B GigaByte GA-945P-S3 כי אני הולך לקנות מחשב חדש ואלה אני רואה הכי מומלצים....והשאלה שלי מה הכי כדאי....ואם יש לכם אתרים שמראים ביצועים שלהם....
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. אני צריך לעזור לקרוב משפחה לקנות מחשב, ואני צריך את עזרתכם. אני רוצה לדעת על מה עדיף שהמחשב יתבסס...(החלקים ומחירים מksp) מערכת מבוססת קונרו.... לוח אם: GIGABYTE 8I945GZME-RH s775 Conroe, 945GZ מעבד: Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775 המחיר של הלוח הוא 470 ש"ח (אני יודע שזה זול אבל זה ג'יגה בייט אז אני אשמח לדעת עליו) והמעבד 1250 מערכת מבוססת AMD לוח אם: ASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E מעבד: Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore מבחינת מחיר עזבו למה זה יוצא בערך אותו דבר....אני מדבר מבחינת ביצועים....לפי הטבלה ה6300 פחות טוב מה4600 אז מה אתם ממליצים?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם כמה שאלות בקשר ל-AMD - מהן התוכניות של AMD לעתיד בתור תגובה למעבדי הקונרו של אינטל? שווה היום לקנות מחשב מבוסס AMD 3800 X2? תודה
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך לוח אם פשוט ל E6400 לא עושה OC
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
GIGABYTE GA-965P-DS4 (965P) - ATX Infinity 975X /G -שמעתי שיוצא ביוס שמשפר אותו מרגל עד ראש איזה לוח יתן לי באס יותר גבוהה זאת בעצם הדרישה שלי יש לי זכרונות שני ג'גה 1066 ואני רוצה לעבוד ביחס כמה שיותר נמוך המעבד שאני קונה זה E6600 תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה לי: האם לצרכי אינטרנט ומשחקים פשוטים (בעיקר FLASH) ליבה כפולה תועיל או אולי אפילו תאט. נניח השוואה בין 3Ghz ליבה בודדת לבין ליבה כפולה 1.8Ghz. כלומר האם מערכת ההפעלה והתוכנות הרגילות משתמשות בליבה הכפולה או שרק באחת ואז יצא שכרי בהפסדי. תודה
-
- 16 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני קונה Asus M2NPV-VM עם AMD Athlon 3800+ X2 למשרדי\קולנוע. הבנתי שאין טעם לשים זכרונות יותר מהירים מ- 533Mhz. יש לי איזה 800 שקלקלים בתקציב לזכרון, ואני באמת לא מבין בזה מספיק כדי לבחור את הזכרון המתאים :s05: אשמח להמלצה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? http://www.maxitmag.com/loose-wires/articles/intel-users-less-intelligent-than-amd.html "The survey concluded that AMD users tended to be more 'computer smart' and 'enthusiast' orientated having researched the market before purchasing their computer. Most people recognise the Intel brand and tend to purchase bog standard off the shelf computers knowing little about the details of the hardware. People who buy AMD are more creative and willing to adopt new technology more easily. "
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אוקיי למי שיש משפחה בארה"ב,חברים שחוזרים מטיול בארה"ב או כל אחד שאתם מכירים, מומלץ לבקש שיעשו טובה וירכשו לכם את הKIT הנ"ל. אחלה מחיר :o אני למרות שאני לא צריך כלכך עוד 2 ג'יגה (יש לי כבר שניים שהבאתי באוגוסט) לא התאפקתי והזמנתי. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145590 גם בלי ה 30$ REBATE זה עדיין משתלם (אופציית ה REBATE אפקטיבית למי שהולך לשהות בארה"ב למעלה מחודש)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי, מבקש את דעתכם גם לגבי XP וגם לגבי VISTA. כרגע ניסיתי רק משחק אחד בשתי המערכות עם ה 1G זכרון שיש לי והתוצאות הן שב XP המשחק רץ בסדר וב VISTA מאוד מקרטע (ה HD עובד, משום מה, שעות נוספות). מדובר במשחק rainbow six vegas ולא ידוע לי אם זה בגלל המשחק (שדרך אגב הוא תובעני מאוד בדרישות מערכת אך למרות זאת הקונפיגורציה המומלצת שלו היא 1G זכרון, כך לפי היצרן הכל אופן) ובעיות תאימות ל VISTA או בגלל המערכת שלי ספציפית. תודה, אופיר
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין הזכרונות הללו, וכמו שזה נראה אין הבדל, לשניהם יש את אותו המפרט אז אולי מישהו יכול להסביר את פער המחירים http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OCZ2N1066SR2GK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TWIN2X2048-8500C5&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he וכמו כן חיפשתי הסבר באתר לגבי עדיפות של CL לעומת מהירות שעון - באיזה מהם כדי לשים דגש בעבודה עם מעבדי אינטל(CORE 2 DUO). ( "ש:מהי ההשפעה של מהירות הזכרון על ביצועי הקונרו?" "ת:ביקורת של MADSHRIMPS בנושא" http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=472 קראתי את המאמר הנ"ל ולא הבנתי כלום ) תודה רבה איציק
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה לעצמי מפרט. כ. מסך 8800GTS מעבד E6420 (כשיצא) ו- 1GB זכרון אבל מה בקשר ללוח אם? מה אני צריך לחפש בלוח אם חוץ מהדברים הברורים לעין כמו מספר חריצי הרחבה וכו'? המחירים נעים בין 400 ל1000 והכל נראה אותו הדבר. אשמח אם תעזרו.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-