מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לי חשב שולחני בן 5שנים לערך ,הצרכים גלישה + (לא גיימר) : חלונות 7 64 ביט, לוח אם H55M-MUD2H גיגהבייט , אינטל H55/rev 1.3 , Socket 1156/pci-E2.0X16 mICRO atx 4DDR3 Dual-CH/8-C HHD AUDIO מעבד I3-540 3.06 MHZ , יש לי זיכרונות 2ּ+1+1 GB מהירות 1333 DDR3 , 1.האם החלפת זיכרונות 2200 או 2400 מגה הרץ לא יגרמו לבעיה (של DDR3 ) או המלצה אחרת ? 2. האם יעמדו בעומס Corsair Dominator Platinum DDR3 2400MHZ CAS 10 2X8GB 3.מה הכי מומלץ לעשות רק תשובות על בסיס ידע חד-משמעי ולא שלוף בבקשה ! תודה. HOLYO1953@GMAIL.COM
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך לקנות מחשב לשימוש של אינטרנט , סרטים , אופיס ומשחקים רגילים וכבדים ומידי פעם עריכות של סרטים רציתי לדעת מה עדיף Phenom II x4 Quad-Core 955 או I5 של אינטל. יש לי מסך "23 של SAMSUNG 2333SW יש לי כרטיס מסך של HD4850 TOXIC
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב, יש היום מבצעים לא רעים על חומרה באמזון ארה"ב, לחצו כאן לקישור. יש שם כמה מבצעים שווים במיוחד כמו מעבד רייזן 1700x בכ-930 ש"ח כולל מיסים ומשלוח. למרות שמדובר על מעבד מדור קודם - עדיין מדובר על מעבד high-end מעולה ששווה כל שקל במחיר הזה. שימו לב שיש מוצרים שלאחר ההנחה יורדים מקו המכס (75 דולר), כלומר בפועל עבור משלוח לישראל ההנחה גדולה עוד יותר. תיהנו. עריכה: יום המבצעים הסתיים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אינטל מוציאה דרייבר חדש שאמור להפיח רוח חדשה בכל הכרטיסים הגרפיים שמובנים במעבדי החברה החל מהדור השישי ומעלה, כן, עבור המישחקים דווקא ! https://www.geektime.co.il/intel-graphics-optimizing-gaming/amp/ https://downloadcenter.intel.com/download/27484/Graphics-Intel-Graphics-Driver-for-Windows-15-65- מעניין.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
הכל התחיל בזה שרציתי לפרמט את המחשב. אז קודם כל לא הצלחתי להגדיר בוט בביוס כי אי אפשר היה להיכנס , המקלדת הייתה מגיבה רק אחרי הוינדוס (מקלדת USB) בחיבור ה PS2 הוא לא פעיל במחשב הנ"ל כך יצא שגם לא יכלתי להיכנס עם מקלדת רגילה. חשבתי להוציא את הסוללה,לאפס,ובמקרה הכי גרוע לפרמט את המחשב ע"י חיבור של ההארד דיסק למחשב אחר , אבל אחרי שאיפסתי לא רק שזה לא עזר בנוגע למקלדת USB , הגדרות ה BOOTABLE השתנו וגם ההארד דיסק לא מוגדר כפירסט בוט כנראה.. והמחשב פשוט תקוע לא יכולת עבודה , מה לעשות?! תודה ושבוע טוב , אבי.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נשרפו לי מעבד AMD 1700+ ולוח גיגהביט 7VRXP לפני שבועים אבל למזלי קניתי את החלקים מחנות אמינה שהיה לי אחריות שלוש שנים קיבלתי היום את הלוח ואת המעבד ( וגם קניתי מארז חדש ) הרכבתי הכול והדלקתי המחשב נדלק ופתאום שמעתי כזה רעש לא ברור ואז הוא נכבה. היה ממש קצת ריח ( לא הרבה כמו בפעם הקודמת שנשרף) חוץ מזה אני רוצה להדגיש שהמאוורר של המעבד פעל כמו שצריך! לא הבנתי מה קורה ישר נתקתי מהחשמל בדקתי שהגוף קירור יושב כמו שצריך הדלקתי שוב והוא מייד נכבה ללוחות האלה יש הגנה של חום??? ( גיגה ביט - 7VRXP) מה יכול לגרום לשרפת המעבד והלוח? תעזרו לי אני כבר לא יכול !!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם. אז ככה: אני בונה מחשב שישמש גם HTPC (ה מ ו ן אחסון ) + מחשב משרדי מולטי-טסקינג (לפעמים מעבר לבינוני) מחשב שמצד אחד רצוי שיתאים ללפחות 3 שנים, ומצד שני שיהיה ניתן לשדרגו היה והדבר יהיה רלוונטי. מעבד: הבטתי על המעבדים המומלצים באתר לנושא ועל בנצ'ים ומצאתי עצמי מתלבטת בין שלושה ATHLON IIX4 630/635/640 בהתחשב בהפרש העיבוד הקטן אבל גם הפרש המחירים בין ה- 630/635 (כ-50 ש"ח) ומצד שני בחוסר רציני של השוואות מספקות של ה- 640 ובהפרש הכספי מול ה- 635 (מעל 100) נראה לי שהדבר הנכון ביותר יהיה ללכת על ה- 635. לוח: כאן הדבר הופך מסובך יותר היות ויש לי דרישות רבות (מאוד) 1. הוא חייב לתמוך בכמה שיותר קונקטורים של SATA: כלומר לפחות 8 SATA נראה לי כמו מספר טוב. 2. חייב להיות CROS…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק League of Legends. ה requirements של המשחק הם: Minimum: [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR] [TH=width: 125]CPU Speed:[/TH] [TD=width: 380]2 GHz processor[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR=bgcolor: #ECEEF5] [TH=width: 125]RAM:[/TH] [TD=width: 380]1 GB RAM (Windows Vista and 7 users will want 2 GB of RAM or more)[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR] [TH=width: 125]OS:[/TH] [TD=width: 380]Windows XP SP2, Windows Vista SP1, or Windows 7[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR=bgcolor: #ECEEF5] [TH=width: 125]Video Card:[/TH] [TD=width: 380]DirectX 9.0 capable video card suppor…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO של GIGA-BYTE ולוח אם GA-7VAXP של GIGA- BYTE שהוא תומך רק כרטיסי מסך 1.5v והכרטיס מסך שלי הוא 0.8v אמרו לי שאפשר לסדר את זה עם עדכון דרייבר לביוס אז בבקשה שמישהו יביא לי לינק לדרייבר הזה ושלא יגיד לי להיכנס לאתר של GIGA-BYTE נ.ב אני לא יודע איך עושים בדיקות של הכרטיס מסך (3D MARK לא שאני יודע מה זה וכל השאר). אבל אם אתם רוצים להסביר לי איך עושים את זה אני יביא לכם תוצאות של מה ששוה הכרטיס. אלה הפרטים של המחשב שלי: AMD ATHLON XP 2000 GIGA-BYTE GA-7VAXP CORSAIR 256 DDR 3200 MAXTOR 80 GB 7200 HERCULES GAME THEATRE XP GIGA-BYTE RADEON 9700 PRO
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מי מהדגמים יותר טוב למשחקיםו OC Pentium 4 3.2 GHz VS Pentium 4 3.2 GHz Extreme Edition תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחשב של אחי אתמול והתקנתי לו ווינדוס והכל, כרגיל. אחרי שהכל עבד כמו שצריך הרצתי את CPU-Z כדי לראות שהכל בסדר. הוא מזהה שיש 2 ג'יגה זכרון ומזהה שיש 2 סלוטים. הבעיה היא בטאב שמראה את הדואל צ'אנל, איפה שרשום CHANNEL זה פשוט אפור לא רשום DUAL ולא כלום פשוט אפור וגם כל החלק למטה אפור. שמתי לב שאיפה שרשום בטאב אחר מהירויות הזכרונות, אז הזכרונות רצים באותם מהירויות אבל שאר המס' קצת שונים. זה קשור? בנוסף בביוס כשאני נכנס אז כבר בעמוד הראשי כתוב 2 ג'יגה זכרון דואל צ'אנל. בדקתי והזכרונות הותקנו בסדר כמו שצריך. אני לא יודע אם הם עובדים בדואל צ'אנל או לא.. ואם לא מה לעשות?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה התוכנה הכי פשוטה זריזה לבדוק את הטמפרטורה במחשב? (חינמית+לינק) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בתוכנית כרגע לקנות בימים הקרובים שילוש מעבד 2600X לוח אם ככל הנראה אם אמצא לו זכרונות B450 AORUS PRO זכרונות? הכיוון הוא 3200MHZ CL16, זה לפחות מה שמפורסם כמעט בכל אתר ותיק שאופטימלי למעבד הזה. תזמונים קצרים יותר עולים יקר יותר... באתר של לוח האם מופיעה הרשימה הבאה: אף אחד מהקודים של ג'י סקייל או קורסיאר לא מופיע בניו אגג חוץ מאחד שגם באתר של הזכרונות עצמם מציון שהם מתאימים לאינטל, ללא אזכור לAMD. זכרונות שמציון עליהם באתר ניו אגג שהם תואמים לAMD לא מופיעים ברשימה הזו. שורה תחתונה, אם הלוח תומך עד 3200MHZ, כל זכרון שהוא 288 פינים יתאים ללוח והרשימה הזו היא המלצה גרידא, או שצריך לבחור דווקא מתוך זה ונסיון לקח…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אתלון 64 4000+, 2.4 גיגה הרץ, 1 מ"ב זכרון L2, שקע 939, 130 ננו מטר. אתלון FX55, מהירות שעון 2.6 גיגה הרץ, 1 מ"ב זכרון L2, שקע 939, 130 ננו מטר. אתלון 64 בשקע 939 - "הזולים": אתלון 64 3000+ ו 3200+ ב 90 ננו מטר, 1.4v vcore, שקע 939, חצי מגה L2, גרסת D0 (תהליך ייצור משופר ושיפורים קטנים בליבה). מספרי המודל: ADA3000DIK4BI / ADA3200DIK4BI מקור: צריך להירשם לפורום כדי להיכנס לפורום הזה. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=42065&highlight=90nm פרטים על ה 90 ננו מטר של האתלון 64: ======================= יישום של SSE3 - בסימן שאלה. שיפורי ליבה מסוימים. שיפור מסוים לבקר הזכרון. מנגנון עצירת פעולת מעבד עקב חום על הליבה. B…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם windows ישרוד החלפה של לוח האם? עובר מ-MSI ל-ASUS, אותו צ'יפסט... האם בכלל כדאי לנסות או שלוותר מראש ולהתקין מחדש?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.neowin.net/comments.php?category=main&id=15918
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 600-650 שקל לשדרג את המחשב ואני מחפש לוח אם במחיר הזה.. המפרט כתוב למטה הדרישות שלי: שהיה אפשרות לאוברקלוק אפשרויות שאני מאוד מאוד מאוד ישמח אם היו זה: רייד פי סי איי אקספרס א(אם היו לי עוד אני יכתוב בהמשך) תודה יונתן 8)
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדוע בכל הפורום הזה ישנה התעלמות מוחלטת מהזכרונות המהירים ביותר RD-RAM שעובדים במהירות פי שתיים ויותר מה- DDR400?? ומדוע לא משלבים אותם במפרטים שבפורום ?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב כרגע עם 6 GB זכרון, ובתקופה האחרונה מעט קשה לי לעבוד אז אני רוצה להוסיף עוד זכרון המפרט שלי זה לוח אם : GA-X58A-UD7 מעבד : i7-950 3.06 GHz כרטיס מסך : sapphire radeon hd 5850 vapor-x 1gb זכרון : 6GB hyperx 1600 Mhz cl7 (הזכרון בנוי מ3 סטיקים של 2 ג"ב ) הבנתי שאני לא יכול לשים סטיקים של 8 ג"ב ושאני מוגבל עד ל 24 ג"ב סה"כ בגלל הלוח אםחשבתי על לקנות Kingston HyperX Fury 4GB עכשיו השאלה שלי האם הזכרון מתאים בכלל ללוח אם שלי או שיש בחירה יותר נכונה בשבילי ובנוסף האם אני צריך לקנות 3 סטיקים ולהשאיר את ה3 שיש לי או לקנות 4 ולהשאיר 2 מהאחרים תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי שהמעבד הנל " supports dual-channel DDR4-2666 memory" , מעבד שתומך מהירות 2666 , יחד עם זאת רוב האנשים שבונים היום מחשבים מרכיבים זכרונות בהמלצה של 3000-3600 מגה הרץ , מה אני אמור להבין מי זה , שאין ניצול מספיק טוב של המעבד לזכרונות או מה או אין קשר בכלל בדברים ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מחשב בחודש הבא, ושמעתי דיבורים על ליבת Vince... במה מדובר בדיוק? מתי הוא יוצא לשוק? אילו דגמים הוא כולל (יש 3200 ?) האם יש הפרש ניכר במחיר ביחס ל-Winchester באותה המהירות? לא יודע פשוט אם כדאי לחכות לו או שזה מיותר. אני מתאר לעצמי שעדיין אין תשובות לכל השאלות הללו... מי שיודע - בבקשה תשתפו תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיתאים לAGP ול-PCI-E באותו לוח מפני שיש לי כרטיס מסך חזק שאני לא רוצה עדיין לותר עליו {X800-XT-PE} אני מצאתי רק לוח אחד שמתאים לדרישות שלי {AGP לכרטיס הישן ושאני יחליט להשתדרג אז גם PCI-E } ... זה הלוח שמצאתי : http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm מה אתם אומרים עליו ? - ולמה לא מצויין כמה מהירות של ה PCI-E ? {בדרך כלל כתוב X16.... } אם יש לכם עוד לוחות או כל דבר מעניין להגיב אז חופשי .....
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-