מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה זמן נשרף לי הלוח אם הישן שלי (FATAL1TY AA8XE) ואמרו לי שאני צריך להחליף את הלוח אם, לכן הם "המליצו" לי את ה AW9D באלף שלק ! התעצבנתי מהם ולכן החלטתי לפנות למישהו שאני יותר בוטח בו. אותו אדם הציע לי 2 לוחות אם: 1) GIGABITE GA-965P-S3 REVISION 3.3 (אם צריך פרטים כל שהם תיפנו אלי) שעולה 659 ש"ח או 2) ASUS P5B - GREEN (אם צריך פרטים כל שהם תיפנו אלי) שעולה 785 ש"ח עכשיו, אני רוצה לדעת מה יותר עדיף לי אם אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי (די משמעותית) כמו כ. מסך, זיכרון ראם וכ'ו.... והכל כמובן לדברים די חדשים (לדוגמא כ. מסך שתומך DX10 וכ'ו) . או בקיצור משהו שאני יכול לשרוד איתו בשנתיים הבאות בלי לחשוב האם אמשחק הזה או הזה ירוץ בגלל הלוח אם או המגבלות שלו. תודה רבה מראש לכ…
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני בודק את הזיכרון שלי אם הוא תקין?? : זה הבעיה שהוא עושה לי זה לא רק בתכונה הזאת http://img237.echo.cx/img237/8594/13tn.jpg
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
של P55 מול H67 ? השוואה בין לוחות : GA-P55A-UD3 ו GA-PH67A-UD3 תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.neowin.net/comments.php?category=main&id=15918
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בחודש הבא, ושמעתי דיבורים על ליבת Vince... במה מדובר בדיוק? מתי הוא יוצא לשוק? אילו דגמים הוא כולל (יש 3200 ?) האם יש הפרש ניכר במחיר ביחס ל-Winchester באותה המהירות? לא יודע פשוט אם כדאי לחכות לו או שזה מיותר. אני מתאר לעצמי שעדיין אין תשובות לכל השאלות הללו... מי שיודע - בבקשה תשתפו תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש עוד שבועים ובגלל שלא הכי עונים לי בפורם מפרטים החלטתי לשאול את הפורם המתמחה בתקווה שיענו לי יותר וגם אנשים פה נראה לי לרוב יותר מבינים בתחום שהם נמצאים בו... אז קודם כל רציתי לשאול אם אני הולך על מעבד I7 זה בהכרח מעלה גם את המחיר של הלוח אם ? התקציב שלי לחלקים זה בערך ככה עם אפשרות לחריגות לפה ולפה: לוח אם 700 זכרונות 800 (אני רוצה 6G) מעבד 1000-1500 אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק בשום מצב... לכרטיס מסך היה לי די פשוט לבחור כי אני די עוקב אחרי ההתפתחות בתחום אבל זכרונות ולוח אם , די אין לי מושג, אני מחפש חלקים שלא יתחממו מדי... בדרך כלל לוח אם אני מעדיף של אסוס אבל אני לא סגור ב-100 אחוז ותמיד שמח לשמוע דעות אחרות... וגם מבחינת דגמים אין לי…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה זיכרון פנימי עולה כל כך הרבה כסף בימינו?? בקושי אפשר למצוא 512mb DDR 266mhz בפחות מ-800 ש"ח! מה גורם לזיכרון פנימי להיות כל כך יקר??
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
כשאני עושה בסנדרה פרו 2003 בנצ'מרק לזכרונות (יש שני סוגי בנצ'מרק) אז המחשב נתקע, סמן העכבר לא זז והמחשב לא מגיב יותר עד שאני עושה ריסט למחשב. הכל התחיל כשיום אחד המחשב שבק חיים, וגיליתי שהיה נוזל בקצה של המעבד בשורה אחת של הפינים שיש על המעבד מאחורה, ייבשתי את המעבד עם מייבש שיער והמחשב עלה. ראיתי איטיות מאוד גדולה עם המחשב והרבה תקיעות שלא מצאתי להם סיבה, פרמטתי אתמול והמחשב חזר להיות רגיל אבל כשאני עושה את הבנצ'מרק הוא נתקע, ולפני זה אם זכור לי טוב זה לא נתקע, כנראה שזה התחיל אחרי הרטע של הנוזל שהיה על המעבד. את שאר הבנצ'מרקים עשיתי והם היו מוצלחים, למעבד והשאר, אך ראיתי משהו מוזר: אתמול פרמטתי , עשיתי ישר אחרי הפרמוט בנצ'מרק להארד דיסק, התוצאה היתה קצת מעל 30 מגה, ואחר…
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם הוא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך הנל במצבים הבאים: - בסטוק (ליבה אחת 2.7 GHz) - ב OC ל 3.4חד ליבה - בשני המצבים, גם OC וגם UNLOCK.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיתאים לAGP ול-PCI-E באותו לוח מפני שיש לי כרטיס מסך חזק שאני לא רוצה עדיין לותר עליו {X800-XT-PE} אני מצאתי רק לוח אחד שמתאים לדרישות שלי {AGP לכרטיס הישן ושאני יחליט להשתדרג אז גם PCI-E } ... זה הלוח שמצאתי : http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm מה אתם אומרים עליו ? - ולמה לא מצויין כמה מהירות של ה PCI-E ? {בדרך כלל כתוב X16.... } אם יש לכם עוד לוחות או כל דבר מעניין להגיב אז חופשי .....
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש זיכרון DDR1 של 512M או 1024M ושיתאים FSB יותר גבוה מ200 תודה מראש וסליחה על השגיאות.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדוע בכל הפורום הזה ישנה התעלמות מוחלטת מהזכרונות המהירים ביותר RD-RAM שעובדים במהירות פי שתיים ויותר מה- DDR400?? ומדוע לא משלבים אותם במפרטים שבפורום ?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקרוב אקנה מחשב חדש, בתקציב של עד 10,000 ₪, כך שאני רוצה שהחומרה תהיה כמה שיותר חזקה בשביל הפעולות שאני מבצע (עריכת וידאו, פיתוח תוכנות [Android Studio ,Visual Studio], משחקים כמו Just Cause 3 ,GTA V). מאחר והמעבד Intel Core i7 6700K בקרוב יתחיל/התחיל להימכר, מתי הוא יגיע לארץ? עריכה: אני רואה שהמעבד נמכר ב-Ivory. כדאי לקנות מהם? עריכה 2: פתחתי דיון חדש לגבי בקשת מפרט למחשב.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
Guerrilla dev: PS3's Cell CPU is by far stronger than new Intel CPUs Sony's Cell architecture was beastly in power, and one dev says it's actually more powerful than today's Intel chips. https://www.tweaktown.com/news/69167/guerrilla-dev-ps3s-cell-cpu-far-stronger-new-intel-cpus/index.html
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב דיי ישן אולי ישן מאוד. 4 שנים אצלי. המעבד הוא פנטיום 4 1.6 אני מת לעשות לו OC ולא יודע אם לוחות אינטל מאפשרים זאת
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אוקיי זאת ההחלטה האחרונה שנשארה לי בקשר למחשב שאני מזמין הכוונה היא למצוא לוח שיוכל לעמוד באוברקלוק רציני מאוד, אבל יציג ביצועים טובים גם במהירויות המקוריות בעיקרון הבחירה היא בין שני אלה, אבל אם יש לכם הצעות ללוחות אחרים עד 750, אני אשמח לשמוע
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד (Asus Zenbook ) יש לו כרטיס זיכרון אחד מולחם ואחד נשלף. אני מעוניין להחליף את ה4GB ל8GB (כרטיס טוב שיעשה תעבודה) אני לא משחק במחשב אבא חשוב לי שיחזיק תוכנות חזקות ואולי 2 מערכות הפעלה. הכרטיס המולחם שלי הוא CL11 , אם אני מכניס לו כרטיס שהוא CL9 זה מומלץ? או שכדאי שיהיה באותה מהירות ? ואני מתלבט בין שלושת הכטיסים האלו? מה מומלץ יותר? 1) http://www.amazon.com/Kingston-HyperX-Impact-1600MHz-HX316LS9IB/dp/B00KQCOTCM/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448438951&sr=1-1&keywords=Kingston+HyperX+8GB+DDR3l 2) http://www.amazon.com/Kingston-Technology-1600MHz-PC3-12800-KVR16LS11/dp/B00CQ35HBQ/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448439300&sr=1-1…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש לוח אם X99 עם הדברים הבאים : כרטיס קול - שממיר סאונד ל-5.1 ( DTS או דולבי ) משהו איכותי ( לחיבור לרסיבר ) חיבור M.2 ל סמסונג 960 ( החדש ) לבצע OC ( שהבאס יכול להגיע ל 165MHZ ) תודה למסבירים ועונים נכונה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
המטרה - מחשב שיוכל להריץ סרטים ב hd בחצי שנה הקרובה בערך.. קצת רקע - המחשב שלי כבר בן 5 בערך, והלוח אם הלך. אני עם מעבד i5 מהדור הראשון שלו על סוקט 1156 שכבר לא מיוצר יותר מסיבות כאלו ואחרות אין לי טעם לרכוש עכשיו מחשב חדש ולכן אני רק רוצה להחיות את הקיים (שבעתיד יעבור לשימוש ההורים) לדעתי אני לא צריך מעבר ל i3 סביר ולוח אם פשוט שיהיו לו יציאות usb לפרונט של המארז ועוד איזה 4 אפילו מאחורה. אני צריך רק pci אחד לכרטיס hd5770 המטרה - לחסוך כמה שיותר. אבל מעדיף שהלוח יהיה של חברה מוכרת ואמינה תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לאחי מחשב שמבוסס על המעבד הנ"ל - עם ליבת necastle עם 512 זיכרון מטמון, הלוח היחיד שהוצע לנו (נראה לי נחמד לא יותר) הוא msi k8m - neo v מבוסס על צ'יפסט VIA - באופן כללי המחשב עובד מאוד מהר וחלק יחסית לפנטיום 4 3.2 פרסקוט שאמור להיות עדיף עליו. השאלה שלי היא כזאת איך הלוח אם הזה - האם הוא סביר לדעתכם או שאפשר יותר טוב ממנו (אם אני אחליף) אני לא מחפש לעשות אובר קלוקינג וכו', המחשב יהיה בעיקר לפעולות בסיסיות - אופיס אינטרנט ומעט משחקים ודבר נוסף איך מפעילים את תכונת ההגנה נגד וירוסים אשר מובנית במעבד.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע ההיטסינק של המעבד שלי הוא GlobalWin CAK II 38 (המאוורר הוא דלתא). ולצערי נדפק לי החוט של החיבור של המאוורר לספק + ניטור הסיבובים, אז נאלצתי לחבר את המאוורר ללוח אם... :-[ אני יודע שהדלתא דורשת 1 ומשהו אמפר וזה לא ממש בריא ללוח אם (בלשון המעטה)... :-\ זה מחובר ככה כבר איזה חודשיים - שלוש :-[, ורציתי לדעת אם אני ח-י-י-ב במיידי ללכת להשיג לי מתאם לחיבור לספק ???, או שאני יכול לחכות אם זה איזה חודש עד הקנייה הגדולה של המאווררים (והציוד) שאני מתכנן ? דרך אגב, יש לי מעביר רגיל מ 4 פינים ל 3, אבל הלוח מצפצף לי אם הוא לא מזהה את המאוורר של המעבד מחובר אליו...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להעיף את הלוח אם שלי עם משהו אחר וחזק! אני כעיקרון על המחשב רק על משחקים אז תמליצו לי בבקשה על לוח טוב יש לי תקציב של עד 2500 (תנו לי לוח שינצל את הכסף!) תודה.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-