עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.maximumpc.com/article/features/exclusive_we_build_first_nehalem_system_dont_tell_intel?page=0%2C0 A Bloomfield chip compared to a Core 2 Quad 6700

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  2. Started by SoliD,

שלום אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין : External Cache ל - Internal Cache

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  3. Started by Moo^Moo,

באתר של סימפלטק, כאשר אני בונה מחשב שמתי לב לזיכרונות האלו. 444 MHZ, זה 3500+, הלוחות לדוגמת EPOX 7RDA תומכים במהירויות כאלו? הוא O\C טוב? +שאלה: עד איזה מהירות מעבד תומך הEPOX 7RDA, חושב לירכוש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/presler.html לידי xbitlabs הגיע הפרסלר, כפול ליבה מהדור החדש, המיוצר ב 65nm. התוצאות מרשימות מאוד. AMD יכולה להתחיל לדאוג. הגיע הטוען החדש לכתר.

• 37 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. Started by lmlm,

מה יותר עדיף בסטוק מי מגיע יותר רחוק עם OC? (סתם לידע כללי כדי להיות מעודכן בשוק ה HIGH-END במעבדים) תודה

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by kikkler,

המתחרים - Mushkin DDR-RAM 512MB 3500 Memory - 821 DDR CORSAIR CMX512-3500C2 512MB 434MHZ PC3500 - 850 GeIL DDR-RAM 512MB 3500 Ultra Platinum Memory - 816 DDR GEIL 433Mhz 512Mb GOLDEN DRAGON - 915 המטרה היא בסופו של דבר אוברקלוק עצבני עוד משהו- יש משמעות לעובדה שהקורסאיר לא מצויין ב www.pch.co.il כ- XMS ? -עריכה- אוקי עזבו, מסתבר שבלמיר יש את ה XMS ואפילו במעט יותר זול דבר שני, הוספתי את הגולדן דראגון, אבל לצורך העיניין פיצלתי את הקיט לשניים (ז"א המחיר המקורי הוא 1830 בשביל שני סטיקים של 512)

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by shacharoren,

אהלן, אני מחפש למכור לוח extreme striker חדש בקופסא מקורית. הלוח נקנה בארה"ב ולא היה בשימוש עקב החלטה לקנות לוח אחר. האם יש מעוניינים? טל - 052-4891499 שחר.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by Arnold,

שלום! למישהו יש F12 MODDED BIOS הקובץ אני חייב אותו :jump: ל לוח GA-7VRXP REV.2 תשלחו לי אותו בבקשה למישהוא שיש תודה!

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני לא יודע מה לקנות...יש לי סוקט AM2...ואני צריך זיכרון... האפשרויות הם : G.Skill F2-5400CL3D-2GBGA נתונים: מהירות 667 תיזמונים 3-4-3-8 מתח 2.0-2.2 MUSHKIN XP2-5300 991512 נתונים: מהירות 667 תזימונים 3-3-3-10 מתח 2.1-2.3 G.Skill F2-6400CL4D-2GBPK נתונים: מהירות 800 תיזמונים 4-4-4-12 מתח 1.9-2.0 מה הכי עדיף מבין שלושתם...או ממשהו שאתם יודעים שהוא יותר טוב.. עכשיו אני לא יודע כמה מתח הלוח שלי מספק... הזיכרון עובד עם המערכת שלי שבחתימה אבל על מעבד 3800+ 65W.... יאללה שיגיע כבר הבורד של הAM2...עוד איזה יומיים-שלוש... ואני ממש מקווה שהBT יתאים לבורד...

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  10. Started by shirNoshe,

יש שם הסבר על כל המעבדים שלהם והקודים לזיהוי. אני מקווה שזה לא עבירה על חוקים,אם זה לא מעניין אז אפשר למחוק.לדעתי זה שווה. http://fab51.com/cpu/guide/opn-64-e.html

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  11. Started by RT2,

Hey guys, something's wrong here.. i'm able to run my memory at 260FSB with 3.3V, its 2+ hours stable on memtest86+..problem is that when i run pcmark04, it fails on memory test on test called Write 8mb. i'm getting blue screen and reboot. tried 3.4V, blue screen without reboot..3.5V error msg and stuck. (didnt try higher). is it pcmark04 isssue ? mother board issue? what can it be..then i tried putting the mem back to 200, default timings, default voltage..default EVERYTHING (no OC at all) and still same blue screen on 8MB write test...the machine is 100% 3+ hours prime95 stable. strange! אנשים מצטער שההודעה באנגלית..פשוט כתבתי את הטרד הזה באקסטרים סיסטמס ואף אחד לא ידע…

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by CoolOne,

ללוח P5ND2-SLI Deluxe של ASUS, יש מה שהם קוראים לו "Fanless Design". רציתי לדעת עד כמה הדבר הזה אפקטיבי?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by Holography,

פר קרי,המשחק המצוין יגיע ככל הנראה עם מעבדי 64 ביט של AMD כדלקמן: Athlon 64 Athlon 64 FX A64 3000+ VS. 3.0C \ 3.2C אני את הבחירה שלי כבר עשיתי :-* http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~85292,00.html

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. Started by integral,

יצא וכבר נבדק. שיפור ב FPS זניח. שיפור בתמונה יש אבל ANANDTECH קוטלים: For years, AMD has been talking about the positive impact that 64-bit will have on games. Honestly, we never bought it; games are still a couple of years away from breaking the 2GB process limitation under present day 32-bit Windows. Despite our lack of belief, AMD still did their best to convey the message that gamers would be given a better experience in a 64-bit environment . First, we see that the difference between running the 32-bit binary in XP Professional and x64 Edition is basically nothing. We're just happy that there is any sort of performance improvement at all - but to those looking …

• 43 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. שלום לכולם האם ישנה אפשרות בלוחות לפנטיום 3 מבוססי via 694X להפעיל את אופציית fast writes חיפשתי ולא מצאתי, יש לי שני לוחות: asus cuv4x e ו msi 6309 שניהם מבוססים על 694X ובשניהם אני לא מוצא בביוס את האופציה בברכה.

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  16. Started by GMTK,

שלום לכולם. יש לי את הלוח הזה Fatal1ty P67 Professional וראיתי שיצאו עידכונים עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם יצא גירסה לביוס? כי אני לא יודע איך מחפשים. יש פה כמה שיפורים שיצאו איך אני יודע עם זה תומך ? ומאיפה אני מוריד תהגדרות מחדש של הלוח אם ונגיד שאין לי דיסק? ועם אני לא מכניס תדיסק אין אנטרנט אין אפשרות להתחבר לאנטרנט בשום מצב אם אבדתם תדיסק ניסיתי מהפירמוט האחרון הוא פשוט לא התחבר. אז איך אני יודע מה חדש כאילו חייב לצאת עידכונים אין מצב שזה נשאר ככה. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Fatal1ty%20P67%20Professional זה הלוח עם משהוא יכול להסביר לי מפורט קצת זה יעזור בכליי על הלוח והשיפורים החדשים. תודה רבה מראש על העזרה.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. מקור : X-Bit Labs אם כבר, קצת על הארכיטקטורה (לא מצאתי בחיפוש איזכורים עליה, מלבד קצת בשירשור הזה); Fully Buffered DIMMs, או FB-DIMMS, היא ארכיטקטורת זיכרון חדשה יחסית שפותחה ע"י אינטל במטרה (או לפחות נסיון) להתגבר על ה-tradeoff שיש כיום בין מהירות(או תיזמונים נמוכים) וכמות (נפח מודולי הזיכרונות). כידוע, ככל שיש יותר שבבי זיכרון, יש פגיעה באיכות האות שמועבר ויש צורך להגדיל תיזמונים ו/או להקטין את מהירותם. לשוק הביתי הדבר לא הכי רלוונטי מאחר ואין צורך בכמויות זיכרון גדולה כמו בשרתים - תוך שמירה על מהירות ותיזמונים ברמה סבירה. זאת עוד בהתחשב בעובדה שזיכרונות Registered/Buffered גם ככה איטיים יותר מאלו ה"רגילים" לפחות במחזור Latency אחד. מערכת זיכרון FB-DIMM היא PTP - אין מכ…

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by סער_שי,

אני שוקל ללכת על ה-E6400. הייתי לוקח את ה-6300 אבל נאמר כאן שהמכפלה שלו מוגבלת ולכן ייתן ביצועים פחות טובים ב-OC. ה-E6600 יקר לי מדי ואני לא מאמין שההבדל בביצועים יהיה לי רלוונטי או משמעותי בתקופה הקרובה לפחות (ואז אולי עוד שנה אני כבר אקנה קנספילד... מה שמביא אותי לנושא הבא בנוסף הייתי מעוניין לרכוש לוח אם טוב. אני לא צריך SLI או CROSSFIRE או פלטפורמות רשת וכל הבולש*ט הזה. רק לוח שיהיה מצויין ל-OC. יש לציין שאני לא מתכוון לעשות OC מטורף, אלא OC סולידי. משהו מקובל שייתן לי האצה משמעותית בלי סיכון או בעיות יציבות. לכן אם יש מי שעוקב אחרי הביקורות על הלוחות - מוזמן לתרום את דעתו. אני חושב להשקיע עוד 200\300 ש"ח על 975X כי נראה לי שהם ינצלו את יכולות ה-OC של הקונרו בצורה יו…

• 89 תגובות
    • 6.1k צפיות
  19. Started by INFERNO,

לרוב בלוחות אם יש הכניסות האלה אפשר לדעת מה הם עושות ?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by 69,

אני רואה על הלוח נורות שמציגות FF באדום - מה זה אומר ?

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by eli_ha5,

שלום מה עדיף מבינת מהירות ומבחינה כספית חיבור FIRE WIRE בלוח והאם יש לוחות עם חיבור כזה היום? או חיבור דרך כרטיס תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  22. Started by shy,

Shalom i am looking for firewire card for pentium 4 based on texas instruments cheeps does any one knows where can i buy one you can answer in hebrew thank you

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by rotman,

האם הגיוני שאין בכלל חיבור firewire בלוח אם GA-965P-S3 של gigabyte ?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by motir,

היי, האם יש הבדל מהותי בין כרטיס Firewire (שמחובר PCI) או יציאת Firewire שמסופקת כחלק מלוח האם? האם יש הבדל במהירות / איכות / אמינות החיבור? האם מישהו פעם שמע על הבדלי ביצועים של Firewire בין לוחות אם? תודה מראש! מוטי

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by TALIGAL5,

לוח GIGABYTE 785UD2H

• 1 תגובה
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.