מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
ברשותי : Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version GeIL 256MB PC3200 400MHz DDR Ultra EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 AMD ATHLON XP 2400 משום מה איני מצליח להעלות את ה-FSB מעל ל-100MHz. כל מכפלה אחרת שאני מנסה לקבוע בביוס, לא מאפשרת לי התקנה או פעולה תקינה של מערכת ההפעלה. בזמן ההתקנה קיבלתי הודעות שגיאה רבות, קריסה של הקרנל ושל האקפלורר, ושל מה לא.. :-[ הדרך היחידה שלי להתקין ( אחרי שעות של ניסיונות), הייתה להוריד את ה-FSB ל-100MHz בלבד. כרגע אני עובד במכפלה של 22*100 שנותנת לי 2200MHz. רק במצב הזה מערכת ההפעלה (חלונות 98 מהדורה שניה) עובדת כמו שצריך. אחרי ההתקנה ניסיתי שוב להעלות את ה-FSB. ישר שהוינדוס עלה החלו הבעיות, שוב …
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי זכרונות G.Skill DDR3 4096MB 2000Mhz CL9 Ripjaws ולוח Gigabyte GA-P55-UD4 הזכרונות עובדים כרגע על 1333Mhz , וכשאני נכנס לביוס ומשנה ל- extream profile שהם יעבדו ב- 2000Mhz , אני שומר ועושה הפעלה מחדש של המחשב, והוא קורס ..שוב ושוב עד שהוא מחזיר אוטומטית את הזכרונות ל- 1333Mhz . מה לעשות?? ניסיתי את כל האפשרויות בביוס. הלוח הזה מגביל אותי? תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד כמה ההבדל בביצועים מורגש, והאם זה שווה את הפרש המחירים?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום שהמםרט שלי עבר למעבד amd (4600) אני צריך לוח לamd. עד עכשו עם הקונורו שתיכננתי בניתי על ה945p ועכשיו אני מחפש לוח amd ברמה שלו..שמתאים לצרכים שלי. איך הלוח הזה? הוא מתאים לצרכים שלי? הוא ברמה של ה945p? (m2n-e) המערכת שלי היא: amd 4600 320 8800gts 2 ג'יגה בייט g.skill.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כרגע נמצא בהתלבטויות לגי לוח אם אשר יותאם למעבד E7400. אני לא מתכנן OC והמחשב אמור להחזיק עד שI5 יכנס לשוק בצורה יציבה והמחירים יתייצבו. הציעו לי 2 לוחות הבאים (על מנת לחסוך בהוצאות) GA-EP31-DS3L ו - JETWAY BI-100 אשר מבוסס על P35. הלוח האחרון תומך רק בזכרונות שך 667 ו 800 MHZ . והלוח של GIGABYTE תומך בקצת יותר. המחירים שהציעו לי הם בערך 400 ש"ח לכל אחד מהם. אזי השאלה היא איזה מהם עדיף? לשניהם יש אחריות של 3 שנים. אך את JETWAY אני לא מכיר תכלס. או אולי יש משהו אחר. - הכי חשוב שהלוח לא יהיה MATX. אלה ATX מלא. מודה לכם מראש על תשובתכם.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה אני רואה שבפורום מפרטים מומלצים יש מחשבים שלא כלול בהם ספקים אז זה אומר הספק מגיע עם המארז?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד הטיוריון של AMD יהיה מעבד ה 64 ביט היחיד לניידם עד לחצי הראשון של 2006, רק אז לאינטל יהיה מעבד לניידים שיתמוך ב AMD64. מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20050415A2005.html הערה: אותו סיפור כמו עם המעבד לשרתים, רק ל AMD יש מעבד AMD64 ו/או כפול ליבות שראוי להיכנס לשרתים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! בגלל שהמחשב שלי התחיל לגסוס בדיוק אחרי 5 שנים ממועד קנייתו אני מתכנן לקנות אחד חדש ממש בקרוב והשימושים שלי הם בעיקר משחקים(כבדים), סדרות/סרטים וגלישה מאסיבית באינטרנט. כשקניתי את המחשב הנוכחי הדעה הרווחת הייתה שאין צורך בi7 למשחקים, אלא יותר למעצבים, עורכי סרטונים וכו'. יצא לי לראות שהיום כבר יותר ויותר הולכים על i7 גם למשחקים(מסיבה מוצדקת או לא). אז אחרי שקראתי באינטרנט כל מיני דעות, רציתי לדעת גם את שלכם - כדאי ללכת על הi5 הנ"ל או שהיום יש כבר יותר צורך ללכת על הi7? אם החסרתי פרט כלשהו שיעזור לכם לענות לי על השאלה יותר טוב - רק תגידו.
-
- 17 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הינה קישור הוא תומך בקונרו וב SATA 2? http://hardcoreware.shopping.com/xPF-Asrock_MB_ASRK_ConRoeXFire_eSATA2_945P_775
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד עם 16GB ראם (2x8gb), בזמן שלא השתמשתי במחשב קיבלתי את ההודעה הזו: בדקתי את הזכרון ואני מנצל 2-3 ג'יגה מתוך 16GB .. אתמול קפאה אצלי המערכת הפעלה, כבר שם התחלתי לחשוד בכרטיסים.. השתחרר רק אחרי ריסט. איך אני מבודד את הבעיה לאחד הכרטיסים? מאיפה להתחיל? *תודה לעוזרים וכו'
-
- 17 תגובות
- 5.3k צפיות
- 2 followers
-
-
למי שלא מכיר, טום פירסם לפני כמה ימים כתבה על המעבד. http://www6.tomshardware.com/game/200306281/index.html
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עכשיו ששניהם באותו מחיר מה עדיף Q6700 או Q9300??? (אני לא פריק של OC...) תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ההבדל ביניהם(AMD64) משמעותי? ההבדל במחיר די נכבד(200 שקל בזיג זאג). העניין הוא שאני רוצה לחסוך כמה שיותר על כל החלקים כדי לקנות 6800GT. כפי שניתן להבין המחשב הוא למשחקים.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מעבד AMD 64 3200 ולוח אם מבוסס NFORCE3 של GYGABYTE תוכנת המוניטור שהגיע לי עם הלוח אם, התריעה בפני שטמפרטורת המעבד היינה 77 מעלות! (אחרי עבודת רינדור מאומצת) כמובן שהדבר נשמע לי חריג. הבאתי את המחשב לKSP, שם נאמר לי שהטמפרטורה היינה סבירה, ושאין לי מה לדאוג. האם יש מישהו שמבין בתכום שרוצה לצאת חוצץ \ להסכים עם הדברים? נדב.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3065559,00.html פשוט חובבנים. כמו שמס' 2 אמר כתבה קנויה.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מעבד אינטל 4 1.8 GHZ של אינטל עכשיו אני ועוד כמה חברים ניסיתי לשכנע אותו גם מבחינת מחיר ויכולת ש AMD Athlon XP 1800 יותר טוב וזול ואמין יותר אבל הוא עדיין בסימני שאלה וחושב שאינטל זה שם ויותר סומך עליהם שלא יקרה כלום וקצת חושש מ-AMD. הייתי שמח לשמוע את דעתכם אולי תצליחו להוציא אותו ממה שהוא חושב או אפילו לשכנע אותי שאינטל יותר כדאי (לא נראה לי שזה בדיוק יקרה) בכל מקרה תודה לכולכם נ.ב. - אף אחת מהחברות לא "זבל" בשבילי שניהם מאוד טובות פשוט אני חושב שAMD זול אמין ועדיף יותר P:
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברת סמסונג השלימה פיתוח זכרונות GDDR4 לכרטיסי הדור הבא, וכעת היא שולחת אותם לבדיקות. מעבר להפחתה בצריכת החשמל ובעלות הייצור, הזכרונות החדשים מתהדרים בזמן תגובה של 0.8ns - כלומר תדר עבודה אפקטיבי של 2.5ghz (!) מה שבטוח, 2006 הולכת להיות שנה מעניינת מאוד http://theinquirer.net/?article=27282
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
וכמו כן מה ההבדלים בין ה MSI P965 NEO לבין ה MSI P965 PLATNIUM? קישור ללוח באתר היצרן http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=744
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה: אני קונה מחשב חדש בעוד כחודשיים וחצי. אני כנראה הולך על ה core 6600 ושני סטיקים של 1 GB זיכרון. כרטיס מסך : 8800GTS320 אני מתכוון לרכוש גם שלושה הרדיסקים. שניים של 250 שיעבדו ב raid 0 ועוד אחד של איזה 60 GB שבו תותקן מערכת ההפעלה. אני מתכוון בעוד שנה לקנות עוד 2 סטיקים של 1GB זיכרון כל אחד וככה להגיע בסוף ל 4 GB זיכרון. אני גם אשדרג את כרטיס המסך באותה הזדמנות. התקציב הוא עד 1000, אני לא מתכוון לעשות OC, אולי קטן. מכיוון שאני לא מעודכן בחומרה של היום כל כך חשבתי שאתם תוכלו להציע לי לוח מתאים וטוב.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש עכשיו כתבות בעולם שאומרות - שבכל הנוגע לויסטה : 1. 512M זה בדיחה גרועה 2. 2G זה אופטימאלי לXP אבל לא ממש לויסטה 3. 4G זה אופטימאלי ל ויסטה עבור ניצולת מקסימאלית מה אתם אומרים? ???
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 סטיקים של 512 DDR 400 MHZ CAS 2.5 של טווינמוס שפועלים בדיואל צ'אנל... אם אני קונה עוד שניים כאלה ומחבר את כולם (כך שכל 4 הסלוטים בלוח האם תפוסים) ישיש לי 2 G זיכרון.... במצב כזה אני אאבד ביצועים של המחשב!? אם כן למה? בכללי, זה כדאי?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לידיעה של מעבר הייצור של מעבדי AMD ל טכנולוגיית ייצור של 90 ננו-מטר, לקחו באתר TECH REPORT שני מעבדי A64, האחד 3800+ ב130 ננו-מטר שהאטו אותו לPR של 3500+ (2.2 GHZ) ומעבד 3500+ שרץ גם הוא במהירות 2.2GHZ, אך מיוצר ב90 ננו-מטר. אותם השוו למערכת מבוססת פנטיום 4 פרסקוט בסוקט 775 שרץ במהירות 3.4GHZ. הם בדקו את זלילת האנרגייה הכוללת של המערכת. בניגוד לאינטל, המעבדים ב90 ננו-מטר הראו ירידה של כ17% בצריכת החשמל בהשוואה לאותו מעבד ב130 ננו מטר, והפרש של 36%(!) ממעבד הפנטיום. הם נראים ממש אידיאליים לOC! http://techreport.com/onearticle.x/7417
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לWORD. 1. איזה מעבד נחשב לזול ולטוב ביותר בשביל מסמכי WORD, הכוונה: AMD או Intel / הרבה או מעט GHz / קטן או גדול(65/90/130 - nm)? 2. מה יותר חשוב בשביל להפעיל מסמכי וורד גדולים. מעבד, זיכרון או לוח אם? 3. מה חשוב שיהיה לזיכרון? תיזמונים נמוכים / מהירות / נפח? ועוד אחת... האם כל לוחות האם של היום באים עם כרטיס מסך מובנה? ניסתי לחפש ביקורות ולראות מה כדאי אבל הסבתכתי ולא הבנתי כלום, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-