מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
667 בCL4 עדיף מ533בCL3,אז זה אומר שעדיף 800 בCL5 מאשר 667 בCL4 לא? שאלה די קשה..
-
- 48 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד a64 3200 newcastle s.754, איך אני בודק איזה סטפינג יש לי? אתם יכולים בבקשה לתת לי רשימה של הספינגים הכי טובים למעבד שלי??
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
קראתי מלא מאמרים ומלא רשמו שהציפסט של VIA K8T890 לא תומך בכלל בתכנולוגית ה AM2 X2 DUAL CORE האם זה נכון? מה קורה שם בדיוק ולמה רושמים שהם כן תומכים ? אפילו שזה מה שמכרו לי? מישהו יודע מהסיפור?
-
- 7 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לדעת למה ללוח אם למעבדים של AMD אין תמיחה ב-DDR2 ומעלה??? כי כשאני בדקתי אין להם אף לוח אשר תומח, ואני מעוניין לדעת מה הסיבה (אם יש סיבה מיוחדת). תודה לכם. WIGER
-
- 3 תגובות
- 416 צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכנן לרכוש כ. זכרון של 8GB, ובהנחה שאצטרך בעתיד יותר מזה, אוסיף עוד 8GB. עד כאן נשמע מצויין. הבעיה מתחילה, כשצריך שהכרטיס השני, יעבוד באותה מהירות ויהיה בעל אותו הספק - כל עוד שאני אקנה כרטיס בעל מאפיינים סטנדרטיים, זה בסדר. וגם עדיף שזה יהיה כרטיס מאותה חברה, ואפילו זהה. - ופה הבעיה. בהנחה שארצה לשדרג, בטח זה יקרה בעוד שנה~שנתיים. מי מתחייב לי שעדיין ימכרו את הכרטיס שלי בזמן זה? מה הפתרון? האם לקנות פשוט עכשיו שני כרטיסים? האם אפשר לקנות כרטיס אחר ולהריץ אותם לא בDual Channel. אלא על מסילות 1 ו-3? או שאולי המחירים יהיו אז זולים יותר, וזה לא סיפור, ומקסימום אקנה סט חדש של 2X8... מחכה לתשובות מנסיונכם
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה.. לפני בערך שבוע קיבלתי בחזרה את המחשב אחרי שהחליפו לו את הלוח והמעבד במסגרת האחריות שהייתה עליהם. הלוח הוא GA-7DX+ והמעבד הוא 1700+ 0.18micron. גוף קירור המעבד הוא אותו אחד כמו גוף הקרור הקודם שהיה על הלוח והכל אותו דבר, רק מה עכשיו טמפרטורות המעבד אפילו לפי הביוס הם בסביבות 80 מעלות לעומת זאת בלוח הקודם שגם גרסת הביוס הייתה יותר ישנה היה בסביבות ה 40.. אני יודע שהרבה לוחות של ג'יגה יש בעיה של מנטר הטמפרטורה שהוא לא מקוון טוב.. אז מה שאני לא יודע זה אולי זה בגלל דרסת הביוס או בגלל מנטר הטמפרטורה.. עוד משהו שעלה לי זה נגעתי בגוף קירור המעבד כשאני עובד על המחשב והוא ממש לא חם.. אז יכול להיות שבחנות לא הרכיבו לי טוב את הגוף קירור על המעבד או לא שמו משחה טרמית והטמפרט…
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מאז שקניתי את ה G2020 הוא תמיד היה חלש כזה , עובד קצת בדיליי בעיקר באינטרנט , היום שיחקתי בהגדרות האלה : השארתי רק הגדרה אחת " החלק קצוות ... " כי בלי זה הכתב נראה ממש לא ברור מה שמעניין בכל הסיפור שבהגדרת הברירת מחדל : " תן לווינדוס לבחור... " האינטרנט זז לאט כאילו זה פנטיום 4 , יש קטעים של דיליי נתקע קצת פריזים גלישה מעצבנת מרגישים כאילו האינטרנט שוקל טונה , שאני מוריד את כל ההגדרות ומשאיר רק 1 כמו שציינתי פתאום האינטרנט ניהיה הרבה יותר קל הווינדוס מרגיש כמו XP ישן מאוד אבל מה שלא הגיוני פה שיש לי מעבד G2020 שהוא חזק מ E8600 זה לא P4 ויש לי כרטיס מסך GTS450 שיכול וחייב להתמודד עם גרפיקה בעיקר פלאשים של אינטרנט כל מה שקשור לגרפיקה ועיבוד תמו…
-
- 71 תגובות
- 14.3k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה לוח אם בסכום של עד 800 ש"ח הכי טוב ומשתלם למעבד am2??? ללא מטרות oc בכלל בקיצור שיהיה לוח אם שינצל הכי הרבה שאפשר בתקציב הנתון את המערכת: הייעוד משחקים כבדים מעבד: 4200*2 am2 PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 1270 ש"ח מנועה כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800XT 512mb GDDR III 1990 ש"ח -נועה דיסק קשיח- HITACHI T7K250 160GB 7200RPM 360-ש"-חפנדה צורב- LG GSA-4167B DVDRW -180 ש"ח-ספיד מארז- Sunbeam Transformer blue 320 ש"ח- מנועה ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC 500 ש"ח נועה
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום. כן, לפעמים אני גם נהנה להבין את התאוריה של הדברים, ולכן אני רוצה להעלות את השאלה הבאה: אני משתמש במעבד שרץ באופן קבוע על מהירות 3.6GHz. [מדובר במעבד של AMD, כאשר אפשרות ה Cool n Quite מבוטלת לצורך העניין] במהירות זאת, כאשר לא מתבצעת שום פעולה במחשב [idle], הטמפרטורה עומדת על 16 מעלות. בעת הרצת מבחן מאמץ - הטמפרטורה עולה ל 30 מעלות. השאלה שלי היא - מדוע?! כן, כמובן שזה נראה כמעט טבעי. יותר "עומס" על המעבד, מביא לטמפרטורות יותר גבוהות. אבל זה בכלל לא ברור. הרי גם כאשר הוא "נח" מהירותו היא 3.6, וגם כאשר הוא "מתאמץ" מהירותו זהה. מכיוון שמדובר ברכיבי פיזי, הרי שעל פניו נראה שכמות החשמל שעוברות מנקודה א' לנקודה ב', היא זהה [שהרי ה Voltage לא משתנה בין מנוחה…
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי במחשב הישן לוח אם כזה p4v533-mx באיזה זכרונות הוא תומך כי יש לי שתיי 512MB של 667 ואני רוצה לדעת אם אני אוכל להרכיב אותך עליו
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איזה מעבד אתם ממליצים? AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box 656 ש"ח http://skypc.co.il/sg_product~AMD1172~60~0.htm או Intel Core 2 Duo E4500 Box 635 ש"ח http://skypc.co.il/sg_product~IE4500~3~0.htm ואני לא עושה OC
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
קודם כל תודה למי שיעזור. הנה השאלה- אני חסכתי למחשב חדש, אני מוכן להשקיע בערך 6000 ש"ח, אולי גם יותר. אבל אני רוצה לחכות שיתחלפו הטכנולוגיות.. 4 ליבות כבר יש במחיר סביר, וגם DX10, השאלה היא מתי זכרונות DDR3 יכנסו, וימכרו במחירים סבירים? כן, אני יודע שאי אפשר לדעת במדויק, אבל אני רוצה הערכה ממי שמבין בזה.. ואני מוכן לחכות עם קנית המחשב שנה, אם עד אז זה יקרה, (כי אם אני אקנה מחשב עכשיו, ואעשה שדרוג בעתיד לזכרונות DDR3 אני אצטרך להחליף גם את הלוח אם :-\)
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה להבין משהו בנוגע למפרט בתמונה הבנתי שמעבד אחד מגיע ל3.1 ג׳יגה הרטס במצב טורבו. ואז רשום על שתי הליבות שביחד הם מגיעות2.8 או שכל אחד בנפרד מגיעה ל2.8, פשוט לא נראה לי הגיוני שכל אחת מגיעה ל1.4 ג׳יגה הרטס פחות ממעבד אחד שמגיעה ל3.1. אשמח לתשובות תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלוח אם הזה תומך במעבדים החדשים של אינטל ויש לו מעבד גרפי וקול משולב על הלוח אם מישהו שמכיר את הלוח יודע אם ללוח יש יציאת DVI או שבשביל יציאת DVI עבור מחשב שמבוסס על הלוח אם הזה צריך להוסיף כרטיס גרפי עם יציאת DVI תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אוקי הברור לי שINTEL מבחינת הקירור וההתחממות שלו. AMD מתחמם יותר. אני מבין ש 2.2GHZ של אינטל לא אותו דבר כמו 2.2GHZ של אי.אמ.די עכשיו אני רוצה לקנות מעבד INTEL שיתאים בכוח למעבד של AMD לא בהבדל מחירים גדולים. אני רוצה לקנות את המעבד הבא: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4800+ 65W 512KB X2 BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=65&category_id=89afe3947540007e9bf500324087279d& גיבור נט חנות זולה. האם אתם יכולים למצוא לי מעבד של INTEL באותה חנות שיתאים לביצועים של המעבד של AMD שמעל?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הקונרו יעבוד לי עם סטיק אחד של ג'יגה ? אני מתכוון, אין לי עכשיו מספיק כסף כדי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה, כשיהיה לי עוד כסף אני אקנה עוד סטיק אחד. איך לבינתיים המחשב שלי יעבוד עם מעבד קונרו E6300 וסטיק אחד של ג'יגה ?
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
שאלה- האם לוחות אם שתומכים הפנטיום D תומכים גם ב-Core 2 Duo חיבור(LGA 775)??? אחים שלי אני ישמח מאוד אם תוכלו לענות לי תודה רבה!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קודם כל עברתי על הדביק ולא מצאתי תשובות אז פתחתי את הנושא.. מה צמד האותיות הזה אומר? מה עדיף cl 5 או 4? כאילו כמה שהcl נמוך זה יותר טוב או להפך? תודה
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
בעקבות ויכוח בין מס' חברים, החלטתי להתייעץ כאן... הויכוח נוגע לכוח עיבוד- השוואת כוח עיבוד של מס' מעבדים בסביבות אותו תדבר שעון. לדוגמא- פנטיום 4 3GHZ, באס 800, פנטיום D 3GHZ באס 800, פנטיום 3 (הגרסא האחרונה- טואלאטין) 1.4GHZ*2, ומעבד מסדרת ה"CORE", בתדר 1.6 GHZ. מי יתן את הביצועים הטובים ביותר, ומה יהיו ההפרשים בניהם?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם! השאלה מטרידה אותי הרבה זמן, מכיוון שלא מצאתי הבדל חוץ מהזכרון מטמון של שניהם : לD920 יש 4 מגה קאש, ולD820 יש 2 מגה קאש. המהירות שעון שלהם אותו דבר, אז חוץ מזכרון מטמון, אין עוד הבדלים בינהם? מבחינת ביצועים, מי יותר עדיף? והאם מרגישים את ההבדלים בינהם? תודה ניב
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה ההבדל למשל בין 5-5-5-18 ל4-4-4-12 מזה משנה? גם אמרו לי משהו CL4 וCL5 מה ההבדלים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
קיבלתי 11000 ב 3d mark 06 עם מערכת כזאת: Q9550 nvidia 8800 gts 614 mb corssair 2 gb 800mhz collermaster cm690 thermaltek v1 ax enermax liberty 400wat asus p5kpl-cm הגיוני התוצאה שלי??
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
האם אני מנצל את המעבד כמו שצריך עם הלוח p5kpl-cm
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-