עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום חברים! יש לי מחשב עם מעבד e8400 שנקנה לפני כשנה (המעבד). בלוח אם שלי יש 2 סלוטים של זיכרון והוא תומך עד 800mhz. אני רוצה לשדרג ללוח עם 4 ושתומך בשני כרטיסי מסך למקרה של sli או cross. הערה: שמעתי שsli או crossfire של שני כרטיסים לא מביא לשיפור משמעותי בעיבוד הגרפי כמו ב3 ומעלה!האם זה נכון? ברור ש3 ומעלה יהווה שיפור טוב יותר משניים אבל הבנתי שלא שווה כל כך לעשות עם שניים! ועוד שאלה האם שווה לקנות לוח אם ddr3 למעבדי 775? הבנתי שddr3 לא עובד כמו שאמור לעבוד עם מעבדים מהסוג הזה! תודה על העזרה! התקציב בין 600 - 800!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  2. Started by חובב,

רציתי לשאול האם לוח אם הבא שווה קניה [h=1]Asrock G41C-GS.[/h]לפי הנתונים נראה שיש לו יכולות OC הוא עולה 290 שקלים.

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Started by Pc_freak,

יש לי 3X2GB 1333MHZ KINGSTONE ,אני מעוניין להוסיף עוד 6GB או 3GB העיקר שיהיו סט של שלוש. אני כבר לא מוצא את הדגם שקניתי לפני 3 שנים הם קטנים יותר מהסטנדרת , איזה זכרונות אפשר להרכיב הדגם שיש לי הוא KVR1333D3N9/2G

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by roniok,

יש לי לוח מחורבן מאוד (ga s8rx sis 645) רציתי לדעת האם יש סט של ג'יגה זיכרון(לא בדואל) בתצורת DDR 333 תקציב עד 600 -700 :

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  5. מה ההבדל בין המעבדים החדשים של amd לבין הסדרת Q של אינטל?..????

6. Started by Matann26,

התעניינתי באחלה מחשב נייד וראיתי שזה המעבד שלו.. קצת פרטים עליו אם אפשר?? ראיתי שהוא מגיע ל1.8ghz שזה נראה לי ממש מעט ומוזר, מה אתם אומרים? ממליצים?

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by kyem,

אני רוצה לקנות מחשב AMD 64 ואני לא בטוח האם לקנות אותו אם לוח אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E שהכרטיס מסך הוא מובנה או למצוא משהו בערך באותו מחיר אבל כרטיס מסך ולוח אם נפרדים??????? תודה!

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  8. Started by ProRules,

Q6600 עם HD5850?

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  9. אהלן טוב לאדעתי איך לנסח כותרת אני יודע כמובן שהמחשב מורכב בעיקרו ןממעבד שמחובר לזיכרון דרך הלוח אם עכשיו יש לי שאלה....... היום חשבתי עליה: למה מהירות החישוב של המעבד לא יורדת למהירות של הבאס? כלומר אם אני אחבר ישר את ההארדיסק למעבד זה יהיה ממש ממש איטי כי המעבד ירד למהירות של ההארדיסק פשוט אז למה זה לא קורה עם הבאס? כלומר עד שמגיעים נתונים למעבד הוא חישב כבר ואז הוא עומד מלא זמן בלי לעשות כלום....... היה לנו שיעור במיקרו מחשבים שהוא כבר ענה איכשו על השאלה (חח כזה חשבתי אמרתי אני אשאל בHW ואז בשיעור הוא לימד את זה כבר אבל לא הבנתי) המעבדים היום מורכבים מחלק אחד שקורא ומוציא את הנתונים שהוא מקבל מהזכירון (באס יעני) והחלק השני מחשב את הכל לכן הוא עושה את שני הפעולות …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. השאלה שלי היא כזאת....יש לוח אם של ASROCK שמתאים גם לDDR1 וגם לDDR2 ולAGP ולPCI-E...בקיצור תומך בכמעט כול הטכנולוגיות.... השאלה שלי היא אם אני מחליף את הלוח ואת המעבד.....למשל אני מחליף למעבד E6300 וכיוצא בזה....האם יש צורך בהגדרה מסויימת של המעבד בביוס או שזה בצורה "שלם וקח"...כלומר אני שם את המעבד על הלוח מחבר את הכול מדליק וזהו? הכול עובד? הדגם של הלוח..:775Dual-VSTA יש קישור לאתר היצרן: http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז ככה, השימושים שלי הם בעיקר משחקי ספורט כגון: פיפא, NBA2K, PES, מאדן 08 (מאז לא יצאה גירסא חדשה למחשב), NFS, פוטבול מנג'ר וכו'. כידוע לכם הדרישות למשחקים האלו לא גבוהות. יש ברשותי מסך 23 אינץ' רזולוציה 1920X1080 וכרטיס המסך שאני מתכוון לרכוש הוא HD4850 או GTS250. אין לי שום כוונה לבצע OC או לשדרג בעתיד. חשוב לי שבמשך 3-4 השנים הקרובות המשחקים יעבדו בצורה סבירה. המעבדים שחשבתי עליהם: E6300 E6500 Q8400 Q9400 האם להסתפק ב2 ליבות או ללכת על 4 ליבות? (בבקשה אל תציעו לי משולשי ליבה של AMD) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  12. שלום לכולם , אני מבקש סליחה מראש אם פתחתי נושא במקום לא נכון האמת שלא ידעתי הכן לפתוח את הנושא טוב.. אני מעוניין להתחדש במחשב חדש בשנה החדשה ואני רוצה לקנות לוח אם ומעבד מדיגמי 2020 בררתי בחנות שאני קונה ממנה אז הם לא יודעים מתי יתחילו לשווק את המעבדים ולוחות האם אשמח לעזרה נועם

13. אני מרגיש כמו איזה נוב עכשיו, כרגע חשבתי על שאל הנובית שפשוט לא נתקלתי אף פעם בתשובה שלה , אם כי אני משער שדי הרבה יודעים אותה. למה חברות לא מעלות את הגודל של הצ'יפים של הזכרונות למעל 32 מגה? הרי ידוע שזכרונות DS יכולים להיות בעייתים עם בקרי זיכרון (שצריכים להתמודד על סלוט אחד עם פי 2 באנקים) ועם +תחילת היצור של סטיקים של ל1GB כבר נוצרים זכרונות שיש בהם שני שכבות של צ'יפים , מה שגורם להתחממות ועוד יותר באלאגן לבקרי זכרון. אז למה פשוט לא מעבירים לצ'יפים של 64 מגה ? יש עם זה איזה בעיה תאורטית או משהוא? או שזה פשוט עניין של עלות יצור?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  14. לפי מה שהבנתי המעבד החמוד הזה מגיע ברוב לא מבוטל של המקרים לאוברקלוק מדהים של 2.4GHz ! מישהו מהפורום יכול לאמת את זה מנסיונו האישי?

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב מרובע ליבה (Q6600) עם 4Gb זכרון (1Gb לכל מעבד) אבל הבעיה היא שאני מעדיף להישאר עם winXP ולא להתקין ויסטה שלמרות התמיכה ב-64 ביט היא מערכת הפעלה יותר תובענית מבחינת זיכרון. ואילו עם winXP גירסת (32bit) אין אפשרות לשים 4Gb זכרון - כלומר הוא לא קורא את כל הזכרון, כך שעדיף למעשה לקנות רק 3Gb זכרון. השאלה היא כזאת , האם כדאי לקנות מחשב עם 3Gb זכרון ו-winXP (מה שיפגע בדואל צ'אנל של הזכרונות, נראה לי) או 4Gb ו-וויסטה, ודרך אגב, המחשב מיועד לא למטרות משחקים וכדומה, אלא בעיקר לחישובים מדעיים, matlab וכו'. מה דעתכם? נ.ב. האופציה להתקין מע' הפעלה winXP 64bit לא עומדת על הפרק מאחר והיא ידועה כמערכת הפעלה בעייתית למדי.

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by TheSoupNatzi,

המ....יש דרך לזהות לוח אם בלי קשר לווינדווס(שלא פועל לי כרגע)? יש לי את הצ'יפסט אם זה עוזר....

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. Started by הילה2000,

קבלתי 4 כרטיסי זיכרון של סמסונג עליהם רשום 1GB 2Rx8 PC2-5300U-555-12-E3 נראה לי שזה הדגם DDR2 1024MB 667MHZ CL5 מכירים איזשהו מדריך בנושא החלפת/הוספת זיכרון העניין הוא שאני לא יודעת אם מה שקבלתי מתאים למחשב שלי, עדיין לא פתחתי את המחשב לבדוק.. ובכלל אולי זה מסובך וכדאי לי לפנות לטכנאי מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by Frozen-Ice,

שלום אני חדש כאן ואני צריך עזרה : אני צריך לקנות לוח (INTEL) אם ומעבד ומארז ויש לי 3000 שקל גמיש מה אתם ממליצים ?

• 36 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי אני מתווכח עם אח שלי בקשר למעבדים. לי יש מעבד QX9770 שזה מעבד 4 ליבות,והוא עוצמתי בכוח שלו,ולאח שלי יש E6750... עכשיו,הוא אמר שהמעבד שלו טוחן את שלי בהכל כולל במשחקים וכולל הכל אני אומר ששלי טוחן את שלו וזה בעצם נכון,מה גם העובדה היא שלי יש כרטיס מסך 8800,אז רואים הרבה יותר טוב. גם אמרתי לאח שלי שהמעבד שלי יותר טוב לעתיד,שגם אם יצאו מעבדים יותר משוכללים,אני אוכל רק להחליף את הכרטיס מסך ועדיין יהיה לי אחלה של מחשב מה נכון?למי יש מעבד יעיל יותר וטוב יותר? תודה

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by VIPERANAF,

יש לי מעבד X2 DUAL CORE והתקנתי את ה Optimizer האם זה באמת מעניק ביצועים יותר טובים במשחקים? או שזה סתם שטויות ויכול אפילו להוריד את הביצועים?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  21. יש לי בעיה בזמן האחרון..........האמתי הבעיה הזאת שנוצרה אצלי אני חושב שהיא יתרון....אני לא יכול בלי להבין דברים אני משתגע. עכשיו אני יסביר את עצמי.....לפני שנה קיבלתי מחשב(בגיל 17 אחרי שהמחשב שלי הישן עברו עליו 6 שנים) ומאז הידע שלי התפתח והתפתח.... אבל פתאום חשבתי לעצמי איך עובד המחשב...הסקרנות הרגה אותי....והחלטתי ללמוד. לכן הסתכלתי במאמרים באתר וראיתי שם מאמר על המעבד..קראתי אבל לצערי את הקטע של איך המעבד עובד בתאורטי לא בצד הטכני(שאותו בכלליות הבנתי) אלא בצד המעשי הבנתי חלקים חלקים כלומר היו חסרים שם קטעי הסברה משלימים. לכן בקשתי היא אם מישהו יכול להסביר את זה ללא השכחת שום פרט--אני יודע שזה מוגזם לבקש דבר כזה אבל אני חושב שזה דרוש ביותר.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by giloman,

?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  23. אני פשוט מחפש לוח שתומך בQUAD CORE, אינטל כמובן, זכרון DDR2 וכמה שיותר זול. אוןפציית הSLI כרגע לא חיונית כי אני לא מתכנן לקנות עוד כרטיס מסך אבל שתהיה את האופציה. ראיתי את הלוח הזה בזאפ בחנות אחת ורציתי לדעת מה אתם אומרים.... תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  24. מה דעתכם על לוח האם הבא של ASROCK למעבד E6400 קונרו : מטרות שימוש: עבודה כללית, משחקים, ללא OC ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E קישור למידע עליו: http://www.asrock.com/product/ConRoeXFire-eSATA2.htm אם לדעתכם הוא לא טוב מספיק אז אם אפשר הצעה ללוח אם אחר אך זול (פחות מ600 ש"ח)

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  25. אהלן לכולכם, אני רוצה לארגן קנייה קבוצתית של זכרונות, ואני צריך אתכם בתור חלק מהקבוצה (זה למה קוראים לזה קנייה קבוצתית ). כל מי שרוצה לקנות זכרונות איכותיים (כדוגמת OCZ Platinum/Gold או משהו איכותי אחר) שיכתוב כאן בת'רד, ואם יהיו מספיק קונים דנדן יארגן לנו קנייה קבוצתית. סבבה? סבבה. יאללה לעבודה ;D

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.