מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי מחשב חדש שזה המפרט שלו - Q6600 Sapphire HD4850 Corsair VX 450W PSU OCZ 2Gb Ram PC2 8500 5-5-5@2.1 Gigabyte EP43-DS3L בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני אמור לחבר את הספק ללוח-האם עם כל ה-24 פינים בחיבור הראשי? או שמא רק 20? (בחוברת הוראות זה לא היה כל כך ברור) מה יכולות להיות ההשפעות של חיבור לא נכון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מסדר מחשב שהוא קצת ישן פנטיום 4, יש לו 256 זיכרון DDR 400 נאמר לי שאם אני יוסיף לו 512 DDR 400 המחשב לא יעבוד על 768 אלא רק על אחד מהזיכרונות, כלומר אם הזיכרונות לא מקבילים אז המחשב לא יינצל אותם האם זה נכון? הלוח הוא של אסוס: P4S800D
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
M61PME-S2 AM2+, 6100, DDRII800, VGA, PCI-E הלוח הזה נחשב ללוח אם טוב למעבד של AMD 5200?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אהלן אנשים. ברשותי Corsair 4GB 4 4 4 12 אבל אחד מהזכרונות תקול ואני מחפש להחליף לדגם אחר במסגרת האחריות. הייתי רוצה להשאר באותם מהירויות CAS. על איזה דגם הייתם ממליצים? DDRII תודה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח במחשב שלי הלך לו לעולמו ובמסגרת האחריות צריך להחליף לי לוח. הלכתי למעבדה בה רכשתי את המחשב (לפי הMSI בטח תבינו מאיזה חנות), והוא שם לי לוח של MSI במקום הGIGABYTE שהיה לי, ואמר שאם ארצה ישים לי GIGABAYE רק שצריך להזמין. קראתי על הלוח באתר של MSI (הדגמים של שני הלוחות בכותרת) ויש לו יותר פיצ'רים מהGIGABYTE. השאלה היא אם כדאי להישאר עם הMSI או להחליף לGIGABYTE המקורי שהיה לי? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 המעבדים Q6600 Q8200 רציתי לדעת איזה מהם יותר טוב למשחקים ונותן ביצועים טובים יותר ... הQ6600 המהירות שלו היא 2.4 ו1066Mhz וזכרון מטמון 8 והQ8200 מהירות 2.3 ו1333Mhz וזכרון מטמון 4 רציתי לדעת האם שווה לקחת ת 8200 למרות שהוא במהירות קצת חלשה אבל הוא בגרסא מעל ה6600 ? אני מתלבט ולא יודע מה להחליט למרות שהמחירים שלהם ממש צמודים ! תעזרו לי להחליט ... ( לא מדבר בקשר ל OC )
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שני הלוחות G31 ... הגיגהבייט קצת יותר זול מה עדיף ? הבנתי שאין במלאי את ה ASUS שווה לחכות לזה ? http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2693 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=1
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
הרכבתי כמה שדרוגים למחשב , תגידו לי מה הכי משתלם . 1 2 3 4 5 6 תודה
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולםרציתי האם המעבד של אינטל החדש שזה Core i7 920, s1366, 8MB מתאים לי ללוח האם או שאני צריך להחליף אותוהלוח שלי הוא אסוס p5k p35 למרות שעל הקופסא של הלוח שלי כתוב שהוא תומך במעבדי 45 nm מה אתם אומרים מתאים או לא? האם יש באג במעבד הזה קראתי שיש איזה באגים במעבדים החדשים האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום... במחשב החדש שאני קונה אני לוקח מעבד CORE 2 Duo E8500 BOX איזה לוח אם הכי כדאי לקחת? אין לי בדיוק הגבלה בתקציב... אז תציעו כל מיני והאם הזיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 יתאים למעבד?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן כבר נשרף במחשב ישן (7 שנים יש לו..) הלוח אם מכיוון שהייתי דפוק ושמתי לו זכרונות של DDR2 אז השאלה שלי היא איך אני יודע אם הזכרונות נהרסו גם או לא? (אם הם לא נהרסו אני יכול להשתמש בהם במחשב שלי אבל אני רוצה להיות בטוח ב100% שלא יגרם שום נזק למחשב כי הוא יותר חשוב מהמחשב של הלפני 7 שנים חח) איזה עוד חלקים יכלו לההרס חוץ מהלוח? תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד 6420 2G זיכרון 800MHZ והכרטיס מסך 512 8800GT המטרה להפעיל את GTA IV לא מושלם, אבל חלק ועל HIGH במצב של עכשיו כשאני מפעיל את המשחק ה FPS מתחיל להיות נמוך טיפה, באופן מפריע אבל לא גדול מדי האם שדרוג ל 4G יעזור? או שהבעיה לא שם?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מהו לפי דעתכם מעבד אינטל המקביל למעבד AMD X2 6000 מבחינת ביצועים במשחקים?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את גודל הזכרון בלוח ההאם שלי, מדרם MSI 865PE NEO3. לגודל של 2GB מהירות 400MHZ. ברצוני לרכוש זאת מאתר EBAY אך אני צריך את מס' הפינים המדיוק. יש שם מס' דגמים עם מס' פינים שונה. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
לוח אם MSI 865PE NEO3 1GLAN 775. הבנתי שכדאי לקנות DDR2, אם זה מתאים ללוח האם. - יעבוד אצלי? וגם, אני לא כזה טכנאי גדול - אם אני קונה במקום כמו ZAP, היכן אפשר לבצע את ההחלפה במחשב? המון תודה חבר'ה!
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
איזה מהלוחות האלא הכי מומלץ? את הלוח של פוקסקון יש לי כרגע , ואת ה2 האחרים ראיתי שמוצגים פה למכירה ביד 2 אז חשבתי להחליף כי כרגע אני לא מרוצה מהלוח שלי גם כי יש לו רק 2 סלוטים וגם כי הוא חלש בOC. אני לא מחפש לוח אם שיהיה פצצה ב-OC אבל שיאפשר OC סביר אז איזה מהלוחות מומלץ אם בכלל
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום, לא ממש הבנתי מה ההבדל בקונספט בין הi7 ל5 , מה הפירוש של מיינסטרים ? שרתים ? וגם לפי הכתבה לא הבנתי איזה מהם אמור להיות החזק יותר ?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
האם הזיכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 Pl Black מתאים ללוח אם: Gigabyte GA-EP43C-DS3 באתר של GSkill כתוב על הזיכרון: M/B Chipset: Intel X48, Intel P45, Intel X38, Intel P35, Intel 965, nVidia n6xx I (For Intel series), nVidia nForce 5 series (590SLI, 570 Ultra. Others For AM2) קישור: http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=126 לא כתוב שם P43 אז בגלל זה אני שואל
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שאני אשמע אידיוט גמור בהשוואה לכל מומחי המחשבים שגולשים פה, אך ברצוני לדעת מהו זיכרון RAM? בנוסף, אשמח לדעת האם ניתן להוסיף זיכרון RAM למה שכבר קיים במחשב ואם כן, כיצד לעשות זאת ומהן האפשרויות?? ניסיתי לקרוא שרשורים שנוגעים לנושא הזיכרון אך התשובות מכילות יותר מדי מונחים שאינני מכיר או מבין.... בתודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אם כן, האם התוכנה 6engine, שבאה עם דיסק ההתקנה של לוח אם? משום מה הסרתי את התוכנה, ואחרי ריסט, אני שומע את המאוור שם המחשב יותר חזק, כאילו הוא על אופציה "TURBO" או רמה אחת פחות.. זה מעצבן לי את האוזן.. כי בתוכנה הייתי שם על AUTO והמאוורר היה שקט.. אבל אני רוצה לדעת למה זה ככה? מה בלי התוכנה לוח אם לא יודע לשלוט על רמת המהירות בעצמה, צריך לכוון אותה?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
הי אם משדרגים רק מעבד I7 920 +לוח אם X58 תומך DDR3 אפשר להשתמש ב DDR2 הישנים?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
ומה שמו של הדגם של המעבד שמקביל ל קור תו דו של אינטל הכוונה מה השם שלו ? והאם amd הוציאה מעבד כפול ליבה כמו של אינטל ומה שמו? מה התושבת שאמורה להתאים למעבד כפול ליבה של amd והאם ניתן לשדרג למעבד עם 4 ליבות או שהלוח יצטרך תושבת אחרת משלזו של מעבד ה כפול ליבה ?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מה אני עושה אם יש מה לעשות במצב הזה : יש לי דיסק קשיח חיצוני של 500 GB של החברה MAXTOR ולאחרונה הורדתי אל הדיססק הקשיח החיצונ יקובץ מסוים מאותו הרגע שהורדתי ראת הקובץ המחשב החל לעשות בעיות ... לדוגמא כשהדלקתי את המחשב הוא הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים כשניתקתי את הדיסק הקשיח המחשב על רגיל ... חברתי את הדיסק הקשיח למחשב שלי ולעוד מחשב אחר ובשתיהם ראיתי שכל המידע שהיה לי בדיסק והיה המון ... נעלם .. לחצתי על מאפינים וראיתי שייש תפוסה של מקום ז"א יש בפנים עדיין מידע אבל אני לא רואה כלום ולא יכול להפעיל כלום .... מה אני אמור לעשות .. ? האם כל המידע הלך ? יש אפשרות להחזיר את המידע שנעלם ?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אהלן, נושא שלישי שלי היום, מצטער אני דיי התאכזבתי מהאיטיות של המחשב החדש והחזק שלי- עכשיו גיליתי, שבלי להפעיל דבר!!- רשום ב-TASK MANAGER, תחת performance: memory: 3.7 GB!!! למטה בphysical memory רשום 92%! איך יכול להיות שהדבר היחידי שפועל זה האנטיוירוס והדפדפן (הכי קל בעולם- הכרום של גוגל) ומנוצל כל כך הרבה RAM!? אשמח לקבל עזרה@
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום, לוח האם: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&l4=0&model=455&modelmenu=2 בהתאם למפרט, לוח האם תומך עד 4GB RAM. כרגע יש לי 2G. השאלה שלי היא: כיצד לדעת האם לוח האם תומך בזיכרון בודד של 2048mb? (זאת אומרת - יחידה אחת בודדת של 2G) ברור לי שמבחינת קיבולת - לא אעבור את ה-4G. תודה מראש 8)
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-