עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kobibo,

1. DDR-RAM 1024MB 3200 Hynix Original Memory 2. DDR-RAM 1024MB 3200 Samsung Original Memory שניהם עולים אותו דבר, איזה מהם עדיף יותר ? והאם מישהו יודע על אי תאימות של זכרונות אלו עם לוח ABIT AN8 ULTRA NF4 ?

2. Started by Guarding angel,

http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_4699_7980%5E4741,00.html ???

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  3. Started by misha275,

שלום רב, יש לי זיכרון 1 מתוך 2 של G. SKILL שמקצר וגורם למחשב לא לעלות. החנות בה הוא נקנה בנשר נסגרה כיצד אני יכול לממש אחריות בארץ מבלי לשלוח לחברה את הזכרון ולחכות הרבה זמן? האם אני יכול לממש אחריות דרך היבואן בארץ? מי היבואן? אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. הדגם ההיברידי היוקרתי של היצרנית הסינית זוכה להזדמנות להתפאר בכך שהוא הראשון שמביא לעולם ולישראל את בשורת הביצועים של דור ה-Core ה-13 - אך עלות התחלתית גבוהה מאוד של מעל ל-8,000 שקלים שמה את כדאיות העניין תחת סימן שאלה גדוללכתבה

5. Started by AKIRA972,

קראתי ב VGAME AMD חתמה על הסכם עם חברה ישראלית שעבדה עבור אינטל, ביום האחרון ל-2007. תחת החוזה, הצ'יפסט שהחברה (Commex) תייצר עבור מעבדים מרובי-ליבה, יופץ יחד עם המעבדים של AMD, וזאת על-מנת לשפר את ביצועיהם. עיתון "גלובס" דיווח כי AMD חתמה על הסכם עם החברה הישראלית קומקס (Commex). לחברה היו קשרים קודמים על אינטל. העיתון הוסיף ואמר שמנהל החברה - טל הורוביץ, עבד באינטל חיפה, והיה חבר וותיק בפיתוח המעבדים הכפולי ליבה שם. מטרתו של הורוביץ היא שוק השרתים, לא שוק הניידים. http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?QUID=1056,U1199215754974&ID=&did=1000292619

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  6. הציעו לי לקחת או gskill או CORSAIR במידה והנתונים שווים מה עדיף? תודה לעונים ניר

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  7. Started by davidreznic,

הי עכשיו המחשב עובד בסדר, וראיתי שיש גרסה חדשה יותר של הביוס. כדאי לעדכן או ש"אם זה עובד-אל תיגע"? יכל לביות שבגרסה חדשה יש יותר אפשרויות? <<<מפרט בצד

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  8. Started by landmn,

מצאתי את הלוח MSI K8MM-ILSR אבל ב-K.S.P. אמרו לי שהוא לא יכנס במארז micro-atx אפילו שבאתר שלו כתוב שהוא micro-atx form Factor. הם הציעו לי את ASUS A7V400-MX אבל כנראה שהם טעו כי הוא .Socket-A http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=624 http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7v400-mx/overview.htm# בקיצור, מישהו יכול למצוא לי לוח לא יקר שזמין בארץ ומתאים למארז micro-ATX ולסוקט 754 ? (אין לי בעיה עם כרטיס גרפי מובנה).

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  9. Started by mrshukas,

שלום לכולם רציתי שתעזרו לי אני עדין מתלבט על איזה לוח ללכת (כסף לא בעיה) ואם אני צריך תיאמות של חלקים כגון זכרונות ספקים הלוחות הם: ga-k8nxp-sli ga-k8nxp-ultra ga-k8nf-9 כמו כן איזה לוח בעל הביצועים הטובים ? אם יש לכם רעיונות ללוחות אשמח לקבל

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  10. הכוונה לכתבה הזאת: http://hwzone.co.il/hardware/news/138600 בדברי הסיכום (איך לא...) מוסיף הכתב: המממ.. אני שואל לאיזו תחרות הכתב מתכוון? למעבדי הfusion החדשים יש כוח עיבוד כולל גבוה יותר מכל i3 יהיה זה sandy או ivy. אין אף i3, גם כאלה שיקרים יותר ממעבדי fusion שיש להם כוח עיבוד גבוה יותר ממעבדי fusion מרובעים. יש גירסאות i5 (סאנדי וIVY) שכן מצליחות להראות ביצועי CPU עדיפים אבל הם לא באותו תקציב. יש מספר עומסים שבהם בליבה בודדת יש עדיפות לאינטלים i3 אבל זאת לא התמונה כולה. למעבדי A8-A10 יש יותר ליבות (שני מודולים עם ארבע תת-ליבות) שסה"כ מעניקים לו כוח עיבוד כולל גבוה יותר מאשר מעבדי אינטל עם שתי ליבות עם או בלי HT. באפליקציות שמשלבות CPU עם GPU מובנה (למשל תוכנות דחיסה,…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  11. Started by idanaz,

שלום לכולם בעקבות הכתבה שהתפרסמה היום בנוגע לכך שAMD מריצים מחדש את ארכיטקטורת ה K8 האם זה אומר שאני יוכל לרכוש מעבד חדש ולשדרג את ה 3200 939 שלי ? תודה מראש עידן

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  12. Started by tiger18,

מתי הוא אמור לצאת בארה"ב? והאם יש הבדל משמעותי בינו לבין ה ק8500??

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  13. Started by shai2009,

שלום! יש לי לוח אם ASUS M2A-VM 690G. יש לי כרגע 2 סטיקים של 512 שלוקחים 1.8V. אני רוצה לקנות זוג נוסף של 1G כל אחד שלוקחים 1.9V. הלוח אם שלי תומך ב-1.9V או ב-2.1V? אני אוכל להשתמש בזיכרנות החדשים והישנים שלי ביחד? תודה רבה לעוזרים@!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  14. Started by impreza_gt,

איזה לוח אם עדיף מבין השלושה הבאים בשביל מחשב פשוט בלי כרטיס מסך Asus P5KPL-CM GA-G31M-ES2L Gygabyte MSI G31M3-L V2 כולם באותו מחיר, מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. Started by omri_ro,

עשיתי כרגע בדיקה לזכרונות שלי עם WINDOWS MEMORY DIAGNOSTIC והתוכנה גילתה שגיאות בזכרון(שמשום מה הMEMTEST לא גילה) אבל אולי זו רק אי תאימות עם הלוח (DS4) מדובר ב512*2 הזכרונות הם של חברה בשם SYNCMAX עם שבבים של ELPIDA קיצר אני אחליף אותם , מה אתם ממליצים לי לקחת (לא למטרות OC)

16. Started by nim901,

http://www.tomshardware.com/cpu/20050801/index.html

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש שהורכב לי בתוכו רק לוח אם מעבד 3ג כרטיס מסך ופלופי חדשים אני אמור להרכיב לבד 2 הארדיסקים וצורב שאלתי היא האם כאשר אני יבצע את ההרכבה הלוח אם בעצם מוכן לעבודה או שאני אצטרך להתקין אותו בדרך כלשהיא כוון שלא עבד לפני זה מה גם שלא הי הארד דיסק מותקן!אשמח לקבל הסבר בתודה מראש

18. שלום אני קונה בקרוב מאוד מחשב ורציתי לברר האם אפשר להכניס למארז עם הגדלים הבאים: גודל המארז ללוח אם: Abmessungen: ca. 450mm x 200mm x 520mm (H)x(B)x(T) Modell Typ: Midi Tower Gehäuse Mainboard: ATX Form Factor 12" x 10.5" oder kleiner גודל הלוח אם: 12X8.5 לוח אם ATX אפשר להכניס את הלוח אם הזה למארז שרשמתי את הגודל שלו למעלה

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  19. Started by galyahav,

היי, היה לי וויכוח קטן עם חבר. אמרתי לו שקניתי את הזכרונות הללו: Corsair DDR3 Triple Channel 6GB 1600Mhz Dominator CL8 מדגם: TR3X6G1600C8D וחברי טוען שיכולתי לקנות את G.Skill DDR3 6144MB 1600MHZ Triple Channel 6GBPI CL8-8-8-21 והוא טוען שזה יותר משתלם. בדקתי באינטרנט מחירים, והמחירים של הזכרונות הם 1,500 לזכרונות של קורסאייר ו630 שקלים על הזכרונות של הג'י סקיל. אני קיבלתי מחיר מיוחד על הזכרונות, ועשו לי אותם במחיר של 830 שקלים, אני צריך לדעת אם זה שווה המחיר. בבקשה בתשובתכם הוסיפו למה הזכרונות באינטרנט הם יקרים כל כך, מה מיוחד בהם? תודה רבה רבה רבה למי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  20. Started by Dom1no,

מצטער אם זה לא המקום הנכון אבל השאלה הזאת מתייחסת לכמה תחומים. בכל אופן, אני מתכוון לקחת את הE8500 כחלק ממחשב למשחקים. (4870, 4G זיכרון 650W, לא יודע מה רלוונטי מהמפרט, תבקשו ואני אתן) עכשיו רציתי לשאול על האפשרות של הOC שהחנות מציעה למרות שהוא בחינם והכל, זה כדאי? ז"א אני לא מבין הרבה אבל בגדול אני יודע שOC מבוסס על יציבות, אז האם כדאי לתת לטכנאי בחנות X לבצע המהרה שכלל הנראה לא תלווה בבדיקות מקיפות (אני מניח) או שהתדר הנוכחי של המעבד יספק אותי?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  21. ערב טוב חברים, ברשותי מחשב לפני כמה שנים וברצוני להשתדרג. לאחרונה פצחתי בחיפושים אחרי המחשב הנייד האידאלי בשבילי, לצורך העניין אני צלם, עובד הרבה עם פוטושופ ולייטרום שגוזלים ממני המון סבלנות. בנוסף, בתקופה הקרובה אתקרב לתוכנות כמו פלאש, אפטר אפקטס וכל חבילת אדובה (לימודי גרפיקה). לאחרונה בכל המפרטים שראיתי ישנם ניידים עם 6 ו8 ג'יגה זיכרון. השאלה שלי האם הזיכרון הזה מנוצל מבחינת מערכת ההפעלה? כלומר, האם לאחר התקנת וינדוס, במקרה הזה 64 ביט, יתן לי ניצול מקסימלי של הזיכרון? האם מעבד I5 עם טכנולוגית הסנדי ברידג' יספיק לי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  22. Started by MrAlex,

שלום רציתי לדעת איך זה בא לידי ביטוי בזכרונות החדשים יחסית DDR3 1600 4GB 2 סטיקים של 4(כמו למעלה) מול סטיק אחד של: DDR 3 1600 8GB ואם מישהו יוכל להסביר לי איך בדיוק הדואל צ'אנל משפיע על הביצועים בגיימינג? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  23. שלום לכולם רציתי לברר אם יש למישהו כאן מושג אם אני שם 768MB זיכרון ב3 סלוטים 256MB כל אחד, האם המחשב עובד פעם יותר לאט ופעם יותר מהר ואם זה קשור בכלל לזה במיוחד בביצועי גרפיקה מפני שיכול ליהיות לפי סברה שיש לי שפעם המחשב מקבל זיכרון לפי CHANNEL 1 512 זיכרון ואז הוא עובד יותר מהר [גם בשימוש עם העכבר] וכשהוא מקבל זיכרון לפי CHANNEL 2 עם 256 MB הוא עובד מתחיל לעבוד יותר לאט האם אני צודק אשמח מאוד אם מישהו שמבין בנושא יוכל לתת לי תשובה .

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  24. אוקי אחרי נסיונות רבים להעלות את הציון שלי ב 3DMARK05 ללא הצלחה הגעתי למסקנה שהבעיה היא בלוח אם והחלטתי לקנות לוח חדש. יש לי חנות של PANDAS לא רחוק ממני והם מוכרים את הלוח ASRock K8Upgrade-VM800 VIA K8M800 Socket 754 חשבתי על לקנות אותו - יש לו ציפסט של VIA הוא לסוקט 754 ואם חיבור AGP מה שאני צריך. אבל לפני הקנייה אני רוצה סיקור שלו אם אפשר למה הוא טוב האיתרונות והחיסרונות שלו תודה מראש

25. Started by haviv822,

היי חברים אני כאן כדי להעזר בכם🙏 התקציב מאפשר לי עד 700 שקלים. רכשתי מעבד 12500 וזכרונות 3200mhz 8×2 שמתי לב ללוח: Gigabyte B660M AORUS pro יש גם זולים יותר של ג'יגה בייט בסביבות ה 500 שקלים אבל מעדיף להשקיע עוד 200 שקלים כדי לקבל איכות חומרים טובה יותר, דעתכם? תודה *עריכה: חשוב לי כרטיס קול תומך 5.1 ואני כרגע שם לב שהלוח הזה לא... לעומת זאת ה Gigabyte B660 GAMING X DDR4 דווקא כן.. יש גם את asus tuf gaming ב760 שח שתומך ב5.1 .. והוא גם מיקרו atx- יתרון

• 1 תגובה
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.