מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
הי, קיבלתי הצעה על מחשב מחודש שיש לו מעבד I5 דור 3 בסה"כ חוץ מזה ההצעה משתלמת יחסית לשוק אבל אני לא בטוח האם זה כדאי לקנות מחשב חדש עם מעבד ישן. מה דעתכם על ההבדל בין הדורות השונים? יש לזה חשיבות גדולה? תודה
-
- 1 תגובה
- 6k צפיות
-
-
-
שלום. אני מנסה לגלות איזה SOCKET יש למעבד שלי, מכיוון שאני רוצה לרכוש גוף קירור (שמתאים ל sockets מסוימים ולא לאחרים). כיצד מבררים? הפעלתי את CPU-Z', ואני מצרץ תמונה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה זיכרון עדיף (סטיק אחד) של איזה חברה עדיף יותר... Mushkin 2GB DDR2 800Mhz CL5 (כולל גוף קירור) או GeiL BlackDragon 2GB DDR2 800Mhz CL4 (ללא גוף קירור) אני שואל כי קניתי מחשב חדש, והיו אמורים להביא לי זיכרון של Mushkin 2GB DDR2 800Mhz CL4 כולל גוף קירור.. והביאו לי זיכרון עם CL5 במקום (יש כאלה הבדלים?) בקיצור, המוכר הציע להחליף לי את הזיכרון לזיכרון של GeiL BlackDragon 2GB DDR2 800Mhz CL4 (ללא גוף קירור) מה כדאי לעשות? לקחת או לא...? תודה לעוזרים =)
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
האם הלוח אם שלי יוכל יהיה לעבוד עם K8L=אלטייר ASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E? יהיה צריך עידכון בביוס או לקנות לוח אם חדש לגמרי ? ומישהו יודע כמה זה בערך יעלה ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/news/Intel-Core-i-74960X,23270.html מסתבר שהולכה תרמית זה תכונה ל-enthusiasts בלבד. ככה זה כשאין באמת תחרות.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש כרטיס קול טוב להציע לי אני לא יודע בידיוק איך זה עובד אשמח לעזרה תודה מראש😁
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
לוח אם עם CrossFire יכול לעבוד עם Geforce? Asus P5B DLX יכול לעבוד עם Geforce 7300GS של Gainwood? אני מצטער אם יש שאלה כזאת בנעוץ
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שלום קניתי לוח אם GA 7VRXP ושמעתי שיש לו בעיות אם הRADEON 8500 אבל אם עושים שידרוג לביוס הכל מסתדר! עכשיו השאלה שלי פה זה העידכון של הביוס ורציתי לדעת ב100% שאני עושה את זה כמו שצריך! מה שצריך לעשות זה: 1.להוריד את 7vrxp_f6e.zip 2.לפתוח אותו על ההרד דיסק(זה משנה אם אני מפעיל את העידכון מהH.D או מהתקליטון?). 3.לגשת לDOS (דרך תקליטון איתחול 98) 4.להפעיל את הקובץ EXE 5.המחשב יכבה את עצמו לבד ולהפעיל מחדש ככה עושים? תודה (קניתי מחשב חדש ואני מפחד לדפוק את הלוח).
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה יש ברשותי כרטיס מסך 7600GS PCIE, יש לי בעיה כאשר אני משחק משחקים.. זה לא קורה בכולם אבל קורה בהרבה כמו וורמס מהיימס, ג'יטיאי וייסיטי ועוד..הבעיה היא שאני מתחיל לשחק במשחק ואחרי כ20 דקות הוא מתחיל לרוץ מהר, הזמן זז מהר, הכל זז מהר יותר, ורק אחרי רסט המשחק מתחיל לפעול בסדר ואחרי מספר עשרות דקות הבעיה מתחילה שוב. ניסיתי לשדרג לדרייברים הכי חדשים , ניסיתי לשים את הדרייברים המקוריים שמגיעים עם הכרטיס, אך הבעיה חוזרת על עצמה. האם יש מצב שהבעיה היא בכרטיס מסך עצמו?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להרכיב מחשב שישמש בעיקר לתכנות, אינטרנט והרצת סימולציות. רצוי שהמחשב יהיה חזק יחסית אבל ללא צורך ביכולות גרפיות מתקדמות ( למשחקים למשל). אני מתלבט בין שני המעבדים הבאים: כאשר הימני הוא בעל מאיץ גרפי מובנה ואילו השמאלי מגיע ללא מאיץ גרפי מובנה - פרט לכך המעבדים די דומים מבחינת כל הפרמטרים. במחשב הזה חשבתי לוותר על כרטיס המסך ולהשקיע למשל בעוד זיכרון כיוון שאני לא צריך יכולות גרפיות מתקדמות. חשבתי על לוח האם הבא: האם יש הבדל מבחינת ביצועים אם אני בחור במעבד עם המאיץ הגרפי לאומת המעבד ללא המאיץ הגרפי ? האם יציאות הוידאו של לוח האם יעבדו בכלל עם מעבד ללא מאיץ גרפי ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
למה חסמתם את האשכול שפתחתי? אתם חושבים שאני מנסהל נצל את זה שאני חדש כדי לרשום הרבה שאלות? בכלל לא נכון! פשוט אינ וקנה מחשב חדש ואני חייב להתייעץ בכם כי שמעתי שיש פה הרבה אנשים שמבינים טוב מאוד בחומרה! אז בבקשה ממכם תענו... אני לא מבין למה אתם מקבלים אותי ככה בכעס? :-X :-[ :-\ :'(
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
בבקשה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי קניתי מחשב : מעבד amd am2 athlon x2 ולוח אם asus m2npv-vm . הלוח אם הזה סה"כ בסדר, ויש לו הכל כמעט onboard. כולל כרטיס מסך סביר ויציאת s-video. הדבר היחיד שמפריע זה שאי אפשר לשדר לs-video וליציאה האנלוגית בו זמנית. היום אני צריך להרכיב מחשב נוסף בסטנדרט הזה. האם יש היום לוחות חדשים/ טובים יותר בסנדרט הזה? האם יש לוחות כאלה עם כרטיס רשת אלחוטי onboard ? בנוסף הייתי שמח לקבל המלצה על לוח אם בסיסי שמתאים ל amd am2 athlon x2 בסדר גודל של 300 -500 ש"ח ללא כרטיס מסך onboard .
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש ואני לא עושה לא OC אני קונה 4GB זיכרון ורציתי לדעת אם כדאי לי להשקיע עוד מעט כסף בשביל CL4? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
http://hexus.net/tech/news/cpu/86585-legendary-cpu-architect-jim-keller-leaves-amd/
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 סטיקים של 512mb ddr2 של חברה משהו a data בקיצור בלוח אם שלי יש אפשרות לשים 2 של ddr2 ועוד 2 של ddr אז השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 ואם יהיה שיפור ואם כן אז אם הוא יהיה משמעותי ? ויש לי עוד שאלה יש לי זיכרון של kingston kvr533d2n4 אז אולי כדאי להחליף עם אחד מ 512 של a data או שאם יהיו 2 זיכרונות לא מאותה חברה זה רק יפגע בביצועים ?
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שלום לכלום! לאחר הרבה המלצות שראיתי כאן בפורום על הלוחות של GIGABYTE, אני חושב שעדיף לקנות לוח GIGABYTE. אבל באתר לא מצאתי עם מה מגיעים הלוחות של גיגהבייט, ואילו למשל באסוס או אינטל כתוב מה בקופסה או משהו כזה. אולי מישהו יכול לתת לינק לאיזה עמוד באתר של גיגהבייט שכותב עם מה זה מגיע כדי להיות בטוח שלא חסר כלום? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
שזה 4 core? אמרו לי ב 7.8 אני לא יודע עם זה נכון ושווה לחכות או שאני יקנה ב 22.7 אני מפחד להתאכזב
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
חברה יש לי 1 gb זיכרון האם זה הגיוני שנגיד אני עושה העתקה מכונן לכונן ויפעיל במקביל עוד תוכנה יכול להיות שהמחשב יגיב איטי?
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
הלוח אם - Dell.inc - 0KWVT8 -A03 זה יתמוך ב gtx 1060 ?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
- 1 follower
-
-
לא יודע אם הייתי צריך לרשום את ההודעה פה.. הרצתי memtest במשך 8 שעות והתוצאות הן: test 4 שגיאה אחת test 6 3000 שגיאות יש לי מידי פעם מסכים כחולים הזכרון נדפק? זה סטיק של 256 מגה תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
האם לוח 945P-S3 מגביל את הCORE 2 6300 ? אם כן במה?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-