עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by b007,

שלום רב! בלוח אם צ'יפסט - P31 קיים פיצ'ר מסוג: H/W Monitoring 1. System voltage detection 2. CPU/System temperature detection 3. CPU/System/Power fan speed detection 4. CPU overheating warning 5. CPU/System/Power fan fail warning 6. CPU fan speed contro האם אותו פיצ'ר קיים גם בדגם המקביל אליו רק עם צ'יפסט - P35 בדגם: Gigabyte GA-P35-DS3L היות ולא מצויין באתר החברה עבור דגם זה.. תודה.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by alord,

שלום למעשה החלטתי לרכוש את ה p35-ds3[glow=red,2,300]L[/glow] [glow=red,2,300]אבל [/glow] אז ראיתי בדגם ה-R נתון מעניין שאני מתקשה להבין את חשיבותו. לגבי הFSB 1600 אני לא מבין את המשמעות, אמרו לי שזה קשור למעבד... בראיה לעתיד אם אני מתכוון לרכוש מעבד 4 ליבות חדש יותר , האם הלוח הזה עדיף על דגם הL? תודה

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  3. באיזה תושבת תומך ה- Gigabyte Z490 VISION G?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  4. יש לי אותו כרגע,ואני רוצה לשאות קודם כל, מה דעתם על הלוח הספיציפי הזה. ועוד משהו, אני שוקלת לעדכן למעבד 4 ליבות וכרטיס מסך מהסדרה של 9000 של ג'יפרוס-האם ניתן להתאים את זה על הלוח הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  5. Started by yosyos,

מבקש התייחסותכם לגבי לוח אם MSI K9NGM-L AM2GF6100 - גרוע? בינוני? טוב? מה לגבי השילוב בינו לבין כרטיס מסך GF 7900gs וזיכרון 2x512 של OCZ? תודה

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  6. Started by boludo,

שלום לכולם אני קונה מחשב שתהיה לו אופציה לראות בטלויזיה הבנתי שהלוח M2NPV-VM מוציא אות TV מכמה סוגים - http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1 לפי התמונה יציאות הטלויזיה נפרדות מכרטיס המסך המובנה, האם זה הגיוני? במידה ואני הוסיף ללוח כרטיס מסך נפרד האם הוא יבטל את היציאות לטלויזיה? תודה המפרט מעבד ?AMD? Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 585 לוחות אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 480 זכרונות-? DDR II 667 1GB Kingston- 405 דיסקים קשיחים? Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 300 צורבים? Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 220 מארזים? HEC Compucase CI-6A21 Black 210 …

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by haim855,

לדוגמא:http://www.msi.com/product/mb/Z97G43.html#hero-specification תומך מעבד i5? שואל כי רשום (לרוב) i7 ועוד שאלה קטנה:איך msi בתור לוחות אם?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום, הכוונה ב- M זה למיקרו? אם התשובה חיוביח, GA-P67A-UD3 B3 מהווה היום את לוח P67 הכי משתלם? הדירשות: אין צורך בחיבור מיוחד, לוח ל- OC, ו- 2 חיבור USB3. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Denver,

לוח אם של intel westchester עם כרטיס מסך מובנה GMA X3000 (כ600 שקל) בשביל מעבד E6xxx בגרסאות השונות האם הכרטיס מסך הזה והלוח מתאימים להחזיק משחקים חדשים או כבדים או בכללי תוכנות שונות (תוכנות גראפיקה כגון פטושופ וכאלה) באיכות טובה? המחשב בכללי מיועד לגראפיקה,משחקים, ועבודת אופיס רגילה. עם דגש על יחס עלות תועלת במוצרים שאני קונה למפרט עצמו. אז איך הכרטיס ובכללי הלוח אם הזה? ואם יש כרטיסי מסך מובנים אחרים על הלוח אם, שכן יתאימו לדרישות במידה והוא לא.

• 4 תגובות
    • 431 צפיות
  10. Started by avieini,

שלום לכולם! העניין הוא כזה: לחבר שלי יש לוח מסוג: ASUSTek Computer INC. P4V533-MX שאלתי היא כזו : באיזה זכרונות תומך הלוח הזה? DDR1 או DDR2 ? והאם הוא תומך בכרטיסי pci-e או רק בכרטיסי agp? תודה רבה לעונים !

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  11. האם יש אפשרות לשים מעבד בעל socket 754 בלוח התומך socket 939? תודה מראש על התשובות.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  12. מה עדיף עם כרטים מסך 8800GT, לוח אם של ASUS P5E או של MSI P7N SLI אין כוונה להשתמש בשני כרטיסי מסך ואין כוונה ל OC. תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by OgANDi_BoY,

יש לי מחשב מעבד : פנטיום 4 1.8 לא prescott לוח אם : בתמונה כי אני לא יודע בדיוק מה הדגם שלו זיכרון: 128 DDR-SDRAM 133MHZ 1) האם הלוח אם שלי תומך DUAL DDR או DDR 2? 2) המחשב לא זז אם אני מגדיל זיכרון ל512 יהיה שיפור ? תודה.... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by Eden 6600,

בגלל שאני רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי במשחקים חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש. הבעיה היא שהמעבד הנוכחי שלי יגביל את הכרטיס מסך שאני מתכנן לקנות (HD4850), השאלה היא אם אני יכול לקנות מעבד חדש מסדרת core 2 dou ללוח האם הנוכחי שלי? (במפרט בצד) אם כן, על איזה מעבד אתם ממליצים ללכת, כאשר הדרישה האחת והיחידה היא שיוכל לעבוד טוב עם כרטיס מסך חזק ולא יגביל אותו. תודה.

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  15. Started by shashax,

Intel-775 P4 3.0Ghz 800Mhz Fsb 1Mb Chache -מעבד Intel Glen Rid with lan 10/100 DDR 400 -לוח אם ברוב המפרטים פה נמנעים בכלל מלהזכיר את אינטל- למה? איך אלה לעומת דגמים של AMD? (פשוט קיבלתי העצת מחיר שהכל טוב בה- חוץ מזה ולא הייתי בטוח אם זה בסדר) תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. זה הלוח אם IL9 Pro IL9 Pro זה המארז: 6C60 Midi Tower השאלה שלי כמה יציאות USB יהיו מאחורה ומקדימה השאלה אם יש 2 מקדימה ו2 מאחורה סה"כ 4 או שיש 4 מאחורה ו2 מקדימה סה"כ 6 תודה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  17. Started by jbkkd,

שלום לכולם אני מתלבט האם לקנות לוח אם חדש. יש לי כרגע אחד מצ'וקמק של אינטל ודי מתבקש להחליף אותו, אבל החלטה שלכם אם כדאי. נגיד ואני כן רוצה להחליף, זה טוב? http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1831&catcode=161 והאם זה יתמוך במעבד קצת ישן(P4 1.6 Willamete)? וגם - איך מוציאים את המאוור\היטסינק\מעבד מהמקום? כי יש שני דברים מפלסטיק שאפשר להזיז, אבל אחרי שמזיזים אותם ההיטסינק קצת משוחרר אבל המאורר עדיין תופס אותו בצורה משונה כלשהי. אני אעלה תמונות עם צריך. תודה!

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  18. אני מרכיב עכשיו מערכת חדשה פנטיום ארבע ונתקלתי בשאלה מוזרה שאין עליה תשובה בהוראות לוח אם על הלוח IC7-G Max II Advance P4 Motherboard יש שני חיבורי מתח ATX 1) ATX12V1 4pin 2) ATXPWR1 20pin לא רשום בלוח האם האם אני צריך לחבר אחד מהם בלבד או את שנייהם.... מה אתם אומרים ? מצורף סירטוט..... אפשר לקבל קצת הסבר בנושא...... עמי

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by lalamor123,

יש לוח אם H87 של GB, עכשיו קיבלתי מיני במקום ATX. וכבר הוצאתי את המגן השחור של תושבת המעבד, יש דרך להחזיר אותו? ואם התעקמו 2 פינים בקטנה, זה משנה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by klayman,

היי יש לי שאלה. היה לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-8KNXP , עכשיו הלוח נשרף...אבל הוא באחריות. איזה לוח אם היום של GIGABYTE תואם את הלוח אם הזה מבחינת הפונקציות שיש לו ? זה דיי חשוב בשבילי.

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by mor_shalev,

האם ללוח האם הזה קישור http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US אני יכול לחבר כרטיס מסך שהחיבור שלו הוא agp 8X

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  22. יש ברשותי כזה לוח אם http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-17048298--_JM מישהו יודע מה שמו ? מה אפשר לעשות איתו ? רעיונות משהו ? רשום באתר הזה שהוא של קופמפאק והוא Micro ATX

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  23. איזה לוח עדיף ומה כדאי מבחינת עלות תועלת. למחשב סלוני למולטימדיה. ( סרטים, משחקים, מוסיקה) מערכת עם מארז HTPC ומעבד - INTEL E8400 כנראה תותקן Vista Hoem Premium. ומוסיף כרטיס 8600GT מתלבט בין שני לוחות אם של GIGABYTE: 1. לוח אם: gigabyte ga-73pvm-s2h nforce7100 M-ATX http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2691 אין לו DUAL CHANNEL. אך יש לו יציאה אופטית(סאונד) מובנית, עולה כ 460 ש"ח 2. Gigabyte GA-G33M-S2mATX http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2557 ללא יציאה אופטית אך תומך ב DUAL CHANNEL. יקר בכ-150 ש"ח. האם DUAL CHANNEL יהיה קריטי עבורי למערכת HTPC? למשחקקים (לא כבדים) הרצת סרטים ומוזי…

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by the kooks,

שלום רב. אני שואל בשביל אחד מן המורים שלי בתיכון, אני יודע שזה מאוד מוזר הוא פנה אלי בכדי שאני אברר כמה יעלה לו לוח חדש למחשב שלו, מה שאני יודע עד עכשיו על המחשב הוא מהירות המעבד היא 800MHZ זיכרון 128 נראה לי SDRAM לא בטוח HDD של 20 GB וזהו, המחשב הזה משמש רק לעבודות בWORD POWER POINT וכדומה, יש לו עוד מחשב AND ATHLON 3000+ 512MB 400MHZ 80GB 7200RPM 8MB BUFFER GEFORCE FX 6200 128MB... הוא רוצה לתקן את המחשב הישן שלו, כמה יעל לו לוח אם חדש שיתמוך בכול מה שיש לו? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  25. שלום, ראיתי לוח אם DFI LanParty X38, ב 150 שקלים. עכשיו יש לי שאלה לגבי הלוח, האם כדאי עדין לקנות אותו למרות שהוא מיושן קצת?. ותגידו לי בבקשה, האם הוא יותר טוב מהלוח P5Q ? ויהיה ניתן להעביר אליו מעבד אינטל וכו'?.. תודה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים