עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by alone66,

האם לוח האם הזה ABIT IL9 PRO INTEL945P הוא לוח טוב למעבדי p-D http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=330 ולגבי LGA 775 Intel® 945P FSB1066 Dual DDR2 667 PCI-E X16 SATA 3G GbE LAN 7.1 CH HD Audio RoHS Compliancy מה אומר ה RoHS Compliancy תודה מראש

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  2. בקשר ללוחות החדשים (P45) ראיתי שלרוב החנויות כבר הגיעו הדגמים של אסוס ורציתי לדעת מתי יגיעו אלה של Gigabyte.. עכשיו שאלה אחרת לגבי הזיכרונות, רציתי לדעת את ההבדלים ולמעשה מה מבין 2 הזכרונות האלה יותר טוב גם במצב של OC וגם ללא. http://tms.co.il/product/5259 http://tms.co.il/product/5513

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by mrbig,

יש לי את הלוח הנ"ל ורציתי להוסיף לו עוד HD אבל אני רוצה HD שישמש אותי גם למחשב הבא אני לא סגור לגמרי על זה כי לא מצאתי חומר כתוב עליו באתר של אביט אבל נראה לי שיש לו חיבור SATA 1 השאלה שלי 1 האם זה נכון 2 האם אני יכול לחבר שם SATA 2 ? 3 אם לא ,ואני יכול לשים SATA 1 -האם זה יהיה צעד נבון לקנות HD שהוא SATA1 שישמש אותי גם בעתיד ? כל החיבורים שלי של PATA בלוח תפוסים ע"י הרדיסקים וצרובים אני רוצה עוד הרד דיסק אבל לא הייתי רוצה לשרוף 500 ש"ח על הרד דיסק שלא ישמש אותי בעתיד הלוח הבא שלי כנראה יהיה S3 של גיגהבייט

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by OgANDi_BoY,

תגידו אנשים, זאת חברה חדשה ASROCK או שרק אני לא שמעתי עליה לא מזמן איך הביצועים של הלוח אם שלה לעומת זה של ג'גיה בייט או אסוס כי הציעו לי אותה במקום אסוס במחשב פנטיום 4 3GHZ ??

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by mrbig,

מכיוון שאני קצר בכסף,ועדיין מעוניין לשדרג חשבתי לקחת את הלוח הזה בגלל שהוא תומך ב DDR (לי יש גיגה של 400 מגהרץ של מושקין VALUE) בגלל שהוא תומך AGP (בנתיים נשתמש בכרטיס הישן שלי 6200 AGP) בגלל שיש לו 2 PATA ואני יכול להשתמש בHD הישנים שלי.... בנוסף לצורבים יש לי כמה שאלות 1. מבחינת ציפסט האם יש נחיתות שלו לעומת אחרים ? 2. האם יש לו PCI Express במהירות 16 ? כדי שלא יגביל אותי אח"כ כי אני מתכנן לקנות כרטיס חזק יותר עוד מעט. לא ראיתי בשום מקום שכתוב X16 3. ללוח הנ"ל יש SATA1 האם יש לזה משמעות ? מה ההבדל בין זה ל SATA2 ? -אפשר לקנות HD SATA2 ועדיין להשתמש בו ? 4. מה יכולות ה OC שלו (אני רוצה לקנות 6300 ) והאם עם זיכרון 400 DDR אני אוכל בכלל לעשות לו OC ?? איך המעבד יעבוד עם …

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  6. שלום לכולם, בימים הקרובים אני רוכש מחשב חדש המיועד לשימוש שוטף + גיימינג כבד. לוח האם הינו ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL ו- 2 כרטיסי מסך מסוג - Sapphire HD 7850 OC הלוח אם הוא לפי המלצה מפורום זה (הרכיבו לי את המחשב), שמתי לב שלוח אם זה תומך ב: - 3 x PCI Express 2.0 x16 slots (PCIE2/PCIE4: Single at x16(PCIE2) / x8 (PCIE4), or dual at x8(PCIE2) / x8 (PCIE4); PCIE5: x4 mode) - 2 x PCI Express 2.0 x1 slots - 2 x PCI slots - Supports ATI™ Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™ - Supports NVIDIA ® Quad SLI™ and SLI™ כמו שאני רואה הלוח אם תומך בכרטיס מסך אחד x16 (כמו שסימנתי באדום מוגדש למעלה מכיוון שאני רוכש 2 כרטיסי מסך אשר יחוברו ויעבדו ביחד, האם אני צריך ל…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by ELpsycho,

שלום לכולם. הגעתי לכאן לאחר שהפנו אותי ממפרטי מחשב לכאן. בניתי לחבר שלי מחשב בעזרת משתמשי הפורום בסכום של 2.5K. המליצו לי שם על הלוח אם הבא Asus M2N-VM DVI. רציתי לדעת אם הוא טוב מספיק בשביל מישהו שלא מתכנן OC אלה רק בשביל שימושי אינטרנט משחקים טיפה ושאר הדברים הבאנליים. תודה רבה אלדד כהן.

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  8. Started by ofer_mat,

אך אני יודע אם יש לי PAT ?

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by ashbit_q,

איך הלוחות של BIOSTAR כללית? הציעו לי אותם ואמרו שיחס מחיר לביצוע הם יותר משתלמים מASUS ומGIGABYTE עד כמה הם טובים?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by Charybdis,

שלום ברשותי מחשב ישן יחסית עם P4 סוקט 478. רציתי לשדרג אותו קצת, עכשיו מכיוון שזכרונות DDR מהדור הראשון נראים יקרים מדי חיפשתי לוח שתומך ב DDRII ומצאתי הוא גפ תומך ב PCI-E X16 שזה גם טוב (כ.מסך והכל) תומך ב IDE ו SATA ככה שאני לא צריך לשדרג כלום כשאני קונה אותו וכשאצטרך אוכל לשדרג. השאלה שלי: זה שווה את הכסף? קצת פחות מ 300. תודה

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by shlomom,

שלום, ברצוני לקנות מחשב מבוסס AMD 64 3000+ 939 ו CHIPSET של NVIDIA NFORCE4. אני חושב לקנות את ECS KN1 כי יש לו רשימת פיצרים מרשימה באיזור 750 ש"ח SATA II, FIREWIRE, 811G USB2 הסקירות על הלוח משבחות את תכונותיו הרבות והחיוביות אבל מצינות שה BIOS לא ידידותי ל OVERCLOCKING ושרכיב הסאונד "מיושן" ותומך ב 6 ערוצים. לי זה לא משנה כל כך היות ואני לא מתכוון לשחק עם ה SETTINGS. אז ... האם מישהו יכול לומר מה רע בלוח הזה ואם אפשר על מה הוא מסתמך תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by gilka,

הי שמתי לב שהלוח אם ‏EP43-DS3L לאחר כיבוי המחשב,ממשיך לתת מתח לעכבר האופטי שלי......הלד האדום של העכבר ממשיך לידלוק. אני לא מבין איך זה ,הרי הספק כוח לא עובד. מישהו יכול להסביר לי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by shumaher,

לוח אם GIGABYTE EX38 -DS4 טוב\ או שלא?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  14. GIGABYTE EX38 -DS4 ו ‏Maximus Extreme מישהוא יכול להסביר לי איזה הבדל יש בין 2 לוחות אלו חוץ משאסוס תומך בדדר3 ויש שם מקום לחיבור קירור מים (שהרבה תוענים שהמבנה של הקירור לא ממש יעל) מה יותר טוב מבין אלו ‏X48-DQ6 ‏Maximus Extreme תודה

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  15. שלום רב, לפני כמה חודשים רכשתי מחשב חדש עם הלוח אם gigabyte b450m ds3h. יחד איתו גם רכשתי כונן SSD NVME השאלה שלי היא כזו - האם אני יכול לחבר עוד כונן בתצורה הזו ? הלוח תומך ? איך עושים את זה אם כן ? כי אף פעם לא חיברתי כונן כזה... או שאפשר רק מהדגמים הישנים של הSSD בתצורת SATA3 ? יש המון מבצעים של כונני SSD באמזון אז אמרתי למה לא לקפוץ על ההזדמנות אם אפשר... תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by b007,

שלום רב! בלוח אם צ'יפסט - P31 קיים פיצ'ר מסוג: H/W Monitoring 1. System voltage detection 2. CPU/System temperature detection 3. CPU/System/Power fan speed detection 4. CPU overheating warning 5. CPU/System/Power fan fail warning 6. CPU fan speed contro האם אותו פיצ'ר קיים גם בדגם המקביל אליו רק עם צ'יפסט - P35 בדגם: Gigabyte GA-P35-DS3L היות ולא מצויין באתר החברה עבור דגם זה.. תודה.

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by alord,

שלום למעשה החלטתי לרכוש את ה p35-ds3[glow=red,2,300]L[/glow] [glow=red,2,300]אבל [/glow] אז ראיתי בדגם ה-R נתון מעניין שאני מתקשה להבין את חשיבותו. לגבי הFSB 1600 אני לא מבין את המשמעות, אמרו לי שזה קשור למעבד... בראיה לעתיד אם אני מתכוון לרכוש מעבד 4 ליבות חדש יותר , האם הלוח הזה עדיף על דגם הL? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. באיזה תושבת תומך ה- Gigabyte Z490 VISION G?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  19. יש לי אותו כרגע,ואני רוצה לשאות קודם כל, מה דעתם על הלוח הספיציפי הזה. ועוד משהו, אני שוקלת לעדכן למעבד 4 ליבות וכרטיס מסך מהסדרה של 9000 של ג'יפרוס-האם ניתן להתאים את זה על הלוח הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  20. Started by yosyos,

מבקש התייחסותכם לגבי לוח אם MSI K9NGM-L AM2GF6100 - גרוע? בינוני? טוב? מה לגבי השילוב בינו לבין כרטיס מסך GF 7900gs וזיכרון 2x512 של OCZ? תודה

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  21. Started by boludo,

שלום לכולם אני קונה מחשב שתהיה לו אופציה לראות בטלויזיה הבנתי שהלוח M2NPV-VM מוציא אות TV מכמה סוגים - http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1 לפי התמונה יציאות הטלויזיה נפרדות מכרטיס המסך המובנה, האם זה הגיוני? במידה ואני הוסיף ללוח כרטיס מסך נפרד האם הוא יבטל את היציאות לטלויזיה? תודה המפרט מעבד ?AMD? Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 585 לוחות אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 480 זכרונות-? DDR II 667 1GB Kingston- 405 דיסקים קשיחים? Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 300 צורבים? Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 220 מארזים? HEC Compucase CI-6A21 Black 210 …

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by haim855,

לדוגמא:http://www.msi.com/product/mb/Z97G43.html#hero-specification תומך מעבד i5? שואל כי רשום (לרוב) i7 ועוד שאלה קטנה:איך msi בתור לוחות אם?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום, הכוונה ב- M זה למיקרו? אם התשובה חיוביח, GA-P67A-UD3 B3 מהווה היום את לוח P67 הכי משתלם? הדירשות: אין צורך בחיבור מיוחד, לוח ל- OC, ו- 2 חיבור USB3. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Denver,

לוח אם של intel westchester עם כרטיס מסך מובנה GMA X3000 (כ600 שקל) בשביל מעבד E6xxx בגרסאות השונות האם הכרטיס מסך הזה והלוח מתאימים להחזיק משחקים חדשים או כבדים או בכללי תוכנות שונות (תוכנות גראפיקה כגון פטושופ וכאלה) באיכות טובה? המחשב בכללי מיועד לגראפיקה,משחקים, ועבודת אופיס רגילה. עם דגש על יחס עלות תועלת במוצרים שאני קונה למפרט עצמו. אז איך הכרטיס ובכללי הלוח אם הזה? ואם יש כרטיסי מסך מובנים אחרים על הלוח אם, שכן יתאימו לדרישות במידה והוא לא.

• 4 תגובות
    • 456 צפיות
  25. Started by avieini,

שלום לכולם! העניין הוא כזה: לחבר שלי יש לוח מסוג: ASUSTek Computer INC. P4V533-MX שאלתי היא כזו : באיזה זכרונות תומך הלוח הזה? DDR1 או DDR2 ? והאם הוא תומך בכרטיסי pci-e או רק בכרטיסי agp? תודה רבה לעונים !

• 3 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.