עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yolh4f,

עם אני קונה כרטיס קול של PCI והלוח שלי PCI-E זה מתאים ?ועם לא מתאים יש איזה אפשר שזה יתאים ? סתומרת להוסיף איזה חיבור חיצוני .. או משהו

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  2. Started by amobi,

אני חושב לקנות מעבד i5-750, כשאני רואה את אופציות הזיכרון אני לא מבין מה ההבדל למשל: OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 9-9-9-20 Platinum או OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-24 Platinum ברור לי שההבדל הוא בסוף (latency ?) ושפחות אמור להיות יותר טוב או שזה לא באמת משנה ? תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  3. Started by yaron_levi,

היי לכם. לאחרונה (בערך חודש) המחשב שלי התחיל להתקע קצת. החלפתי ספק כח, כרטיס מסך ודיסק קשיח והם לא הבעיה. (גם לא מערכת ההפעלה כי התקנתי מחדש מדיסק מקורי על שני כוננים קשיחים שונים) עכשיו לגבי הזיכרון - דיי חשדתי שהזכרון הוא הבעייתי והרצתי במשך לילה שלם את תוכנת ה Memtest בגירסת ה BOOT מהדוס (הגירסה החדשה ביותר מהאתר שלהם) לאחר לילה שלם התוכנית השלימה 9 סיבובים ( 9 PASS ) ולא מצאה שום תקלה. האם על סמך התוכנה הזו אני יכול להיות בטוח ב 100% שהזכרונות תקינים ושהבעיה היא במקום אחר...? או שעלול להיות מצב שהתוכנה אומרת שהכל תקין ובכל זאת הזכרונות פגומים? תודה רבה לכם ושבת שלום

4. Started by Vissor,

יש לי זכרון OCZ DDR3 1600 PLATINUM CL7. הוא מגיע בסטוק במהירות 1066,העלתי בביוס ל 1600 בלי לשנות את ה תזמונים והמתח,זאת אופציה אוטומטית לבחירה בין 866 ל 1600. המתח של DIMM עלה ל 1.79... השאלה אם זה בסדר להשאר במתח כזה,או שצריך להוריד אותו ל 1.65?

5. Started by dadab,

היי, לפני שאני קונה מחשב שהתחלה רציתי ללכת על שילוב של i7 920 ביחד עם זכרנות DDR3 Tri channel ולוח אם X58, הבנתי שזה לא משתלם לי מבחינת מחיר תועלת. אני קונה מחשב לצורך משחקים, OC, multitasking, עבודה משרדית, ועריכת תמונה. הבעיה שהדבר היחידי שלוחום האם של אינטל מציעים לי ו-amd לא זה תמיכה בזכרונות tri channel שאני חושב שזה די חשוב לעיסוקים שלי לא? דבר שני, מבחינת התסכלות לעתיד הלוחום את של amd הם נחותים מאלה של Intel לא? כי אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש רק בעוד כמה שנים.. אני באמת לא יודע מה לעשות בנוגע לכל זה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  6. Started by RAID2010,

אשמח לקבל ממכם רשימת דגמים של לוחות אם Gigabyte - שיש בהם גם תמיכה ב Raid - ועונים על הדרישות הטכניות הבאות: * תאימות למעבד: Intel Core 2 Duo \ Socket 775 * 4 כניסות SATA + 1 IDE * תמיכה בזיכרון מסוג DDR2 \ DDR3 * כרטיס קול וכרטיס מסך - מובנה * 4 כניסות USB אחוריות, ו2 קדמיות * תמיכה בRaid - בעיקר Raid1 מחיר: אם יש, רצוי לא יותר מ 350 ש"ח

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  7. שלום לכם, רכשתי מחשב עם לוח האם: Gigabyte GA-P55A-UD3 רציתי לדעת מה המגבלה של הזכרון . בנתיים יש לי 2 כרטיסים של 2GB כל אחד של GIGABYTE DDR3 כמה עוד אני יכול להוסיף? והאם 2 יציאות הם DDR3 ו 2 הם DDR2? או שארבעתם הם DDR3 (ב SLOTS של הכרטיסי RAM) תודה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  8. אני לא מתמצאת בכל ענין ההמהרה, אז כשכתוב במפרט הלוח אם: Support for DDR3 1866(OC)/1333/1066 MHz memory modules מה זה אומר בעצם? איזה זכרון יהיה הכי טוב שאני אוכל להתאים ללוח מבחינת מהירות השעון? 1333 MHz?

9. יש לי תלוח אם הזה http://www.gigabyte.co.nz/FileList/Image/motherboard_productimage_ga-p35-ds3l_big.jpg Supports DDR2 1066* memory for outstanding system performance השאלה שלי אם יתמוך ב8 גי'גה ,לפי האתר היצרן לא כזה הבנתי אם אפשר או לא דרוש בשביל להפעיל מכונות וירטואליות

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  10. Started by O N BOARD,

קיבלתי לוח אם "חדש" ב"קופסא" - רק שסימונים מוזרים על הלוח גורמים לכל מי שמסתכל על זה להאמין שלא יכול להיות שכך יוצא "לוח חדש" מחברה כמו גיגהבייט - ומדובר כאן למעשה בלוח שעבר תיקון,,, ובחברה שמוכרת לוחות "מתוקנים" - כחדשים האם ככה מסמנים "לוחות" שעברו תיקון וטיפול ? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImage.asp?path=1_144160345.jpg&msgid=144160345

11. Started by Cha,

אהלן... יש לי שאלה בנוגע ללוחות אם .. אני רוצה לקנות לוח אם חדש ושיהיה כמה שיותר חזק.. הבנתי שיש מספר סדרות מה עדיף מבין שניי אלו ואם אפשר להסביר לי מה ההבדל ואיך זה מתבטא socket 1366 או socket 1156 מחכה לתשובה תודה רבה!

12. Started by royboy,

התקינו לי את המחשב ובגלל מאוורר לא ניתן להתקין זכרון בצד שמאל ( צד שנאמר ע"י היצרן הלוח שיש להתקין 2 סטיקים ) האם זה פוגע בביצועים ? אני מרגיש שמעל 2 GB זכרון בפועל יש בעיה במערכת לא זורם חלק

13. יש לי מחשב מעבד 4 ליבות של אינטל לוח אם של gygabyte ep35c-ds3r ghipset p35/g33/g31 וזכרון של 2ג'יגה DDR3 533MHZ ורציתי לדעת איזה סוג זכרון לקנות במחיר סביר ובאיזה גודל כדי שלוח האם יתמוך בו? ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור!

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  14. ga-ex58-ud3r ga-x58a-ud3r P6TSE מה ההבדל בין אלה?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  15. הי כולם, אני בונה עכשיו מפרט למחשב, ואני רק מתלבט לגבי מעבדים. השימוש הוא אינטרנט, ויז'ואל סטודיו, וקצת משחקים - אני רחוק מלהיות גיימר. התקציב שלי הוא עד 2500, מה שמשאיר למעבד פחות מ-1000 שקל. השאלה היא האם כדאי לי לקחת QUAD מהדור הישן, לעומת מעבד דור חדש - i5 (אני מאמין ש-i7 מחוץ לתקציב). מה אני מפסיד בעצם אם אני לוקח איזה Q8300/8400 עם 2.5-2.6 GHz, או אפילו E8400 dual core כזה של 3GHz, ולא i5? האם ה-i5 שמתחת לאלף שקל הם למעשה שני cores פיזיים או שיש ארבעה? תודה!

16. Started by yosi_st,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב מתנה לאחותי שהיא כרגע לומדת אדריכלות ומשתמשת בתוכנות שרטוט שונות. אני מתלבט בין שני המעבדים שציינתי בנושא האם היא צריכה את ה 750 I5 שהוא תותח בפני עצמו או שהיא תוכל להסתפק ב I3 הפער הוא בסביבות ה-850 ש"ח. מצד שני אני לא רוצה שכשהיא תתחיל לעבוד וכשהיא תרצה לעשות הדמיות של תלת מימד בתוכנה הוא יתקע לה! אשמח לעזרתכם המהירה!! אגב, אני נהנה כל פעם מהתשובות המושקעות שנותנים פה לחבר'ה!!! :yelclap:

17. היי, הייתי מעוניין לשאול מה יותר עדיף: מעבד בעל 4 ליבות, מסדרה ישנה יחסית, נגיד core 2 Quad (לדוגמה Q8200 או Q8400 או אפילו Q9550) לעומת מעבד דו-ליבתי, מהסדרה החדשה יותר, i5, נגיד (באותה רמת מחיר), i5 750. כמו-כן, שמתי לב שבסקשן המפרטים המומלצים, מעבדי AMD שולטים בתדירות הופעתם - אני מניח שבעיקר עקב שיקולי מחיר. האם מעבדים אלו אינם נופלים ברמתם מאלו של INTEL, בשום פרמטר? (חום, ביצועים, OC, אורך חיים, טכנולוגיית Hyper-Threading שלמיטב ידיעתי אינה קיימת בAMD) או בקיצור, האם באמת שווה ללכת על AMD לעומת אינטל??? האם אינטל זה רק מותג? אם כן- אודה להמלצת דגם שיתאים לדרישות המצ"ב, ברמת מחיר דומה/זהה. עיקר השימושים יהיו לתכנות, וכן המחשב ישמש לצפייה בסרטים (1080p). כמו-כן, ייתכן …

18. שלום רציתי לדעת מה האוברקלוק האידיאלי אם קירור AC FREEZER EXTREME למעבד וללוח אם הנ"ל ספק - קורסאייר 550 אם אתם צריכים מפרט מלא תרשמו בהודעה ואני יוסיף כי כרגע זה בגדר שאלה בלבד ?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  19. Started by Orim23,

שלום לכולם, אבקש לקבל ייעוץ בנוגע ללוח אם Asus P5Q3 Deluxe (WIFI), להלן קישור: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=diRYz5oR6oCEgWLw רכשתי מחשב עם לוח GA-EP45T-UD3R של Gigabyte: http://www.gigabyte.eu/products/pro...spx?pid=2937#sp לאחר שימוש קצר נתקלתי במספר בעיות אשר בדיעבד נבעו ככל הנראה מלוח אם פגום. עם פנייתי לחברה לצורך החלפה, ביקשו להתקין את הלוח הנ"ל של Asus כחלופה ללוח הקודם של Gigabyte. כיוון שתחום התוכנה הוא הקרוב לליבי, אשמח לקבל חוות דעת מקצועית מכם כדי שאוכל לדעת שלא עובדים עליי חלילה תודה מראש לכל העוזרים !

20. Started by BambaCore,

שלום! אני רוצה לקנות זכרונות למערכת שאני מרכיב, אשמח לעזרה בבחירה. ההמפרט: מעבד- I7 875K *קירור אוויר איכותי למעבד. לוח אם- DP55KG כ.מסך- GTX260 216SP לבינתיים (שדרוג לא בזמן הקרוב, אולי תוספת אחד ל-SLI) ספק כוח- NEXUS 600W המערכת תעבוד על מסך 24" FULL HD -T240 *מארז מאוורר היטב. שימושים: אינטרט, סרטים, מוסיקה, משחקים. כנראה שיהיה OC קל. מערכת ההפעלה- ווינדוס 7. לדעתי יספיקו זכרונות של 4GB, מה דעתכם? התקציב- 500-600, אפשר לחרוג אם התוספת מוצדקת. מה דעתכם על אלה?: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6468 600 ש"ח ויש במלאי. בנוסף, כתוב שהם פועלים על 1.35V. מה זה אומר? שבלי לגעת בביוס הם פועלים ב-1.35V 1600MHZ וב-CL 7? או שצריך לגעת במשהו כדי שזה יהיה ככה? באתר ש…

21. Started by kobi_sion,

מה ההבדלים בין המעבדים 870 וה- 920 למה ה -870 מתומחר יקר יותר

22. Started by CyberBot,

אני רוצה לקנות DDR2 2GB עכשיו מה שיש לי עכשיו זה 512DDR2 533 ואין במלאי 533 אז ניסיתי 667 וזה עבד עד שזה התקלקל ויש במלאי רק 800 השאלה האם זה יזהה אותו?

23. Started by 00Amir,

אני רואה ל מיני מחשבים עם סוגים שונים של זיכרונות ותיזמונים שונים באותו מחשב.. האם המחשב יודע לבד לתזמן את הזיכרונות ע"פ הסוג האיטי? איך זיכרון 8-7-8 יכול לעבוד עם 9-9-9 ? תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  24. Started by Oren_25,

שלום.. פשוט לא מצאתי הגדרה במדריכים ואינני יודע מה זה כי ברצוני לקנות I3 מעבד וכתוב לי בו GPU CORE ואני חושש שמה הכוונה למעבד למחשב נייד ואני רוצה שולחני

• 1 תגובה
    • 12.3k צפיות
  25. 1..מתלבט בין מעבד Athlon II x4 Quad Core 630 לבין PHENOM 2 555 או אפילו Athlon II x3 Triple Core 440 למרות שבביצועים אין הבדל משמעותי השאלה היא איך במשחקים בעתיד תהיה תמיכה הה 4 ליבות במשחקים? 2.אני מעוניין לקנות MA785GMT-UD2H אני רוצה לשים לו GTX 460 הבעיה היא שבעתיד אני לא יוכול לשים באותו מערך עוד כרטיס מסך שלNVIDIA בגלל שזו ערכת שבבים של AMD אז אני שוקל אולי לקנות לוח עם HDRA 200 כדאי? שימושים הם למישחקים ומולטי טסקינג וצפיית סרטים בFULL HD מתוכנן גם אוברקלוק תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.