מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
- 

המלצתם לי על מפרט עם AMD ואני פשוט לא מכיר את החברה. אנא עזרו לי
- 

- 1 תגובה
 - 757 צפיות

- 

- 

שלום אני מעוניין להזמין מחשב בקרוב ויש לי 2 שאלות שרציתי להתמקד בהן: לגבי מעבד AMD... אני יודע שזאת שאלה שנשאלה פה כמה פעמים אבל אני עדיין לא סגור על זה הוצע לי מעבד בחנות מחשבים בעיר AMD Athlon 64-bit כאשר לא רשום עליו Venice, אבל המוכר אומר שזה מעבד חדש ושהוא venice למרות שלא רשום... רציתי לדעת מה ההבדל בין Athlon רגיל לבין Athlon Venice ... ולדעת מה משתמע מכך (כלומר אם אמור להיות רשום על האריזה וכד') לגבי זיכרון... רציתי לדעת מה ההבדל בין זיכרון ddr לבין זיכרון ddr2 ? האם ההבדל הוא משמעותי ? תודה לעוזרים !
- 

- 1 תגובה
 - 526 צפיות

- 

- 

צריך מעבד חדש: מחיר עד 1000 אני צריך שהוא יפעיל ת'משחקים החדשים שיצאו על הכי טוב שאפשר... יש הצעות ?
- 

- 1 תגובה
 - 624 צפיות

- 

- 

והאם ה 130 שקל הפרש בין הזכרונות הללו באמת שווה את זה?: G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK ב 850 שקל לבין TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 2 ב 700 שקל ??? תודה!
- 

- 1 תגובה
 - 524 צפיות

- 

- 

האם יש הבדל בין מעבד PENTIUM 4 478 HT 3.0 לבין PENTIUM 4 478 HT 3.2? המחשב ישמש לHTPC.
- 

- 1 תגובה
 - 574 צפיות

- 

- 

Uploaded with ImageShack.us כבר המון זמן שאני עם הבעיה הזו... % השימוש במעבד נמצא בממוצע על 40 בזמן מנוחה כמעט מחולטת. הרצתי סריקת ווירוסים, לא נמצא כלום. מחקתי כל מיני תוכנות שהיו לי על המחשב ובדקתי את השימוש במעבד במנוחה מוחלטת, עדיין בסביבות ה40%. למה זה כ"כ גבוה? זה לא אמור להיות על 0-3% במנוחה? תודה רבה לעוזרים
- 

- 1 תגובה
 - 753 צפיות

- 

- 

מפתחת השבבים חברה לחברת Inventec בכדי להמחיש לנו את הפוטנציאל הגדול שגלום במוצריה החדשים עבור עולם השרתים והעיבוד עתיר העוצמה לכתבה
- 

- 1 תגובה
 - 723 צפיות
 - 2 followers

- 

- 

- 

ראשית אומר שהשילוש ישמש ל OC בגבולות הסביר. והמטרה היא להגיע למערכת שתתפקד באמינות מקסימלית. ספק הכח שלי הוא ENERMAX LIBERTY 500W. וכרטיס המסך הוא 5850 VIPER. חשבתי על: מעבד: I5-2500K. מאחת הרשתות. לוח אם של ASROCK מ IQPC. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7760 זכרונות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8900 יש לי מספר שאלות: 1. האם הזכרונות האלו הם הבחירה הנכונה ? (האם יש משמעות ל CL7 ? האם עדיפה מהירות של 1600 עם CL9 ? האם עדיף לקנות סטיקים בודדים של 4GB ולחסוך כמה שקלים ?) 2. האם לוח האם הזה "יספק את הסחורה" מבחינת ביצועים ואמינות ? 3. האם ישנה חנות אחת שמחזיקה את כל המוצרים הללו ותוכל לתת מחיר תחרותי למחירים שהובאו כאן ובשוק בכלל ? 4. שאלה א…
- 

- 1 תגובה
 - 804 צפיות

- 

- 

שלום לכולם ברצוני ללכת לקנות מחר מעבד למטרת משחקים בתקציב של 1100 שקל חשבתי ללכת על הליבה מרובעת 9550 וכרטיס מסך NVIDIA 250 GTX או ZOTAC 9600 רציתי את עזרתכם תודה רבה
- 

- 1 תגובה
 - 494 צפיות

- 

- 

3DMark06 בדיקת המהירות מעבד בתוכנה הזאת היא 3000MHZ לאחר OC קטן ( במקום 2700MHZ ) בתוכנה CPU Z ובתוכנה של הלוח אם גיגבייט EasyTune5 הוא מראה 1800 MHZ שזה מכפלה X6 המעבד אמור לעבוד במכפלה X10 וכך הוא מוגדר גם בביוס X10 והתדר( מהירות משתנה לפעמים מ 1800 ל 3000 MHZ ) וגם המכפלה X6 משתנה ל X10 גם CPU Z וגם EasyTune5 מבחינת המהירות מרגישים את זה קצת במחשב וגם במשחקים האם יש בעיה במעבד או בלוח ?
- 

- 1 תגובה
 - 1.8k צפיות

- 

- 

מפתחת השבבים האדומה תציג מעבדים משושים ומתומנים יעילים במיוחד - אולי רק עבור סדרת ניידים יוקרתית ממותג ה-ROG לכתבה
- 

- 1 תגובה
 - 1.3k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

היי, אני צריך עזרה ממכם מחר אני קונה מחשב חדש החלקים סגורים אבל אני תקוע רק במעבד. אני צריך מעבד amd שיתאים ללוח אמ הזה: GIGABYTE GA-M68SM-S2L והמחיר שלו עד 760 שח תודה רבה למי שיעזור זה ממש חשוב תודה.
- 

- 1 תגובה
 - 472 צפיות

- 

- 

- 

מה המצב אנשים ?.. אז ככה אני צריך לקנות לוח אם חדש למחשב של אחי (יש לו מחשב ישן ולי נשארו חלקים "ישנים" מלפני השדרוג הנוכחי למחשב שלי) וראיתי 2 לוחות אם של חברת Gigabyte שמתאימים לדרישות שלי ... אני לא יודע אם הלוחות האלה יהיו טובים ל - OC (כי אני מתכנן לעשות) וגם אם הלוח שאתם אומרים שהוא טוב יותר ל - OC, הוא יתן לי תוצאות טובות או שיתקע אותי במהירות מסויימת (נגיד ויש לי זכרונות טובים לצורך הדוגמא) ?.. אני מתכנן לקנות מעבד C2D אחד מבין הסדרות הבאות E2180 - E5200 (ז'תומרת הזול מביניהם . אם באותה חנות יהיה E2160 והוא יהיה זול יותר מ - E4500 או E5200 אז אני אקנה אותו) . בקיצור איזה מבין 2 הלוחות האלה הוא Overclocker טוב יותר ?.. Gigabyte GA-P31-ES3G או Gigabyte GA-EP31-DS3L …
- 

- 1 תגובה
 - 642 צפיות

- 

- 

כנסו למפרט ותראו שרק הזיכרון מפריד ביני לבין הביצוים של המחשב שלי!!! תציאו לי מה כדי לעשות!!! לקנות עוד 256 זיכרון או לקנות 512 מה יותר כדאי!!!
- 

- 1 תגובה
 - 760 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני צריך עזרה , איזו זיכרון עדיף : Geil DDR2 2048MB 1000MHZ CL5 Dual Channel http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=13 או G.Skill DDR2 2048MB 1000MHZ 1GX2 Dual Channel Kit CL5 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=955 איזו זיכרון טוב יותר ובעל פוטנציאל לOC גבוהה יותר ?
- 

- 1 תגובה
 - 497 צפיות

- 

- 

שלום יש לי לוח אביט AV8, שעובד בדואל צ'אנל (עם 4 סלוטים) כרגע יש לי 256*2 סטיקים, כלומר 512 שעובדים בדואל צ'אנל, ואני רוצה להוסיף עוד 512MB מה עדיף? 4*256 או 512*1 + 256*2? אם אני לא טועה 4 סטיקים של 256 יעבדו לי על מהירות 333MHZ במקום על 400MHZ, זה נכון?
- 

- 1 תגובה
 - 466 צפיות

- 

- 

אוקיי אז ככה הבעיה הלוח אם שיש לי הוא Mainboard Manufacturer : ASUSTeK Computer INC. MP Support : No Model : P4T533-C Version : REV 1.xx Logical/Chipset Memory Banks Bank 0 : 256MB RDRAM 9-1-1-1R 7-1-1-1W 8/7CL Channels : 2 System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 4 Maximum Installable Memory : 2GB Bank 1 - RIMM 1 : Empty Bank 2 - RIMM 2 : Empty Bank 3 - RIMM 3 : Empty Bank 4 - RIMM 4 : Empty כל התוצאות הם מSISOFT SANDRA עכשיו יש לי כמה שאלות, ראשונה האם זה שהוא כותב Channels : 2 זה אומר שיש לי 2 סטיקים של 128? דבר שני אמרו לי שהלוח אם תומך רק בשני סטיקים ואפשר רק 2x256 או 2x512 והביא לי גם את הקישור הבא: f…
- 

- 1 תגובה
 - 691 צפיות

- 

- 

כרגע יש לי 2 גיגה של gskil ויש לי זיכוי בקי אס פי איזה זכרון 2 גיגה מומלץ לקנות משם? עד 200 שח
- 

- 1 תגובה
 - 536 צפיות

- 

- 

אני לא מתמצאת בכל ענין ההמהרה, אז כשכתוב במפרט הלוח אם: Support for DDR3 1866(OC)/1333/1066 MHz memory modules מה זה אומר בעצם? איזה זכרון יהיה הכי טוב שאני אוכל להתאים ללוח מבחינת מהירות השעון? 1333 MHz?
- 

- 1 תגובה
 - 645 צפיות

- 

- 

יש לי במחשב היישן את הלוח אם הזה, ואנחנו קונים לאח שלי כ.מ חדש, במקום הGforce8800 שלו. שמעתי שהלוחותת אם הישנים לא תומכים בכרטיסי מסך החדשים, אז רציתי לדעת אם הכ.מ יעבוד פה?
- 

- 1 תגובה
 - 474 צפיות

- 

- 

רציתי לדעת אם VISTA תומך 4GB כי שמעתי מטכנאי של חבר שהוא לא תומך הוא אמר ש VISTA תומך עד 3GB תודה.
- 

- 1 תגובה
 - 577 צפיות

- 

- 

תראו בעקבות זה שאני קונה מערכת AMD (מבאס כי המעבדים של INTEL ל-OC הם ליגה אחרת לגמרי) אני מחפש לוח טוב בתקציב נמוךץץץץכל חנות שאני מחפש בה יש לה את הלוח הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4619 השאלה האם הוא תומך PCI_E 2.0 והם הוא איכותי....מה רמת ה-OC שאפשר להגיע איתו ועם מעבד 5000X2 וזכרונות OCZ 1GX2 800MHZ CL4 Vista Perfomance Platinum XTC וספק 400W ליברטי..........נו השאלות הרגילות......
- 

- 1 תגובה
 - 580 צפיות

- 

- 

שלום, כרגע יש לי במחשב 2 סטיקים של 256MB DDR 400MHZ וסטיק נוסף של 512MB עם אותם מאפיינים. קניתי עכשיו סטיק של 1GB עם אותם מאפיינים. ברגע שהמחשב מגיע לטעינת מ.הפעלה הוא עושה ריסט, וכך בלופים יכול להיות שז משנה איך לשים אותם פיזית? יש לי 4 סלוטים מפרט המחשב בצד ימין תודה רבה
- 

- 1 תגובה
 - 499 צפיות

-