מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת איך הלוח אם הזה: A8N-SLI Deluxe אם הוא טוב או שווה לקניה (אל תגידו לי תקנה DFI רק תגידו מה דעתכם?) תנו לי ציון שלו..... וגם תתנו לי ציון על זה: A8N-SLI Premium ומה ההבדל ביניהם....
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני מחפש מעבד, לוח וזכרונות בתקציב שנע בין 4500 ל - 5000 ש"ח לא יותר! המחשב מיועד למשחקים חזקים ביותר שיש היום! מעבד: מעדיף Intel - אבל אין לי בעיה לקנות AMD זיכרונת: שיהיו גדולים ומהירים ככל האפשר בתקציב! לוח: מעדיף של ASUS חשוב שהיו בו לפחות שני יציאות IDE (כדי לחבר 4 כוננים) חשוב שהיו בו הרבה מהטכנולוגיות החדשות חשוב מאוד שהיו בו חיבור לפחות לשלושה יו אס בי פנימיים (לא החיבורים החיצוניים) חשוב מאוד שהיה בו אפשרות חיבור של כניסה ויציאה של סאונד הקידמיים במארז ויעבדו בו זמנית עם החיבורים הרגילים שיש בלוח! שיתאים לאוברקלוק (שאני מקווה ללמוד ולעשות) קיצר תנו לי שילובים מעניינים בתקציב שלי... תודה
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני עושה במשחקים קביעת הגדרות מערכת אוטומטית,תמיד אני מקבל הגדרות מאד נמוכות. נראה לי שיש לי מחשב די חזק ,מישהו יודע מדוע זה כך והאם זה באמת משקף (דרך אגב אני מעלה תמיד ידנית את ההגדרות להגדרות גבוהות וזה עובד מצויין,אין תקיעות וכאלה ) תודה
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן את הביוס כי אולי יפתחו לי אופציות חדשות עכישו אני רוצה לעדכן הורדתי את התוכנה אני בא לעדכן וזה רושם לי ככה unble to detect asus bios מה אני אמור לעשות תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי הם מתכננים להוציא חד ליבה רק 3500 4000 ועוד משהו זה נכון? ואגב יאזה לוחות תומכים ב4 או 3 זכורונת עם מעבדי amd שלא ירד ל t2 ?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
-
שאלום D: אני מעוניין לשדרג מעבד + לוח אמ וכנראה גם זכרונות . כרגע יש לי : מעבד: Intel E6400 2.13GHz @ 2.70Ghz קירור למעבד: CM Hyper 212 לוח אמ: Epox EP-P965 Gigabyte Chipset זכרונות: Kingston 1Gb X 2, DDR 2 667 הארד דיסק: 250 + 500 + 160 גיגה של Sumsung . ספק כוח: EnerMax 525 Mudo +28 כרטיס מסך: ATI 5770 Sapphire 1 Gb DDR5 מאווררים של המארז . כמו שאמרתי אני רוצה לשדרג, למעבד I5 . תקציב + - 2000 - 3000 ש'ח . חשבתי על : לוח אמ: Asus P7P55D Deluxe I5 Intel P55 CHIPSET מעבד: Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray קירור מעבד: Cooler Master Hyper Z600 זכרונות: A-Data 4GB Kit DDR3 1600Mhz G series CL9 Core I5 I3 מארז: Cm 690 ומתוכנן OC מה אתם אומרים ? הזיכרונות מתאימי…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני מחפש ספציפית את הזכרונות הללו, אם מישהו נתקל בהם איפהשהוא - אשמח לדעת. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשמעות של כל האופציות החדשות בבורדים של הiCore7 ? ???
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
-
-
ה-P55: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2177 ה-H57M: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2179 שניהם אותו המחיר, מה עדיף? (קונה מעבד i5 עם כרטיס מסך 5770) ומה לגבי הבעיה עם הלוחות P55 של Gigabyte? הבעיה נפתרה או שעדיף להתרחק מהם? הלוחות האלו לא תומכים ב Memroy Triple Channel נכון? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום רב, המפרט הביתי שלי כולל: לוח אם: EP43-DS3L E8400 4850 512 MB 2GB בדעתי להחליף את כרטיס המסך, והשאלה היא אלו מעבדים טובים/חדשים יותר נתמכים על ידי לוח האם שלי, והאם מומלץ להחליף אליהם? כלומר, ראיתי את הרשימה פה: http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2847&ver= אבל אני מבקש לדעת האם משהו משם יצדיק את הרכישה מבחינת השיפור שיציג. תודה.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי מחשב שאני רוצה להכין לקרוב משפחה ואין לי זכרון בשבילו זה מחשב די ישן שאפשר לעשות ממנו שרת קטן ביתי או מחשב משרדי אבל אין לי זכרון SDRAM בשבילו כי הזכרון שלו נדפק וגם ככה הוא נמוך מאוד 256MB בלבד אני לא מוצא בשום מקום לא איבורי ולא KSP ולא פנדה ולא נעה ולא בשום מקום אחר זכרונות מסוג SDRAM אם יש לכם זכרון מסוג SDRAM או כמה כאלה שהם 256MB + שאתם לא צריכים ושהוא טוב בלי שגיאות אני מוכן לקנות במחיר סביר תצרו איתי קשר בפרטי, תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום ותודה רבה לכל העוזרים אני בשלב התחלתי של הרכבה וקנייה של מחשב רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 המעבדים? Intel® Core™ i7 920 2.66GHz ו Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz תודה מראש יונתן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מה ההבדלים בין המעבדים XNON מסדרת 5600 למעבדי I7 האם לאנשי מקצוע (גרפיקה,מוזיקה) לא עדיף לקנות מעבד XNON תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
(אם זה קשור לפורום אחר נא להעביר). להלן הטמפרטורה של המעבד כמו שמופיעה בEVEREST מה זה אומר שבCPU מופיע 35 ובשלושת הליבות 23? מה הטמפרטורה באמת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
עד כמה משמעותי ההבדל בין זכרונות 1600 ו1300 של DDR3? עד כמה משמעותי הבדלי ה Latency למשל בין 9 ל 8 איזה מהירות של זכרון כדאי לקנות אם רוצים לעשות אוברקלוק למעבד corei5 750 לא משהו מטורף אבל גם לא קצת נגיד 20 -30
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אשמח אם תשוו לי בין שני המעבדים: AMD Athlon II X3 435 ו- 425 עם כל הפרטים לכל אחד מהם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי לום אם של ASUS-P5KC, יש 4 סלוטים של DDR2 ו 2 סלוטים של DDR3. כרגע המערכת עובדת עם 2GB DDR2, אך השאלה היא אם אני יכול להוסיף עוד 4GB DDR3, והאם זה מומלץ ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
The trade-zone isn't really helping, so if anyone has that part and is willing to sell it please give me a call to [edited] or just PM me. If there are any questions about what I am looking for in more detail it's the yellow part in this picture. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4c/Socket_am2_retention_module.jpg/800px-Socket_am2_retention_module.jpg
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום . אני מרכיב מחשב למשחקים כבדים , אני יודע שערכת ה X היא המומלצת ביותר , אולם אין לי תקציב מספיק עבורה . אם כן רציתי לשאול מה עדיף למשחקים ערכות ה H או ה P ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
קניתי GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H ויש לה ATX 12V של 8 פינים השאלה שלי למה נועדו ה 4 הנוספים והאם חייב לחבר אותם המעבד הוא AMD ATHLON II X4 620 AM3 אם זה משנה לספק יש רק 4 פינים האם אני יכול להוציא ממולקס את ה 12V הנוספים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם לוח ASUS- M4N68T-M תומך כ.מסך של RADEON ? תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם זה. האם אפשר לשפר למעבד מעל 2 ליבות? מצורף קישור ללוח אם שלי , ברשותי גירסה 2.x http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2926
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-