עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by moshe_ha,

אני רוצה לקנות זכרונות לא ל-OC...הם טובים או שהם מיועדים ל-OC?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by haviv822,

בימים האלה כשמחירי הזכרונות באמת נמוכים, אתה אומר לעצמך למה שלא אפנק תמחשב בעוד 4GB זכרון השאלה האם יש משהו שבאמת צורך כל כך הרבה זכרון? שווה לשים עוד 250~ שקל בערך ולקנות 4GB ואז סה"כ יהיה 8GB מיותר או לא?

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. כמה הבדל בביצועים יהיה בין פרסקוט שרץ ב3.0 גיגה הרץ..(בבאס של 800) לנורדווד 2.0 גיגה באובר ל3.0.. ויהיה בבאס של 600.. רק מי שבאמת מבין לענות..(בבקשה..).

• 17 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by NightElf,

שלום, אני קונה בקרוב מחשב מבוסס על e6600 ולוח DS3 של GIGABYTE. כרגע אני מעוניין לקנות 1G של זיכרון. השאלה היא אם לקנות סטיק אחד של 1G , ואולי בעתיד להוסיף עוד אחד במקביל (אלוהים יודע איך 1G ירוץ בויסטה). או לחיות את הרגע ולקנות 2X512M במקביל? והאם ההבדל כ"כ משמעותי... תודה

• 17 תגובות
    • 907 צפיות
  5. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי את המעבד ואת הלוח אם וכמובן בגלל השידרוג אני גם צריך לקנות ספק כי EZCOOL PW-1000 500WAT לא יחזיק. אני רוצה לשדרג לאינטל לנצל 100% מהכרטיס מסך שאני יוכל להריץ CRYSIS WARHEAD על 1600*1200 V.HIGH ואולי AA*2 חברה מועדפת היא אינטל. אני מעדיף לקנות מ FOXPC .

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Lioriii,

עשיתי עידכון לביוס ומשום מה כל פע שאני מדליק את המחשב הוא נותן לי הודעה שהוא לא מוצא את ה-PRI H.D ואז אני נכנס לביוס ולוחץ על AUTO DETECT ורק אז הוא מאשר לי את זה אבל זה כל פעם שאני מדליק את המחשב וזה מביא לי עצבים!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי???העידכון שעשיתי הוא F11 איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת זה ממש דחוף!!!!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. ההבדלים הולכים להיות כמו ההבדלים שעכשיו בין C2D לבין PENTIUM D? אני כבר מחכה המון זמן... עכשיו זה הדבר היחיד שמונע ממני לקנות יהיו הבדלים משמעותיים??

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. לאחרונה קרה לי משהו מוזר, כבר התנסיתי עם מספר לוחות DFI NF4, ביניהם 2 עם זיכרונות TCCD של חברים ועוד אחד אתמול של חבר עם הBH-5 הנ"ל. התקנתי את המחשב והתקנתי את הוינדוס והכל עבד מצויין, הותקן גם GTA:SA ושיחקנו קצת ועבד הכל מעולה, הלכתי, וכמה שעות מאוחר יותר חבר שלי פתח את המחשב ולאחר כחצי שעה(לפי מה שהוא אמר) המחשב תקע מסכים כחולים בלי סוף עד לרמה שאי אפשר היה להעלות אותו במצב רגיל אלא רק בSAFE MODE, אחר כך הוא גם עשה ריסט וציפצף. שבאתי הסתבר לי שבDEBUG LED דולקות 3נורות מה שאומר שיש בעיה בזיכרונות. לקחתי זיכרון SAMSUNG TCCC 512MB מהמחשב של אחותו והוצאתי את הBH5, שמתי אותו בסלוט הראשון השני והשלישי והוא לא עבד, בסלוט הרביעי המחשב עשה בוט והכל עבד מצויין עלה לוינדוס ועבד לל…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by בטיטi,

אשמח לסייוע בהבנה :-) 1. האם רכישה של Dual כדאית מבחינת ניתו יכולות המעבד ? (האם מערכת ההפעלה והתוכנות יודעות לנצל זאת ?) 2. האם רכישה של Quad כדאית מבחינת ניתו יכולות המעבד ? (האם מערכת ההפעלה והתוכנות יודעות לנצל זאת ?) 3. האם למספר המעבדים יש קשר ל 64 ביט / תמיכה ביותר זכרון ? 4. לאיזו מטרה לריבוי מעבדים תהיה נצילות גבוהה ביותר ? (עבודה משרדית, תכנות, גרפיקה, אחר ?) תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by achiya1,

שלום האם אני יכול לצרף דיסק קשיח נוסף לדיסק הקיים יש מקום בלוח אם ? תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Prism,

שלום לכם, בעוד מספר ימים אני קונה מחשב חדש ומעוניין לבנות אותו בעצמי. המעבד יהיה סמפרון 2500 ולוח האם יהיה K8NF4G של ASRock. לאחר ההרכבה, האם אני צריך לרסס אותו בשמן תרמי, כמו שכתוב בחוברת ההוראות של הלוח אם, ( http://www.asrock.com/Drivers/Manual/K8NF4G-SATA2.pdf ) או שמספיק לחבר את המאוורר?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mrraz,

אני עומד להרכיב מחשב חדש ומתלבט כמה זיכרון לקחת המעבר מ 256 ל 512 היה קל ופשוט מכיוון שמאוד קל לזהות ש XP ו 256 לא הולכים ביחד עכשיו אני מנסה לברר עם 512 זה טוב או ש 1024 זה יותר טוב מישהו חקר את הבעיה ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Dalmedigos,

אני חושב שיש לי בעיה בזכרונות... או שדפקו אותי.. צירפתי שאור ע"פ 3DMARK וגם לפי אברסט... ואני לא מבין למה כתוב לי שם SDRAM ואני רוצה לקנות עום זכרון אז יש לי כמה שאלות... יש לי שני סלוטים פנויים ואני לא מאמין שאני יצתרך אי פעם יותר משני ג'יגה ראם... (כרגע יש לי ג'יגה בשני סטיקים של 512) האם זה יהיה משמעותי אם אני יקנה עכשיו סטיק אחד של 512 ובכך אני לא ינצל את הדואל צ'אנל בעזרתו? ולקנות את הסטיק השני מאוחר יותר ואיזה זכרון בטווח של עד 250 ש"ח (512 MB) הכי כדאי.. לא למטרות OC? (חברה ומפרט.. אם אפשר אפילו לינק) תודה ג'וני

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ZiX,

היי חברים, בשעה טובה קניתי מחשב חדש והתחלתי להרכיב אותו לצערי לאחר שסיימתי את ההרכבה הוא מסרב לעלות. הלוח אם נראה מת לחלוטין. יש חצי סיבוב של המאוורר של המארז ושל המעבד וזהו. בנוסף שמתי לב שאם מחברים USB אז יש מתח (בדקתי עם הפלאפון). עשיתי בדיקה לחיבורי ה ATX ונראה תקין. הזיכרונות נתמכים (hyperx fury). החשש שלי שהBIOS לא תומך במעבד וקראתי קצת על כך באינטרנט אבל לא הצלחתי להגיע לתשובה חד משמעית. הלוח המדובר ASROCK EXTEME4 Z97 ומעבד 4790K. אני יודע שייצור מסויים יש לעדכן את הביוס אבל לא יודע אם זה רלוונטי למקרה שלי. אשמח לעזרתכם תודה.

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by asafasaf29,

אחרי שתהיה ירידת המחירים של אינטל אני קונה את ה E6600 איזה לוח יתאים לו? אני רוצה לוח שלא יהיה עליו כרטיס ממסך מובנה. ולוח טוב היעוד של המחשב שאני קונה הוא משחקים ואני קונה גם את הכרטיס 8800GTS 640MB מחיר של לוח אם עד גג 650 שקל. ואני לא עושה OC תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום רב! קניתי מחשב חדש והוא עובד לאט מהצפוי ולכן החלטתי לבדוק אם החומרה שקניתי היא באמת מה שקיבלתי ע"י התוכנה EVEREST. המעבד שקניתי הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe אך בתוכנה EVEREST שמתי לב שכתוב ב-CPU TYPE את השורה הבאה: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 1800 MHz (9x200) האם הגיוני שרשום לי בתוכנה 1800MHz אף על פי שקניתי 2400MHz? אגב, גם במאפייני המערכת של ווינדוס רשום 1.79GHz ! יכול להיות שעבדו עליי או שאולי החומרה תקולה? אודה לכם מאוד אם תוכלו להשפוך לי מעט אור בנושא... בתודה מראש אופיר

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bob24,

באתר הזה מוכרים מחשב: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 ומצטטים שם את hwzone מפארים את ליבת הcore 2 quad אבל עורכי האתר של זד בעצם עיוותו את הציטוט כי הציטוט מדבר בעצם על המעבדים בעלי 2 ליבות והם שינו את זה מcore 2 לcore 2 quad חח.. הנה המאמר המקורי: http://hwzone.co.il/reviews/6800_xtreme/

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום אני מתכנן בקרוב להשתדרג ל1GBX2 ורציתי לשאול האם הCORSAIR האלו שווים את ה2,500 ש"ח שאני הולך לזרוק עליהם או שאני יכול גם להסתפק במודלים של SAMASUNG בחצי מהמחיר. מתוכנן אוברקלוק אבל לא משהו רציני (240 גג 250 באס) וגם זה רק בחורף השאלה האם שווה ההשקעה של עוד 1,200 ש"ח לזיכרונות שעובדים ב250MHz עם תיזמונים לא רעים בכלל ? תודה לינק שבודק 3 מודלים CORSAIR : http://www.legitreviews.com/article/268/2/

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by BigDragoon,

היי, חשבתי לקנות את ה DS3, אבל מציעים לי בחנות את הלוח .DP965LT רציתי לשאול איך הוא בהשוואה ל DS3?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. המעבד של אינטל d805?? והאם כל ליבה יש לה 2.66 מגה הרץ????

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מה עדיף מבין שני אלה? http://tms.co.il/product/5697 או http://tms.co.il/product/4754 או משהו מומלץ אחר באותו טווח מחירים.... למחשב עם מעבד E8400, הארדיסק 500GB, כרטיס מסך RADEON 4850.... בלי כוונה לOC בקרוב או CF תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. באתר הרשמי לא מצאתי הבדלים חוץ מבתמונות... מה זה ה-D הזה, ולמה הוא שווה 150 ש"ח? תודה, סוון עריכה: טעות שלי - תעבירו בבקשה ללוחות...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by haim855,

לוח אם Z87-GD65-GAMING מעבד i5 4590 סתם שאלה האם צריך לשנות משהו בהגרות לטובה שמועיל אך לא מזיק ? או פשוט להשאיר את זה ככה! הבנתי שהמעבד הזה לא ניתן לאוברקלוג אך ניתן לטורבו מ 3.3 ל 3.8 איך עושים זו? או שזה אוטמטי?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by מנחם ק,

שמעתי מטכנאי שטען לי שבניגוד לצ'יפסטים של אינטל שהם הטובים, לוחות אם מלאים שמייצרת אינטל הם באיכות נמוכה, האם הדבר נכון? (מדובר על קניית לוח למחשב שישמש כשרת קבצים). מה דעתכם?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.