עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NuXeR,

שלום, אני זקוק ללוח שיעבוד עם Q9450 או E8400, יעבור OC רציני כמה שאפשר... שמתי לב של-DFI אין eSATA, מישהו יודע למה? הבנתי שזה הולך להיות כמו USB בשנים הבאות..וזה חסרון רציני. המתמודדים: Gigabyte: EX38-DS4 - 900 X48-DS4 - 950 DFI: Lanparty DK X48 T2RS - 850 תודה רבה, תומר.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Lanzar,

שלום, יש לי כאן מחשב עם מעבד E4500 שמומהר ל 3.3GHZ, עם SLI של 8800GT, רציתי לדעם אם שדרוג המעבד נאמר ל Q6600, או Q6700,שנגיד יהיה מומהר לאותו תדר יתן שיפור בזמן אמת במשחקים... תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם! אני במהלך בניית מפרט לHTPC, עכשיו אני צריך המלצה ללוח אם לAMD (כנראה 4850E), שתומך בלפחות 4 PCI (מודם 56K, כרטיס טלויזיה, כרטיס קל ואחד נוסף), 4 סטה (צורב DVD, בהמשך BLUE RAY, שני הארדיסיקים), וכניסת IDE אחת לפחות. 450 ללא חריגה (בטווח הסביר זה בסדר) עד לעמוד 2 תגובה ראשונה דובר על לוח MICRO ATX נ.ב אם אפשר לוח גם בעל אפשרות תמיכה בCF HYBRIDE (שילוב של הכרטיס מסך של הלוח אם יחד אם כרטיס מסך אחר), זה יהיה נחמד אפשר לחרוג ל550 אם יש את הכרטיס.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ksn1981,

שלום לכולם, האם יש למישהו פה מידע על תוכניות אינטל לגבי (זמני השקה\נתונים\מחירים) של מעבדיהם החדשים ?? תודה מראש !

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. מה עדיף מבין שני אלה? http://tms.co.il/product/5697 או http://tms.co.il/product/4754 או משהו מומלץ אחר באותו טווח מחירים.... למחשב עם מעבד E8400, הארדיסק 500GB, כרטיס מסך RADEON 4850.... בלי כוונה לOC בקרוב או CF תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by uzana2004,

בס"ד שלום לכולם! על הלוח אם שלי יש כניסה ליציאת COM ואני צריך לדעת מה הכבל שאני צריך לקנות שממחבר בין הCOM1 שעל הלוח אם החוצה?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by hedva,

בדקתי כאן http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2814,2800 ה s2h הוא מיקרו ויש בניהים כמה הבדלים. אבל מה המשמעות???

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ate5502,

שלום לכולם. לאחרונה אני משחק dragon age, וראיתי שבמהלך הרצת התוכנית המעבד מגיע ל90 מעלות. סה"כ המארז מאוורר וברוב הזמן הטמפ' שלו עומדת ביל 37 ל45 מעלות. הקירור הוא סטוק. לרוץ ולקנות קירור יותר טוב? מה הגבול שבו אני צריך לדאוג?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Crossair,

בהתחלה כיוונתי על המפרט הנ"ל: INTEL CORE i7 860 Gigabyte GA-P55A-UD3R G.SKILL 6GB DDR3 1600 CL9 SAPPHIRE HD5850 INTEL X25-M 80GB SSD NOCTUA NH-U12P LANCOOL K62 SEASONIC 600W לאחר שקיבלתי מחיר טוב על 6GB זכרון חשבתי על להוסיף 300 שקלים ולקחת i7 920 + לוח GA-EX58A-UD3R - וכך עשיתי. האם טעיתי? אני רואה שברוב מבחני הביצועים ה860 טוב יותר, עיקר ההחלפה ל920 הייתה המוגבלות של סוקט P55 בשימוש בUSB3\SATA3 ובניצול TRIPLE CHANNEL ב920 לעומת שימוש ב6GB ב860 ללא שימוש אפילו בDUAL CHANNEL. האם להחזיר חזרה ל860? מה הייתם עושים במקומי? אשמח לתשובה זריזה ועניינית כיוון שהחלקים אמורים להגיע מחר. תודה חבר'ה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  10. ככה החלטתי לשדרג בחודש הבא או בעוד חודשיים ואני מתחיל טיפה להתעניין...יש לי כרגע ספק 520 OCZ ומארז של טרמלטק ספידו...כרטיס מסך GTX285 של XFX XXX. קירור יש לי ביג טייפון ואם הוא מתאים גם לתושבות החדשות של המעבדים אני לא רואה סיבה להחליפו(פשוט מעולה גם באוברקלול של 3.4 ו3.6). מה שכן מעניין אותי והרבה זמן לא חקרתי ובדקתי זה את הדור החדש של המעבדים\לוחות\זכרונות. התקציב שלי כרגע המקסימלי עומד על 4 אלף לשלושת המרכיבים הנל.... כיוון שאני כרגע עם לוח של ASUS דגם COMMANDO מסדרת ROG אני חושב להמשיך איתם וכמו ב12 שנה האחרונות אני מרוצה מכל המוצרים שלהם... זכרונות אין לי מושג מה קורה כרגע בשוק הזכרונות ולפחות מהפעם האחרונה שבדקתי קורסייר היו החזקים והאיכותיים ביותר(ב-DDR2) מה גם שאנ…

11. Started by eladh16,

האם החלפת המעבד במחשב דורש פירמוט של ה WINDOWS? או שלא חובה?

• 17 תגובות
    • 4k צפיות
  12. מה עדיף ב Quad יש 4 ליבות ופחות ghz כידוע לכם ב Core 2 Duo יש 2 ליבות ויותר ghz עכשיו השאלה מה עדיף לי לקנות כיום אין צורך של שום מערכת הפעלה או משחק 4 ליבות אז למה לא לקנות את ה Core 2 Duo שהוא יותר זול ויותר מהיר? ואל תענו לי כי יש לו 4 ליבות

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בתקציב של 800 שקלים, במחיר הזה אני אמור לכלול כרטיס גרפי, לוח אם ומעבד. חשוב לציין שאני משחק במשחקים שיחסית לא דורשים הרבה. * התקציב הוא למעבד+לוחאם+כרטיס גרפי. אם אתם צריכים מידע כלשהו, כדי לדעת התאמה של רכיבים בבקשה תגידו פה, תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום יש לי לוח עם תושבת AM2. אין לי כסף למחשב חדש, אך חשבתי להשקיע במעבד מהדור החדש - תלת/מרובע ליבה של AMD. האם לדעתכם יהיה שיפור ביחס למעבד דואל-קור המיועד לתושבת AM2? הנה מפרט המחשב שלי כיום: תמונה כללית: Mainboard : Unspecified 939Dual-SATA2 Chipset : ULI M1695 Processor : AMD Athlon 64 X2 5200+ @ 2700 MHz Physical Memory : 4096 MB Video Card : Nvidia Corp GeForce 8600 GT Hard Disk : WDC (80 GB) Hard Disk : WDC (250 GB) DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7170S Monitor Type : Dell Computer DELL2407WFPHC - 24 inches Network Card : Acer Labs Incorporated (ALi/ULi) ULi M5263 Fast Ethernet Controller Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pac…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by AviadTe,

שלום אנשים! רציתי לשאול מה יותר עדיף לי: Q6600 2.4Ghz או E7300 2.66Ghz ??? בגדול המחשב מיועד למשחקים וכל זה.... האם קיים הבדל גדול בביצועים של המשחקים בין שני המעבדים??? בתודה מראש! אביעד

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by avi2705,

שלום לכולם, רציתי לשאול, מהי המכפלה של Q6600? והאם יש חשיבות לתדר הבסיס (2.4GHZ) במידה ומבצעים OC? החלטתי שבסוף אלך עליו בגלל חו"ד טובות, זכרון קאש גבוה והפרש מחיר גדול לטובתו בהשוואה למעבדי הפנרין מאותה הסדרה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by SuperStyle,

לפני קצת זמן היה הפסקת חשמל אצלנו בבינין .ובאותו זמן ההיתי במחשב.אחרי שהחשמל חזר אני מדליק את המחשב והוא לא עובד טוב. אני פותח את המחשב ומוציא את המעבד כדי לנות אותו.אני מנקה אבל בטעות שברתי פין.החזרתי הכל והמחשב עובד.אחרי ככה יומים(ביומים האלו לא הפעלתי משחקים)אני משחק במשחקים והביצועים ממש ירדו.COD4 לא עובד לי טוב.GUITAR HERO ועוד מלא משחקים.ואם כרטיס כמו שיש לי 4850 אני אמור להפעיל את המשחקים האלו בלי בעיה.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by achiya1,

שלום האם אני יכול לצרף דיסק קשיח נוסף לדיסק הקיים יש מקום בלוח אם ? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Doron404,

האם 2 הליבות הנ"ל זהות? ניתן להמהיר אותן לאותן מהירויות?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי את שאר הרכיבים החלקים אמורים (נכון לעכשיו לא משתדרג) להתחבר ל9600GT של ג'יגביט, אמור להריץ משחקים בצורה טובה (לא מעולה לא משתלם לי להשקיע הרבה כי אני לא משחק בכמויות) מה כדאי לי לקנות והאם כדאי לי לחכות לסוף החודש הבנתי שתהיה ירידת מחירים, הבעיה שמצאתי קונה לחלקים של המחשב הקיים והוא רוצה שמחר אני אשלח לו אותם לכן אני צריך לקנות חלקים בימים הקרובים כדי לא להתקע בלי מחשב, חשוב 4 ג'יגה זיכרון (או סטיק אחד של 2 אם התקציב לא יעמוד), רצוי DDR2 800.. אין לי בעיה לקנות גם חלקים יד שניה במצב טוב אם זה יתן לי ביצועים טובים יותר אחרי 2 מחשבים של AMD אני מעדיף הפעם לעבור לאינטל תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by BENNY-L,

יש איזה תוכנה? ואיך מעדכנים תודה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. מסתבר ששני החבר'ה בכותרת לא ממש מסתדרים. ניסיתי כל קונפיגורציה אפשרית. רץ יופי על 800, לא עולה בכלל על 1066. הביוס מאתחל עצמו לדעת... גוגלתי את העניין הזה קשות ולא מצאתי אף פתרון, שעובד. המעבד שלי הוא - E5200 להשלמת התשבץ... ספק הכוח? CORSAIR VX450

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by flintos,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש שהמעבד שלו הוא: (Intel Core2 Duo Processor E7400 (3M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB. הבנתי שיש מעבדים שהם 64bit ויש שהם 32bit ורציתי לדעת איזה מהם הוא המעבד הנ"ל. תקנו אותי אם הבנתי לא נכון. תודה מראש, גלעד

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by tal daniel,

שלום, טוב אני די בבעיה אני לא יודע מה לקנות. את הE8400 TRAY אני מקווה שלא התבלבלתי, או את Q6600 עכשיו המחשב מיועד גם למשחקים וגם לעריכה גראפית, ו E8400 זה למשחקים עדיף הוא כפול ליבה נכון? והQ6600 לעריכה גראפית. מה לקחת?< תודה, ומנהלים אם יש טעות בכותרת או בניסוח תגידו לי אני חדש פה אל תנעלו לי בבקשה. עריכה: שכחתי לציין שיכול להיות שאני עושה OC אם צריך ושהמחשב מיועד גם למשחקים כבדיים שיעבדו עוד כמה שנים וגם לעבודה בפוטושופ וכו'

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי כרגע זכרונות של קינגסטון 2048MB, שני סטיקים של 1024MB 800MHZ עם תזמונים של 5-5-5-18. אני מעוניין להחליף זכרונות לנפח של 4GB ויותר מהיר. התקציב שלי הוא בערך עד 700 ש"ח עם אפשרות חריגה של עד כ-100 ש"ח (עדיף בלי חריגה). אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על זכרונות מסויימים שיתאימו לצרכיי? תודה מראש, אורי. (כן, אני מודע לבלבול המוח של ה-64BIT)

• 17 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.