עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עדיין לא הצלחתי להבין את זה

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  2. באיזה תוכנה אני יכול ?

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  3. Started by snogoo,

אהלן, אני מתלבט בין שני לוחות-אם אחרי חיפוש לא קצר. כרגע המועמדים הם GA-8I945PG של GIGABYTE ו D945GNTL של אינטל שניהם מציגים בערך את אותן תכונות חוץ מאולי עוד חריץ PCI וגם המחירים בניהם די זהים. אני רוצה לדעת האם מישהו יכול בוודאות להטות את הכף לכיוון מסוים ? חוץ מזה הייתי שמח אם מישהו יסביר לי מה ההבדל המהותי בין 945G ו 945P כי אני בכל מקרה מתכוון לקנות כרטיס מסך ולא להשתמש ב ONBOARD האם כרטיס זה או אחר משנה את העלויות - האם ה 945P עולה על ה G באיזה שהוא אופן...

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  4. 1.Kingston 512X2 Hyper-X CL2 2.Corsair 2*512MB PC3200 DDR400 Pro C2 TwinX1024-3200C2PRO

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  5. שלום פירמטתי את המחשב ואני לא יודע איזה דרייברים להוריד מהאתר של NVIDIA כי יש שם NFORCE 4 FOR AMD ו NFORCE 410\430 איזה מהם אני צריך להוריד ולהתקין?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  6. Started by ohad651,

אנשים אני צריך עזרה אני צריך לדעת עם איזה ספק אני צריך למעבד הזה ואם FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan ייתן לי תשובה ראויה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  7. Started by ohad651,

מה אתם אומרים על הזכרונות האלה מצאתי אותם ב-690ש"ח אני צריך את הזכרונות למעבד AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX אם למישהו יש המלצה טובה יותר אני ישמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  8. שלום אני רוצה לקנות את הזכרונות האלו http://www.ksp.co.il/hmain.php ורציתי לדעת אם הם טובים לפי דעתכם? אני לא מתכוון לעשות OC והאם הם יקרים?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  9. Started by gnk,

שלום, לאחרונה רכשתי לוח אם ABIT AN8-SLI עם מעבד AMD64 3200 בתחילה הטמפרטורה הייתה בין 35 ל-40 מעלות לאחר שעידכנתי את הביוס הטמפרטורה הייתה בין 25-30 מעלות בגדול, יש ירידה של 10 מעלות... למה להתייחס בתור הטמפרטורה האמיתית ???

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  10. Started by ashkenazone,

צריך זכרון תקציבי למערכת מבוססת AMD שיהיו טובים לOC. בכלליות צורכי המחשב זה משחקים. תקציבי חברה, לא יודע להגיד מס' מדוייק. 512MB

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  11. מעבדים : http://www.techpowerup.com/cpudb/ זכרונות (כל חברה וסוג הצ'יפ) http://www.techpowerup.com/memdb/ תהנו

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  12. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4281 נראה לי לוח אם מצויין...וגם ראיתי בחו"ל אחד הגיע איתו לאובר מרשים ביותר... מה אתם אומרים..? וכמו בכותרת...איך הוא מול לוח אם אנפורס 4...? ויותר פירוט מה יש בו שאין באנפורס..או ההפך...

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  13. Started by AVI-Y,

ערב טוב אני מחפש מישהו שיעשה לי סדר בזיכרון אני מתכוון לקנות לוח מסוג Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P ולא ברור לי איזה סוג זיכרון אני צריך להתאים לו האים צריך סט של שני מקלות זיכרון DDR2? האים אפשר להסתפק רק במקל אחד של זיכרון DDR2? אפשר לשים גם DDR רגיל? בהנחה שיש צורך בסט של DDR2 האים בעתיד יהיה אפשר להוסיף רק מקל אחד של זיכרון או שאהיה מוגבל לקנית סט שני כמו שהיה בלוחות של RDRAM הידועים לשימצה? מישהו יכול להמליץ לי על זיכרון מתאים? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  14. Started by charm,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות k8nf9 ו k8nmf9 של גיגה בייט הסתכלתי באתר ולא ראיתי הבדל משמעותי (ל k8nf9 יש יותר יציאות USB ושוני בכרטיס קול) האם יש עוד הבדלים ביניהם או שרק הבדלים זניחים בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  15. Started by alfus73,

שלום. אני עומד לרכוש כרטיס מסך מסוג Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk [A6600GTb]. הלוח אם שלי P5S800-VM של ASUS. בחוברת הסבר על לוח האם כתוב בצורה מודגשת שמותר להתקין כרטיס AGP שהוא 1.5 V או 0.8 V. ושאסור להתקין בשום פנים ואופן כרטיס מסך שהוא 3.3V. האם הכרטיס מסך שרשמתי לעיל מתאים ללוח האם שלי. חיפשתי במפרט הטכני של החברה ולא היה רשום לגבי ה- V שלו. האם אני יכול להשתמש ללא חשש?

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  16. Started by bennyma,

מתי היא מגיעה לארץ?

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  17. Started by skywalker13,

אני עוד מעט קונה מחשב חדש ואני קצת לא מעודכן. איזה חברה היום מובילה בתחום לוחום האם? מדובר על לוחות-אם למעבדי amd athlon סוקט 939.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. היי לכולם אני דיי חדש קטן והאמת לא נעים לי כל כך ישר לשאול שאלות ולצפות לתשובות שלי שיצא לי להשתתף אבל נתקעתי בבעייה היום במקרה והחלטתי לשאול שאלה המצב הוא כזה המחשב שלי הוא מחשב עבודה באולפן הקלטות. הצרכים של הביצועים הם גבוהים מאוד ועל כן המחשב במצב של Raid 0 שני הרד דיסקים של 120 ג'יגה בייט מחוברים להרד דיסק לוגי אחד של כ230 ג'יגה. ספק כח של 400 וואט. לוח אם של אינטל black canyon עם צ'יפסט 925X ומעבד 3.2 ג'יגה הרץ. ג'יגה אחד של זיכרון מחברת spectek משהו כזה. יש על המחשב כרטיס מסך של ATI מחובר בPCI Express X16 וכרטיס קול של E-mu דגם 1820M צורב דיוידי של נק וסידי רגיל אני רוצה לעשות כמה דברים להחליף מארז לשקט יותר. כנראה לאנטק סונטה אלא אם יש הצעות אחרות. אני צריך מאוור…

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  19. Started by the kooks,

בקרוב אני קונה מפרט חדש הכולל את המעבד את'לון 3200+ עם ליבת ה VENICE רציתי לדעת האם הוא יתמוך ב 64 על בטוח או שיש דגמים כאילו שלא תומכים בזה?

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  20. Started by dark_zero,

AMD K6 450MHZ אוCELERON 700MHZ

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  21. Started by niceguy22,

האם קיימים אתרים שנותנים BENCHMARKIM והשוואות לגבי זכרונות? ניסיתי בטומס הארד וור והם מדברים בכלליות יותר מידי ולא על דגמים ספציפים מישהו יכול להפנות?

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  22. איך אני יכול לבדוק שמעבד תקין לחלוטין ? יש איזו תוכנה טובה "שטוחנת" אותו לראות שהוא לא קורס וכ"ו ? מעבד פנטיום 4 . אני פשוט רוצה לקנות מחשב ממישהו ולבדוק טוב טוב את המעבד. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  23. Started by dark_zero,

האם יש לוחות אם שיש לו גם יציאת AGP וגם יציאת PCI-E?

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  24. יש הערכות למחירים של המעבדים והלוחות שיתאימו לסוקט?

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  25. הוא נקבע אוטומטית ל CPU/14 הפכתי את כל הרשת לא מצאתי איך לשנות מחלק חוץ מלשים זיכרון על 3 מהירויות 133/166/200... מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.