עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by _idank_,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות לוח אם והוא שואל איזה יותר טוב AN8 ULTRA AN8 SLI תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  2. אני רוצה להוסיף זיכרון ואני לא יודע איזה זיכרון הוא יש דרך לגלות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Unavoidable Encounter,

מה באמת ההבדל? ומה זאת אומרת ש ADM יותר טוב למשחקים? אם זה יותר טוב למשחקים זה יותר טוב בכלל לא? אם לא אז במה אינטל יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. היי, ראיתי היום נייד של חבר מבוסס על בניאס 1.5. שמתי לב שה-FSB שלו הוא 100, ואילו הבאס של הזכרון הוא 133 (יחס 4:3). האם ככה זה בדרך כלל? לפי CPUZ, ה-SPD של 133 הוא 2.5-3-3 ושל 100 הוא 2-2-2... לעבוד בלא סינכרוני זה בדיפולט במחשבים האלו?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  5. Started by AMIT1024,

יש לי GEIL ONE העניין הוא שהזכרונות מבטיחים לי ב DDR600 2.5 4 4 7 הבעיה היא שאני לא מצליח להגיע לשם. יש לי לוח FATALITY המתח הזכרונות הוא 2.8V זה המקסימום שהלוח נותן. המעבד הוא 4400 X2 העניין שאני כרגע עובד על 2.6 GHZ במקור הוא בא 2.2GHZ. אני על מכפלה 11X236 במתח של 1.55V המחשב יציב מאוד על PRIME95 הבעיה מתחילה כאשר אני מוריד מכפלה של המעבד ל 10 למשל המחשב מיד מכבה לי את המסך ועושה RESTART עם ההגדרות המקוריות של המעבד. יש למישהו מושג למה? והאם אני צריך בעצם לשנות משהוא בהגדרות של הזיכרון? כרגע הוא על DDR 400 להוריד ל333? הגעתי עם המעבד ל2.7 GHZ הבעיה היתה BLUE SCREEN של זכרונות...למה? אני יודע שלשבוע של המעבד שלי אנשים הגיעו ל2.9 ,2.8 ,2.7 ....אמנם עם מתח של 1.65V על המעב…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  6. Started by MasterDK,

ה cpuz מראה את הנתונים הבאים: Core Speed: 3006.9-3006.7MHZ Multipiler x 15.0 FSB 200.4-200.5Mhz Bus Speed 801.8Mhz האם זה בסדר? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  7. תגידו חברים, איך אני יודע אם מותקנים אצלי הדרייברים של לוח האם? (הצ'יפסט) החליפו לי השבוע את הלוח האם (K8NF-9) לחדש כי הקודם עשה בעיות. הוא זה שגרם למסכים הכחולים. לא המעבד ולא הזיכרון כמו שחשבתי. כנראה טעיתי, חשבתי שכבר החליפו לי את הלוח פעם, מה שלא נכון. עכשיו אני לא בטוח אם הטכנאי בחנות התקין את הדרייברים או לא. אז אני יכול לזהות את זה?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  8. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15849

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  9. Started by PuMbA,

אני קונה INTEL PENTIUM D 830 ואני צריך לדעת אם הלוחות האלה מתאימים או יותר נכון הלוח הזה: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=227&model=485&modelmenu=1

10. שלום לכולם. חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש מבוסס על מעבד אינטל, ומה לעשות אני פרשתי מאינטל אני מכיר היום רק AMD הבעיה היחידה שלנו זה לבחור לוח אם טוב. הדרישות שלו מהלוח אם הם: צ'יפסט של אינטל לוח מבית טוב (לא לוחות של msi ,abit) אין לו שום כוונה לעשות OC תמיכה ב- PCI-E , dual ddr2 , 64bit לדעתי הוא לא צריך להוציא יותר מ 600 שקל גג על לוח כזה אני המלצתי לו על הלוח הזה של Gigabyte: ?8I945P-G (S-775+DDR2+SATA2+PCI-E מ- KSP למרות שאפשר לדעתי לארגן משהו זול יותר. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  11. Started by adonyaron,

שלום לכולם. ככה, יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם GA8I945 ובקשר לכרטיס קול שלו יש לי שתי שאלות: הוא לא מזהה את החיבור הקדמי אוטומטית. אני רוצה להגיע למצב שאני מחבר מקדימה, זה משתיק את היציאות מאחורה. אני יודע שהאופציה קיימת בדריבר אבל כנראה בגלל שהוא לא מזהה את החיבור אוטמטית, הוא לא יכול לעשות את זה... עזרה בבקשה... למישהו יש לוח אם דומה??? אני כל כך נטרף על זה.... עזרה...

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  12. Started by Bartleby,

כידוע, בגירסאות הנ"ל גוף קירור כלול בחבילה. מה שאני רוצה לשאול, גם אם זה נשמע קטנוני, זה האם הקופסא של המעבד (אני מדבר על AMD) מגיעה כשהיא עטופה הרמטית ע"י ניילון נצמד? תודה.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  13. יש לי מחשב NEC, פנטיום 3 -800 מגה הרץ. לוח אם: ga-6wmm7 rev4.1 פירוט של הלוח: http://support.packardbell.com/se/mypc/index.php?PibItemNr=spec_Houston3plusRrev41&PibItemParent=platform_eMove_iWork עליו נמצא כרטיס זיכרון 128 מגה: Pc133U-333-542-z Hyundai korea gm72v66841et75 לחבר שלי יש מחשב פנטיום 2 - 300 מגה הרץ עם כרטיס זיכרון 128 מגה: pc133 128 sdram micro מה הסיכוי שהכרטיס של החבר יתאים למחשב ה-NEC ויעבוד עם הזיכרון שיש בו?

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  14. Started by nadav275,

שלום הגיע סופסופ מהחלפה באילנד הדות'ן 740 החלופי (במקום הקודם שנשרף, ותודות לאיסטרוניקס על הטיפול המצויין) הדות'ן מסטפינג sl7sa. מה אומרים על הסטפינג הנ"ל? ואיזה ביוס הכי מומלץ לו?

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  15. Started by Bartleby,

שלום, קניתי לוח של ASROCK מדגם 939DUAL-SATA 2. בעוד שבוע וחצי אני קונה לו מעבד מדגם את'לון 64 4000+. קראתי בקישור המצורף שרק ביוס מגירסה 1.30 תומך במעבד הזה. נכון לעכשיו אני לא יודע איזה ביוס מותקן על הלוח. מה יקרה למעבד/לוח/כל חלק אחר במחשב, אם אני יפעיל את המחשב עם המעבד הנ"ל וביוס לא מעודכן? כרוכה בזה סכנה כל שהיא? עוד שאלה, האם ביוס הביוס האחרון שיצא ללוח זה (1.50 אם אני לא טועה) כולל בתוכו את כל הביוסים הקודמים או שלא בהכרח? http://www.asrock.com/support/CPU_Support/show.asp?Model=939Dual-SATA2

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  16. אוקי אחרי נסיונות רבים להעלות את הציון שלי ב 3DMARK05 ללא הצלחה הגעתי למסקנה שהבעיה היא בלוח אם והחלטתי לקנות לוח חדש. יש לי חנות של PANDAS לא רחוק ממני והם מוכרים את הלוח ASRock K8Upgrade-VM800 VIA K8M800 Socket 754 חשבתי על לקנות אותו - יש לו ציפסט של VIA הוא לסוקט 754 ואם חיבור AGP מה שאני צריך. אבל לפני הקנייה אני רוצה סיקור שלו אם אפשר למה הוא טוב האיתרונות והחיסרונות שלו תודה מראש

17. Started by zahi,

רציתי רק לדעת האם יש כבר יצרן שיצר לוח אם עם via kt900

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  18. Started by j,

אני לא מתכוון לעשות OC ואני לא צריך SLI שמתי קישורים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=10032 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1380&products_id=9700

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. Started by FatalElement,

מה זה הCL ואיך זה הולך ככול שהוא יותר נמוך זה יותר טוב או ההפך?

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  20. השאלה בכותרת. וסוף סוף אנחנו עוברים מסלרון לאופטרון

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  21. Started by Scorpion17,

DDR2 צריך את לוח אם מהסוגים החדשים?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  22. יש לי כרגע זיכרון של סמסונג: DDR 333Mhz 512MB ואני מעוניין להוסיף סטיק נוסף בגודל 512MB אך אני מתלבט אם להוסיף אחד סטיק במהירות 333Mhz או 400Mhz. זה אותו מחיר כך שזה לא בעיה של כסף, פשוט אמרו לי שעדיף ששני הסטיקים יהיו תואמים מבחינת מהירות כי אחרת עלולה להיות בעיה. מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  23. אפשר סיכום על המעבדים שעומדים לצאת של אינטל ?חד ליבה ,כפול ליבה וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  24. Started by moshe1x,

אני מעונין לקנות מחשב למשחקים : מעבד (939) AMD 3200 VENIC מתלבט בקשר ללוח האם -מה עדיף מבין הלוחות היחסית במחיר נורמלי עד 1000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  25. Started by oneworld21,

שלום לכולם אני יודע שיש אתר שמראה לי ממש כמו מעין סקר (אתר מקצועי) שמראה באיזה מקום נמצאת כל חברה (כמו ASUS GIABYE וכו') מבחינת האיכות שלה ומדרגת אותם באופן מקצועי ואני לא יודע איך קוראים לו אני רק יודע שזה אמור להיקרא בערך: Gartedner או granted או Gaeneteder או משהו כזה תוכלו לכוון אותי בבקשה לאתר הנכון ולמקום באתר שמראים את הטבלה או ההשואה הזאת? ניסיתי למצוא בגוגל ולא מצאתי ממש טבלה או השוואה תודה לכל מי שעוזר אהה ושאלה בקשר לזכרונות כמה זכרון RAM מומלץ (בפועל בעבודה אמיתית יציבה וטובה שדורשת ביצועים) עבור Photoshop עבור מחשב גרפיקה במקום עבודה מקצועי (חברת פרסום למשל) ואני לא מדבר על מה שרשוםן באתר שלהם שזה המינימום אלא מה בפועל ואיפה אני יכול לראות מקום שיבסס לי את ה…

• 1 תגובה
    • 411 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.