עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dino,

אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני החלטתי ללכת בסוף על מעבד פנטיום4, אני צריך לוח שתומך ב: מעבד 533mhz, זיכרונות ddr2700 (או יותר גבוהה עד ddr3200), שיהיה לו לפחות אפשרות לחבר 6 התקני ide, שיהיה לו לפחות 4 כניסות usb 2.0, שיהיה כרטיס רשת, ושיהיה כרטיס קול. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  2. שלום, למישהו יש המלצות בבקשה על אתרים בחו"ל לקניית חומרה? (אני מחפש לוח-אם עם תושבת 939 למעבד AMD והמחירים של לוחות-אם יד שנייה בארץ דיי דומים למחירי לוחות-אם חדשים באתרים בחו"ל) תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by hell,

חשבתי לעצמי ליבדוק מה קורה בשוק המעבדים (כבר מיזמן לא בדקתי) והינה אני מגלה שתחת הכותרת מעבדי AMD חוץ מדור ה XP הרגיל ישנו מיתמודד חדש Sempron. מיזה מה זה ומאיפה הוא בא אין לי שמץ אשמח אם תעירו את עייני ואם תוכלו לתת השוואות של המוצר החדש לאומת הXP הישן והטוב אני אשמח תודה ANTIXRIST

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by Fridge,

אני רוצה להזמין לוח של אסוס p4s533-vm האם הוא טוב או שדאי לקחת משהו יותר חזק? תודה. ;D

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  5. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=789 חג שמח.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  6. שלום יש לי מחשב עם מעבד intel i7 כרטיס מסך:geforce 9600 gt לוח אם asus p6t וזיכרון 3GB DDR3 עכשיו אני מתכוון להריץ על המחשב את התוכנה הזאת:avid media composer אתמול יצא לה עדכון עם דרישות מערכת חדשות הנה לינק עם הדרישות:http://www.avid.com/us/products/media-composer?intcmp=AV-HP-S2 אשמח אם תגידו לי מה צריך לשדרג תודה לעוזרים

7. יש לי בעיה-אני קונה מחשב חדש אבל יש לי FLOPPY DVD ו2 הרד דיסקים עם חיבורי IDE שאני רוצה להעביר למחשב החדש. הרבה אנשים אמרו לי תקנה DVD אחר והרד דיסק אחר-אבל אני לא רוצה,כי זה סתם ביזבוז.יש פטרון לבעיה שלי?מה אני יכול לעשות? תודה מראש לכל העונים אני רואה שאף אחד לא יודע את הפיטרון בעיה בעיה בעיה.....

• 11 תגובות
    • 624 צפיות
  8. חבר שלי צריך מחשב לעבודה יומיומית עם MATLAB והרצת סימולציות די כבדות. כרגע למשל עם מעבד Q9400 חלק מהסימולציות רצות במשך דקות ארוכות. מדובר בהרבה חישובים מתמטיים וכו'. עקרונית הוא מוכן להשקיע 5K במערכת כולה, אבל הוא היה מאוד רוצה לחסוך אם הפגיעה בביצועים היתה זניחה. חיפשתי השוואות עבור התוכנה הזו ספציפית אבל לא מצאתי משהו מהזמן האחרון. השאלה שלי היא האם לשימושים כאלה הבדלי הביצועים יהיו משמעותיים, נניח עבור אחד המעבדים החזקים של AMD לעומת מערכת I5 או I7 של אינטל?

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by djelectric,

אחרי שראינו מה שיש לגיגהבייט ו-MSI להציע בהשקה, חושפת גם אסרוק לוחות אם חדשים בתושבת האקסטרים גם יצרנית לוחות האם אסרוק החליטה לקחת חלק בחגיגות שלפני השקת תושבת האקסטרים LGA2011-3 של אינטל. בשונה מפעמים קודמות בהן הוטל איסור פרסום כבד ודליפות נראו דרך תמונות מטושטשות בחדרי מלון ובמסיבות עיתונאים, נראה שהפעם החברות נותנות גז כבד בכל הקשור לפרסום ותצוגת מוצרים טרום-השקה. נכון לעת זאת, ישנם לא פחות משלושה דגמים של לוחות אם חדשים מאסרוק אותם נראה בשבועות הקרובים בהשקה הנוצצת. כל אחד מיועד לקהל היעד שלו בין מחפשי הביצועים. זה הוא ה-X99 WS של אסרוק. כפי ששמו מרמז (ר"ת Work Station) לוח האם הזה מיועד בעיקר ליוצרי התוכן, לתחנות העבודה הכבדות שעוסקות בפעילות מעבד אינ…

10. שמעו, אני שוקל לקנות 2GB DDR1 בשביל הויסטה יש לי כרגע 512-2 ז"א 1 גיגה הלוח שלי יותר מדי פשוט, כך שיש לו רק 2 חריצים לזכרונות אז אני שוקל לקנות 2-1024, ז"א 2 גיגה אני לא רוצה משהו משוכלל, יוקרתי ויקר אני מחפש משהו דיי זול, שיהיה מספיק אמין, ולא מהיר משהו, נו... שיספיק לויסטה אולי 1.5 יספיקו ואצטרך רק 1GB לקנות? ואולי בכלל לוח איכותי ב700+זיכרון 1GB יעלה כמו 2GB אבל 1 גיגה יש לי כבר לוח חדש וטוב אבל השאלה אם יש לוחות עדיין של DDR1 AGP IDIE... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש עכשיו כתבות בעולם שאומרות - שבכל הנוגע לויסטה : 1. 512M זה בדיחה גרועה 2. 2G זה אופטימאלי לXP אבל לא ממש לויסטה 3. 4G זה אופטימאלי ל ויסטה עבור ניצולת מקסימאלית מה אתם אומרים? ???

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. לדיסק קשיח.. יש לי דיסק מסוג-- maxtor ata 133 7200 40 giga אני משום מה רואה ביצועי דיסק קשיח מאוד איטיים.. ולא מבין למה חיברתי מהאי די אי הראשון לדיסק ישירות עם כבל 80 גידים.. יש לי לוח אם מסוג 7vrxp ver1 מעבד 1900 אי אמ די ואני מקבל בתוכנה של pc mark 700- 650 על הדיסק וגם חוץ מזה אני מרגיש איטיות הכל מאוחה מנוקה מוירוסים ושגיאות מה יכולה להיות הבעיה אולי הגדרות בביוס? תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  13. המחשב יהיה מבוסס i5 2500K ו SLI GTX570 ,לאגבי המארז יכול להיות שזה יהיה ה- Thermaltake A60 (עדיין לא סגור על העניין) המחשב מיועד ל OC של לפחות 4.5Ghz כולל OC במידת הצורך בכרטיסים הגרפים ,וכמובן שהכל יהיה יציב ! אוטוטו צריך לסגור מפרט מחשב ולעשות הזמנה לכן אשמח לסגור כמה שמהר את הפינה של לוח האם. המליצו לי פה בפורום על מספר דגמים Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 -עלות של כ- 600ש"ח Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 -עלות של כ -600ש"ח בחנות אמליצו עפי הדרישות שלי לקחת משהו יותר טוב : Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 -עלות של כ 800ש"ח אם באמת שווה להשקיע עוד 200ש"ח בשביל הלוח-אם הזה ? - כי הייתי שמח לחסוך אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ושני הלוחות הזולים יותר שהזכרתי לא יהיו מספיק איכותיים למפרט ולדריש…

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  14. ככל מה שידוע לי הוא כן יעבוד אבל במהירות של 533MHZ תקנו אותי אם אני טועה... בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  15. Started by dino,

שלום, אני כרגע מתלבט בחלקים שירכיבו את המחשב הבא שלי והמעבדים שאני מתלבט ביניהם הם: *AMD ATHLON XP 1800PLUS *INTEL PENTIUM 4 2.4B 533MHZ ההפרש ביניהם הוא ענק, הסקירה שהיום הועלתה באתר TomsHardWare מראה שלמרות שיש מעבדים יותר חזקים מהפנטיום 4 2400 הוא עדיין נחשב מעבד חזק מאוד, לא יודע איך להסביר אבל הוא מוצלח מאוד והוא עוקף כמעט כל מבחן את ה-2.53 ולפעמים גם את ה-2.66, ומה שבטוח זה שהוא הרבה הרבה הרבה יותר טוב מה-AXP 1800PLUS, אני גם אולי יעשה עליו OC, אז ככה שהפנטיום דיי בתמונה, ולאומת זאת עם לוקחים AMD יש גם כסף למסך 19 איכותי, מה אתם מציעים? ועם פנטיום 4 אז לא פחות מ-2.4 בגלל שאני רוצה להתחיל מ-2.4 את ה-OC ולהגיע ל-2.7-2.8 עם ThermelRight AX478, (אל תתיחסו למפרט שיש לי ע…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by X-Style,

חיפשתי בכל הפורום, בגוגל, איפה שלא תרצו ולא הצלחתי למצוא בנצ'ים לE2180 (אני מתלבט אם לקנות אותו) אשמח אם מישהו יוכל להביא לי קישור לבנץ' תודה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by tomer_et,

איזה לוח עדיף לדעתכם למחשב מבוסס פנטיום?

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by thegodx,

יש לי עכשיו זיכרון DIGMA PC3200 400MHZ 512M DDR בתיזמונים של 2.5-3-3-8 עם בעתיד אני ירצה להוסיף זיכרון אני יהיה חייב זיכרון עם אותם תיזמונים ואותה מהירות (400MHZ ) דרך אגב אין לי דיול בלוח..

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  19. Started by asafb,

היי אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלה הזו יש לי לוח אם gigabyte ga - p43-es3g http://www.easycom.com.ua/data/mboard/0908211112/img/01.jpg אני מעוניין לקנות כרטיס pci firewire כדי לחבר כרטיס קול התעניינתי בכרטיס הזה http://i.ebayimg.com/t/PCI-3-Port-1394B-1394A-Firewire800-400-w-Cable-Ti-Chip-/00/s/NzY0WDEwMjQ=/$(KGrHqN,!hcE47bjzBzQBOYP8H8FQw~~60_12.JPG כרטיס pci רגיל .. עכשיו שמתי לה שהחיבור קצת שונה , הוא יתאים ללוח שלי ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  20. שלום, שאלה טכנית קצרה בנוגע למעבדים. לחבר שלי יש מעבד פנטיום ישן בסוקט 478. הוא ניסה להסיר את צלעות הקירור והמעבד קפץ איתם ישר החוצה. שהוא בא לחבר את המעבד מחדש הוא הרים את הידית, הכניס את המעבד והוריד את הידית אבל המחשב לא נדלק והמעבד יוצא בקלות. האם מעבד בסוקט 478 שיוצא בקלות יושב טוב? זה אמור לקרות ככה או שאולי הוא לא חיבר טוב / משהו נדפק? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  21. אני רוצה לקנות זכרונות TCCD , בלבד! עם אחד מן התזמונים האלה: 2-2-2 2-3-2 2-3-3 לא משהו אחר, כמובן כמו שציינתי 512x2 , לא של איזה חברה גנרית וזהו אני חושב... יש למישהו חנות שמוכרת את מה שאני מחפש..?

• 138 תגובות
    • 10.2k צפיות
  22. Started by T-Flash,

שלום לכולם עד היום חשבנו שהמעבדים החד ליבתיים של AMD לסוקט AM2 יוגבלו לכמות של 2 מעבדים (3500+ ו 3800+)... האתר DailyTech פירסם היום נתונים חדשים על הפירוט הטכני, המחירים ותאריכי הכרזה של המעבדים בסוקט AM2. נוספו כל המעבדים שהיו בסוקט 939. כמו שאתם יכולים לראות, שיטת המספור למעבדי SEMPRON לעומת מהירות השעון הוחלפה. וכמו שאתה בוודאי רואים, המחירים זהים כמעט למעבדי סוקט 939... גם השנה אף מעבד של AMD לא עבר את 2.6GHZ... :xyxthumbs:

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שימושים הם HD מוזיקה גלישה וזה,בעתיד אולי אני אוסיף כרטיס מסך. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by ZeppeliN,

יש לי לוח אם Abit AA8-3rd Eye (אותו דבר כמו AA8-DuraMax) ורציתי לדעת אם הוא תומך בפנטיום D וספציפית במעבד 805. האם כדאי לשדרג מפרסקוט 3GHZ לפנטיום D805 תמורת 100 ש"ח? יש לי גם קירור טוב (ARCTIC FREEZER 7 PRO) כך שאוכל לעשות OC.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  25. היי אני מחפש זיכרונות למחשב נייד והייתי די נעול על זכרונות GSKILL במחיר של 140 שקל בנועה אבל אז ראיתי זכרונות של CEON אצל אייבורי ב115 שקל. מישהו מכיר את החברה? אפשר לקנות אותם בבטחה? לא רוצה לקנות ולהדפק ולשלוח לתיקון כל חודש... http://ivory.co.il/product.asp?productid=704&CatCode=335 תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.