עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by אוריפ,

לפני כמה זמן הייתה באתר (או באת ראחר) כתבה על השוואה בין המעבדים החדשים של אינטל (הדותן) מול הA64 של AMD. מעבד M שעבר OC עבר ברוב המוחץ של המקרים אפילו את ה4000+! אז יש לי שאלה, למה לקנות את ה4000+ במעל 5000 ש"ח שיש פנטיום M (דותן) ב3000 ש"ח? או אפילו אם אתם לא רוצים ללכת רחוק מה עם 3500+ מול ה1.6 או 1.7? אני רואה בעניין כמה מגבלות עיקריות: 1. אין כמעט לוחות למכירה שתומכות במעבדים ההלו (אבל כבר הכריזו על כמה והם בדרכם לשוק). 2. מהירות באס נמוכה (יועלה עם הALVISO שיצא בקרוב מאוד). 3. אין תמיכה בPCI-E או אפילו בAGPX8 (גם יפתר ע"י הALVISO). 4. חוסר תמיכה ב64 ביט (אפשר להגי דשכיום זה לא משמעותי, אבל חסרון לעתיד). חוץ מאלו שרובם יפתרו בקור במאוד יש למעב דהזה יתרונות מעולים (צר…

2. אני מחפש לשדרג את המחשב שלי למערכת חזקה למשחקים. אני מחפש רק שלושה חלקים שזה הלוח אם , מעבד וזכרון , לגבי כרטיס מסך יש לי ati 9800pro ביררתי קצת בחנויות והמליצו לי על לוח אם של asus p4800se מעבד של intel p4 3giga 1m 800fsb זכרון שני יחידות של 256 DDR . ההצעה נעה פחות או יותר בין 2100- 2600 עכשיו השאלה שלי היא קודם כל אלו מפרטים של מחשב חזק ? שנית , מה לגבי ה ATHLON 64BIT ? באחת החנויות אמרו לי שלא כדאי לי ללכת על זה מאחר וזה מוצר חדש בשוק ועדיין לא ידוע מה הבעיות של זה. שלישית , במידה ומה שנאמר לי זה שטויות , האם ה athlon 64bit הוא מחשב חזק למשחקים ובמה אני ירגיש הבדלים בין ה אינטל לבינו ? תודה רבה מראש,

3. Started by Snufkin,

לוחות האם הבאים: nVIDIA nForce3-250GB - Epox 8KDA3J - 3Y Warranty nVIDIA nForce3-250GB - Gigabyte GA-K8NS - 3Y Warranty מה עדיף למשחקים, ולמה. מה ההבדלים העיקריים בינהם? הבנתי שההבדל במחיר הוא לא גדול ושני אלה הם המומלצים

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  4. Started by andrewv,

יש לי מעבד 2.8C ואני לא מצליח לעבור אותי 3.36Ghz אז חשבתי לעצמי בטח אני אמצא מישהו שרוצה להביא לי את הPrescott שלו בעד nw שלי ... אבל השאלה אם זה שווה ? תודה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  5. Started by alias,

:nixweiss: :xyxthumbs: /באמת שכדאי שתקרא את חוקי הפורום!/

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  6. Started by benor,

יש לו מעבד Pentium 4 1700 Willimete 478 PIN הדרישות הם לוח שיתמוך ב- DDR400 ושיהיה לוח טוב. התקציב בסביבות 300 - 450 ש"ח תודה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  7. בבקשה אני חייב את הדרייברים האלה כדי להפסיק את שגיאת המסך הכחול בבקשה מי שיודע את הקישורים שיתן לי תודה מראש: 1) via bus master ide controller 2) via rev 5 or later usb universal host controller 3) c- media ac97 audio device 4) via מתאם אתרנט מהיר תואם 5) raid בקר

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  8. Started by king ping,

תסבירו לי איך עושים אוברקלוקינג ליזכרון . בזמן האחרון היתחלתי להיתעסק אם זה עשיתי בהצלחה לכרטיס מסך בנתיים ולמעבד בקטנה מ 3 ל 3.2 העלתי אותו אבל אם הזיכרון אני קצת מבולבל מה עושים מעלים את הvolt יש תוכנה ? יש לי לוח אם של גיגה בייט 8ipe1000 וזיכרון 512 כפול 2 יעני 1024 בכללי עובדים על 400 של kingmax אל תיעצו לי להפעיל את m .i.b כבר עשיתי את זה אני רוצה משהו אחר

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  9. אני לא יודע אם זה הפורם המתאים ואם לא, בבקשה תכוונו אותי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי עקב שדרוג שעשיתי, רכיבים אלה מגיעים בתוך מארז, אולם ללא הארד דיסק , כונן דיסקטים וללא ציוד היקפי. הרכיבים שלמכירה הם בעצם לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, צורב ומארז: CPU Type: Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard: Intel Winnipeg D845WN (6 PCI, 1 AGP * 4, 3 DIMM, Audio, USB*2) with Chipset - Intel Brookdale i845 Memory: SamSung 256 MB (PC133 SDRAM) Video Adapter: NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (64 MB) SONY CD-RW CRX230E 52x/32x/52x מארז של E-STAR. כל הרכיבים במצב מצויין. המחשב אצלי כבר שנה בערך, אני מוכר אותו כדי לעשות שדרוג למחשב טוב יותר בשביל משחקים חדשים. המחשב שאני מו…

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  10. חבר שלי רוצה לקנות לוח אם ממש טוב ל AMD64 3000+ אין לו מגבלת תקציב וחשוב לו לדעת איזה דגם של לוח אם הכי שווה לו לקנות ואיזה הכי טוב..... תודה מראש! עריכה: סליחה זה עשה לי ארור מקודם ולא שמתי לב שזה שלח את הפוסט... מנהלים למחוק בבקשה ושוב סליחה על הספאם.

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  11. היי קיבלתי סמפרון 2200 ולוח אם K7VTA3 של ECS והוא רץ רק ב 900 מה"ז במקום 1500 מה"ז לפי הרשום באתר AMD. בהתחלה הוא זוהה כ אתלון, אבל לאחר עדכון הביוס הוא מזוהה כסמפרון אבל בשני המקרים המהירות לא השתנתה. לא מצאתי איפה לשנות את ה FSB (לפי מה שהבנתי שצריל לשנות) בביוס. אין תיעוד מספיק בחוברת לגבי זה. איך אני מריץ אותו במהירות הנכונה??? תודה זכרון 256 MB DDR 400 (הלוח תומך רק ב 333) WIN XP , 40GB MAXTOR

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  12. בקיצר מה זה צ'יפסט ומה הוא עושה ומה ההבדלים בין הצ'יפסטים השונים? :s05: אני יודע שזו שאלה בסיסית ודי ניובית אבל אני בתחום המחשבים כבר איזה 10 שנים ואני פה בפורום בערך 3-4 שנים ותמיד התביישתי לשאול אבל עדיף מאוחר מלעולם לא. אז בבקשה תענו לי. תודה נועם

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  13. שלום הייתי רוצה לקבל ממכם עצה על לוח אם הכי טוב לAMD 64 במחיר 500-600 עדיף כמה שפחות... חשבתי על Epox EP-8KDA3J Nvidia Nforse 3 250GB אבל זה יקר בשבילי... אז תציעו לי משהו יותר זול אבל עדיין טוב...!!! וגם רציתי לקבל הצעה לזכרונות... התקציב הוא עד 600 ש"ח שהזיכרון יהיה 512 מ"ב ...! איזה זיכרון הכי טוב ? תודה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  14. Started by apolo1,

שלום לכולם, רגע לפני שאני רוכש מערכת מבוססת AMD וצ'יפסט 939 אני רואה בלוג'יק פיסי בקטגוריה של מעבדי ה AMD מספר סוגים לדגם 64 3000 ואני ממש מבולבל ולא יודע מה ההבדלים, מישהו יכול לעזור לי ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3399 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5229 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4890 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5401 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3148 תודה על כל עזרה והסבר

15. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לקבל ממכם עצה על מה לקחת טוב אז ככה 1) לוח אם bit AA8-3rd Eye Intel 925X LGA 775 וג'יגה זיכרון DDRII של גיל 2) לוח אם Abit Fatal1ty AA8XE Intel 925XE LGA775 וג'יגה זיכרון DDRII של גיל 3) לוח אם MSI 925XE Neo Platinum Intel® 925XE Chipset וג'יגה זיכרון DDRII של גיל עכשיו רציתי לדעת מה הכי כדאי והאם המחיר שווה את הלוחות הנ"ל? תודה

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  16. אני מעוניין לבדוק את הטמפ' בזמן שהמעבד מריץ יישומים(מבלי לאתחל את המחשב),האם קיימת אפשרות כזו?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  17. Started by bashi,

שלום. יש לי מחשב עם 256MB זיכרון. האם ניתן להוסיף לו 512MB ? או שחייב להוסיף 256 ? יש לי AMD ללא דואל-צ'אנל. תודה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

שלום יש לי כרגע AMD1800+, לוח של גיגהבייט(7VRXP, KT333) וזכרון XTREME DDR PC2700 256MB. אני מעוניין להוסיף עוד 256MB, שיעבדו בלייטנסי של 2. אני לא צריך שום דבר שקשור לDUAL CHANNEL, מהסיבה שאני לא יכול להפעיל את זה . כמו כן, אני לא צריך משהו יותר גבוה מPC3200(שלפי מה שהבנתי זה הסטנדרט כיום). אני יכול להוציא עד בערך 350שקל. הצעות?

• 1 תגובה
    • 421 צפיות
  19. Started by koshoro,

אני מחפש לפטופ לשימושי לימודים...... ברמה סבירה לא לעיבודים מיוחדים. ( גרפיקה וכדומה אלא יותר לשימושי OFFICE) האם מעבד סלרון יספיק ( CELERON M 1.5) ? מה הכוונה שרושמים שהמעבד CELERON הו מסוג BANIAS? לאנשים שממש אוהבים לעזור אשמח אם תפתחו את הלינק הבא ותגידו לי מה אתם חושבים על ההצעה. תודה לכולם . http://www.p1000.co.il/msn/default.asp?came=3587&urladd=hot_sale_by_pid.asp?p_id=22284

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  20. Name Intel Pentium 4 Code Name Willamette Specification Intel® Pentium® 4 CPU 1400MHz Family / Model / Stepping F 0 7 Extended Family / Model 0 0 Brand ID 8 Package PGA-423 Core Stepping B2 Technology 0.18 µ Supported Instructions Sets MMX, SSE, SSE2 Mainboard and chipset Gigabyte Technology Motherboard model 8TX, 1.0 BIOS vendor American Megatrends Inc. BIOS revision 62710 BIOS release date 05/10/2001 Chipset Intel i850 rev. A2 Southbridge Intel 82801BA (ICH2) rev. 4 Sensor chip Winbond W83627HF עם הזכרון הזה: 512MB (2x256) 800MHz RDRAM RIMM Samsung MR16R082GBN1-CK8 800-45 101 האם חלקים אלו עעבדו טוב יחדיו? שאלה של נובים אבל אני רוצה להיות בטוח ב 100% (…

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  21. Started by gtlv79,

חברה בבקשה אני צריך עזרה יש לי דיורן 1300עם ו זכרונות pc 133 sdram ואני מחפש לוח אם עם יש המלצות אני ישמח עם אין לsdram אז גם לddr טוב אני מחפש לוח שהכול על הלוח (כ.רשת כ.מסך כ.קול)

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  22. Started by Snufkin,

רציתי לדעת למה מעבדי AMD מגיעים גם בצבע ירוק וגם חום, מה ההבדל?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  23. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על הלוח הזה P4P800S SE אזוס כמובן אני מרכיב מחשב לאחי שעיקר השימוש הוא אינטרנט משחקים +כרטיס 5700+מעבד 3 פרסקוט +256*2 לא חברה משהו 400מ"ה

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  24. שלום לכולם , אני מעוניין לבנות שרת ואני עושה שעורי בית. נוכחתי לדעת שקיימים בשוק מספר תדרים שבהם SLOTים של PCI עובדים וכמו כן (אני לא זוכר את המונח המקצועי אז תסלחו לי) 64 BIT או 32 BIT הייתי מעוניין לדעת האם לוחות אם בייתים של P4 החדשים או לוחות אם של AMD 64 BIT עם SOCKET 939 תומכים ב SLOTים של PCI של 64 BIT למה אני שואל זאת כי קיימים כרטיסי רשת לשרתים שאני מעוניין להשתמש בהם וכרטיסים אלו תומכים ב : Supports PCI-X 133Mz וב 64-bit הכוונה היא ל SLOT עצמו. מה זה PCI-X ? השאלה האם דברים אלו נתמכים בלוחות החדשים הבייתים שנמכרים היום ? שאלה נוספת היא עומס העבודה המוטל על המעבד. קיימים בשוק לוחות אם שבאים עם בקר RAID של SATA בעלי תמיכה ב 0 ו 1. אני מעוניין לבצע RAID…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  25. Started by Impreza,

http://business.vsnl.com/ni2designs/backplane.jpg http://www.technoland.com/backplane/tl-bp06i.jpg http://sies.tjsys.co.jp/product/tj/board/jmb-picmg-atx/jmb-picmg-atx.jpg זה פשוט מתאם לעוד PCI ויציאות? יש לי אחד כזה רק בלי מולקס שאפשר לחבר אליו יש לו חיבור מוזר כמו שמחברים אל ISA אבל זה לא נכנס לשם, והחיבור גם לא של PCI, מישהו יודע לאן מחברים? וכמה דבר כזה שווה? יש לי כזה עם 3 יציאות PCI ו 3 ISA

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.