עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rafi1212,

שלום . לפני כמה חודשים עשו לי OC למעבד והעלו לי את התדר מ 3.0 ל 4.0 והכל עבד מעולה .. לפני כמה ימים נדהמתי לראות שהתדר ירד ל 3.0 בחזרה , ואין לי מושג איך זה קרה . השאלה שלי אם יש אפשרות להחזיר את התדר ל 4.0 בלי לעשות O.C מחדש ?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by ZUMARA1,

יש לי DDR31600 6GB triple channle הממ ובCPUZ מופיע ב DRAM frequency 539MHZ זה בסדר? בביוס זה רושם 1066.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by arm123,

האם מעבד במהירות גדולה יותר הוא הרבה יותט טוב ומהיר או שאין צורך להוציא כסף מיותר FSB 800 לאומת FSB 1066 ושאלה נוספת לגבי מעבדי פנטיום D: מה נותנת לי העובדה שיש לו שני ליבות, או שזה מכפיל את התדר שלו ? ולגבי זכרונות: האם יהיה הבדל גדול בין DDR2 533HZ ל 677HZ ל 800HZ תודה מראש לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 479 צפיות
  4. Started by orengore2,

שלום לפני השאלות, אני חיפשתי בסטיקי ולא מצאתי תשובה אז אני שואל, אם יש בסטיקי או במקום אחר, אשמח להפנייה. 1. מה זה בדיוק FSB? 2. הFSB של לוח האם שלי הוא 333 ובCPU-Z מופיע לי קצת יותר ורשום לי בצד אובר קלוק, האם זה תקין? לא נגעתי בביוס. 3. בביוס רשום שהמכפלה של המעבד שלי היא 8, האם זה בסדר או שצריך להיות על 9?

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by AMIT1024,

יש לי GEIL ONE 1.5 2 2 5 שאלתי היא כזאת.....הם מבטיחים את המהירות הזאת....וגם ב DDR600 הם מבטיחים 2.5 4 4 7 .....שאלתי היא כזאת כרגע אני עומד על 233.3 MHZ ואני על 2.8V בתיזמונים של 2.5 3 3 6 .....האם אפשר לשפר את התיזמונים או שזה בסדר גמור. והאם בכל מצב 2.5 3 3 5 יהיה יותר טוב?....תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by esaly,

רציתי לדעת איפה אפשר להשיג אותו הכי זול? ומה הקטע של הREVISIONS? מה הכי מומלץ? והאם הוא תומך במעבדים עם 4 ליבות?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  7. Started by tigery,

הלוח הזה? http://www.gigabyte-usa.com/FileList/NewTech/2006_motherboard_newtech/tech_20060605_what-6quad.htm מהסדרה הזאת מהם טווחי המחירים של הלוחות האלה? ומתי נראה אותם בארץ הקודש? איך הוא כאוברקלוקר? סך הכל איך הלוח הזה?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by play2,

האם הלוח בה עם כרטיס רשת מובנה וכרטיס קול מובנה? ובכלל האם הלוח מומלץ ? תודה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by ofer_mat,

1. אך אני יודע שהוא עובד אצלי ב DUAL ? 2. באיזה בנקים על לוח האם אני צריך להשם אותם כדי שיעבדו ב DUAL ? 3. על הזכרונות יש לד אדום שדלוק רק על זכרון אחד מבין השנים - האם זה אומר שיש איזה שהיא בעיה? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 977 צפיות
  10. Started by x-dude,

האם גל המעבדים של פנטיום שהם 800Mhz FSB תומכים ב HT? או שיש כאלו שהם 800Mhz FSB ללא HT? תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  11. ראיתי את הקטע הזה: "on the nForce 4, the HTT (called the LDT in the DFI BIOS) speed is set to 5x with a default FSB of 200 to make 1000mhz. As a very general rule of thumb you want to keep the HTT speed around 1000mhz (some boards have problems going higher, having it below 1000 will not hurt your performance too much). So an example would be raising your FSB to 250. It would be a good idea to drop the HTT bus to 4x as that makes it an even 1000 again" האם כוונת המשורר שכלל האצבע לאי חציית ה-1000 היא מסיבות של תמיכת הלוח בלבד? כלומר אם הלוח יעבוד ב-HTT גבוה יותר אין מניעה לנסות או שיש סיבה חשובה להישאר בסביבות ה-1000? כרגע למשל כנסיון OC ראשוני ביותר הקפצתי FSB ל-210 כך …

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by Speed Demon,

היי אנשים. קניתי אתמול מחשב,הרכבתי אותו והכל הלך טוב ויפה. הגעתי לנקודה שאני צריך לחבר את ה-Firewire שעל המארז סופראנו שלי ללוח האם,וכתוב בהוראות שאני צריך למצוא משהו כמו IEEE1394 בלוח האם שלי ואין לי מושג מה זה ובמה מדובר בכלל? האם קיימת האפשרות שזאת רק אופציה ושלא לכל לוח אם יש את זה? הלוח אם הוא Gigabyte GA-965P-S3 rev. 3.3. ועוד שאלה קטנה,שמתי לב שצריך לחבר בין כונן הדיסקים ללוח האם כבל סאונד כלשהו,ואין לי אותו בקומפלקט,חבר אמר שזה מיותר ושאצלו אין אותו ואין שום הבדל והכל עובד. תסבירו לי בבקשה מהו צפקידו של הכבל הזה והאם הוא הכרחי או משנה משהו אם מחברים אותו?(במחשב שאני כותב ממנו כרגע יש את הקבל הזה ב-2 הכוננים).

13. שלום יש לי מעבד Core i3-530 השאלות שלי הן: 1) האם הבנתי נכון שיש שני סטים של Instruction Sets שקשורים להצפנה, אחד נקרא AES, והשני נקרא AES-NI ? 2) עבור המעבד שיש לי, הבנתי שאין לי AES-NI, אבל האם כן יש לי את הסט הראשון(AES)?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אני מתכנן לקנות מחשב משחקים חזק עם Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=, עכשיו, אני צריך לדעת כמה המהירות CPU שלו. המעבד הזה מספיק טוב כדי להפעיל את המשחקים BioShock וCrysis?

15. Started by Matann26,

התעניינתי באחלה מחשב נייד וראיתי שזה המעבד שלו.. קצת פרטים עליו אם אפשר?? ראיתי שהוא מגיע ל1.8ghz שזה נראה לי ממש מעט ומוזר, מה אתם אומרים? ממליצים?

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by pohn2000,

שלום רציתי לדעת כמה ליבות יש למעבד הנ"ל ??

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by Zeev86,

יש לי מחשב נייד עם i7 620m. רציתי להתעניין איך הturbo boost עובד. האם התוכנה עצמה אחראית לניצול המעבדים (הקוד שלה), או שהמעבד עצמו מחליט איך לחלק את העבודה בתוכנה? אני שואל את זה כי לפני מספר שנים, כשעוד היו מעבדי dual core, אז לא כל התוכנות ידעו לנצל את כל המעבדים של המחשב. שאלה נוספת. יש לי בבית שני מחשבים ניידים. האחד עם i7 620m, והשני i5 480m. כששני המחשבים עובדים, אצל 480 המאווררים פועלים בשקט, ואצל 620 על מקסימום, גם אם הוא על idle או בזמן שאני מריץ משחק כבד. האם זה נורמאלי בשביל i7 620?

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by eyal1983,

ראיתי שרק מעבדים מתקדמים יותר תומכים בזה.. כלומר חלק ממעבדי האיי3 בכלל לא תומכים בזה. השאלה, האם כשאני מחבר את המחשב למסך חיצוני,(ולא משנה את הגדרות הגרפיקה במחשב) - האם יראו יותר טוב תוכן 720p במסך חיצוני, בגלל הפיצ'ר הזה במעבד ? או שזה נועד אך ורק למי שרוצה לשנות את הגדרות התצוגה במחשב?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by taotao,

הורדתי תגירסה הכי חדשה פתחתי הכול רגיל אני מפעיל תמחשב מכניס דיסק והאו עושה תבדיקות מ1 עד 10 ובבדיקה 7 כול הבדיקה יש לי EROR איזה בדיקה זאת ומה זה אומר מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by arpa,

אהלן חברים, יש לי את לוח האם הנ"ל בשילוב של המעבד E5200. רציתי לעשות אוברקלוק, אבל מהר מאוד הבנתי שיש בעיה קטנה. אין לי בתפריט של הביוס בכלל את האופציה! הסתכלתי באתר של MSI והורדתי את המדריך למשתמש של הלוח הזה. התפריט שהם מתארים הוא עשיר יותר ממה שאני מקבל כשאני נכנס לביוס. אמור להיות לי בתפריט קטגוריה שנקראת: Frequency/Voltage Control. הבעיה שחסר לי התפריט הזה ועוד תפריט נוסף שלא חשוב לי כרגע. חשבתי על עידכון הביוס אבל MSI נותנים כמו תוכנה כזאת שעושה את זה, ואני לא מצליח להשתמש בה כמו שצריך. בכל אופן, אני חושב שגם בגרסא הנוכחית חייבת להיות אופציה לעשות אוברקלוק, יש למישהו מושג איך אני מאפשר את התפריט החסר? תודה!

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by indescrimonous,

שלום, אני מעוניין לקנות בעתיד הקרוב מחשב חדש, ובתוכו כמובן מעבד חדש. אני קונה על תקציב הדוק מאוד, ולכן התעניינתי במעבדים זולים וחזקים יחסית. מצאתי את מעבדי ה-i3 שנראו מתאימים, אבל ראיתי כי הם בעלי multithreading שגורם לשתי הליבות שלהם להתנהג כמו ארבע. הבעיה היא, שאני משתמש קביעות באפליקציות כבדות יחסית, אשר משתמשות רק בליבה אחת. רציתי להבין האם, לדוגמא אני קונה מעבד i3 עם מהירות שעון 3.0 ג'יגה הרץ, האם האפליקציות האלה בעצם יתייחסו למעבד שלי כאל ליבה אחת בת 1.5 ג'יגה הרץ. אם כן, בכך שאני קונה מעבד i3 לכאורה חזק יותר ומתקדם יותר, אני אקבל ביצועים גרועים יותר מהמעבד הנוכחי שלי, שהוא דו ליבתי 1.8 ג'יגה הרץ. האם מישהו יוכל להסביר לי כיצד אפליקציות המשתמשות בליבה אחת יתייחסו למ…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by Aner,

שלום. ובכן, שאלתי היא כזאת...: למה אחרי שאני מכבה את המחשב, כדי להדליק אותו מחדש עם הכפתור אני חייב לכבות ולהדליק את הספק (עם הכפתור של ה-0 ו-1 שמאחוריו)....? המחשב הורכב שכל חלקיו חדשים מלפני פחות משבוע... תודה רבה! 8)

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  23. Started by lmlm,

האם אני אצליח לעבור איתו את ה FSB 400? האם זה תלוי בזיכרונות? כי יש לי 667MHZ עם CL5 או CL4 (לא זוכר) תודה.

• 12 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by talevi,

ASUS STRIKER לEVEGA 680I מי מביניהם יותר טוב לOC ומגיע ליותר גבוה בקירור אוויר?

• 13 תגובות
    • 716 צפיות
  25. Started by tom123,

מאיפה כדי לי יקנות את ה- OCZ 1024m Pereformance 500Mhz? או שתציעו לי משהו אחר עד 1600 ש"ח ושיהיה 1024, עד 2.8V כי יש לי IC7MAX3

• 7 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים