עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הלוחות של gigabyte מצוינים ,אבל הלוחות הטובים שלהם יקרים למדי ואני מחפש תחליף הולם אבל מעט יותר זול ללוח כמו p35-ds3 רעיונות?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מתי הוא יוצא והאים הוא יהיה חזק יותר מה Q6600? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by abcdjkh,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3421 זו אריזת TRAY, אך אני קונה בכל מקרה מאוורר כך שזה לא משנה. הם לא מוכנים לאמר מי היבואן, והאחריות למיטב הבנתי היא רק דרך החנות ולשלוש שנים. נראה לכם שווה?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. כתבה מספר 1: http://techarp.com/showarticle.aspx?artno=441&pgno=0 כתבה מספר 2: http://www.bangkokpost.com/Database/05Sep2007_data006.php כתבה מספר 3: http://www.overclockers.com/tips01210/ בקיצור AMD מנסה להטות את הכתבות בנוגע לבצלונה על ידי כך שהם מחתימים את התקשורת שכל מידע שישוחרר לגבי ברצלונה חייב לעבור את אישור AMD. בנוסף לכך AMD מגבילה מאוד את מספר האתרים שיקבלו את ברצלונה לטובת מבחני ביצועים - נטען שרק הפרסומים החיובים כלפי AMD יקבלו אותם. אתם תשפטו.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by liav12,

שלום, הלוח אם שלי הוא Gigabyte 965 s3 שמתי לב שהמעלות בצ'יפסט שלי הוא בין 40-44 ככה. שנגעתי בצ'יפסט הוא היה ממש חם, סביל אך עדיין מאוד חם. רציתי לדעת אם זה נורמלי, חשבתי לשים על זה מאוורר אבל הוא צמוד למעבד ונראה בלתי אפשרי. אפשר לעבוד עם זה או שהטמ"פ גבוהות מדי? נ.ב האם אוברקלוק למעבד קשור לטמ"פ של הצ'יפסט? ולמה הצ'יפסט קשור בכלל?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by moshel7,

ברשותי מעבד amd athlon 48000+x2 ולוח-אם gigabyte-ga-m61sme-s2 אני החלטתי לעבור למעבד אינטל אני מחפש מעבד אשר יהיה זול יחסית בתקציב של עד 600 שח ולוח-אם עד 500 ש"ח האים כדאי לי לשדרג או להישאר עים מה שכבר יש לי האמת אין תלונות אבל כולם אומרים שתמו ימי amd מה לעשות לשדרג או לא?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by p-o-i,

זה איזה חברת יצור זיכרונות מוזרה שסקיי-פיסי מוכרים...מה אתם אומרים עליהם?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. עד כה היה לי לוח אם עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו החלפתי לוח אם לזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 ואין לי יציאה דיגיטלית שכזו אבל יש משהו שנקרא HDMI_SPDIF יש אפשרות לחבר אותו בדרך כלשהי למגבר הבנתי שאם רוצים מחברים לכרטיס מסך שתומך בHDMI כבל מהלוח אם אל הכרטיס מסך ואז דרך יציאת הווידיאו של הכרטיס מסך יש גם קול השאלה היא האם ניתן לחבר אותו בדרך אחרת למגבר ישירות בלי כרטיס מסך תומך בHDMI??? השאלה היא האם ניתן לארגן בצורה כלשהי חיבור SPIDF ללא החיבור לכרטיס מסך אלא ישירות למגבר כלומר המרה מהחיבור שיש על הלוח אם לחיבור SPDIF החיבור שיש על הלוח אם הוא חיבור בעל 3 פינים אחד של 5V+ השני כחול של SPDIF OUT והשלישי GROUND אולי ניתן לחתוך את…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מחפש לוח , אין לי בעיה של תקציב אבל אני לא מעוניין לשלם הרבה על לוח עברתי על הלוחות שלהם ויש את ה 965p -s3 965p -ds 965p -ds3 מה ההבדלים בניהם ? וראיתי את הלוחות של ABIT שאני מאוד אוהב את החברה ,השאלה עם הלוחות שלהם טובים או לא ? אני לא מעוניין לעבור בשום אופן את ה 600 ש"ח. עזרה והמלצות בבקשה ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by asaf_azar,

שווה לי לקנות עכשיו E6600 ב1000 ש"ח או חכות ליולי ולקנותב Q6600 1600 ש"ח? כיא אני גם לא רוצה להוציא יותר מידי וגם אמרו כאן שהמשחקים היום עדיין לא מנצלים לגמרי את הליבה הכפולה ועד שהליבה המרובעת תנוצל ייקח פוווווללללל זמן. אז לקנות עכשיו קונרו והאם זה יהיה יחזיק לי לשנתיים-שלוש הבאות? גם קראתי שביצעוים במשחקים דורשים בעיקר כרטיס מסך ופחות מעבד?(השימוש למשחקים בלבד) תודה לעונים.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by גד :),

מי יותר טוב ולמה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by RON_Xxx,

קראתי מה שכתוב בנעוץ... אבל יש לי שאלה כזאת.. אני רוצהלקנות לוח אם חדש.. משהו טוב בסביבות ה1000-1500 שקל למשחקים בעיקר עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לקנות לוח שתומך בDDR3 ולשים עליו בינתיים DDR2 נ.ב יש לי כבר זיכרון DDR2 של ג'י סקיל 2ג"ב 800 מגה הרץ עכשיו רציתי לדעת אם הלוח יתמוך בזיכרון הזה ואם עוד כמה שנים שהמחירים ירדו אני יוכל לרכוש DDR3 .. קיצר השאלה אם הלוח שכתוב ששהוא תומך בDDR3 יתמוך גם בזיכרון שלי הנ"ל סורי על ההקדמה המפגרת...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by alonkl,

המעבד שלי AMD Athlon 64 X2 4800 גוף קירור Arctic Cooling pro 64 for amd אני אל רואה מהירות מאוור.. וזה עובד על 4 מעלות או 5. בינתיים נאי מחזיק אותו על מאמץ מה לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בכל מצב שאני מציב את המעבד התדר לא משתנה. (פנטיום 2 ) הנה שתי תמונות. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by idan23,

מה דעתכם עליו?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. התקנתי את המשחק האמור. ב requirments tool המעבד אינו מספיק טוב היתכן? מצורף תמונה. ראו מפרט...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by HolyMaan,

אני מעונין לקנות מחשב בתקציב של סביבות ה4.5 יש כמה מפרטים וכמה רעיונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=271660.0 זה האשכול.. בכל מיקרה השאלה שלי אם מה עדיף ?!!? בין 2 המעבדים (שרשומים בנושא) השאיפה שלי מהמחשב זה מולטיטאסקינג גבוה.. (כמה שיותר תוכנות במקביל יותר טוב) משחקים... ושהמחשב עצמו יזוז במהירות פעם ראיתי איזה תוכנית שהראו ביצועים של מעבדים ובדקו את זה לפי זמן פתיחת חלון (אז גם את זה שהחלון יפתח כמה שיותר מהר וכל הדברים האלה) קיצר זה הדרישות שלי מהמחשב.. איזה מעבד? האם יש טעם בכלל לדבר על ה E4400 ? ומה בעצם קובע במעבד את האיכות שלו כי לפי מה שאני יודע לCASH יש חשיבות אדירה ובמעבדים של AMD יש הרבה פחות CASH (בגלל זה גם זה מסביר את המחיר הנמוך ..) cash…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. סלוטים שרופים! טוענים שאני אשם שלום לכולם סיפור עצוב אולי קצת ארוך, אבל מעניין, ואני ממש זקוק לעזרתכם... שימו לב : במהלך הסיפור המחשב נכנס שלוש פעמים לדלת החנות, כאשר פעמיים מהן הוכנס למעבדה ובשלישית - זרקו עליי את המחשב ואמרו לי תסתדר בעצמך אז ככה: המחשב הוא עם לוח אם של MSI 865PE עם מעבד 3GHZ יום אחד הפסיק לעבוד.. כל שרואים כשלוחצים על הכפתור זה שהספק מתחיל טיפה לעבוד, מאווררים מסתובבים ואז זהו המחשב מפסיק... הכנסתי את המחשב לחברת מחשבים בדקו אותו טיפה והחליטו להכניס אותו למעבדה קיבלתי את המחשב למחרת או מחרתיים. נאמר לי שהכל מתוקן, לא בדקתי אצלהם, חזרתי הביתה וזה עבד. לאחר יומיים אותו דבר קרה שוב פעם, נכנסתי שוב לחברה עם המחשב, בדקו מעט והגיע למסקנה במקום שציפ שרוף…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום רב! קניתי מחשב חדש והוא עובד לאט מהצפוי ולכן החלטתי לבדוק אם החומרה שקניתי היא באמת מה שקיבלתי ע"י התוכנה EVEREST. המעבד שקניתי הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe אך בתוכנה EVEREST שמתי לב שכתוב ב-CPU TYPE את השורה הבאה: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 1800 MHz (9x200) האם הגיוני שרשום לי בתוכנה 1800MHz אף על פי שקניתי 2400MHz? אגב, גם במאפייני המערכת של ווינדוס רשום 1.79GHz ! יכול להיות שעבדו עליי או שאולי החומרה תקולה? אודה לכם מאוד אם תוכלו להשפוך לי מעט אור בנושא... בתודה מראש אופיר

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by predator_008,

לAMD יש את סדרת האופטרון ואתלון, מלבד זאת שהאופטרון מיועדים בעיקר לשרתים/תחנות עבודה ושיש להם L2 גדול יותר. והאתלונים מיועדים לPC ועם L2 נמוך יותר. רציתי לדעת מה הם ההבדלים בינהם למעט אלה שרשמתי פה ואיזה מעבד יהיה טוב יותר בביצועים, ללא OC ועם OC, על סוקט 939 ובאותו תדר ובנוסף אשאל נושא הL2 כמהא משפיע והאם ההבדלהזה הוא כ"כ משמעותי או שהוא זניח?, בכלל מה זה נותן למשתמש הממוצע? כמובן שלא פתחתי את הדיון סתם, אני מתכוון לשדרג מעבד ולכן אני רוצה לדעת את ההבדלים במפורט כי אני נמצא כרגע בדילמה בין הסדרות הנ"ל. מפרט מערכת מופיע בצד. בנוסף אשאל על איזה מעבד יותר חזק (לא משתלם יותר אלא חזק יותר) Athlon X2 4200 s939 או הOpteron 170 dual core? וכמובן אשמח להצעות שלכם למעבד ממולץ לשדר…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. האם לוח האם INFINITY NF4 ULTRA מתאים לזכרון DDR II 533?? וכמה זכרונות אני יכול להכניס שם? (2 3 או 4?)

• 17 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by RJ1,

כנראה שכרטיס הקול, שנמצא על הלוח אם, הפסיק לעבוד בסטיראו. עכשיו אני חושב שזה אולי בגלל האוברקלוק שעשו לי, בפורום אבורקלוק לא ממש עזרו לי להבין איך אני מחזיר את זה למצב המקורי. בכל אופן רציתי לדעת איך אני מעדכן את הביוס שלי? ואיך אני יודע איזה גרסא יש לי(rev. 1 או 2)?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by LaraCroft,

שלום יש לי מחשב AMD4200 ואני רוצה לתת אותו לאחי וקנות חדש עכשיו.. חשבתי על AMD 6000+ השימוש העיקרי הוא למשחקים כמובן. השאלה אם אולי כדי ללכת ביכלל על אינטל? איזה מעבד של אינטל מקביל לAMD6000? **הכרטיס מסך הוא 8800GT 512M ולא אני לא מעוניינת ב Q6600 מיותר מבחינתי כרגע אלה אם כן מביאים לי מתנה תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שבת שלוש יש איזה משהו לא בסדר אצלי (מעבד,כ.מסך,דפדפן) או שאצל כולם זה ככה ? תודה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by alkolombri,

צריך עזרה דחוף חברה. יש לי מחשב חדש חבל על הזמן עם 2GB ראם DDR2 מסוג קינגסטון במהירות 667H אתמול קיבלתי עוד 2GB ראםDDR2 במהירות 553H לא של קינגסטון התכנתי את הזכרונות החדשים בדקתי בביוס שזה עובד טוב על DUAL CHANNEL והרצתי את המחשב הוא התחיל את הויסטיה (32BIT) נכנס לויסטה ומראה שיש לי 3.3GB ראם. אוקיי אני יכול לחיות עם זה...... אבל פתאום הוא נותן לי מסכים כחולים וסוגר לי את המחשב אחרי עשר שניות..... עכשיו השאלה היא האם זה בגלל שהזכרונות לא מאותו מהירות או סוג.......? או שזה פשוט הויסטה 32BIT שלא יכולה לקרוא 4GB ראם........?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.