עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by HolyMaan,

אני מעונין לקנות מחשב בתקציב של סביבות ה4.5 יש כמה מפרטים וכמה רעיונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=271660.0 זה האשכול.. בכל מיקרה השאלה שלי אם מה עדיף ?!!? בין 2 המעבדים (שרשומים בנושא) השאיפה שלי מהמחשב זה מולטיטאסקינג גבוה.. (כמה שיותר תוכנות במקביל יותר טוב) משחקים... ושהמחשב עצמו יזוז במהירות פעם ראיתי איזה תוכנית שהראו ביצועים של מעבדים ובדקו את זה לפי זמן פתיחת חלון (אז גם את זה שהחלון יפתח כמה שיותר מהר וכל הדברים האלה) קיצר זה הדרישות שלי מהמחשב.. איזה מעבד? האם יש טעם בכלל לדבר על ה E4400 ? ומה בעצם קובע במעבד את האיכות שלו כי לפי מה שאני יודע לCASH יש חשיבות אדירה ובמעבדים של AMD יש הרבה פחות CASH (בגלל זה גם זה מסביר את המחיר הנמוך ..) cash…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by אחד- למליון,

שלום יש לי מחשב פנטיום 3 ווינדוס אקס פי כבד לי מדי על המחשב ורציתי להתקין לי וינדוס 98 ואין לי אפשרות להתקין את הלוח אם שלי עם הכרטיס רשת והכרטיס קול שמובנים עליו כי אין לי את דיסק ההתקנה ורציתי לשאול מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה של הלוח שלי תודה רבה

3. Started by Snoopy2006,

שלום, רכשתי מחשב בחנות וביקשתי זכרון RIPJAWS של גל. נאמר לי שהם לא מתאימים כי אני מתקין את המאוורר NH-14. מכרו לי זכרונות של KINGSTON במהירות 1600 ואמרו לי שהם אפילו מהירים יותר. בבית גיליתי להפתעתי שהדלקתי את המחשב שמהירות הזכרון היא ... 1333. אחרי שבדקתי את הסטיקים וראיתי שהמתקין לא התבלבל הגעתי למסקנה שכנראה הלוח בכלל לא תומף בהם. התוספת במחיר לא הייתה גדולה וגם יש להם גוף קירור אבל מרגיז שמוכרים רכיב לא מתאים ובבדיקה לאחר הרכבה (אם נעשתה) לא מגלים זאת. מה הייתם עושים ?

4. אני רוצה לשדרג את המעבד ואת לוח האם שלי שישמש לי לגיימינג כבד כמה שיותר זול כמובן יהיה יותר טוב. אין לי שום בסיס בנושא אז תגידו לי אם אתם צריכים לדעת משהו..

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by SubX,

כל המאווררים שמחוברים ללוח משותקים טוב שיחקתי להנאתי במחשב והמחשב ניהיה פתאום שקט מאוד. פתחתי את המחשב וראיתי שכל שהמאווררים שמחוברים ללוח אם לא עובדים. רק המאווררים שמחוברים לספק עובדים. פירוט המאווררים: מאוורר 60מ"מ שמחובר ללוח-לא עובד :'( מאוורר הצ'פסט-לא עובד :'( מבקש את עזרתכם בני רונן

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by DisinfectedDuck,

אני מרכיב מחשב חדש. אני מתכנן לעשות אוברקלוק למעבד (P4 2.4 800) לכרטיס מסך (GIGACUBE R9800) וגם לזכרונות. הבעייה שאני לא מבין כלום בזכרונות... איזה זכרון הכי מומלץ שיהיה יציב גם באוברקלוק (אני לא מתכנן אוברקלוק מטורף, בלי שום קירור מים וכל החרטה הזה) ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אני מחפש לוח אם למחשב חדש שאני קונה. המחשב הוא בעל מעבד Core 2 Quad Q8200, זיכרון 2ג'יגה, ד.קשיח 500GB, כ. מסך שלא מובנה בלוח אם. (משתמש ממוצע) אני ממש לא מבין בדגמים של לוחות אם, אבל יש לי כמה שמות של דגמים שהומלצו לי: ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz - בסביבות 300 ש"ח ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz - בסביבות 600 ש"ח GIGABYTE EP43-UD3L - בסביבות 500 ש"ח GIGABYTE EP45-UD3L - בסביבות 600 ש"ח אשמח לדעת מי מהדגמים הכי מומלץ או שאשמח גם לקבל הצעות לדגמים אחרים של ASUS או GIGABYTE בטווח מחירים הזה. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. בחודש 4 יום 22, כלומר בעוד 4 חודשים בערך, כל קווי המוצרים יוזלו כאשר הירידה היחסית הגדולה ביותר למרובע הליבות Core 2 Quad Q6600, מ 850$ ל 530$, מצד שני ה E6300 יימכר ב 163$. יצאו באותו יום גרסאות חדשות של ה 6300 ו ה 6400 עם 4 מ"ב זכרון מטמון. ה E4300 (אם אני לא טועה באותו תאריך, בכל אופן ברבע השני) יעלה 113$. הידיעה המלאה: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=735045&starttime=0&endtime=0

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by SubX,

הלכתי לאקסלנט להחליף מארז כי המארז שלי היה כל כך צר, קטן, ולוהט מחום... כמו הדגמים שצריך להוציא את הפאנל הקדמי של המארז, ואז להכניס את הסידירום ובאמת זה היה כך. טוב אז מה קרה ? פתחתי את המארז כדי לשים את ה AX7 וכשהוצתי את ההיטסינק הישן ראיתי את המעבד שלי (Athlon XP 1900) מכוסה כולו במשחה טרמית בערך שתי אריזות של משחה... ראיתי שהחליפו לי את הספק חשמל ל 300W לא נאמר להם כלום מאשר להחליף את המארז. שמתי את ה AX7 והפעלתי את המחשב, המעבד היה על 50 מעלות ב FULL LOAD אחרי רבע שעה של שימוש במחשב הוא נכבה ומאז לא נדלק כלום ! לפי דעתי נשרף הספק חשמל כי כשאני מדליק את המחשב אני שומע מהספק מן זמזום של שנייה כמו בזזז.. והמאווררים "זזים" מקסימום חצי סיבוב ומפסיקים. בקיצר 1. בהדלקה המנו…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by ofir667,

אני קונה מחשב שמיועד למשחקים ושיהיה מהיר וחזק: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1490 2GB DDR II 667 1GB TwinMOS 1X2 960 Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1290 Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 אני לא מתכנן OC אז האם כדאי לקנות את GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E או שיש משהו אחר יותר טוב? מה שחשוב לי זה שהמחשב ירוץ טוב ויפעיל הכל כמו שצריך! אני לא יודע אם הלוח אם חשוב כל כך, רק שהביצועים יהיו טובים

• 17 תגובות
    • 924 צפיות
  11. קיבלתי היום מחשב חדש מהבנק עם מעבד E8400 עם שתי ג'יגה זיכרון ,והרצתי נוסחאות מורכבות באקסל גם במחשב AMD ישן כאמור עם חצי ג'יגה זיכרון במקביל ,והפלא הוא שאין שום עדיפות לE8400 ! האם אפשר להסיק שמעבדי אינטל נחותים בעיבודים פיננסיים לעומת AMD ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by rabbit,

לא הבנתי יאך המעבד הזה עובד מישהו יוכל להסביר בקצרה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by SuperStyle,

לפני קצת זמן היה הפסקת חשמל אצלנו בבינין .ובאותו זמן ההיתי במחשב.אחרי שהחשמל חזר אני מדליק את המחשב והוא לא עובד טוב. אני פותח את המחשב ומוציא את המעבד כדי לנות אותו.אני מנקה אבל בטעות שברתי פין.החזרתי הכל והמחשב עובד.אחרי ככה יומים(ביומים האלו לא הפעלתי משחקים)אני משחק במשחקים והביצועים ממש ירדו.COD4 לא עובד לי טוב.GUITAR HERO ועוד מלא משחקים.ואם כרטיס כמו שיש לי 4850 אני אמור להפעיל את המשחקים האלו בלי בעיה.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. עד 700 ש"ח.(עדיף פחות) רציתי לקנות את הלוח של EPOX אבל אין אותו בKSP. מישהו יכול להמליץ לי על לוח טוב בתקציב הנ"ל שנמצא ב KSP , ואם אין שם לוחות טובים אז תמליצו לי על לוחות טובים שאין שם. שיהיה עם כרטיסי קול ורשת מובנים! עדיף עם FireWire. עריכה:----------------- מה זה RAID??

• 17 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by g-a-l,

האם ההבדל בין הE6600 E6420 הוא הבדל משמעותי ? האם באמת מרגישים הבדל בביצועים ? תתיחסו לשאלה הזאת במידה ואדם עושה OC ובמידה והא לא עושה OC ההבדל כולה בג'יגה הרץ 2.13 לעומת 2.40 מה זה אומר ? והבנתי לפי זה http://he.wikipedia.org/wiki/Core_2_Duo#.D7.9E.D7.A2.D7.91.D7.93.D7.99_Allendale שרק המעבדים מה E6600 הם conroe, האם הE6420 הוא נחשב כ conroe או לא ? ההבדל במחיר בין שני המעבדים הוא משמעותי, הוזלה של בערך 350 שקל בחנות שאני קונה תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שבת שלוש יש איזה משהו לא בסדר אצלי (מעבד,כ.מסך,דפדפן) או שאצל כולם זה ככה ? תודה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by GuyGesh,

כשקניתי את המחשב לפני כחצי שנה קיבלתי אותו עם HeatSink דיי גרוע ( מקורי ) אשר גרם לכך שהטמפרטורה של ה- CPU, הגיעה ל-72 מעלות במאמץ... מאז החלפתי את ה- HeatSink ל- SLK600 והטמפרטורה ירדה ל- 52 מעלות במאמץ. האם יש לי CASE מול החנות להחליף את המעבד בשל היותו מייצר יותר מידי חום ? כי אני מבין שהטמפרטורה המקורית וגם זו כרגע ( בהתחשב ב- HeatSink ) מאוד גבוהה ? איך הטמפרטורות אצלכם ? ( אני מדבר כמובן - ללא OverClocking ! )

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Croopy,

אוקיי אז ככה אני בעל לוח-אם msi pt880 neo ורציתי לברר אם יש בו pci-express כי לפי מה שהבנתי אין.. אבל אני רוצה להיות בטוח.. ושנית אני מעוניין בהמצלה ללוח-אם לintel pentium 4 עדיפות לmsi (אני יכול להשיג הנחה) ושיהיה בלוח sata pci-express אממ כרטיס רשת מובנה ואם אפשר גם קול..

• 17 תגובות
    • 981 צפיות
  19. Started by E-tay,

יש כבר מחשב אחד טוב בבית...עכשיו אנחנו רוצים לקנות עוד אחד השאלה שלי היא מה עדיף? amd athlon xp 2400 + abit nf-7 או p4 1800 intel marryvel d850mv

• 17 תגובות
    • 945 צפיות
  20. Started by MichaelZ,

מה ההבדל בין המעבדים האלה: Intel core I7 S1155 2600K Intel core I7 S1155 2600 נכנסתי קצת לראות את המפרט שלהם וראיתי שהם זהים פרט לזה שה- 2600K לא תומך ב- Trusted Execution Technology ועוד איזה משהו שנראה לי כזניח. הכל היה מסתדר לי לולא ה- 2600 היה יותר יקר. מה שקורה בפועל הוא שה- 2600K יותר יקר ואינו תומך בדברים שה- 2600 כן תומך. מה אני מפספס פה? מה זה Trusted Execution Technology ומי צריך את זה? ולמה ה- 2600K יותר יקר? עוד משהו… ראיתי ב- http://rsm.co.il/Category.aspx?catCode=2&ParentID=0&page=1 שיש להם: CORE I7 2600K 1155 6MB 6 מגה מטמון ב- SANDY BRIDGE i7? יש חיה כזאת? או שהם טעו? באתר של אינטל כתוב שלכל אחד מה- CORE I7 1155 יש 8 מגה קאש. מה לא הבנתי פה? תודה!

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by dudu26,

בהמשך למפרט שבחרתי בעזרתכם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=205725.0 יש אופציה ללוח: DFI Infinity C51PV-M2/G + GeForce 6150 Socket AM2 אל מול: Asus M2NPV-VM + GeForce 6150 Socket AM2 מחיר דומה. דעתכם? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by liran_85,

שלום לכם.... אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מה ההבדל בין שלושת סוגי המעבדים האלה כי המחיר שלהם הוא +- אותו מחיר..... יותר נכון יש 4 אפשרויות חחחח Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775 BOX CPU Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775 Tray CPU Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Socket 775 Tray CPU Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Socket 775 BOX CPU רציתי רק לדעת מה הבדל בין המעבדים ועל איזה מעבד כדי ללכת ואם הלוח שלי תומך בו בכלל שאר המפרט שלי הוא זה: 1120 INTELLLLLLLLLL Arctic Cooling Freezer 7 100 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG 700 512Mb 667MHz DDR II …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by alkolombri,

צריך עזרה דחוף חברה. יש לי מחשב חדש חבל על הזמן עם 2GB ראם DDR2 מסוג קינגסטון במהירות 667H אתמול קיבלתי עוד 2GB ראםDDR2 במהירות 553H לא של קינגסטון התכנתי את הזכרונות החדשים בדקתי בביוס שזה עובד טוב על DUAL CHANNEL והרצתי את המחשב הוא התחיל את הויסטיה (32BIT) נכנס לויסטה ומראה שיש לי 3.3GB ראם. אוקיי אני יכול לחיות עם זה...... אבל פתאום הוא נותן לי מסכים כחולים וסוגר לי את המחשב אחרי עשר שניות..... עכשיו השאלה היא האם זה בגלל שהזכרונות לא מאותו מהירות או סוג.......? או שזה פשוט הויסטה 32BIT שלא יכולה לקרוא 4GB ראם........?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Brono,

שלום.. מישהו יכול אולי להגיד לי מה הטמפרטורה האופטימלית של העבד AMD Athlon 64 3000+ S-754 ? ואיזה טמפרטורה היא כבר יותר מידי? תודה מראש..

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. AMD הודיעה היום כי יצרני תוכנה מובילים כמו Novell, Red Hat ו Sun יתמכו בתוכנה בריבוי הליבות של ה AMD64, בנוסף AMD ממליצה ליצרני התוכנה לחייב את הלקוחות לא עלפי מספר הליבות במערכת אלא עלפי מספר השקעים כפי שהיה נהוג עד היום. הליבות הכפולות של ה AMD64 מותאמות להרצה של מערכות ההפעלה קיימות כמו Linux, Solaris ו Windows ויישומי AMD64 קיימים ללא כל שינוי נדרש בתוכנה. להמלצה לחייב את הלקוחות עלפי מספר השקעים ולא על פי מספר הליבות מצטרפים גורמים נוספים בתעשיה כמו חברת גרטנר לניתוח שווקים "גרטנר ממליצה לציבור הלקוחות להסדיר רשיונות שימוש מול יצרני התוכנה על בסיס מספר השבבים במערכת ללא תלות במספר הליבות בכל שבב". אופטרון כפול ליבות צפוי להיכנס לשוק באמצע 2005, שרתים ותחנות עבוד…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.