מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין לוח אם h87 לבין דגם b85 ? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש לקנות זכרון עבור 2 מחשבים, שניהם עם הלוח X58A-UD3R, אך ל-1 מעבד i7 920 ולשני מעבד i7 960. אילו זכרונות עלי לחפש? יש דגמים מומלצים? אני פשוט לא מכיר בכלל את הסדרה הזו. קראתי בשאלות נפוצות שאפשר לרוץ גם ב-3 ערוצים וגם ב-2. מה עדיף? ומאחר ולא מוכרים קיטים של 3 יותר, זה סבבה לקנות קיט של 2 + אחד בודד? זה יעבוד טוב? אני מחפש כמה שיותר זול.. אבל שיעבדו נורמלי. תודה רבה על כל העזרה, דוד. (אגב, בדקתי באתר של ג'יגה בייט לגבי זכרונות תואמים, ומצאתי את הדגם הזול של קינגסטון, אבל רציתי לדעת אם יש זכרונות יותר מומלצים או חדשים שנמכרים היום).
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שנים שלא התעדכנתי במעבדים, מישהו יכול להסביר לי מזה הHASWELL? מזה IVY BRIDGE? מה היתרונות של i7 על i5? ואם אני הולך להפוך את המחשב לתחנת עבודה (פיתוח בUE 4 כשיצא) מה עדיף ולמה? https://www.tms.co.il/product/12802 ומה הדבר הזה אומר? מה המהירות שלו 3.5 או 3.9? מזה TURBO? האם המעבד HASWELL או IVY BRIDGE?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע זיכרון ראם במחשב הנייח של 4GB אני הבנתי שאם אני רוצה לשדרג זיכרון RAM ל8GB רצוי להביא עוד סלוט של 4GB מאותה חברה של הזיכרון הקודם? זה נכון? או שאין משמעות בכלל? האם זה קריטי? כי יש לי של חברת CEON (לא שמעתי עליה בכלל...) ואני לא מוצא כרטיס נוסף שלה עם אותה מהירות..
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ראיתי שהמחירים (באיביי) יחסית זולים למעבדי XEON E5 8 ליבות ותהיתי לגבם, למה הם משמשים (סרברים בעיקר?) והאם מעבד 8 ליבות יותר טוב מלדוגמא: [h=4]i7-4930K LGA2011 - Six Core - 3.4 GHz - 12MB Cacheאו[/h][h=1]Intel Xeon SANDY BRIDGE-EP E5-4640 2.4GHz Processor QB87 20MB 8-CORE LGA 2011[/h]אני מבין שמעבדי XEON אי אפשר לעשות OC ... השימושים העיקריים שלי הם עריכת וידאו/אודיו/אולי קצת משחקים (ממש קצת..)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע 6 גיגה זכרון בשלושה סלוטים 1600 הרץ אני רוצה אולי לקנות 8 גיגה בשתי סלוטים האם זה אפשרי ? ואם לא איך אתם ממליצים לי לשדרג? לוח אם GA-X58A-UD3R http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3305#
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
המעבד היום משתלם מאוד http://www.ebay.com/itm/AMD-FX-8350-CPU-/121189550440?pt=DE_Technik_Computer_Peripherieger%C3%A4te_PC_Systeme&hash=item1c3775c968 השאלה האם ניתן להעלות את הבס מעל 2600 MHZ כי אני לא הצלחתי עם 8320
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
- 1 follower
-
-
מה הולך, אני רוצה להרוס לוח אם בלי שיבינו שאני הרסתי אותו. יש לי אחריות 3 שנים בקיצר איך אני הורס את זה בלי לפגוע במחשב ובי. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש אופציה לעשות את זה ולהמשיך לעבוד על המחשב כרגיל? טיפים טריקים. מישהו?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
איזה שילוב עדיף למחשב ביתי שסה"כ תקציבו הוא בסביבות 2000 ש"ח ובהנחה ששניהם מסתדרים לי במסגרת התקציב? Intel Pentium G3220 Haswell 3.0Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box + Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI או Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2030 3.0Ghz 3MB Tray+MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 .
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי, מצטער על החפירה, אבל אני פשוט לא סגור על דרך הפעולה הכי טובה שלי כאן, אשמח אם תוכלו לעזור. טוב, אז מכרתי את הXBOX 360 שלי, וגם את הPS3, כל זה בשביל שאוכל סוף סוף לשדרג את הQ6600 בן הארבע וחצי שלי. עם תוספת של עוד קצת כסף, יש לי 1700-1800 ש"ח לשדרג את המחשב שלי בצורה הכי טובה שאוכל. אולי טיפה יותר. אני פשוט לא יודע אם משתלם לבזבז הכל. אני מתכוון לשמור את ספק הכוח (550W), את ההארד דיסק, ואת כרטיס המסך שלי (GTX 660). מה שאני צריך זה מעבד, לוח אם, ומן הסתם גם זיכרון DDR3. יש לי כמה דברים שחשבתי עליהם: לקחת 4GB זיכרון כדי לחסוך בכסף שיוכל ללכת לטובת המעבד, כי עכשיו הזיכרונות עולים כמעט פי שתיים משהם היו לפני שנה, מקסימום אוסיף עוד 4GB כשהמחירים ירדו ואראה שאין ברירה. לגב…
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן. קניתי את המעבד Intel Core i3 4130 Haswell סוקט 1150. יש לי את כל החלקים חוץ מלוח וזכרון. המארז בגודל מיקרו ATX המחשב לצורכי HTPC. יש כאלה שיגידו שהמעבד הוא overkill, אבל כרגע המעבד כבר נקנה. חשוב לי שיהיה כמובן חיבור HDMI , USB3 וSATA3. חוץ מיזה שלא יהיה כלום. כמה שפחות חיבורי USB ולא צריך DVI או VGA. אשמח ללוח וזכרון או מKSP או מאיבורי. תקציב - 800-850 בשאיפה דרומה. תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל 946GZ והמעבד הכי גבוה שנתמך זה הנ״ל. המחשב עובד בסה״כ יפה אך נתקע תחת מאמץ תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם GigaByte 945GCM-S2L עם המעבד intel E2160. המעבד הזה ישן ויש לי מעבד Pentium D 940. כדאי לי להחליף למעבד Pentium D 940 3.2Ghz או שהוא יותר ישן? ואם כדאי, אני יכול להחליף חופשי? לפרק את הקירור מעל המעבד להוציא אותו להכניס את החדש ולהחזיר את הקירור? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
http://www.aliexpress.com/item/Original-Intel-CPU-Intel-Core2-QUAD-Q9300-CPU-2-5GHz-LGA775-6MB-Cache-Quad-CORE-FSB/1194267134.html http://www.aliexpress.com/item/Original-Intel-CPU-Intel-Core2-QUAD-Q8200-CPU-2-33GHz-LGA775-4MB-Cache-Quad-CORE-FSB/1194366478.html 55 דולר לזול. 75 ליקר. לפי האתר הבא זה יתאים לי ללוח: http://www.game-debate.com/motherboard/index.php?mot_id=1359&cpuList=MSI%200A90 השאלה שלי האם אני צריך קירור חדש למעבד או שהקרור שהגיע עם המעבד פנטיום D925 יתאים? האם יש עניין לקנות את היקר יותר אם אני לא גיימר ורק מחפש מחשב שלא נתקע תחת עבודה משרדית מאומצת (הכוללת שיחות וידיאו ושתי מסכים)
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מחשב נייח: i5 3450 3.1GHz 4GB Ram Radeon HD 5450 512MB הארד דיסק רגיל 5400rpm מחשב נייד: i3 3120M 2.5GHz 8GB Ram Intel HD 4000 הארד דיסק SSD איזה מחשב ייתן ביצועים טובים יותר עבור תוכנות כגון Revit, SketchUp , Photoshop??
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן הרכבתי את המחשב החדש שלי לפני כשבוע, והכל עובד כמו שצריך. עכשיו יצא לי במקרה לקרוא איפשהוא על כך שאסור שיהיו ספייסרים מיותרים מתחת ללוח האם כי זה עלול לקצר אותו. אני זוכר שבמארז הספייסרים היו pre-installed, והיו הרבה ספייסרים שליד כל אחד מהם הייתה כתובה אחת או יותר מהאותיות A, F, M שכמובן זה מסמל אילו ספייסרים במארז מתאימים ללוח האם שלך לפי הגודל שלו. הלוח שלי הוא Micro ATX. הדבר היחיד שמפריע לי הוא שאני לא זוכר אם היו ספייסרים מיותרים מתחת ללוח האם כשהרכבתי אותו על המארז. אם אני לא טועה כן היו. כשאני אומר ספייסרים מיותרים אני מתכוון לספייסרים שמתאימים לגדלים של לוחות אם אחרים וכרגע הם יושבים מתחת ללוח האם שלי במקומות שאין ברגים של לוח האם (עוד פעם - אני לא בטוח …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה שהלך הלוח אם הנוכחי GA EP43 S3L עם מעבד E7400 כמובן שהזכרונות הם DDR2. המערכת הייתה OC (כמה שנים) ,רציתי לדעת איזה לוח אם עם יכולות OC כדאי לקנות (300 ~שח)? ראיתי את הלוח [h=1]Intel® Desktop Board DQ45EK[/h]האם הוא יתאים?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי, <== המפרט ה'עתיק' שלי פה מימין מתחת לשם משתמש 8| אני לא מתכוון לשדרג\להחליף בקרוב את המחשב כולו [לוח + זכרון + מעבד] וגם לא מבצע המהרה [OC] כי גם ככה למחשב שלי תמיד חם מידי, ואני חושש לחייו אוקיי, אז לשם שדרוג הביצועים והמהירות הכללית אני שוקל לשדרג את המעבד. יש הרבה מאוד פוסטים והשוואות בנושא, ובדיוק בין המעבדים הנ"ל בהרבה פורומים, ובהרבה התנצחויות שלא תמיד נגמרות בתשובה חד משמעית. יש אומרים ללכת על "כח עיבוד" נטו במקרים אלו- ולכן ללכת על E8400. ויש שאמרו שמרובעי הליבה הנ"ל עדיפים. נכון לתקופה שפוסטים אלו היו נפוצים, 2009-2010, אולי מרובעי ליבה היו פחות רלוונטיים. אבל עכשיו 2013, האם עכשיו יש יתרון משמעותי ושימושי למרובעי הליבה הנ"ל?!? כלומר לQ66…
-
- 34 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח האם חדש Mainboard Gigabyte GA-H77M-D3H LGA 1155, יש לי שני מכשירים שמחוברים למחשב דרך USB, לשני מכשירים יש נורת חיווי פעולה, אחרי שההמחשב נכבה והשני מכשירים נשארים דלוקים. הנני מעוניין ששני מכשירים יהיו מכובים בעת המחשב מכובה, איך מבצעים כדי ששני מכשירים מכובים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן אחי כנראה צריך להחליף לוח אם (כרגע יש לו GIGABYTE H61M-D2-B3) ואני צריך המלצה לאיזה מומלץ. בעקרון אין בעיית תקציב, רק שיהיה יציב ואמין. אחי צלם מקצועי אז צריך משהו שיתאים לעריכת תמונות ו- וידאו ושיכלול חיבורי USB3. אם יש לוח עם כרטיס מסך מובנה ששווה משהו אז זה יתרון, אבל לא חובה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם יש הבדל מהותי בין שני המעבדים הבאים? Intel Core i5-3210M @ 2.50GHz Intel Core i3-3130M @ 2.60GHz מלבד העובדה שלi5 יש טורבו עד 3.1.. יש הבדל מהותי בינהם? עד כמה משפיע העניין של הטורבו? נראה שהם מעבדים די זהים למרות העובדה שזה i5 והשני i3.. http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i3-3130M+%40+2.60GHz&id=1829 http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i5-3210M+%40+2.50GHz&id=815
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להרכיב את המחשב המהיר ביותר שניתן כרגע ויש לי כמה קיטים של זכרונות שאני צריך לבחור מהם מה עדיף. אני אומר מראש שהלוח אם תומך בכל מה שאני אזרוק עליו ( ASUS MAXIMUS VI EXTREME ). מה יש לי עכשיו: יש לי קיט של 8GB X2 1600 של קינגסטון ועוד מודול של 8G 1600 של G.Skill, זה מה שמותקן אצלי עכשיו וזה עובד יופי. יש לי עוד קיט (לא מחובר עדיין) של קינגסטון 8GB X2 2400. השאלה שלי היא מה עדיף: 1. להישאר עם מה שיש לי עכשיו ? 2. להוריד את המודול של ה- 8G של G.skill ולהוסיף במקום את ה קיט של ה 2400 (במקרה כזה אני מניח שהמהירות הכללית תרד ל 1600) ? 3. להוציא את מה שיש לי ולהתקין רק את ה 2400 ? אשמח אם תוכלו לסייע לי בדילמה. נ.ב בסוף הפרויקט אשמח לשתף אתכם במפ…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם בירשותי לוח אם של asus P5KPL-CM 64BIT עם מעבד של אינטל. השאלה שלי האם אני יכול להגדיל לזיכרון של מעל 4gb? והאם הלוח תומך בDDR3 כי כרגע יש לי DDR2 ואני רוצה להגדיל ל3 ,תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם מכירים חנויות אונליין בארץ או בחו"ל שיש להם קיט כזה? במחיר "נורמאלי" אשמח לקבל לינקים תודה
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-