עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rabbit,

שלום רציתי לדעת עם מעבד של 32BIT יכול לנצל את כל ה 4GB זכרון או שבגלל שרק מערכת הפעלה 64BIT יכולה לנצל את הזיכרון אז אני צריך גם מעבד כזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by yotam360,

האם כדאי לקנות סט שלם של 1024*4 כמו זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8902 או לקנות שני סטים שכל אחד מהם הוא 1024*2? והאם הם יגבילו אותי ב-OC קטן למעבד E4400 מ-2.0GHZ ל-2.6-2.8?

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by keypod,

קראתי במספר מקומות שהשיפור בביצועים של מעבדי 939 מול 754 הוא מקסימום 5% (למעבדים בעלי דירוג דומה) ושהשפור היחידי הוא גמישות בזיכרונות - 4 זיכרונות DDR 400 מול רק 2 ב- 754 האם זה באמת נכון?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by Trance,

יש לי שאלה :נניח כשמישהו רוצה לקנות כרטיס מסך בטווח התקיציבם הבינוני אתם ממליצים לו לקנות כרטיס מסך עם 128 כי עד שיהיה שימוש ב256 מגה הליבה של הכרטיס לא תהיה מספיק חזקה על מנת להריץ את הישומיים אז למה אתם חושבים שמעבד נניח ה3000 למשל יהיה מספיק חזק להריץ פקודות ב 64 ביט ברגע שהם יצאו?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  5. Started by quantoM,

אפשר לשים בלוח הזה 4 סטיקים של 1GB DDR2 800MHz ? שבת שלום, Quantom.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by rorlich,

שלום לכולם צהריים טובים יש לי 2 שאלות האם הכרטיסי זיכרון של A DATA שווים משהו ? או להתרחק... ואיך הולח אם של MSI k8n nforce 4 platinum ?

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  7. אבא שלי לוחץ אלי הוא רוצה מחשב אני מתכנן לתת לו את המחשב הישן שלי הוא לא צריך יותר מזה האם שווה לקנות עכשיו מחשב מבוסס am2 אם מעבד sepmron 3000 ולקנות מעבד k8l מתי שהוא יצא ? הsepmron יעבור oc רצחני קירור היא לא בעיה עכשיו חישבתי מחשב בערך כמו שאני רוצה לקנות הוא יעלה לי 4k+- ואת המחשב שיש לי עכשיו אני נותן לאחי תודה מראש

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by maor-a-,

רציתי לשאול לגבי ה AMD DUAL CORE 4200 איך המעבד הזה? איך הוא בהשוואה ל Intel Core 2 Duo E6300 Box ?

• 7 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by diablo4u,

אני קונה מחשב חדש עוד שבועיים שלושה ואני כבר עכשיו מתחיל לעשות בירורים. בכל מקרה כששאלתי איש אחד לגבי אטלון 64 הוא אמר ל לרדת ממנו כי הוא לא מתאים למשחקים ושום משחק לא ירוץ עליו. שהוא לא מתאים. דיברו על המשחק unreal 2k4 הוא אמר שעכשיו יוצאת גרסה מיוחדת ל64 ביט. והאיש הזה הוא לא סתם "נוב", הוא שחקן אנריל וותיק אהה וגם אני שחקן אנריל בכל מקרה אודה אם תענו לי שלומות

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by eyal00,

דפדפתי כמה דפים אחורה וראיתי שהדואל צ'אנל לא כל כך משפיע על מעבדי AMD. בדיוק עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס AMD ולקנות 1G זיכרון, אז אולי עדיף לי לקנות סטיק אחד של 1G ובעתיד לקנות עוד 1G מאשר לקנות 2 סטיקים של 512 ובעתיד לקנות עוד 2 של 512 ולעבוד בT2.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by gal,

על AMD? שמעתי המון שמועות לגבי זה אני פשוט רגע לפני קנייה של השילוש הקדוש (מעבד,לוח אם,זכרון) ופשוט מפחד לקנות שאני לא אפול בפח בגלל שמשהו לא עולה לי אם אפשר תשובה מהירה אני לחוץ על קנייה!! תודה

• 12 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by HumanFly,

הייתי רוצה לדעת הם המעבד 3500+ עם רק 512K cache שווה ביכולתו ל-FX.. או עם OC קטן ? כי כפי שאני רואה מחירו כרגע הוא 2300 שקל.. בסיבות... ככה שבמידה והוא נותן את ביצועיי הFX זה מעבד שווה במיוחד אפילו עם נדרש OC של כמה הרצים קלים ? אז מה אתם אומרים ?

• 16 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by ofir667,

תגידו איך AsRock ConRoeXFire יש לו איזה חיסרון? אני לא מתכנן OC ולא כלום אני רוצה שהמחשב יעבוד טוב ומהר! זה כל מה שחשוב אז אתם חושבים שזה יספיק? דרך אגב זאת המערכת: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1490 2GB DDR II 667 1GB TwinMOS 1X2 960 Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1290 Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465

• 39 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Bone-Breaker,

רציתי לדעת אם הלוח הזה מגיע עם פלטת תמיכה מאחורה שמאפשרת חיבור גוף קירור גדול בעזרת חורי העיגון או שמא פלטה כזו מגיעה רק עם גופי הקירור?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  15. Started by BLAdE_AttAcK,

אני מתכוון לקנות את הלוח הזה , אבל אני לא בטוח אם עדיין יש עליו את ה-PAT (או MEM) כי הבנתי שהיו בעיות עם אינטל לגבי כל הסיפור הזה.... מישהו יודע מה נסגר עם זה? חסמו את הPAT על ה-P4P או לא? תודה.

16. Started by AMD-ALI-G,

1. כמה סלוטים של כניסת זיכרון יש לו? 2. ה-se מציין secend edition או גרסה מוחלשת?

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  17. Started by reyrey_200,

שלום, רציתי לדעת האם הלוח שציינתי בכותרת תומך במעבדי 45 ננו-מטר ? ושאלה נוספת,האם כדאי להשקיע בלוח אם זה במקום בP35-DS3L של GB במטרה של CF עתידי ?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  18. Started by SmurFin,

התקנתי מחשב חדש... WIN XP PRO ותמיד לוקח זמן ללוח להתאפס על עצמו בכל ריסט . התקשרתי לחנות אמרו לי שהוא עושה בדיקה כל פעם ובודק מה מחובר אליו עכשיו לדעתי זה לוקח יותר מידיי זמן מה אפשר לעשות, ואם בכלל אפשר לשלוט על זה ולקצר את הזמן עלייה של המחשב?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  19. Started by HaVoC_850,

רק רציתי לדעת האם MSI גם ישתתפו בייצור ושיווק של הלוח הזה? תודה

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by Killer-Storm,

אז ככה עם אני שם מעבד כזה על לוח מבוסס VIA KT333 הוא יעבוד בFSB של 166 כי הוא מותאם גם, אבל יש לי זיכרון DDR PC2100 אז אני הצטרך להחליף לזיכרון PC2700 ??? בשביל שיעבוד או שאני אוכל להשאיר אבל לא תהיה תמיכה מלאה מצד הזיכרון ?!

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  21. Started by barakdavid,

כמה שאלות פשוטות לגבי זיכרונות וbios : מה זה Rom ? האם זה כרטיס או שבב? שיושב על הלוח אם כמו הRam? ואומרים שהbios יושב על הrom מה זה אומר? איך הוא יכול לשבת עליו? ואך bios יכול להחשב rom כשאפשר תמיד לשנות אותו? האם מה שאני אומר עכשיו הוא נכון: כשמפעילים את המחשב עולה הbios שזה התוכנה הראשונה שעולה אוטמטית במחשב והיא קובעת את סדר כוננים שיעלו קודם היא מפנה אל כונן הארד דיסק שבו מצוי הwindows וכשזה מתחיל הwindows מועבר אל הזיכרון הפנימי ( שזה כרטיס זיכרון שאפשר לשלוף ולשדרג) ונשאר שם עד שהמחשב נכבה , וכהוא נכבה הwindows נעלם מהזיכרון ) אך עדין נמצא בהארד דיסק כך גם כל הפועלות שהחלטתי לשמור תודה

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by The-Fox,

שלום, יש לי לוח של ASUS מדגם A7V333 (בלי רייד ו FireWire) הייתה לי גירס תביוס 1007, ושידרגתי לגרסה 1012.004 (גרסאת בטא). רציתי לשאול אם עוד מישהו ניסה את הגירסה הזאת, כי אני לא הכי מרוצה ממנה, אני כנראה ישדרג לגירסה 1011, כי היא לא בטא, למישה יש המלצות, הערות, הערות או כל דבר שיכול לעזור, אני ישמח לשמוע, תודה :-)

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by most,

אני עומד לקנות לוח אם וראיתי לוח אם במחיר טוב של חברת Biostar...מישהו מכיר אותם(אולי קנה משהו שלהם) ויכול להגיד לי האם חברה אמינה ונחשבת טובה? אני לא רוצה לקנות לוח של חברה לא טובה...

• 12 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by Andreyy,

הציעו לי שתי מערכות לקנייה: אחת עם i5 2400 והשניה עם 2500 לפי בדיקת מחירים ב TMS יצא לי הכי זול אבל ב TMS יש 2400 TRAY ו 2500 BOX, הבוקס עולה יותר ומישהו אמר לי ש בוקס זה עם קירור מובנה. ובמפרט שלי יש לי scythe ninja 3. 1. מה הבדל בין tray ל box 2. הבדל בין 2 מעבדים שהזכרתי הנ"ל הוא 148 ש"ח עכשיו זה הבדל זניח מבחינה כספית השאלה אם הביצועים יורגשו?

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  25. Started by kafi,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מסתכל על המעבדים של אינטל באתר הרשמי שלהם. הסתכלתי על מעבדי i7 דור חמישי וראיתי שיש להם 6MB בזיכרון הcache... אני רציתי להשוות את זה למעבד שיש לי כיום שהוא intel i5 760 2.80Ghz וראיתי שיש לו 8MB ב-cache... זה לא נראה לכם טיפה מוזר שמעבד מלפני חמש שנים מחזיק ביותר cache? -נכון שהליתוגרפיה שלו בטוח פחות טובה וכל שאר הפרטים שבאים מסביב אבל אני לא כל כך מבין בזה ולא רואה את הסיבה שיהיה להם לפחות אותו cache למעבדים יותר מיושנים מסדרות שהם גם פחות חזקות כביכול... *כדי להיות ספציפי המעבדים שמופיעים לי באתר של אינטל הם אלה - http://ark.intel.com/products/87718/Intel-Core-i7-5775R-Processor-6M-Cache-up-to-3_80-GHz http://ark.intel.com/products/8…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים