עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Prince-Natan,

בדקתי את הלוח של ASUS : A8V-E Deluxe http://www.asus.com/products/mb/socket939/a8v-e-d/overview.htm ולא מצאתי שום זכרון של PDP שמתאים אליו. אני מאמין שהחברה פשוט לא חשבה לרשום אותם אבל עכשיו כדאי להסתכן ולקנות את ה- PDP Patriot PDC 512MB 3200+XBLK בלי לדעת אם הם מתאימים? בנוסף אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של ATI ושיהיה 256MB בסביבות ה600 שקל ואין לי מושג מה המחירים של הכרטיסים שלהם...

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  2. Started by PCguy,

יש לי כרטיס מסך 9600SE הוא נקנה כחלק מורכב במחשב חדש במנהל ההתקנים לא מופיע החברה פתחתי וגם על הכרטיס לא רשום{תאמינו לי בדקתי טוב} באתר של ATI יש את החברות המורשות ליצור של 9600SE אבל הכרטיסים בתמונה לא נראים אןתו דבר יש על הכרטיס ציפים של ELIXIR שניראים גם על כרטיס של TUL שמייצר עבור ATI אבל התמונה שם של ה 9600SE שונה מהכרטיס שלי איך ניתן לדעת???

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  3. Started by manbot,

הזיכרון הכי טוב שאפשר להשיג בכסף הזה, עד 550 מקסימום. תודה!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך ATI 9700 PRO אני מעוניין לקנות לוח אם חדש ציפסט VIA KT800 תומך במעבד 64 ביט בכל לוח היה מצויין שחריץ AGP הינו 1.5V שאלתי הינה איך אני יכול להיות בטוח שכרטיס המסך הינו מתאים ותומך ב 1.5V

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  5. כיצד אני יודע עד איזו מהירות זכרון מסויים יפעל על לוח מסוים? למשל הלוח הבא - http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-130-468&depa=0 רשום Supports dual channel DDR266/333/400 Max 4GB ועדיין ראיתי בפורומים אנשים שמים עליו זיכרון של 500 ויותר מגה הרץ...

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  6. Started by aquarius,

האם אפשר מעשית לחבר כמה מעבדים וכמה זיכרונות ולהשיג עלייה בביצועים?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  7. יש לי לוח אם של גיגהבייט שתומך במעבדים עד athlon 2600 266mhz fsb ומה שמוכרים היום בחניות זה מינימום 333mhz fsb אז השאלה האם זה אפשרי לשים ללוח מעבד שעובד על מהירות יותר גבוהה והלוח פשוט יעשה לו הנחתה במהירות או שזה פשוט לא יעבוד?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  8. Started by maor101,

שאלה די בסיסית אבל אני לא הכי מבין בחומרה, אז אני אשמח לקבל תשובה. יש לי במחשב כבר זכרון ddr 256mb (שאני לא בטוח מה המהירות שלו), יש לי זכרון אחר של 256mb במהירות 333mhz. הבעיה היא שאני לא יודע מה המהירות של לוח האם, אם אני יוסיף את הזכרון הזה ללוח אם והמהירות של הלוח יותר נמוכה מהמהירות של הזכרון, הוא יידע להתמודד עם זה ולהשתמש בזכרון עם המהירות המקסימלית של הלוח או שזה עלול לשרוף את הלוח? ועוד משהו, יש תוכנה שיכולה לתת לי את הפרטים של החומרה, בלי שאני אצטרך לפתוח את המארז?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  9. Started by nirgilad1,

ברשותי מחשב : פנטיום 4 2.6 כרטיס מסך geforce 4 mx זכרון 256 ומערכת הפעלה ווינדוס אקס פי גרסה ביתית ברצוני לשדרג את המחשב בצורה משמעותית אני קונה כרטיס מסך חדש ATI Radeon X800 XT Platinum Edition 256MB (נ.ב אם למישהו יש הערות בקשר לבחירה זו שיהיה חופשי לומר). אני מתלבט בקשר להוספת זכרון פנימי למחשב כרגע המחשב איטי ולכן אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך למישהו יש המלצות לזכרון פנימי של ג'יגה אחד איזה חברה מומחית בתחום ומה המחיר בערך? האם גם צריך להחליף את הזכרון הפנימי הישן או להוסיף לו את החדש - האם זה יצור בעיות כלשהם או משהו בסגנון ? תודה רבה מראש ניר גלעד

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  10. Started by ozzo,

מה זה sse הפעלתי את תוכנת everest והמליצו לי לעדכן את SSE שבמעבד (או משהו שקשור למעבד) איך אני עושה זאת במערכת ההפעלה 2000 פרופשיונל בנוסף לכך קבלתי עוד הודעה מהתוכנה: AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled בקיצור הצילווווווווווווווווווווווו

11. Started by eliasfen1,

קראתי שיצאו לוחות אם משלבים אפיק AGP ואפיק PCI EX תומכים בסוקט 754 מישהו יודע אם יש כאלה לוחות שתומכים בסוקט 939

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  12. Started by gggilad13,

האם למעבדי 939 יש גם כמה סוגים/ליבות כמו למעבדי 745? אם כן אז מה הכי טוב? והאם מעבדי 939 מיוצרים ה0.9 או ב0.13 מיקרון? ומה ההבדל בביצועים?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  13. Started by tehnodrom,

שלום יש לי שתי שאלות אני קונה מספר חלקים וצריך ייעוץ 1) האם משתלם לי לקנות זיכרון 500 MHZ של a - data 512 MB או 1GB של 400MHZ A - Data 2) האם עדיף לקנות את הלוח של MSI neo2 Platinum על ה Abit Av8 (לא ה 3rd Eye ) השאלה היא מה ההבדלים בין הלוחות האלה? ואם יש הבדלים משמעותיים במהירויות ואוברקלוקינג ?

14. Started by Red-AnGel,

יצאה גירסא חדשה: להורדה לחץ כאן תהנו נ.ב אני חושב שזה מתאים לכאן מאשר לפורום תוכנה כי זה נותן מידע על הלוחות אם, מעבדים, וזיכרונות, אם לא אז תעבירו

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  15. Started by 3gh,

מישהו מוכן לתת לי הסבר קצר מה זה הIDE? שאני מתקין דרייברים של הלוח אם אני אף פעם לא מתקין אותם הבנתי שזה יכול לעשות בעיות שקשורות לביצועים של המחשב ..

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  16. Started by mongoL---,

כעת קיים אצלי במחשב זיכרון סלוט אחד של 512 ddr 333 של חברת corsair, מה הייתם ממליצים בתור זיכרון נוסף ל-512 , ומה יכולה ליהיות העלות.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  17. יש לי מחשב בן חצי שנה ולאחרונה הצורב שלי התחיל לעשות בעיות. אני מנסה לצרוב קבצים מההארדיסק לצורב - הוא מסיים את הצריבה בצורה טובה ומדווח שהצריבה הסתיימה בהצלחה ואחרי זה אפשר לקרוא את הדיסק בלי בעייה אבל יש בו שגיאות. כשאני עושה בנרו בדיקת שגיאות אחרי הצריבה הוא מוצא שגיאות ומודיע שבחלקים מסויימים תוכן הדיסק שונה מהמקור. בזמן הצריבה אין שום בעייה - הבאפר גבוה. ניסיתי להתקין צורב נוסף וניסיתי כל מיני אופציות לחיבור שלהם בעזרת כבלי הIDE ועדיין לא משנה מה אני עושה יש לי אותה תופעה בשני הצורבים. ניסיתי גם לצרוב במהירויות שונות ואפילו במהירות של X8 עדיין יש לי שגיאות. האם הבעייה יכולה להיות בכבלי ה-IDE או בלוח אם או משהו שצריך להגדיר בווינדוס. וידאתי שבשני הכוננים מוגדר ל…

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  18. Started by johnyG,

חיפשתי גם באתר וגם ברשת כתבה שמסבירה באופן ישיר וברור מה ההבדל בין הצ'יפסט החדש 915 לבין הצ'יפסטים הקודמים 875 וכו'? מה בעצם נותן לי הצ'יפסט החדש ומה נותן לי הסוקט החדש 775? תודה.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  19. Started by roei88,

יש ההבדל בין Athlon 64 3000+ (S-754) ל- Athlon 64 3000+ (S-939 חוץ מזה שזה סוקט אחר? ומה עדיף? איך הלוח אם הזה?הוא תומך ברשת אלחוטית? K8NS (s754) Nforce3 250 http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NS.htm

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  20. Started by nistelroy,

הבאתי מחשב חדש הרכבתי והכל סבבה אבל מה כאשר הדלקתי שכחתי לשים את שקע הזלמן בלוח היתכן שהמעבד נשרף? כי המחשב לא נכנס למסך

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  21. עקב בעיה באתר של GIGABYTE אני לא יכול להכנס לדאונלואד סנטר... מישהו יכול להביא לי את היוטיליטי של בדיקת הטמפרטורה של הלוח GA K8NF-9 nforce4 אשמח מאוד.. (לא מוצא אותה בדיסק של הלוח וגם מעדיף מעודכנת) תודה מראש.....

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  22. Started by Ibrow-Now,

הוא נהרס ואין לי כח להזמין של החברה חדש מקורי זה לוקח זמן (EPOX), אם אני אחליף לאחד רגיל לא של EPOX זה לא כזה נורא נכון?

23. Started by Freddy,

מרוב שעמום של יום שישי (כן כן כן, בטוח גם לכם יש אותו), נכנסתי בביוס והתחלתי לחפש ללא כיוון מסויים. ייש ברשותי לוח של גיגה בייטס 8s651mp-rz. לאחר חיפוש של כמה דקות נתקלתי באופציות הבאות: cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 9T Dram Ras precharge time 4T Dram Ras to cas delay 4T מה האופציות הללו אומרות? הם טובות/רעות? שינויים שלהם יגרמו ל....? למה לשנות? אם כן.... המחשב שלי עובד ב OC מ 2.0 מגה הרץ ל 2.5. תודה רבה לכל העוזרים. שבת שלום!

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  24. שלום אני מחפש מעבד טוב למשחקים כבדים ולוח מתאים. תקציב בסביבות ~1500 מה אתם חושבים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  25. Started by RT2,

יש איזשהו הבדל מהותי בין הלוחות? פער המחירים ביניהם דיי רציני.. הבנתי שבSLI-DR ישנם יותר יציאות SATA ואיזשהו פאנל קדמי עם לדים שלא הבנתי מה הוא עושה.. אלה ההבדלים היחידים בעקרון?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.