מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לבסס מערכת על לוח זה. מכיון שאינו זוכה לפופלאריותת אשמח לקבל חוות דעת תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות מחשב, ואני רוצה לשאול שתי שאלות: 1. האם כדאי לקנות לוח G33,כי שמעתי עוד מעט יוצא G35.... מתי בדיוק ייצא ה G35, שאני אדע אם כדאי לחכות.. 2. יש לי אפשרות לקנות זכרונות של חברות KINGSTON ו CORSAIR, שניהם VALUE. איזה חברה עדיפה? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
מדובר בלוח ASUS P5K 775 מי שיכול לתת עליו פרטים והאם שווה לקנות אותו (המחיר בחנות 717 שקל ללא מע"מ כלומר 828 שקל עם מע"מ לאחר הנחת מזומן) תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
AMD אתלון או פנטיום D??? בהנחה שהמחיר שלהם דומה... 500-600 שקל בערך ל - D805 ול - 3500/3800 תודה!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של SATA1 הוא יעבוד עליו נכון???
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב P4 עם 512MB זכרון ב2 סטיקים של 333MHZ ddr. לאחרונה השגתי עוד 512MB של זכרון ב2 סטיקים של 266MHZ ddr. ואני רוצה לחבר את כולם, כדי שיהיה של 1GB במחשב. כל זוג בDual Channel. השאלה שלי היא: האם אפשר לחבר את כל 4 הסטיקים (יש לי לוח אם שיש לו 4 חיבורים, 2 זוגות של Dual Channel)? והאם מומלץ לעשות את זה, או שזה ישפיע רבות על מהירות המחשב? תודה מראש על העזרה, ניב
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי על הלוח כרגע 6 חיבורי סטה, כולם בשימוש. יש לי צורך בהוספת שני חיבורים לפחות, לכן הזמנתי את המוצר הבא מאלי אקספרס הוא מתחבר לחיבור סטה ונכבל מתח שלו, צד אחד חיבור usb וצד שני פין שמתחבר למפצל. עקב כך קניתי את זה- אחרי שהכל מחובר ממוקם הדלקתי את המחשב והתחילו הבעיות. המסך לא נדלק לי, מפה לשם הבנתי שזה המתאם usb שמתחבר לחיבור pci. ניתקתי וחיברתי את הכבל usb של המפצל לusb שנמצא הפאנל בקידמי (מה שלא רציתי לעשות לכן קניתי את המתאם), הממה, הוא מנטל לי שני חיבורי סטה. אני כרגע נימצא עם שני בעיות. 1. המתאם usb מונע מהמסך להידלק. 2. מפצל מנטל לי שני חיבורי סטה של הלוח.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
יש לי לוח אם VC820 עם מעבד PIII 733 . רציתי לדעת אם הוא יתמוך במעבד PIII 866 , בSEPCS של הלוח אם רשום שהוא תומך עד 733 ,אבל המסמך היה עדכני לפני שיצא מעבד חדש יותר . מישהו מכיר ? (יש לציין שהמעבד בלוח הזה יושב עד הצד - על כרטיס בSLOT מיוחד ?). תודה.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס זיכרון של 2 גיגה או יותר... הנה המפרט שלי: http://www.zix.co.il/images/z-232192939.JPG בתודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
איזה זכרון DDR3 8GB הכי מומלץ מבין אלה שיש בKSP - קישור. מיועד למפרט מבוסס Gigabyte GA-H81M-HD3 + Core i3-4160. אין לי כוונה לעשות OC ככה שצריך זכרון פשוט. דרך אגב תקנו אותי אם אני טועה - היום כבר לא עקרוני לקנות 2x4GB בשביל Dual-Channel, נכון? (אני רוצה לקנות סטיק בודד כי ללוח אם יש רק שני DIMM-ים ואני מעדיף שתהיה לי אפשרות להרחיב בעתיד, למרות שכנראה אני לא אעשה את זה..) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי סטיק אחד של 4Gig למחשב ואני חושש שכשאני משחק בבאטלפילד אני מגיע למקסימום זיכרון והבצועים נחתכים יש תוכנה שמאפשרת לעשות מעקב לזמן מסויים על כמות הזיכרון RAM שמנוצלת?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
-
הדרישות שלי צנועות - מחשב לאינטרנט ולא יותר האם כרטיס מסך מובנה מספיק לי או שעדיף בכל מקרה כרטיס מסך נפרד?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לי חדש הנושא אבל ככל הנראה ברחבי האינטרנט לא, לא יצא לי להתקל בזה פה בפורום מאז שנרשמתי ולכן מצאתי לנכון להאיר את המצב קצת למי שהנושא חדש לו. מסתבר שיש יבואן איסטרוניקס שהחליט לשים ברקוד משלו על המעבד ולמנוע מאיתנו קירור נאות, מה גם הם טוענים שהסרת המדבקה מבטלת את האחריות. לא הבנתי למה לא לרשום את המספר הסידורי שאינטל הטביעה במעבד וללכת בצורה שכזאת ולמנוע קירור נאות למעבד. בכל אופן זה מה שקרה לי , מקרה פרטי. קניתי את המעבד עם מדבקה עליו, נורא מעצבן, קניתי אותו במחיר של BOX וקיבלתי מעבד לחוד ומאוורר למעבד לחוד. שום בוקס ושום נעליים, קופסא מקורית של אינטל לא ראיתי בעיניים (למרות שאני לא מפקפק בכך שהמעבד מקורי! מאיפה שאני קניתי בכל אופן..) בשיטוט באינטרנט …
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי הלוחות ואתם תוכלו להמליץ לי לוח אם לCF עד 750 שקל זה המקסימוםםםם המפרט שלי:I5 2400 לוח אם של אינטל כרגע HD 5770 WD BLACK 1.0 TB SATA 3 זה כל מה שאתם צריכים לדעת (לא צריך מארז וספק לדעת) אה וזיכרונות DDR3 KINGSTON 1333MHZ
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם יהיה צוואר בקבוק בין PENTIUM 4 PRESCOTT HT 3.0GHZ @ 3.85GHZ לבין הכרטיס 2900GT?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה לקנות AMD Athlon XP 3200 Socket A/462 - Barton המקום היחיד אותו מצאתי זה EBAY. אבל הכרטיס אשראי שלי לא עובד שם כי זה נחשב חו"ל. איפה אני יכול למצוא אותו מישהו מכיר אדם / חנות / אתר שמוכר דבר מעבד כזה?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני קונה השבוע מחשב חדש עם Opteron 146 וLANPARTY-ULTRA D ויבוצע בו גם OC אך בינתיים OCדי בינוני וגם עדיין אין לי בכלל ניסיון בזה. בנוגע לזכרונות:הוצעו לי זכרונות Mushkin 1GB 2x512MB XP3500 2-2-2 Redline אבל אני רוצה עוד אופציות ויותר מידע עליהם-הזגרונות האלה עולים 1200 ש"ח ןוולי הייתי רוצה משהו קצת יותר זול אבל גם טוב. איזה זכרונות ממולצים של G.SKILL? ואיזה עוד אופציות יש? שמעתי שגם PQI טובים. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
כאשר המחשב נדלק מופיע בצג C1 וכעבור מספר שניות מתחילה אזעקה והלוח מסרב לעלות לפי החוברת משמעות C1 זה בדיקת זיכרון, אם אני מוציא סטיק או מחליף את הזיכרון באחר לחלוטין הלוח מסרב להדליק את המחשב בכלל, אני כבר מתכוון להחזיר אותו ולקחת ABIT במקום או שלמישהו יש עצה? המעבד אשר מורכב הוא AMD XP-M 2600 וזיכרונות Kingmax PC3200 512mb X 2 והמחשב אינו באוברקלוק והביוס אופס מספר פעמים שלא עזרו.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
מה באמת ההבדל? ומה זאת אומרת ש ADM יותר טוב למשחקים? אם זה יותר טוב למשחקים זה יותר טוב בכלל לא? אם לא אז במה אינטל יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/news.html?108546#108546
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
-
האים ניתן לבצע oc למעבד זה ואים כן האים קרור מעבד מדגם ac freezer pro 64 יספיק?
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
קניתי זיכרון של קורסייר LPX נפח 8 גיגה X2 קיט של 2 = 16GB עדיין לא פתחתי את האריזה אני מפחד שזה יהיה גבולי מדי יש לי כרגע 8 גיגה וזה על הפנים אני מפעיל תוכנות אני מגיע בקלות ל 7-8 גיגה אני רוצה לקחת 2 זכרונות של 16 גיגה X 2 מעבד I3 7100 , מה עדיף לקחת קיט קורסייר LPX 16X2 או Crucial זיכרון רגיל 16GB X2 לא קיט
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, כשאני מחבר את הזכרונות לסלוט עם אותו הצבע המחשב נדלק, אבל אין תמונה על המסך. הסלוטים תקינים שבודקים אותם בנפרד, ואין בעיה כשאני שם את שני הזכרונות בצבעים שונים. כאן יש המלצה לגבי סידור הזכרונות בלוח אבל היא לא ברורה לי: http://www.msi.com/product/mb/K8N-Neo2-Platinum.html#/?div=Detail מה זה דאבל והסינגל סייד?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-