מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי, פוולללל זמן לא הייתי פה. אני מחפש תשובה כזאת כבר הרבה זמן ואני יודע שרק פה אני יקבל אותה. זה לוח אם די ישן למחשב ישן שהיה פעם שלי ועכשיו הוא של אחותי. אני רוצה לקנות לו זיכרון ולהחליף HD. הוא די ישן... תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
כמה סוגים של מעבדים יש?ומה ההבדל בינהם בערך? ומה זאת אומרת מעבד עם ליבה כזאת...זה לא לכל מעבד יש ליבה מהסוג שלו ורק למעבד הזה יש אותה? אחרת מה מבדיל בין שני מעבדים עם אותה ליבה?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בתחום ואני הולך לקנות מחשב חדש קיצר אני רוצה לדעת אם 2 זכרונות של DDR2 667MHZ 1024MB שווה לDDR2 667MHZ 2048 סליחה על הבורות.. תודה
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
בקור הזה אני ניכנס ל אוורסט ורואה את המעבד שלי על 60 מעלות שכלום לא ברקע החלטתי לעשות בדיקת מאמץ הוא פאקינג הגיעע ל 80 מעלות שזה מטורףףף אין אבק אין כלום האם זה נורמאלי ומה אפשר לעשות בנדון? זה פנטיום dual core 3.4 השאלה אם הוא ישרף איך שהוא... מה אני יקבל במקומו?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי מעבד פנטיום 4 עם לוח אם עם כניסת AGP 8X. כרטיס המסך שלי הוא GeForce 5700 FX ויש לי על המחשב ג'יגה ראם . אני משחק הרבה במשחקים... אבל כל מי שמבין מעט מאוד במחשבים יוכל להבין שאני כבר לא ממש יכול לשחק בכל משחק חדש... לCRYSIS אין לי אפילו את הדרישות מינימום. אז הגעתי למסקנה שאני צריך להחליף כרטיס מסך... אבל מסתבר שכל הדור החדש של כרטיסי המסך יוצא כבר רק בPCI-E. מכאן נובע שאני צריך להחליף גם לוח אם וכדאי מאוד גם להחליף מעבד. סליחה על ההקדמה הארוכה אבל עכשיו מגיע העיקר: אני צריך המלצה למעבד ולוח אם... בתקציב של עד 3000 שקל... בהנחה שאני קונה את הGeForce 8800 GT והמחיר שלו לא כלול ב3000 שקל וגם לא העוד ג'יגה ראם שאני מוסיף... אני לא צריך יותר מזה כי רמקולים י…
-
- 16 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית, אחד פנטיום 4 2800mhz עם 1 ג'יגה זכרון והשני AMD sempron 1600mhz גם עם 1 ג'יגה זכרון עכשיו, קניתי כרטיס מסך 7600gs וחיברתי אותו לפנטיום, הרצתי בנצ'מארק ומשחקים למשל כמו F.E.A.R והם עובדים מהר עם הרבה FPS אבל יש המון המון ארטיפאקטים. אמרתי אולי ננסה להרכיב אותו על הסמפרון ונראה מה קורה, התקנתי אותו שם ושם לא היו ארטיפאקטים אבל FPS נמוך יותר מאשר בפנטיום לפנטיום מארז עם ספק כוח של 300 וואט ולוח אם מסוג Gigabyte GA-8SIMLH שבו תמיכה ל AGP רק עד 4x לסמפרון מארז עם ספק כוח של 400 וואט ולוח אם מסוג SIS-741 שבו תמיכה ל AGP עד 8x ברור שהמארז והלוח אם של הסמפרון הרבה יותר אידיאלים למשחקים (לכרטיס מסך) אבל המעבד שלו הורס בפנטיום המעבד יותר אידיאלי אבל הספק…
-
- 2 תגובות
- 400 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הזמנתי את המחשב ורק שאלה אחת,האם הזיכרון הזה טוב לOC ומשחקים כבדים?. http://www.skypc.co.il/pl_product~C4G6400C4H~15~0.htm תשובה חד משמעית בבקשה(: תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לאח שלי מעבד 2.4 p4 1mb פרסקוט HT עכשיו הוא רוצה מחשב למשחקים הוא רוצה להחליף לוח אם לASUS P4GD1 LGA478 אם תמיכה בpciex 16x ורוצה לקנות גם כרטיס מסך SAPPHIRE X800GTO2 עכשיו רציתי לדעת אם הכרטיס מסך ינוצל טובעל הלוח הזה ועל המעבד הזה יש זכרונות 512 וגם ספק טוב מחכה לתושבה זה דחוףף תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח הבא חשבתי לשדרג את המעבד אז רציתי לדעת האם הלוח שלי עובד אם Q6600 הלוח אסוס P5B-דילוקס בחנות שקניתי את המחשב אמרו לי שיש בעיות אם זה בגירסה של G0
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את לוח האם הנ"ל, ואני רוצה להחליף מעבד+זיכרון. המעבד שאני רוצה הוא: Brand AMD Processors Type Desktop Series Athlon 64 Model ADA3800DAA4BW CPU Socket Type CPU Socket Type Socket 939 Tech Spec Core Venice Multi-Core Single-Core Name Athlon 64 3800+ Operating Frequency 2.4GHz האם הוא אמור לעבוד על המחשב שלי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-945P-S3 .. רציתי לשאול אם תהיה תמיכה בזיכרון הזה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717003 ואם כדאי אולי לקחת זיכרון אחר יותר טוב ? יש לי כבר זיכרון של 1GB במחשב במהירות 667 MHZ .. תודה לעוזרים *אני בת
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי חברים עד עכשיו היה לי ga-h97-hd3 ובאחריות ממאו בעיה בלוח אמרו שיחליפו לי ב msi h97-gaming 3 להסכים לא להסכים חדרוש אחד אחר?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי כולם יש לי מחשב עם הלוח הנ''ל H77-D3H ויש בו בתוכו שני סטיקים של 4GB בסה''כ הכל 8GB השאלה שלי אם אני יכול להוסיף עוד שתיים של 4GB ואז יהיה לי בסה''כ 16GB והכל יעבוד תקין? המעבד הוא I5 3470 והראם זה הדגם שיש לי ומה שרוצה להוסיף לו:KVR16N11/4
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זכרונות PC4000 עם תזמונים גבוהים יכולים לרוץ ב-3200 עם תזמונים נמוכים (2-2-2-5) ? זה נראה לי הגיוני. אבל האם זה נכון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חשבתי על הנושא של ליבות במעבדים ועלתה לי השאלה האם כל הליבות הן אותו הדבר? אם למשל נקח מערכת שכוללת: מעבד 4 ליבות 32 גיגה ראם (8X4) 4 כרטיסי מסך זהים ונריץ בדיקה שכוללת את כל המרכיבים אבל משתמשת רק במרכיב אחד מכל הרכיבים (זאת אומרת רק ליבה אחת,רק 8 גיגה ראם,ורק כרטיס מסך בודד) ככה שיוצא שהכל שווה. האם נקבל את אותן התוצאות? או שיש ליבות משפיעות יותר במעבד? (אני מתכוון רק לליבות החזקות שפועלות על הוולטג׳ הגבוה ולא הליבות החלשות) ללא שימוש בליבות לוגיות אלה רק בליבות פיזיות
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה יהיה הסוקט של מעבדים אלה? האם עדיין הוא יהיה 775? קשה לי לאמין שישנו אותו כבר כי זה האחרון בסידרת ה45nm מישהו יודע אחרת? דרך אגב מתי פחות או יותר הם יושקו......
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם. עכשיו ככה השאלה שלי היא כזאת אני עומד בפני קניית מחשב (amd athlon 64 3200+ venice) בתכנון שלי כל המזן עמד הלוח DFI LanParty UT ULtra-D הגיע לידי מחירון שמביא לפני הצעות ממש טובות ללוחות של ג'יגה בייט. אז השאלה שלי היא כזאת: 1. האם יש לג'יגהבייט לוח כלשהו שמתאים לי (SOCKET 939) ומשתווה או עולה ( אולי?!) על הלוח של די אף איי??? 2. האם בכל זאת יש לג'יגהבייט לוח שמתאים לי ושווה קנייה? נ.ב המחיר שקיבלתי עליהם ממש ממש זול אני מתכוון ללוחות ג'יגה בייט. אודה לכם אם תענו בהקדם! תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם בפועל...? AMD Athlon MP 2000+ AMD Athlon XP 2400+ (כי המחיר זהה) ?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בזכרון שקניתי בעבר. Micron 256MB SDRAM 133MHZ בעיקרון הוא מותאם לכניסה שבלוח האם, אני מעוניין להחליף או להוסיף זכרון Samsung 512MB DDR 400 Original אבל הבעיה העיקרית היא שהפינים הם שונים לגמרי, הsamsung יש בו 2 חורים ובזכרון הישן שלי יש חור אחד, על הלוח אם זה תואם לזכרון הישן שלי ולא נראה לי שהחדש יכול להכנס. הייתי רוצה לדעת אם יש סיכוי שהזכרון שאני מעוניין לקנות יתאים לכניסות שעל הלוח אם שלי. ועוד דבר, האם אני יכול או צריך להשאיר את הזכרון הישן שלי ולהוסיף איתו את הזכרון שאני יקנה. ד"א יש לי לוח אם pc partner, לפנטיום 4 שאין לי ממש מושג איזה סוג בדיוק אבל אני מטוב שבדרך כלשהיא קניתי מחשב דיי יקר שיכולתי כבר לקנות זול וטוב בהרבה. ניסן.
-
- 3 תגובות
- 401 צפיות
-
-
היי חברים, הייתי רוצה לשאול מספר שאלות. אני בעיקרון מעוניין לרכוש זכרונות של G.Skill, לגבי זה אני די סגור, מתוך ניסיון אישי טוב איתם במשך כמה וכמה שנים וגם לפי ביקורות בעולם. אך, ישנם מספר דברים שאינני מבין בהם כל כך ולכן באתי לכאן לשאול... אז קודם כל, יש לי לוח אם Z68X-UD3P-B3 שתומך עד כ 2133Mhz, עם מעבד i5 2500K. ראיתי במפרט הטכני של המעבד כי הוא תומך רק עד 1333Mhz, הנה תמונה: עכשיו זה מעלה לי את השאלה, האם בעצם הזכרונות הקיימים שלי שהם בתדר של 1600Mhz עד כה הוגבלו ל 1333Mhz? והאם זה רלוונטי בכלל לרכוש זיכרון עם תדר יותר מהיר מכך? (הבנתי שיש אפשרות ל-OC בלוח אם, אבל נניח ואני לא עושה...) פשוט חיפשתי לקנות…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שקניתי לפני כשנה ואמי רוצה להוסיף זיכרונות השאלה היא איזה זיכרון לקנות מפרט המחשב: Intel i7 930 @ 3.4Ghz Gygabyte x58a-ud3r 6gb ddr3 2x3 patriot 1600 viper series אני רוצה להרחיב את הזיכרונות ל 24ג'יגה מ כיוון שאני עובד עם הרבה תוכנות שזוללות לי את הזיכרון תוכנות כמו: 3d studio max Zbrush Photoshop ועוד... עכשיו למי שזוכר הלוח אם הזה עובד על בסיס טריפל צ'אנל לכן יש 3 סטיקים של 2 ג'יגה ועכשיו כשאני מסתקל בחנויות אני רואה שהזיכרונות מגיעות כדואל צאנל אז אני לא בטוח שזה יתאים ובגלל זה אני שואל כאן. בגדול חשבתי לקנות 6 סטיקים של 4 ג'יגה 1600Mhz השאלה היא רק אם זה יעבוד?? ואילו זיכרונות הייתם ממליצים לקנות?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
לסבא שלי יש מחשב ישן עם פנטיום 4 וזיכרון של ג׳יגה והמחשב גם ככה בקושי זז וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג לפחות טיפה רציתי להתייעץ איזה מעבד כדי לשימוש סבא שלי בעיקר משתמש במחשב בשביל האינטרנט אבל הוא גם צריך שהמחשב יתאים לנכדים מבחינת שהמחשב יריץ סבבה כל מני משחקים ישנים אבל שיעבדו טוב וגם משחקי דפדפן וגם שיעבוד עם סקייפ חשבתי על אחד מהמעבדי פנטיום החדשים שהשם שלהם זה gm משהו.. או core i3 כלשהו, תוכלו בבקשה לעזור לי ? וגם חשוב שהמעבד יגיע עם מעבד גרפי שיסחוב ויעבוד טוב כי אין טעם בכרטיס מסך
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הזמנתי זכרונות של טוויסטר מIQPC ועכשיו מסתבר שאלו בכלל זיכרונות של טווינמוס אבל מהסדרה הרגילה. עכשיו כדאי לי לקחת את הזכרונות מהסדרה הרגילה? או לקחת כבר משהו אחר? זכרונות גם ddr667 יספיקו לצרכים שלי. פשוט הטווינמוס טוויסטר היה קורץ לעין ולכיס. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי... אני רוצה לשדרג את המחשב הפדלאה שלי.... יש לי עכשיו זיכרון SDRAM DDR2 512MB 533MHZ ואני רוצה להוסיף ג'יגה.. עכשיוט אין לי בעיה אם זה יהיה דואל ג'אנל כי יש לי 4 מקומות לזיכרנות בלוח אם.. אבל השאלה היא אם אני אקנה זיכרונות DDR2 זה יפעל בתיאןם עם מה שיש לי עכשיו הנה מה שאני כנראה אקנה OCZ 1024MB DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7006 PQI DDR2 1024MB 800MHZ CL5 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6267 TWINMOS TwiSTER 1GB PC2-6400 800MHZ CL5 WITCH COOLING http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2430&category_id=511cbf669f757026b24f699affdf&PHPSESSID=53fd39cd245…
-
- 7 תגובות
- 485 צפיות
-