עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by taotao,

קניתי תלוח הזה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=p4p800e עכשיו ראיתי בדאפ שהזכרונות שלו זה DDR2 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-MotherBoard&keyword=WIFI ובאתר של אסוס לא רשום שזה DDR2 יש מצב שזה טעות כי אם זה DDR2 אז אני יבטל תהזמנה כי הזכרונות שלי זה DDR רגיל

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ככה זה המפרט שלי לפחות כל מה שאמור להיות קשור למתחים INTEL C2D E6600 2.4GHZ ASUS COMMANDO CORSAIR XMS2 1GB (2X512) 800MHZ CL4 THERMALTAKE TR2-500W אז ככה כשאני מעלה את המתח ל2.1 וולט הוא מראה לי בתוכנה של אסוס AI SUITE שהמתח על 2.4 וולט!!!! נראה לי שזה בגלל טכנולוגייה שמגיעה עם המעבד שלי שכאשר המעבד מתאמץ הוא מעלה את המתחים אז ככה שהוא הזכרונות קבועים על 2.1 וולט הוא מעלה אותם ל2.4!! מה אני צריך לעשות כדי שזה יהיה 2.1 קבוע בלי שינויים...

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  3. epox- 8k9a kt 400 agp8 usb 2.0 או gigabyte 7vaxp 400 kt usb 2.0 agp 8 איזה לוח יותר טוב ורציני שניהם אני משיג באותו המחיר

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by sergey_k,

שלום העם שתי חברות שונות של זיכרון נגיד SAMSUNG ו ADATA יכולות לעבוד ביחד באותו הזמן? איפה אפשר ליראות איזו חברה הזכרון שלי במחשב עם איזו תוכנה תודה מראש סרגיי

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. הלוח אם תומך טוב בזכרונות של 800? אם לא הלוח MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN תומך יותר טוב? ואם לא אני צריך לוח שתומך בזכרונות במפרט שלי יש גם 8800GTX של MSI ומעבד ארבע ליבתי q6600 G0 לא יודע עם זה קשור אבל רשמתי ליתר ביטחון בבקשה אני צריך תשובה מהר תודה נ.ב בבקשה לא להגיב למה אתה צריך 800 מגה הרץ תגיבו בהקשר לשאלה עריכה הזכרונות הם PLT 2GKIT DDR2 800 CL4 OCZ

• 13 תגובות
    • 854 צפיות
  6. קרתה טעות והגיע לי הלוח ASROCK X79 EXTREME4-M במקום ASROCK X79 EXTREME4 הרגיל רציתי לדעת מה ההבדל בין השניים ואם הוא קריטי? פשוט אין לי המון זמן לחכות שיתקנו את הטעות ושהמשלוח יגיע אלי אז זה רק אם אין ברירה. לפי מה שאני יודע M זה לוח קטן יותר השאלה היא מה חסר בו שיש בלוח הרגיל? האם חיבורי ה PICE שונים? תודה מראש לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by giloman,

אם הוא בצבע אפור אז הוא v1 ואם הוא אדום אז הוא V2 ?

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  8. Started by zeevlevi,

עד היום היה לי מעבד XP 2400 AMD ולוח אם של חברת GIGABTE GA-7VAXP עכשיו מכיוון שהמחשב כרגע מושבת והלוח אם נשרף בפעם השנייה אני רוצה להחליף לאינטל למעבד 2.4 עם ה-800 ואני רוצה את הלוח אם הבא : GA-8KNXP שגם הוא של GIGABYTE . כמה כסף אתם חושבים שכדאי לי להשקיע בשני הרכיבים האלה... חוץ מזה שריפת הלוח אם בפעם השנייה נעשתה ע"י המקום שבו קניתי את המחשב !! כמובן שמדובר בטרייד אין ...!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. האם הזכרון http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11252&catid=882 מתאים ללוח של ASUS? והאם הזיכרון http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13488&catid=882 מתאים לזה של גיגהבייט? לינקים לפרטים על הלוחות: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&l4=0&model=202&modelmenu=1 http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1681 תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  10. שהיא 1.75 (מעבד 2000 אי אמ די) וכמובן פעולה הפוכה להעלות מתח.. שאלתי היא הורדתי את המתח של המעבד והכל עובד מצוין והטמפרטורת תנחו ל35 מעלות מעבד לוח 32 האם הורדת המתח יכולה להרוס את המעבד ניסיתי להוריד עד ל1.5 וולט אבל המחשב נתקע.. עכשיו ב1.55 הוא יציב נ.ב עם השאלה הזאת אמורה להיות בפורום אובר קלוק איתכם הסליחה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  11. Started by omerdvd,

היי, אני עומד לקנות מחשב חדש. יש לי דילמה בין AMD Athlon 3200 64BIT לבין פנטיום 4 3.0GHz 64BIT אני צריך המלצות דחוף!!! אני הולך להריץ עליו XP+FEDORA 4 בעיקר לעבודה (ולא למשחקים). תודה מראש!!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. האם הזיכרון הבא נתמך ע"י המחשב שלי? OCZ Reaper HPC Edition 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2RPR800C44GK - Retail (http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227267) המפרט שלי הוא מימין תודה מראש syberpuppy

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  13. שלום וערב טוב לכולם! יש לי שאלה דחופה: יש לי לוח DP35DP דרגומטייל. שבא עם PCI אספרס אחד. רציתי לדעת אם זיכרון HYPER-X של קינגסטון יתמך ע"י? כי באתר של KINGSTON זה לא ברשימה. האם זה יעבוד או לא? תודה רבה לכולם מראש![br]פורסם בתאריך: 30.04.2008 בשעה 21:18:48 האם מישהו יודע אם זה תומך?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  14. Started by zfonboniko,

קיים כזה דבר כרטיס מסך PCI עם יצאה ל TV OUT

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by קינג,

איזה מעבד יותר טוב היום?.. Intel Pentium 4 3.0Ghz / AMD Ahtlon 64 והאם לAMD Ahtlon 64 יש חשיבות בג'יגה הרץ?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי, פוולללל זמן לא הייתי פה. אני מחפש תשובה כזאת כבר הרבה זמן ואני יודע שרק פה אני יקבל אותה. זה לוח אם די ישן למחשב ישן שהיה פעם שלי ועכשיו הוא של אחותי. אני רוצה לקנות לו זיכרון ולהחליף HD. הוא די ישן... תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  17. Started by nehmia,

כמה סוגים של מעבדים יש?ומה ההבדל בינהם בערך? ומה זאת אומרת מעבד עם ליבה כזאת...זה לא לכל מעבד יש ליבה מהסוג שלו ורק למעבד הזה יש אותה? אחרת מה מבדיל בין שני מעבדים עם אותה ליבה?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by or1990,

אני ממש לא מבין בתחום ואני הולך לקנות מחשב חדש קיצר אני רוצה לדעת אם 2 זכרונות של DDR2 667MHZ 1024MB שווה לDDR2 667MHZ 2048 סליחה על הבורות.. תודה

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by shai11,

בקור הזה אני ניכנס ל אוורסט ורואה את המעבד שלי על 60 מעלות שכלום לא ברקע החלטתי לעשות בדיקת מאמץ הוא פאקינג הגיעע ל 80 מעלות שזה מטורףףף אין אבק אין כלום האם זה נורמאלי ומה אפשר לעשות בנדון? זה פנטיום dual core 3.4 השאלה אם הוא ישרף איך שהוא... מה אני יקבל במקומו?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by SeRial_KiLLeR,

אז ככה... יש לי מעבד פנטיום 4 עם לוח אם עם כניסת AGP 8X. כרטיס המסך שלי הוא GeForce 5700 FX ויש לי על המחשב ג'יגה ראם . אני משחק הרבה במשחקים... אבל כל מי שמבין מעט מאוד במחשבים יוכל להבין שאני כבר לא ממש יכול לשחק בכל משחק חדש... לCRYSIS אין לי אפילו את הדרישות מינימום. אז הגעתי למסקנה שאני צריך להחליף כרטיס מסך... אבל מסתבר שכל הדור החדש של כרטיסי המסך יוצא כבר רק בPCI-E. מכאן נובע שאני צריך להחליף גם לוח אם וכדאי מאוד גם להחליף מעבד. סליחה על ההקדמה הארוכה אבל עכשיו מגיע העיקר: אני צריך המלצה למעבד ולוח אם... בתקציב של עד 3000 שקל... בהנחה שאני קונה את הGeForce 8800 GT והמחיר שלו לא כלול ב3000 שקל וגם לא העוד ג'יגה ראם שאני מוסיף... אני לא צריך יותר מזה כי רמקולים י…

• 16 תגובות
    • 998 צפיות
  21. אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית, אחד פנטיום 4 2800mhz עם 1 ג'יגה זכרון והשני AMD sempron 1600mhz גם עם 1 ג'יגה זכרון עכשיו, קניתי כרטיס מסך 7600gs וחיברתי אותו לפנטיום, הרצתי בנצ'מארק ומשחקים למשל כמו F.E.A.R והם עובדים מהר עם הרבה FPS אבל יש המון המון ארטיפאקטים. אמרתי אולי ננסה להרכיב אותו על הסמפרון ונראה מה קורה, התקנתי אותו שם ושם לא היו ארטיפאקטים אבל FPS נמוך יותר מאשר בפנטיום לפנטיום מארז עם ספק כוח של 300 וואט ולוח אם מסוג Gigabyte GA-8SIMLH שבו תמיכה ל AGP רק עד 4x לסמפרון מארז עם ספק כוח של 400 וואט ולוח אם מסוג SIS-741 שבו תמיכה ל AGP עד 8x ברור שהמארז והלוח אם של הסמפרון הרבה יותר אידיאלים למשחקים (לכרטיס מסך) אבל המעבד שלו הורס בפנטיום המעבד יותר אידיאלי אבל הספק…

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  22. שלום לכולם, כבר הזמנתי את המחשב ורק שאלה אחת,האם הזיכרון הזה טוב לOC ומשחקים כבדים?. http://www.skypc.co.il/pl_product~C4G6400C4H~15~0.htm תשובה חד משמעית בבקשה(: תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש לאח שלי מעבד 2.4 p4 1mb פרסקוט HT עכשיו הוא רוצה מחשב למשחקים הוא רוצה להחליף לוח אם לASUS P4GD1 LGA478 אם תמיכה בpciex 16x ורוצה לקנות גם כרטיס מסך SAPPHIRE X800GTO2 עכשיו רציתי לדעת אם הכרטיס מסך ינוצל טובעל הלוח הזה ועל המעבד הזה יש זכרונות 512 וגם ספק טוב מחכה לתושבה זה דחוףף תודה מראש

• 10 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by sahargt,

היי יש לי את הלוח הבא חשבתי לשדרג את המעבד אז רציתי לדעת האם הלוח שלי עובד אם Q6600 הלוח אסוס P5B-דילוקס בחנות שקניתי את המחשב אמרו לי שיש בעיות אם זה בגירסה של G0

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  25. שלום רב, יש לי את לוח האם הנ"ל, ואני רוצה להחליף מעבד+זיכרון. המעבד שאני רוצה הוא: Brand AMD Processors Type Desktop Series Athlon 64 Model ADA3800DAA4BW CPU Socket Type CPU Socket Type Socket 939 Tech Spec Core Venice Multi-Core Single-Core Name Athlon 64 3800+ Operating Frequency 2.4GHz האם הוא אמור לעבוד על המחשב שלי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.