עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nec_000,

עבודה מעניינת וטובה של linus :

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by מוטי יאיר,

אני הולך היום ךלקנות כרטיס מסך רדאון 9200 של ג'יגה בייט. יש לי לוח אם של גיגה בייט עאם כניסה של AGP*8 ורציתי לדעת אם יש מדריך טוב להתקנת כרטיס המסך? תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Cynicoren,

שלום, זו המערכת שלי: AMD Ryzen 7 2700X Eight-Core Processor (16 CPUs), ~3.7GHz Windows 10 Pro 64-bit X470 AORUS ULTRA GAMING MSI NVIDIA GeForce RTX 2070 DDR4 V-Color 16G (2x8G) 3000Mhz RED HEATSINK בעיקר למשחקים. האם כפיוצ'ר פרופינג יש טעם לשדרג ל 32GB (במיוחד כשהDDR4 הולכים ונעלמים מהשוק)? האם יש צוואר בקבוק במערכת הזו שיהפוך את השדרוג ללא כדאי? תודה

4. שלום, לפי מיטב הבנתי הייתה תקלה במעבדי ה i7 של Intel ולפיכך הם משחררים את המעבדים המתוקנים הנקראים Sandy Bridge. אז שאלה ראשונה בנושא, האם המעבד הזה הוא המעבד החדש המתוקן של אינטל? Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray‎ כי לפי מיטב הבנתי אלו הם הדגמים החדשים שלהם. עכשיו הבנתי שכשעלו על התקלה, אינטל היו זקוקים לשלוח ליצרניות לוחות האם צ'יפים חדשים או משהו כזה על מנת שישלבו אותם בלוחות האם, לכן הבנתי שאם קונים מעבד Sandy Bridge צריך גם לקנות לוח-אם מתאים בעל תושבת מתאימה (s1155?) עכשיו רפרפתי קצת ב KSP לפני כמה ימים וראיתי שבתיאורים של לוחות-האם שמתאימים למעבד הזה, קיימת אזהרה שעדיף לחכות לגרסאות החדשות של לוחות האם (כנראה שיחליפו לצ'יפ התקין או משהו כזה, פה אני …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. כן, שומו שמיים אני קונה AMD, רק כדי להתנסות ולראות מה החרא הקטן שווה ( ;D). כמקובל כיום אני אבחר ב-1700+ 0.13 מיקרון משולב עם איפוקס עסיסי, וכאן נכנסת הדילמה, מה כדאי יותר ? איפוקס מבוסס נפורס 2 או KT400 ? כאשר אני בהחלט לא צריך את הכרטיס המסך המשלוב אלא אפשרויות אוברקלוקינג נדיבות מאד, וביצועים חזקים. ללוח יצורף סטיק זכרון PC3200 של קרוסאייר.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by the_lighting,

זה 32bit או 64bit???

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Demon,

בויכוח קטן עם חבר עלתה אצלנו הסוגייה הבאה: אילו מן הלוחות הבאים (מבוססי KT333) הוא טוב יותר (מבחינת ביצועים, בעיות ידועות, יחס מחיר/תמורה): ASUS A7V333 או Gigabyte GA-7VRXP. העלו פה את דעתכם/טענותיכם. תודה מראש, וסליחה אם הדיון כבר היה.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מישהו ראה היום המכרז הלוהט? מכרו שם מחשב עם המפרט הבא: מעבד: 1GIGA PRO ( מעבד של VIA מובנה בלוח בלי אפשרויות הרחבה כמו AGP) זיכרון: 128 SDRAM כרטיס מסך: 3D-Force 64 MB וזה באמת מה שחשוב.. הם ניסו לתרץ את המחיר ב"רמקולים מעולים" (יהה רייט -200 ואט) ו"מסך מעולה" (EXTREME 17) - נראה לי גם רוחב הנקודה EXTREME ונחשו מה היה מחיר השוק? 8900 שקל. אתם קולטים? ואז אפשר להציע הצעות מ-890 שקל. לא הייתי משקיע במחשיב כזה 30 שקל. בושה :AR15:

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by or,

איזה זיכרון מתאים ללוח החדש לא אביט (ההוא עם ה3pci וכל היציאות) ואיזה לוח (הכי טוב) מתאים לזיכרון החדש של ocz 3200

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by need4steer,

קניתי את הזכרונות הבאים של gskill: 2x2G ddr3-2000 pc-16000 דגם F3-16000CL8D-4GBPIS יש לי לוח אם ga-890fxa-ud5. אני מנסה לבדוק את הזכרונות ב- memtest86+ אך הזכרונות מזוהים כ- ddr3-1333. ערכתי את ההגדרות הבאות ב- bios כך שהם יתאימו למפרט הטכני של הזכרונות: בתפריט mb intelligent tweaker (m.i.t.) ערכתי 2 שינויים: שינוי 1: הגדרת התזמונים של הזכרונות תחת תת התפריט dram configuration. הגדרתי את ddr3 timing items ל- manual (כדי שאוכל להגדיר תזמונים) והגדרתי את התזמונים הבאים: cas#l latency - 8t ras to cas r/w delay - 9t row precharge time - 8t minimum ras active time - 24t 1t/2t command timing - 2t שינוי 2: הגדרת המתח שמוקצה לזכרונות הגדרתי את system voltage control ל- manual והג…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by iSolt,

ביטול ליבות בi7 12700 האם cלוחות אם ניתן לבטל את הE-Core של מעבדי i7 12700? האם זה מסוכן או פוגע בביצועים? התלבטות בין i7 12700 לi5 12400

12. Started by zag_zag,

אני מחפש לקנות פנטיום 1 + לוח אם. מישהו יודע איפה אפשר לקנות?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שידרגתי לוח אם ומעבד קניתי מאמזון אז יצא קצת יותר זול מהארץ.:) הדבר הבא שאני אולי אעשה זה להוסיף שם כרטיס msata כי בלוח יש את זה. היואסבי מחובר לכרטיס הרחבה כי לא הצלחתי לחבר אותו ללוח אם זה היה מסובך מאוד משום מה אבל זה לא משנה כי זה עדיין יואסבי 3.המארז הוא Antec p9 והספק הוא edg750 של 600 שקל מפלונטר. http://www.antec.com/product.php?id=706904&fid=5022136&lan=uk

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם , יש לי את לוח האם P55US3L של GIGABYTE , כרגע מותקנים לי 2 סטיקים של 2GB מסדרת XX של ADATA במהירות שעון של 2000Mhz (PC3 - 16000). אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 4GB , השאלה שלי היא אם יש לי למה להשקיע ב 2000MHZ או שהלוח אם לא יעבוד במהירות הזו עם 4 סטיקים? תודה רבה על העזרה.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. הזכרונות הם של: crucial ballistix 800mhz 2x1gb הלוח של: gigabyte ga-965p-dq6 מעבד: קונרו e6600 בחלון של הביוס הוא רושם לי: memory frequency [mhz] =709 מדוע 709 אם הזכרונות הם של 800 ? תודה מראש

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by טל משעלי,

שלום לפני כחודש קניתי לוח אם חדש z97x gaming 7 בנוסף לכרטיס מסך GTX 770OC 4GB עם 16GB של RAM ולפעמים כשאני מדליק את המחשב מגיע השלב של טעינת ה-BIOS והוא פשוט נתקע לאיזה 15 שניות ועושה ריסטרט ורק בפעם השנייה עולה אל הווינדוס. בעיה מוכרת?

17. האם עדיף לקנות 800 Mhz או שזה לא כל כך עקרוני ואפשר ללכת על 667 Mhz ??

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום חברה... מה עדיף לקנות? e6300 או amd 4200/4600 כפול ליבה? אני רוצה לקנות מחשב חדש... ואני לא יודע מה כדאיי אני משחק במשחקים, תוכנות אינטרנט וכ"ו... תודה ושבת שלום לכולם...! (נ.ב. - אם הייתי צריך לכתוב את זה ב"מפרטים", אז סליחה...)

19. Started by jaco21,

שלום האם מישהו יודע מה ההבדלים העיקריים בין שתי הלוחות הללו? האם הפרש המחירים שווה את התוספת לטובת Z77X-UD3H?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by yonir,

עד כמה שאני זוכר כמעט תמיד אם ה-CL נמוך (מ-5) אז גם שאר התזמונים נמוכים באותה מידה כמוהו. למשל 5-5-5-15 לעומת 4-4-4-12. למרות שכל 4 התזמונים הנ"ל הולכים תמיד ביחד יש תזמונים אחרים שלא יורדים גם כן באותה מידה? כי אם כל הזכרון יכול לעבוד ב-4/5 ממספר מחזורי שעון אז יהיה אפשר בעצם להריץ כל זכרון 667MHz CL4 כ-800MHz CL5 למשל (מה שלאו דווקא קורה נדמה לי) או ליתר דיוק עד 667*5/4=833MHz ב-CL5. מה קורה בפועל אז?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי יש לי מעבד אינטל P4 3000 ועשיתי לו אתמול OC למהירות של 3300. בזמן רגיעה הוא נמצא בחום של 45 פלוס מינוס. אבל כאשר אני מאמץ אותו הוא מגיע גם ל-60 מעלות. שאלתי היא הטמרפטורה בה יש כבר נזק ממשי למעבד ואסור שהחום יגיע עליו? האם הנזק הוא נקודתי (אתחול מחדש או פריז) או נזק מצטבר לאורך זמן. יש אולי למישהו חומר בנושא. תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ShaharSi,

יש לי זכרון 8gb בסטיק אחד במהירות 1600 במתח 1.5 בcl 11 אפשרי לשלב אותו עם עוד 2 סטיקים של 8gb כל אחד במתח של 1.65 ב cl 9 על לוח אם z87 extreme3 asrock

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Spider76,

שלום, חבר שלי מתעניין בלוח אם אשר ניתן להתקין עלי 2 מעבדים כפולי ליבה של אינטל כדוגמאת ה- 6600. הוא מעוניין לבדוק את האלטרנטיבה מבחינת המחיר. על הבורד להכיל גם את המחברים הרגילים כמו PCIE16 אם מישהו יוכל לכוון אותי לדגמים כאלו אני מודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by zeevlevi,

אני מאוד מעוניין לקנות את ה-NEO2 של MSI אבל הבנתי מחבר שלא שווה להשקיע בו כי אין בן PCI-E . מצד שני ה-NEO4 לא יהיה כאן בחוש הקרוב (והזמן די קריטי כי אני אוכל לקנות את המחשב גג עד השבוע הראשון של חודש פברואר). חוץ מזה האם שווה להשקיע במעבד AMD מסוג 939 3200 או להתפשר על ה-3000 ? תודה מראש,

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by ahbarush,

זה הלוח אם שלי: http://www.msi.com/product/mb/P43-C51.html#/?div=Basic השאלה היא כזו - יש לי 4 סלוטים שאני אשכרה יכול לשים עליהם זיכרון? והאם זה יתמוך בלוח אם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10319 אם יש משהוא יותר זול - חברה יותר מוכרת / טובה אשמח לשמוע. עריכה: אם אני אשים 4 סלוטים של 2 GB זה עדיף / לא עדיף על סלוט אחד של 8 GB?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים