עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TipX-Bomb,

אהלן, היום הגיע אליי הלוח EPoX 8RDA3+ REV2, הוא לוח מיוחד, הלוח 8RDA3+ עצמו לא מיוחד, אלה גרסה2 שלו. המשלוח של הגרסה2 היה אמור להגיע לארץ לא מזמן, אבל הוא בוטל, ואלכס מ-PCHARDWARE הצליח להביא לי (ooo i feel so special ) אחד. ההבדלים בין הגרסאות: **ב- 2 יש כרטיס קול הרבה יותר טוב, אני חושב שאין אותו בראשון, אבל גם אם יש, הוא לא כמו ה-nFORCE2 הרגילים, הוא יותר טוב. REV1: REV2: אני חושב שכרגע אני היחיד מכאן שיש לו את הגרסה2. מכיוון שקיבלתי אותו הערב, וביום שלישי בבוקר אני נוסע לטיול שנתי (אילת, 3 ימים ) אז אני לא יספיק להתקין אותו., ולעשות עליו ביקורת. על הלוח נמצא ה-AXP2500 החדש שקניתי, שאני מתכנן לעשות עליו OC. אבל זה סיפור אחר... וכבר כולם מכירים אותו. מה ש…

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי יש לי מחשב די מיושן למרות שבזמנו היה מאוד מתקדם הלוח אם שלי זה [h=1]GIGABYTE GA-P55A-UD7 LGA 1156[/h]אני רוצה לשדקג תכרטיס מסך שלי ל MSI 280X רצית לשאול האם הלוח אם יגביל בצורה כלשהיא את הכרטיס? המעבד שלי דרך אגב זה I7 875K 8 גיגה רם תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. כן, שומו שמיים אני קונה AMD, רק כדי להתנסות ולראות מה החרא הקטן שווה ( ;D). כמקובל כיום אני אבחר ב-1700+ 0.13 מיקרון משולב עם איפוקס עסיסי, וכאן נכנסת הדילמה, מה כדאי יותר ? איפוקס מבוסס נפורס 2 או KT400 ? כאשר אני בהחלט לא צריך את הכרטיס המסך המשלוב אלא אפשרויות אוברקלוקינג נדיבות מאד, וביצועים חזקים. ללוח יצורף סטיק זכרון PC3200 של קרוסאייר.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by theone89,

כעיקרון חשבתי על השילוב הבא, נכון שהוא עם קירור BOX אבל אני יקנה יותר בהמשך קירור נורמלי לבנתיים מה אתם אומרים על השילוב הזה ? AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪750 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪380 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪354 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2223 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1484 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ מתוכנן OC לכן הזיכרונות האלה, השילוב יתחבר לחלקים הבאים: כרטיס מסך GTX275 ספק כוח HEC WIN+ 700W החלקים יורכבו לתוך מארז Cooler Master Elite 334 שקיים אצלי כרגע, מה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=102686

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Nirkaw,

ש הבדל גדול בין הE5300 לE2160? ואם יש הבדל גדול, יש הבדל גדול בין הE5800 לבין E5300? אני אוכל לעשות לו OC טוב עם הלוח אם Asus P5G41C-M LX? אה... ונגיד אני אקבל את המעבד, אני פשוט שם אוות במקום המעבד הקודם? לא צריך לעשות שום דבר מיוחד?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. רציתי לעדכן ולשאול האם גם אצל אחרים יש שיפוריים בתוכנות בנצמארק כעיקרון השיפור הוא קטן בקובץ בגודל של 1MB השיפור הוא של 0.3 שניה ובקובץ של512KB השיפור הוא של 0.8 שניה יש לציין שהשיפור הוא מול התוצאה הטובה ביותר שקיבלתי איי פעם בתוכנה נכון לא שיפור גדול אבל עדיין שיפור אולי גם אחרים זיהו שיפור בביצועיים ע"י תוכנות אחרות?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום , אני מעוניין לבנות מפרט אבל עדיין לא סגור על איזה פלטפורמה AMD או INTEL . ההקצבה למעבד היא במחיר שבכותרת . מה אתם ממליצים ? בגדול לא מתוכנן OC .אולי קצת בעתיד. מיועד לשימוש משרדי\אינטרנט\אופיס ומשחקים (לא כבדים) יש אפשרות לקחת את ה-3600X2 במחיר זול יותר.השאלה אם ההפרש בין 2 המעבדים בכותרת גדול . תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. לוח האם: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ולפי האתר של ג'יגה בייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3276#ov תומך בACC שנחוץ לצורך פתיחת הליבה הרביעית. מישה נתקל במדריך איך לעשות את זה בדיוק? האם מישהו בפורום ניסה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. נתחיל בזה שאין הבדל מחיר מהותי בין שני סוגי הזיכרונות שהצגתי , והתיזמונים לאלו שאני שוקל שווים. מהידוע לי המעבד הנ"ל, ללא המהרה, תומך עד 1333 מגהרץ. קראתי שיש יישומים העשויים להפיק תועלת מכך שהזיכרון הוא עם פוטנציאל של 1600. מצד שני, אם אני לא ממהיר את המעבד, השאלה אם זה יבוא בכלל לידי ביטוי. מצד שלישי, יש את נושא הטורבו ב- i5 , שכידוע לי מעלה את תדר עבודת המעבד בתנאים מסוימים, אז אולי ה- 1600 כן יובא לידי ביטוי. ומהצד האחר, יש כאן את נושא מתח העבודה שכידוע (ותקנו אותי אם לא) מתח נמוך יותר יתרונו בעיקר בפליטת חום נמוכה יותר. כלומר אני משער שהדילמה היא בעיקר בין פוטנציאל תדר גבוה יותר למתח עבודה נמוך יותר.( ה-1600 באים עם 1.65 וולט וה-1333 עם 1.5). מה משני הפרמטרים הללו חש…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by NTT,

שלום,היום אני קונה מחשב, עד כה תכננתי ללכת על Q6600,והמוכר אמר לי לשנות לE8500, המחשב ישאר אצלי בערך עוד 4 שנים מינימום,ולפי דעתי עוד שנתיים כבר כל התוכנות יתמכו בקוואד קור. על מה אתם ממליצים לקחת? דואל קור או קוואד קור? ותתחשוב בכך שזה מחשב ל4 שנים הקרובות מינימום, והשימושים שלי הם גם משחקים וגם תכנות ועבודות שונות הדורשות מעבד. והכרטיס מסך הוא HD4870,כלומר לא חלש כלל. בבקשה,רק אנשים מקצועניים שמבינים לענות כי זאתי התלבטות קשה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by genia,

היי, אני מנסה לעזור למכר לשדרג שילוש, במינימום תקציב אפשרי. השימוש הוא גלישה, ואופיס, מידי פעם פוטושופ בקטנה, עד היום הסתדר עם AMD ATHLON עתיק ו4 ג'יגה RAM המארז הקיים גדול ויכול להכיל לוח אם ATX , הספק כוח גם איכותי של 500W (ENERMAX) ויש 3 דיסקים קשיחים פעילים. מישהו יכול לעזור? מצד אחד יש את AMD A4-4000 אבל לא הצלחתי למצוא לוח אם עם התושבת שלו.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by rap 4 ever,

לא הבנתי מה יותר טוב שיהיה ליבה מרובעת אבל יותר חלש או ליבה כפולה יותר חזקה המחירים כימעט זהים אז אני ביכלל מבולבל ???

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שניהם יצאו בערך באותו זמן מה מבדיל אותם?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by M.G.,

איזה מעבד הוא היותר טוב מבין השניים? גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר? איזה מהם יותר טוב למשחקים ואיזה יותר טוב לתוכנות ולאינטרנט? תעשזרו לי כי אני מתלבט איזה מעבד לקנות...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by סער_שי,

ובכן, ל-E6400 ייקח זמן להגיע אני מתלבט אם לחכות לו או בכלל לקחת E6300 עם קירור. פחות בגלל ההמתנה ויותר כי אני חושש שה-E6400 לא יגיע למהירות שאני רוצה. השאיפה זה להגיע עם לוח Gigabyte DS3 לבאס 410-420. זה ייתן לו מהירות 3.28-3.32GHZ ואני לא יודע אם הוא יכול להגיע לזה בסטוק. העדויות סותרות. מה דעתכם?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. הכל התחיל ביום שבת בערב, נדמה לי ששיחקתי באינטרנט ופתאום הופיע לשניה מסך צבעוני מוזר וכל האייקונים על השולחן עבודה נראו מוזר אחרי כמה דקות כל המסך הפך להיות פסים דקים ורוד לבן והעכבר גוש לבן מוזר וכל דבר שלחצתי עשה ציפצופים מוזרים עשיתי ריסט והמשכתי לעבוד במשך 10 דקות בערך, שוב אותו מקרה, עשיתי ריסט ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב ממש ממש על ההתחלה, איפה שאמור להיות המסך הזה שכתוב עליו ASUS MY PIC משהו כזה... קיצר בהתחלה זה היה צבעים כל פעם שאני מנסה להדליק את המחשב זה משהו אחר עכשיו זה לבן לגמרי לא רואים כלום המסך בסדר גמור עובדה שאני כרגע עובד איתו דרך המחשב השני... מה לדעתכם הבעיה ? ניסיתי להחליף זיכרון, הבעיה עדיין נמשכת יש לי לוח של אסוס, מעבד סלרון, כרטיס מסך ג'יפור…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by uzana2004,

בס"ד שלום לכולם! על הלוח אם שלי יש כניסה ליציאת COM ואני צריך לדעת מה הכבל שאני צריך לקנות שממחבר בין הCOM1 שעל הלוח אם החוצה?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by the_lighting,

זה 32bit או 64bit???

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by EnerGy,

שלום! אני יכול לקנות או GB 2 DDR2 נוספים או Big Typhoon, אך לא את שניהם, מה עדיף ? המערכת שלי כרגע היא: Q6600 עם קירור סטוק P35C-DS3R שימו לב שיש לו תמיכה לDDR3. 2 GB DDR2 של OCZ כדאי לציין שאין לי שום נסיון ממשי בOC. תודה לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Ghosthunter,

שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם חדש שמתאים למעבד שלי(סוקט 478). צריך שיהייה שם כרטיס רשת, קול, סאטא, חיבור MIDI(לגויסטיק), מקום ל-8USB. הלוח צריך להחליף לי את מה שיש לי עכשיו, מכיוון שהASUS שלי הלך. תודה.

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם, קיבלתי לפני יומיים מעבד חדש i5-4670k, כרטיס מסך EVGA GTX 760 וכונן SSD EVO840 מארה"ב. אני זקוק לכל שאר ההשלמות: לוח אם, זכרונות, קירור למעבד, מארז+ספק וכונן קשיח, אין צורך בציוד הקפי. המחשב מיועד למשחקים, אני לא יודע אם אעשה OC בעתיד. אשמח לעזרתכם, תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מנכ"לית AMD חושפת שיטת ייצור חדשה להגדלה משמעותית של זיכרון המטמון במעבדיה - ומכריזה כי העתיד ורוד יותר מששיערנולכתבה

24. אני קונה מחשב בערך בתקציב 4.5 בלי מסך עם E8400, 4GBRAM,P5Q,260GTX וכו'.. מחשב טוב עד כמה ישתלם לי להשקיע עוד איזה 600~ ש"ח לQ9550?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Regev,

האם הצ'יפסט של NVIDIA או בשמו NFORCE נחשב לטוב ביותר מבין הצ'יפסטים של הDDR PC2100? אני שואל זאת מפני שהוא הכי יקר, או שהSIS 735, VIA KIT266, AMD 760/761 יותר טובים. מה שאני יודע זה שALI MAGIC הוא הגרוע ביותר.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים