מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני הולך היום ךלקנות כרטיס מסך רדאון 9200 של ג'יגה בייט. יש לי לוח אם של גיגה בייט עאם כניסה של AGP*8 ורציתי לדעת אם יש מדריך טוב להתקנת כרטיס המסך? תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב החלפתי ספק לא עזר, המאווררים עובדים בהדלקה של כמה שניות, הוצאתי זכרנות, לא עזר המחשב נדלק ל 2/3 שניות ונכבה ונדלק בלופ אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז אני יודע שאפיק PCI-E X16 משמש לכרטיסי מסך וזה למעשה מה שהחליף את אפיק AGP X8. עכשיו אני שם לב שהמון לוחות-אם באים בנוסף עם חריץ PCI-E X1. השאלות שלי: 1.במה זה שונה מ PCI רגיל מבחינת השימושים.אני יודע ש PCI-E X1 מהיר יותר מ PCI רגיל ופועל באופן שונה,(פרללי לעומת סריאלי ועוד כל מיני דברים שאני לא מבין :),אבל השאלה שלי היא למה זה משמש? ל PCI רגיל יש שימושים רבים,לא רק לכרטיסי מסך PCI,(שכמעט אף אחד לא משתמש בהם היום),אלא זה חריץ הרחבה לכמעט כל דבר שתרצו לתקוע בלוח האם....האם ה PCI-E X1 גם הוא רב שימושי ,(כמו PCI רגיל),או שזה חריץ יעודי לכרטיסי מסך? 2.במידה וזה חריץ הרחבה יעודי לכרטיסי מסך כמו ה PCI-E X16 ,הרי שכמעט ולא קיימים כרטיסים שמיועדים ספציפית לאפיק כזה...אז ל…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באיזה לוחות יש SIS ? האם זה יותר טוב מ VIA או INTL ? תודה ויום טוב לכם
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מפרט על בסיס I5 2500K. בהתחלה התכוונתי לקחת Asus P8P67-B3 Pro, אבל מצאתי בפורומים הרבה מאוד תלונות על issues שונים. האם מדובר בתופעה? חשובה לי אמינות, יהיה OC עם קירור אוויר (Noctua NH-D14), יש לי הרבה מתקני USB ו-SATA. בחיפוש אלטרנטיבה שמתי לב ל-Asrock P67 Extreme6, כל התגובות שמצאתי, הן מצוינות. איך הלוח הזה ביחס לאחרים שהזכרתי? בינתיים ראיתי שהיגיעה Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3, אולי כדאי לעבור ל-Z68? כול הלוחות נכנסות לתקציב (1000 +/- ש"ח).
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כאשר המחשב של אבא שלי היה אצל הטכנאי לצורך טיפול, הטכנאי כיבה בביוס אופציה בשם Green LAN, מתוך טענה שהדבר מוריד את ביצועי הגלישה באינטרנט (כאילו בגלל שהמתאם עובד בצורה חסכנית באנרגיה). על כן, הינני רוצה לברר מה משמעותה של האופציה הזאת, ואם היא צריכה להישאר על Disabled או שאני יכול להעביר אותה ל-Enable. תודה על העזרה. לוח האם של המחשב של אבא שלי הוא Gigabyte GA-H55M-D2H rev 1.4.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבולבל לגמרי יש לי הרבה שאלות נא להתייחס לכולן ולא לדלג קודם כל האם צריך לווינדוס 7 דרייברים SATA? הרי המערכת הזאת אמורה להכיר את SATA כמו שXP מכיר את IDE לגבי ווינדוס XP קניתי לוח חדש של גיגהבייט נכנסתי לאתר על מנת להוריד דרייברים כדי שאוכל להפעיל את הAHCI שכביכול אמור לגרום לדיסק לעבוד יותר מהר תקנו אותי אם אני טועה אבל גם לא ראיתי מישהו מציג שיפור מהירות הארד דיסק לפני התקנת דרייברים SATA ואחרי התקנת דרייברים SATA ובעצם כל מי שלא מתקין דרייברים SATA אז הSATA שלו עובד באמולציה של IDE עכשיו אלה האפשרויות שניתנות שם להורדה 1) AMD SATA RAID/AHCI Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy) 2)GIGABYTE SATA2 Driver 3)GIGABYTE SATA2 Preinstal…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה זיכרון מתאים ללוח החדש לא אביט (ההוא עם ה3pci וכל היציאות) ואיזה לוח (הכי טוב) מתאים לזיכרון החדש של ocz 3200
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן, שומו שמיים אני קונה AMD, רק כדי להתנסות ולראות מה החרא הקטן שווה ( ;D). כמקובל כיום אני אבחר ב-1700+ 0.13 מיקרון משולב עם איפוקס עסיסי, וכאן נכנסת הדילמה, מה כדאי יותר ? איפוקס מבוסס נפורס 2 או KT400 ? כאשר אני בהחלט לא צריך את הכרטיס המסך המשלוב אלא אפשרויות אוברקלוקינג נדיבות מאד, וביצועים חזקים. ללוח יצורף סטיק זכרון PC3200 של קרוסאייר.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בהמשך לthread הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479053.0, יש לי לוח אם (AMD ga-m61p-s3) ששבק. אני מחפש לוח שיתאים למעבד הנוכחי שלי (AMD Athlon64 X2 4800) מסוג AM2 אך שאוכל גם לשדרג לו את המעבד בעתיד הלא רחוק. איזה לוח מתאים לי? (אני מעוניין להשקיע עד 350 ש"ח). תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש, והמחשב שלי מתחיל להרגיש לי ממש איטי (וגם יש לי בעיות בהצגת HDTV), אז החלטתי על שידרוג רק של המעבד בסוקט הקיים, שיספיק לי עד למחשב חדש שיבוא יותר מאוחר. ההתלבטות שלי היא בין ה-42+ לבין ה-38+, לשימושים רגילים, פוטושופ, HDTV (לא X264, אבל HDTV) והרבה, קצת משחקים ומולטי טאסקינג. איזה מהמעבדים עדיפים? אם יש מעבד אחר עד 1500-2000, שמתאים לסוקט 939 אני גם אשמח להמלצה! תודה רבה לעוזרים!
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי את לוח האם P55US3L של GIGABYTE , כרגע מותקנים לי 2 סטיקים של 2GB מסדרת XX של ADATA במהירות שעון של 2000Mhz (PC3 - 16000). אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 4GB , השאלה שלי היא אם יש לי למה להשקיע ב 2000MHZ או שהלוח אם לא יעבוד במהירות הזו עם 4 סטיקים? תודה רבה על העזרה.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם ! למרות שניסיתי לחפש ,לא הצלחתי לקבל תשובה מספקת לשאלה. היום הייתי בחנויות והמוכרים אמרו לי שאינטל מייצרים את הלוחות הכי טובים למעבדים שלהם.האמת זה נשמע הגיוני. אם כך למה בד"כ ממליצים על לוחות אחרים ולא של אינטל .הדבר היחיד שהבנתי בחיפוש שהוא לא תומך במאוברקלוקינג שאני אף פעם לא יעשה.תנו סיבות נוספות לדוגמא: כתוב הייה שבלוחות האחרים יש פיצרים שאין בלוחות של אינטל.אתם יכולים לתת לי דוגמא מוחשית כולל ציון של שמות של לוחות . תודה מראש על תשובתכם ,מקווה ששאלתי היתה ברורה.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אין הרבה מה לציין אני אקצר בקצרה: המעבדים החדשים והפרטים שלהם: E6650 2.33G 4M FSB1333 E6750 2.66G 4M FSB1333 E6800 2.93G 4M FSB1333 E6850 3.00G 4M FSB1333 שימו לב לבאס הגבוהה יותר 1333 ותדרי שעון קצת יותר גבוהים (או זהים) מקור: http://www.matbe.com/actualites/14592/intel-core-2-duo-1333/
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברייה, המפרט שלי הוא: Gigabyte P35C-DS3R Intel E6750 @ 2880Mhz PQI TURBO CL4 2 * 1GB GeCube X1950Pro OCZ StealthXtream 600W Tuniq Tower 120 [With Arctic MX-1] z עכשיו הפעלתי CoreTemp וזה מה שזה מראה לי: מאמץ: 30 מעלות הגיוני? או שאני מפספס פה משהו? תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בזמן האחרון שמתי לב לירידת מחירים נמשכת של זכרונות בחנות המחשבים KSP. המחיר של זכרון A-DATA 256MB PC3200 היה 180 ש"ח, אחרי זה ירד ל-160 ש"ח והיום המחיר עומד על 140 ש"ח. אני רוצה לקנות 512MB זיכרון בשני סטיקים שזה יעלה לי 280 ש"ח. רק השאלה שלי היא אם לקנות עכשיו או צפוייה להימשך הירידה במחירי הזיכרונות? או שבעצם צפוייה עלייה במחיר שלהם בעקבות הירידה הקיצונית הנוכחית? וידוע לי שמשך האחריות הוא רק שנה על הזיכרונות ב-KSP, אבל זה לא ממש משנה לי.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה הלוח אם שלי: http://www.msi.com/product/mb/P43-C51.html#/?div=Basic השאלה היא כזו - יש לי 4 סלוטים שאני אשכרה יכול לשים עליהם זיכרון? והאם זה יתמוך בלוח אם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10319 אם יש משהוא יותר זול - חברה יותר מוכרת / טובה אשמח לשמוע. עריכה: אם אני אשים 4 סלוטים של 2 GB זה עדיף / לא עדיף על סלוט אחד של 8 GB?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב אצלי כבר שנה חשבתי לתצפ'ר אותו יש לי תקציב של 2500 חשבתי על זה מה דעתכם? Gigabyte GA-8IPE1000-G Intel 865PE PGA 478 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 X2 Club3D ATI Radeon 9600 256MB AGP Antec SL400 400Watt ATX12V בעיקרו אני צריך ספק,זיכרון,לוח אם,כרטיס מסך עד 2500 חריגה אפשרית עד 3000
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לעזור למכר לשדרג שילוש, במינימום תקציב אפשרי. השימוש הוא גלישה, ואופיס, מידי פעם פוטושופ בקטנה, עד היום הסתדר עם AMD ATHLON עתיק ו4 ג'יגה RAM המארז הקיים גדול ויכול להכיל לוח אם ATX , הספק כוח גם איכותי של 500W (ENERMAX) ויש 3 דיסקים קשיחים פעילים. מישהו יכול לעזור? מצד אחד יש את AMD A4-4000 אבל לא הצלחתי למצוא לוח אם עם התושבת שלו.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בויכוח קטן עם חבר עלתה אצלנו הסוגייה הבאה: אילו מן הלוחות הבאים (מבוססי KT333) הוא טוב יותר (מבחינת ביצועים, בעיות ידועות, יחס מחיר/תמורה): ASUS A7V333 או Gigabyte GA-7VRXP. העלו פה את דעתכם/טענותיכם. תודה מראש, וסליחה אם הדיון כבר היה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. המקרה הוא כזה: יש לי מחשב ישן, ואני רוצה להחליף לו רכיבים, להלן המפרט: Motherboard Name ASRock 775VM800 CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) ראם: לא מצאתי איפה בEVEREST אני רואה את שם הדגם אבל יש לי 2 של חצי ג'יגה כונן CD: צורב DVD וכונן DVD רגיל, שניהם חיבור IDE כונן קשיח: 80 ג'יגה ו160 ג'יגה, שניהם חיבור IDE. כרטיס מסך מובנה בלוח אם. ספק כוח: 300W העינין הוא כזה: אני רוצה להחליף רכיבים, אלו השאלות שלי: א) האם יש מציאות שלוח אם חדש (שמתאים למעבד בסיגנון i3 או i5) יוכל להתחבר לדיסק הקשיח\כונן DVD\הראם שיש לי (בין ע"י חיבור IDE בלוח עצמו, בין ע"י מתאם? (שני הראשונים כדי לחסוך בכסף, האחרון כדי לקנות יותר מאוחר, להשאר עם ראם גרוע וכרטיס מסך חדש יתן לי …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח asus p5g41c mlx האם הזיכרונות מתאמים http://usa.buy2.co.il/Buy2USA/amazon http://usa.buy2.co.il/Buy2USA/amazon תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה אני מתכוון לקנות מעבד למחשב שלי וארצה לשאול אם יקחו לי עליו מכס ואם כן כמה בערך המעבד: https://www.ebay.com/itm/Core-i5-4570-Haswell-Quad-Core-4x-3-2-GHz-LGA-1150-84W-SR14E-c/254222654061?epid=1662795289&hash=item3b30d9da6d:g:J00AAOSwinlc0Jjc המארז פחות מקילו תודה רבה לכול העוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי יש לי את הפנטיום 3 450 הכי ישן שיש... עכשיו אני רוצה לשדרג לAMD 2500... השאלה היא אם המארז שלי יתאים... איך אני יכול לדעת?? בעקרון אני רוצה לקנות מעבד זיכרון ולוח אם... השאר דיי חדש... אמממ... אם אין מצב שהמארז מתאים אז אתם מכירים מארז במחיר זול מאוד? תודה לכל העוזר! D:
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין לקנות את ה-NEO2 של MSI אבל הבנתי מחבר שלא שווה להשקיע בו כי אין בן PCI-E . מצד שני ה-NEO4 לא יהיה כאן בחוש הקרוב (והזמן די קריטי כי אני אוכל לקנות את המחשב גג עד השבוע הראשון של חודש פברואר). חוץ מזה האם שווה להשקיע במעבד AMD מסוג 939 3200 או להתפשר על ה-3000 ? תודה מראש,
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-