עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by M.G.,

איזה מעבד הוא היותר טוב מבין השניים? גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר? איזה מהם יותר טוב למשחקים ואיזה יותר טוב לתוכנות ולאינטרנט? תעשזרו לי כי אני מתלבט איזה מעבד לקנות...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. אני אמור לקנות מחשב חדש, שישמש להקלטות מוזיקה ומשחקים. אחרי התעניינות ולבטים התפקסתי על ה-D805. עכשיו מתעדכנים מחירי ה-9XX, ואני שוב מתלבט. השאלה - האם משתלם לחרוג בתקציב באיזה 400 ש"ח ולקנות את ה-920 או את ה-930? בהנחה שאני רוצה מפרט שיחזיק לי שנתיים שלוש, האם ה-805 מספיק או שה-920,לדוגמה, ייתן לי תמורה משמעותית שמצדיקה תוספת מחיר?

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. החברה הטאיוואנית הביאה איתה ארסנל שלם של לוחות אם עבור הדורות החדשים של אינטל ושם AMD לתערוכת האלקטרוניקה הגדולה בעולם לכתבה

4. Started by NTT,

שלום,היום אני קונה מחשב, עד כה תכננתי ללכת על Q6600,והמוכר אמר לי לשנות לE8500, המחשב ישאר אצלי בערך עוד 4 שנים מינימום,ולפי דעתי עוד שנתיים כבר כל התוכנות יתמכו בקוואד קור. על מה אתם ממליצים לקחת? דואל קור או קוואד קור? ותתחשוב בכך שזה מחשב ל4 שנים הקרובות מינימום, והשימושים שלי הם גם משחקים וגם תכנות ועבודות שונות הדורשות מעבד. והכרטיס מסך הוא HD4870,כלומר לא חלש כלל. בבקשה,רק אנשים מקצועניים שמבינים לענות כי זאתי התלבטות קשה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום רב, אחותי רכשה מחשב לפני כשנה מספק מסויים שהיה קיים במשך הרבה שנים, אולם בחודשים האחרונים סגר את הפעילות שלו. לעיניינו - המעבד של המחשב שבק חיים - המעבד הוא מעבד אינטל Q9500 - Core 2 Quad 2.83GHZ/6M/1333/85A השאלה היא - האם יש טעם לנסות להשיג מאינטל החלפת מעבד? הלכתי לKSP ושאלתי אם יש להם כזה - וענו שהוא ישן והחלפת מעבד דורשת גם החלפת זיכרון, לוח אם - טענה די מוזרה לדעתי.. האם אין מעבדים שיוכלו להתאים?? אודה לעזרה בנושא, תודה רבה על הסבלנות בקריאת פוסט זה. תוספת ששכחתי להוסיף - בדקתי את המחשב בעבודה שלי - יש לנו טכנאי מחשבים - הוא בדק את המחשב ועלה על המעבד - ניסינו לשים מעבד אחר ואזי המחשב הצליח לעלות. כאשר פתחנו את המחשב התברר שאיזה חוט מחשב נתקע במאוורר של המעבד …

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה לעדכן לו Bios בעזרת התוכנה WinFlash יש את הקובץ הזה N4D623-3.zip שפותר את הבעיות: 1. Patch Dual-Core CPU performance problem. 2. Add Errata 123 option. 3. Add ACPI SRAT option יש מישהו שעידכן לעידכון הנ"ל?

• 40 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב, עלה הרבה מאוד כסף, נקנה באפריל השנה ועדיין באחריות. נקנה מרשת מוכרת בארץ (לא KSP). אזכיר את שמה במידה וזה יהיה רלוונטי. מפרט : 13900K | gigabyte Auros master זכרון : VENGEANCE® RGB 48GB (2x24GB) DDR5 DRAM 7000MT/s CL40 Memory Kit — Black כרטיס מסך 4090 ספק כוח חברת Corsair דגם HX1200 HX Series Platinum 1200W Active PFC כולל מאוורר 135MM בכל אופן, סימפטומים - מחשב קורס במאמץ - מסכים כחולים או נכבה. לטענת הטכנאי: מחשב רץ חלק עם XMP מושבת, קורס עם XMP פועל. הוחלף מעבד ולטענת החנות - נוסו עשרות קיטים עם אותה תוצאה (השיחות מוקלטות). (קניתי מכספי גם קיט זכרון של…

8. Started by Regev,

האם הצ'יפסט של NVIDIA או בשמו NFORCE נחשב לטוב ביותר מבין הצ'יפסטים של הDDR PC2100? אני שואל זאת מפני שהוא הכי יקר, או שהSIS 735, VIA KIT266, AMD 760/761 יותר טובים. מה שאני יודע זה שALI MAGIC הוא הגרוע ביותר.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by sim,

מדובר במעבדי I5 ו I7 דור שישי אומרים שהמשתמש לא ירגיש הבדל גדול בין המעבדים ולכן נשאלות השאלות הבאות. 1 איזו השפעה יש לתדר mhz כשאחד הוא 3.5MHZ והשני הוא 4MHZ . 2. איזו השפעה יש למספר הנימים והליבות. אחד הוא בעל 4 ליבות והשני בעל 8 ליבות. 3. איזו השפעה יש לזיכרון המטמון שלאחד יש 6MB ולשני יש 8MB.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by bilbo,

שלום לכולם. כדי לגרום ל 6300 לעבור את ה 3GHZ (אם אני מעוניין לבצע OC פשוט ... ורק לשחק עם מכפלות המעבד.) מה אני צריך ? 667 CL4 800 CL5

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=102686

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מישהו ראה היום המכרז הלוהט? מכרו שם מחשב עם המפרט הבא: מעבד: 1GIGA PRO ( מעבד של VIA מובנה בלוח בלי אפשרויות הרחבה כמו AGP) זיכרון: 128 SDRAM כרטיס מסך: 3D-Force 64 MB וזה באמת מה שחשוב.. הם ניסו לתרץ את המחיר ב"רמקולים מעולים" (יהה רייט -200 ואט) ו"מסך מעולה" (EXTREME 17) - נראה לי גם רוחב הנקודה EXTREME ונחשו מה היה מחיר השוק? 8900 שקל. אתם קולטים? ואז אפשר להציע הצעות מ-890 שקל. לא הייתי משקיע במחשיב כזה 30 שקל. בושה :AR15:

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אז ככה: אני קצת, לא סליחה, ממש חלוד בנושא,השתחררתי עכשיו ואני מרגיש כמו דינוזאור שהגיע למאה ה 21 ומרגיש קצת לא קשור לחיים..חח הניסיון האחרון שלי עם חומרה היה אחרי שקניתי בזמנו AMD 3200 ו ASUS A8N-SLI DELUXE ו 1 GB זכרון של TWEEN MOS 2-2-2. מאז(שנה וחצי). הגיע DDR 2, מומלץ לקנות INTEL (במקום AMD כמו בשנים האחרונות) ואין לי שום ידע על אינטל חוץ מזה שיש צ'יפסט אחרון וטוב שלהם 975X. אני אקנה את ה E6600. 1.עכשיו אני מבקש קצת הסברים בנוגע לזכרונות ה DDR 2, כי אני בכלל לא מכיר אותם, אני עוד בדור של ה 3200 2-2-2. הבנתי שיש תזמונים איטיים יותר(5-5-5 נגיד) ומהירויות גבוהות יותר כמו 667 או 800 או אפילו משהו כמו 1066?! קצת סדר בבלגן בבקשה? זה 1. 2. איזה לוח אם? יש איזה משהו כמ…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by dnco,

שלום. יש לי לוח אם של גיגבייט GA-MA785GMT-UD2H REV 1.1 איני מצליח לחבר את הHDMI כיציאת קול מופיעה לי לא מחובר (יש לציין שתמונה כן יש אבל ללא סאונד)ואיני מצליח לשנות את ההגדרה הזו.יש לי וינדוס 7 X64 כמערכת הפעלה .אודה לכם אם תעזרו לי להגדיר את יציאת הקול שתהיה פעילה. תודה מראש. נ.ב הגדרתי בביוס IGX את הHDMI במקום הDVI ועדיין זה לא עוזר .

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אהלן, ברשותי המחשב הבא: לוח אם - Gigabyte H87-HD3 LGA-1150 מעבד - Intel Core i7-4770K 3.5GHz LGA 1150 Quad-Core זכרונות - CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800 הארדיסק - SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s MLC Internal Solid State Drive (SSD) מע הפעלה - Windows 8.1 64bit ע"פ הבנתי מהחוברת של לוח האם, ונסיונות חוזרים להתקין את הדרייברים של לוח האם והסאונד Realtek HD audio manager - לוח האם הזה אמור להוציא סאונד דרך יציאת ה-HDMI. אני לא מצליח לגרום לזה לקרות. המחשב מחובר למסך אחד באמצעות יציאת ה-VGA, למסך שני באמצעות יציאת ה-DVI, ולטלויזיה 42" באמצעות יציאת ה-HDMI מלוח האם. ניתן לראות על מסך הטלויזיה את המחשב ולעבוד איתה כמס…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Bingo,

אהלן היום קיבלתי תמחשב עם ה-E6600 כשבדקתי עם ה-CPUZ את התדר הוא עמד על 1.6 עם מכפלה 6 משום מה ובביוס זה על 9 וגם כשהרצתי SUPER PI קיבלתי 21 שניות והבנתי שזה בסדר... אבל בכל זאת איך אני עושה שזה יראה לי 2.4? (גם ב-EVEREST זה 1.6)

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. היי AMD הודיע על ייצור של מעבדי משולשי ליבות (וכפולותיהם) . http://www.theinquirer.net/?article=42369

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. או שאינטל תמשיך לשלוט בשוק ובביצועים ?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by arnon,

האם ה920 D שווה עוד 200 שקלים ראיתי ב tom's שה 920 לא צורך פחות אנרגיה ולא תמיד טוב יותר תודה ארנון

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Stastyle,

משום מה המעבד נורא חם במנוחה, המארז הוא של קומפיוקייס, יש מקדימה מאוורר 120ממ שמכניס אוויר, אחד 120 שמוציא אוויר מאחורה, המאוורר של המעבד מכניס דרך צינור אוויר, ומתחתיו יש מאוורר 80ממ שמוציא אוויר.. כפי שניתן לראות, המעבד רותח, וזה עוד במצב מנוחה! כל הפרטים נמצאים בתמונה למטה. הלוח אם הוא של גיגהבייט S3-945P 2GB זכרון פנימי של TwinMOS המחשב בן אולי חודש וחצי... חשבתי אולי המשכה נדפקה או משהו, החלפתי אותה היום והחום לא השתנה בכלל.. הצעות ? [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by below_z,

שמתי לב שניתן לבנות מערכת מבוססת i5 2500K אם לוח Z68 וספק מתאים ל OC ובערך באותו מחיר לבנות מערכת המבוססת על i7 2600 ולוח H67. השאלה שלי מה יעיל יותר במשחקים וייתן ביצועים לאורך יותר זמן (הכוונה לתמיכה במשחקים חדשים)- ה2500K אם OC לאזור ה4+ או ה i7 2600? או במילים אחרות איזה אופציה תגרום לצוואר בקבוק מוקדם יותר במקרה של שדרוג כרטיס מסך בעתיד.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by smootskin,

יש לי זיכרון RAM של 4GB, האם זה בסדר להוסיף זיכרון של 8GB עם אותם נתונים מאותה חברה בדומה ל - 4GB? או שכל הכרטיסים חייבים להיות זהים ב - GB? סליחה על הנוביות, אף פעם לא חשבתי על זה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by משתמש חוזר,

מחשב בן כמעט 9 שנים. מפרט בתמונה במצורפת. מעבד Intel Core i5 750 לוח GIGABYTE GA-P55-USB3. כרגע יש 4GB של ADATA על שני סטיקים של 2GB במהירות 1600MHz, תזמונים CL9-9-9-24. אני מעוניין לשדרג ל-8GB. למעשה חשבתי לעשות את זה כבר לפני שנתיים וחצי אבל זה לא יצא לפועל. אני מבין שהזיכרונות עובדים כרגע על 1333MHz כי הלוח או המעבד לא תומכים ב-1600MHz אבל זה לא מפריע לי. לא מזמן שדרגתי את המחשב עם SSD חדש וזה בהחלט משפר את הביצועים וקניתי כרטיס מסך משומש GeForce GTX 750 Ti של MSI. אבל עדיין 4GB לא מספיקים היום אפילו לגלישה עם כמה טאבים לאורך זמן... אני מעוניין שהזיכרון יעבוד ב-Dual Channel באותה מהירות עם אותם תזמונים. למרות שאני יודע שההבדל זני…

24. Started by Discreet,

שלום לכולם ! רכשתי לפני כמה זמן מחשב מפרט Intel 3570 B75 - d3h Gigabyte 16gb Kingston Ocz agility 3 120gb ssd Wd caviar blue 1tb Gtx 660 gigabyte High power 500w עכשיו יש לי אפשרות להחליף את הלוח אם לh77 או z77 בתוספת ההפרשי מחירים .. המחשב ברובו גיימינג ועבודות גרפיות כבדות ותלת מימד לא מתוכנן אובר קלוק האם שווה לי להשקיע את התוספת כסף של ה140 - 250 שח בשביל לוח אם יותר טוב ? מה ההבדלים ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Ghosthunter,

שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם חדש שמתאים למעבד שלי(סוקט 478). צריך שיהייה שם כרטיס רשת, קול, סאטא, חיבור MIDI(לגויסטיק), מקום ל-8USB. הלוח צריך להחליף לי את מה שיש לי עכשיו, מכיוון שהASUS שלי הלך. תודה.

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.