עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sholzer,

שלום, אני מתעתד לקנות מחשב לצורך בייתי\משרדי קיבלתי הצעה שכוללת: intel e4600 asus p5gc-mx ddr 2 667 mhz 2gb השאלות שלי הן: 1. האם המעבד מספיק טוב ליישומי אינטרנט, סרטים, תמונות קצת עריכה קצת פיתוח ? 2. מה לגבי לוח האם האם כדאי לחפש לוח אם שיש לו כבר פייר וייר וכו' 3. האם כדאי כבר להשקיע בזכרון מהיר יותר? 4. האם הקומבינציה הזו מוצלחת או שיש אפקטיביות יותר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  2. Started by mz155,

יש לי במחשב שני זכרונות שעובדים בדואל צ'אנל... עכשיו, אני רוצה להוסיף עוד שני זכרונות בדואל צ'אנל... מה התנאים שצריכים להתקיים כדי שהזכרונות שאני רוצה יעבדו כמו שצריך.. יש לי כבר 2 זכרונות של 512 כל אחד במהירות 533 בDRR2 תודה רבה mz155

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  3. Started by semi-t,

שלום... יש לי לוח מסוג MSI K8N Neo4 Platinum שעליו מותקנים 2 דימים של זכרונות Twinmos 512 * 2 Dual DDR 400Mhz הם מותקנים על Dimm1 + Dimm3 ומשום מה הלוח מזהה אותם כ- Single DDR 64bit 200Mhz במקום Double DDR 128bit 400Mhz כמו שהלוח הקודם שלי זיהה.. אולי לא הרכיבו אותם טוב? איך אני אמור להרכיב אותם? כי זה קצת מבלבל כל האופציות בהרכבת הזכרונות.. http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo4_Platinum&class=mb

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  4. Started by just_me,

אני הולך להחליף את הלוח המעפן שלי (ABIT KV8PRO) ללוח אם שיתאים ל OC צריך המלצה תקציב עד 400 שקל אפשרות לחריגה קטנה שיהיה בחיבור S-754 ו AGP

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  5. Started by JohnnyBravo,

מישהו מכיר את הלוח הזה(B3)??מה הכוונה ב"לוח מאושר צבאית" ??? והתוספת/גימיק הזאת באמת משנה,המחיר?לא מצאתי שום ביקורת עליו?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  6. שלום ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט k8nf-9 ועליו 2 סטיקים של 512 DDR 400 של ADATA אשר עובדים בדואל צ'אנל. תהיתי, במידה וארצה להוסיף עוד גי'גה ראם, האם עליי לרכוש גם A DATA זהים לאלו שיש לי כרגע כדי שהכל יעבוד בדואל ? או שמספיק עוד זוג של ג'יגה של חברה אחרת, כלומר 2 של ADATA ושניים של חברה אחרת למשל... טווינמוס.. זה יעבוד בדואל צ'אנל ? או שזה יתפקד בסינגל צ'אנל ? אשמח לקצת הסברים.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  7. Started by BenBezalel,

שלום לכולם.! אני מעוניין לקנות זכרונות נוספים למחשב. ברשותי כרגע 2GB DDRII 800MHZ שלKINGSTONE אשר מורכב על לוח DG41TY שישלו שני כניסות והוא יכול לתמוך עד 8GB. בימים האחרונים עברתי ל-WIN7 32BIT בעיקרון אני רוצה להשאר עם ה- 32 ולא מעוניין לעבור ל- 64BIT. עכשיו האם כדאי לקנות עוד זכרון נוסף תואם למה שישלי?(לא נראה לי שישלי משהו כ''כ טוב) או לקנות שניים חדשים אותו דבר? התקציב הוא עד 400-500ש''ח.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  8. Started by Nachum987,

שלום, אני מעוניין להחליף את זיכרונות ה-RAM של המחשב הנייד שלי בזיכרונות בנפח כולל של 16GB ובעלי מהירות גבוהה יותר. הדגם של המחשב הנייד הינו Lenovo ThinkPad T550 אני מעוניין בזיכרונות בעלי מהירות גישה גבוהה ואמינות טובה. אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  9. היי חבר מעוניין להחליף מעבד כדי לקבל קצת יותר ביצועים במשחקים. יש לו 1070 GTX אבל הוא לא מקבל 60 FPS יציב בחלק מהמשחקים. היום יש לו i5 7500 והלוח שלו תומך אך ורק בדור 7. שווה לו להחליף למשהו כמו 7600k? או להחליף כבר למעבד מדור 9 כמו ה 9600k ולקנות לוח בנוסף? וסתם לידע כללי: האם יש עוד יתרונות בלהחליף היום ללוח חדש ודור 9 אם בכלל?

10. Started by hagai,

שמעתי הרבה אנשים אומרים להתקין את זה ללוחות מבוססים VIA, מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק? ואולי מאיפה מורידים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. השאלה בכותרת בעיקרון המתרות קלות מאוד יחסית להיום והדבר הכי כבד זה הרצה של סירטי HD (לא משחקים רק סרטים) עכשיו אני לא רוצה מעבדים כמו אטום אלה מעבד סטנדרטי רק מהדגמים הזולים כפול ליבה סטנדרטי הכי זול שאפשר יספיק בהחלט כמו כן צריך 2 גיגה זיכרון לא יותר ולא פחות גם פה דגם הכי זול יספיק כרטיס מסך OB שיתמוך בDX10 והרצת סירטי HD לא חשוב לי כל כך אם זה אינטל \AMD או הנווידה -אבל בכללי דגש על זול

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  12. Started by Rudebox,

אני רוצה לקנות מחשב חדש אני כבר הרבה זמן לא מעודכן במה שקשור למחשבים ושכחתי מהעניינים אז יש לי כמה שאלות.. איזה צ'יפסט הכי חדש ? Z68, P67,H67 מה ההבדלים בינהם פחות או יותר ? יש צ'יפסט יותר חדש ממה שציינתי או יותר טוב ? ומה הכי טוב לגיימניג. (CF) אגב לגבי מעבד.. המעבד הכי חדש וחזק זה i7 2600 ? וזה לא מובן לי איך i7 920 למשל עולה כמו 2600 סוקט 1155 יותר מתקדמת מ 1366 ? תודה !

13. Started by quad-core,

ישנו מכשיר מדידה ו\או בדיקה של זרימת מתח ובקרה ל-PCB שיוכל לומר לי בוודאות שלוח האם לא תקין? או שצריך לעבוד באופן הסטנדרטי שטכנאים משתמשים כיום שזה בדיקה של הרכיבים בלוח אחר ובמידה ועובד הלוח הקודם היסטוריה...? אני עובד עם בודק ספקים שבורר מתחים ממחבר ה-ATX ומודיע על תקינותו של הספק.. יש מכשיר בסגנון שניתן לרכוש ללוח? תודה

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  14. מה ההבדלים בין גרסאות BOX וTRAY של מעבדים?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  15. בקיצר מה זה צ'יפסט ומה הוא עושה ומה ההבדלים בין הצ'יפסטים השונים? :s05: אני יודע שזו שאלה בסיסית ודי ניובית אבל אני בתחום המחשבים כבר איזה 10 שנים ואני פה בפורום בערך 3-4 שנים ותמיד התביישתי לשאול אבל עדיף מאוחר מלעולם לא. אז בבקשה תענו לי. תודה נועם

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  16. אני רוצה לקנות 920, ומתלבט איזה לוח אם לקנות. אני לא מתכוון לעשות OC אינטנסיבי, ולא צריך DUAL GRAPHIC. אז הבחירה ההגיונית נשמעת לי צ'יפסט 945P (אני רוצה תכרטיס קול הטוב יותר של הצ'יפסט הזה) עכשיו השאלה היא , האם הלוח הכי זול של ג'יגה בייט יספיק, האם שווה לקחת את גירסת הפרו? והאם שווה לשלשם את התוספת לאסוס (מקריאה ספורום הבנתי שהלוחות של אינטל לא מאפשרים OC). התוספת לאסוס היא של 100 שקל על הפרו והפרו הוא כ200 שקל יותר מהרגיל. מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  17. אני רוצה לעדכן אותו בכדי להוסיף לי יותר אפשרויות

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  18. Started by nitayc1,

שלום. לחבר שלי יש לוח אם:Gigabyte C51-MCP51 הוא רוצה להוסיף זיכרון, רציתי לבדוק איזה זכרונות תומך הלוח אם, אם מישהו יכול לעזור... לא מצאתי באינטרנט שום מידע על הלוח אם הזה תודה לעזורים 8)

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  19. Started by AstrixX,

טוב אנשים אז ככה, יש לי מעבד e6750 הטמפרטורה שלי במנוחה היא 18 מעלות, וכאשר הוא מגיע למאמץ הוא עולה לטמפרטורה של 26 מעלות, תוך 15 שניות. זה הגיוני שהמעבד מגיע במאמץ לטמפרטורה הזו? אם כן אז בבקשה תעזרו לי, יש לי דרופים גבוהים מאוד מבחינת fps בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  20. Started by thifi,

היי כולם! רציתי לשדרג את הזיכרון שלי מאחר ויש לי רק 512mb*2 של Kingstone. רציתי לשדרג ל-2gb או 4. השאלה שלי היא האם יש אפשרות של שדרוג של זיכרון שכזה ללא פרמוט. הייתי גם רוצה לדעת איזה זכרון של איזה חברה הייתם ממליצים לקנות שישמש אותי הכי טוב למשחקים. המעבד שלי הוא core 2 duo e4400 2.4 כרטיס גרפי 1900xt 512mb לוח אם DFI Infinitay תודה מראש thifi נ.ב זה יהיה נחמד אם תוכלו לפרט איך לשדרג - זאת אומרת, לקחת סטיק אחד של ג'יגה או להחליף לשניים של ג'יגה.

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  21. Started by FIghterFX,

יש לי את הלוח 965P-DS4 ואני רואה שאין כמעת לאף אחד את הלוח הזה(למה?) כולם עם DS3 או עם לוחות אחרים אני רוצה גם לדעת מה ההבדל בין DS3 ל DS4???

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  22. אינטל 6320 למשל? http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. Started by Kolshamen,

איזה חברה אתם מעדיפים? אמינות הגדרות ביוס קירור של הלוח תוכנות של החברה וכו....

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  24. Started by gaoshun,

מה דעתכם על לוח האם הבא המיועד למעבד E7400- שימושים סטודנטייאלים, רשת, סרטים, FIREWIRE -האם הלוח אמין ,תומך באפשרויות שדרוג? Gigabyte GA-EG43-MS2H

• 1 תגובה
    • 481 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.