עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי זכרונות של Geil שעובדים ב-Dual Channel. אני לא מצליח להאיץ אותם. ייתכן ויש לי בעיית תאימות בין המודולים השונים של הזיכרון (סה"כ יש לי 4). אני רוצה להרכיב אחד אחד ולבדוק מה קורה. האם מותר להרכיב מודול אחד של זיכרון שנועד לעבודה ב-Dual Channel ללא כל נזק ובעיה? אין צורך להרחיב בנושא ביצועים אני רק רוצה לעשות זאת לצורך בדיקה. אגב בבדיקות של Prime95, memtest86 וסנדרה הכל נראה תקין.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  2. מראש אני אגיד שקראתי את ההודעות פה בדביק והכל, הבנתי פחות או יותר שDUAL CHANNEL נותן ביצועים טובים יותר, השאלה שלי היא כזאת. אם אני לוקח 2 כרטיסים של 256 מגה, ומחבר אותם בDUAL CHANNEL. אז כמה זכרון יש לי על המחשב? בפועל? 512 או 256? כלומר, האם חיבור בDC מתנהג כמו בחיבור של 2 כוננים זהים בRAID ? (שם עם מחברים 2 כוננים של 40GB מקבלים נפח שימושי של 40GB).

3. Started by Trumpeldor,

שלום, אני מנסה לברר איך ניתן לשדרג זיכרון למחשב שרת DELL T5500 המחשב בקונפיגורציה שלי שני מעבדי XEON והזיכרון הוא Triple channel ניסיתי להבין מהמסמך הזה של דל האם ניתן להתקין לו 16GB או 18GB http://support.dell.com/support/edocs/systems/wsT5500/en/SM/a_mem.htm ולא בדיוק הבנתי... כרגע יש למחשב 12GB בסידור שהומלץ במסמך 3בDIMM ו 3בRiserDIMM האם קונפיגורציה שאינה מומלצת תפגע בביצועי המחשב ?

4. כיום חי בלוח האם E6420 עם כרטיס מסך 4850 של Asus (דגם TOP). המחשב משמש בעיקר לעבודה שוטפת ולמשחקים. לאיזה מעבד כדאי לשדרג ?

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  5. Started by johnyG,

1. מה ההבדל בין CL3 לCL2.5? מה יותר טוב? האם ההבדל משמעותי? 2. האם זכרונות DDR400 מתאימים גם למחשבים עם לוחות DDR333?

6. Started by hagay21,

אני רוצה לקנות 3.2 מה ההבדל בביצועים בין המגה ל 512 והאם זה שווה את המחיר?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  7. Started by ido-nava,

שלום, אני עומד לרכוש לוח אם ומעבד חדש (i3 8100). ללוח אם יש יציאות HDMI,VGA ו-DVI, לא היה לי כלכך ברור מהאתר של Asus האם אפשר לחבר שני מסכים בו זמנית, ישירות ללוח אם, וזאת בניגוד ללוח אם Z270-I שבו רשום בבירור שזה ניתן. האם הלוח אם תומך בשני מסכים בו זמנית (HDMI && DVI) ? אם הוא לא תומך אשמח לקבל המלצה ללוח אם שתומך (ואם יש אפשרות לWIFI מובנה אז מעולה).

8. Started by XMB,

http://news.softpedia.com/news/Intel-Launches-New-Sandy-Bridge-Dual-Core-Processors-185597.shtml

9. Started by dando,

אין מעבדי HT שהם מתחת ל200$? :'(

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  10. איזה מעבד יותר חזק יותר טוב בביצועים? Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray או core i5 750, s1156, 8MB Box תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by falukky,

1. Asrock Z87 Pro4 2. ASUS Z87 C לא ממש אוהב את ג'יגבייט אז לא מעוניין ולא איכפת לי להוציא עוד 200 שקל על לוח. אשמח להמצלה על לח טוב ל-OC (לא חייב להיות אחד מהשתיים המוזכרים) תודה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  12. Started by Screw_Master,

http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/msi-p67a-gd80-b3_3.html#sect0 אני קורא עכשיו ביקורת על הלוח אם הזה, ויש שם השוואה מעניינת של BIOS כמו שהיה פעם ל-UEFI שמאפשר להעלות את מערכת המחשב מקשיח של 3TB ויותר. מעניין, חשבתי שאולי זה יעניין עוד אנשים פה בקהילה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  13. Started by adief12,

אני מעוניין במחשב נייח לצורכי עבודה בתוכנות הבאות: פוטושופ (ובכלל סי אס 4), אוטוקד, ותכנות תלת מימד כגון סקאצ'אפ, ריינו, רביט, מקס. האם אני צריך CORE 2 QUAD או יספיק לי CORE 2 DUE? כמו כן, האם יש לוינדוז 7 בעיה לעבוד עם התכנות הללו?

14. Started by kizz,

הי, יש לי לוח-אם של חברת MSI ואני שוקל לקנות 8800GT. קראתי review על לוח האם וראיתי שם כמה תמונות מטרידות - http://www.reghardware.co.uk/2006/09/20/review_msi_p965_neo-f/page3.html לפי מה שכתוב שם ATI 1900XTX נכנס בקושי בגלל מחבר ה-IDE. אני יודע שה-8800GT יותר גדול (באורך ובקירור), אבל אני לא בטוח ב-100% האם הוא נכנס או לא. השאלה היא האם הכרטיס יכול להיכנס ללא בעיות? האם למישהו יש ניסיון עם כרטיס גדול אחר (8800GTS למשל) והלוח הזה? כיום יש לי צורב DVD שמתחבר ב-IDE, האם אני אוכל לחבר גם אותו וגם את הכרטיס בו-זמנית? למה, למה MSI תקעו שם את ה-IDE

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אז אם אני קונה http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...roducts_id=7299 פעמיים זה יעבוד בdual channel ? כי לא רשום .. אבל נראה לי לא רשום כי זה סטיק אחד.. אם אני אקנה 2 אז זה יעבוד לי בDC נכון? והאם זה נכון שS-939 עובדים בDual channel?

16. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! רציתי לשאול שאלה בקשר לבקר sli. 1. למה הוא משמש הבקר עצמו ? למה הוא נועד? ואיך החיבור עצמו הולך כאילו מה זה יוצא מהלוח אם לא הבנתי. אם אפשר קצת פרטים על הבקר הזה.. בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  17. מעבדים חדשים של AMD מתווספים לרשימה הגדלה של דור Zen 4 עבור תושבת AM5. בביקורת זאת אנו מכסים את ה-Ryzen 7 וה-Ryzen 9 החדשים בעלי 8 ו-12 ליבות, בהתאמה, עם מעטפת הספק נמוכה במיוחדלכתבה

18. אני שוקל לרכוש לוח מבוסס Z68,ונתקל ביותר מידי תלונות על בעיה כזו האם יש מישהו פה שנתקל בבעיה זו או בעיית יציבות אחרת בלוחות מבוססי ציפסט Z68 ?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  19. Started by Red-AnGel,

שלום רב אני רוצה היום (3.1.2005) להזמין לוח אם למחשב שלי כי הישן שלי נשרף או משהו בקיצור יש לי סלרון 1.7 והלוח אם שאני רוצה לקנות הואasus P4V800-X , לפי האתר של אסוס הלוח תומך במעבד הזה: Celeron 1.7 GHz (400 FSB, L2 cache:128KB) (תמונה מצורפת), האם זה המאפיינים של המעבד שלי? אם למישהו במקרה יש המצלמה ללוח אחר שיתמוך במעבד (לא מתכוון לקנות חדש) (478) אני אשמח :> ואם יש הערות רעות או טובות לגבי הלוח אני גם אשמח לקבל תודה רבה :> פירוט של הלוח - http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4v800-x/overview.htm# תמונה של התמיכה של הלוח אם במעבד: המעבד שלי: שוב תודה

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  20. Started by FlyGuy,

שלום למבינים קניתי את הלוח הבא ASUS A8N32-SLI Deluxe האם הזיכרון הזה יתאים לו?? Patriot 2GB PC3200 DDR Dual Channel Memory KIT PATRIOT: Outpost #: 4453786 MODEL: PDC2G3200LLK Patriot Dual Channel PC-3200 memory is designed to operate at extreme low latency timings at 400MHz on both Intel and AMD based motherboards. SPD programmed at an super low latency of 2-3-2-5 (tCAS-tRCD-tRP-tRAS), our DC PC-3200 memory is designed for simple plug and play operation. It is as simple as install and go. The secret to our Dual Channel line is in our manufacturing process as modules are kitted from manufacturing. In addition, every one of our Dual Channel memory goes through rigorous com…

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  21. Started by the1,

שלום, האם לוח אם MSI 915G Combo זה יעבוד עם זכרונות 677/800MHz (ולא 400/677MHz) מאחר והם יותר זולים. אפילו שיעבדו בתדר הנמוך. תודה

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  22. Started by benor,

לוח האם שלי הוא Intel D850GB שמתי לב שיש בו חריץ שנקרה CNR. למה מיועד החריץ הזה? איזו חומרה אפשר לשים בו? תודה.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  23. בהנחה שאני מעוניין לרכוש שני סטיקים של 8G 1600 Mhz ישנן חברות רבות, דגמים רבים וצבעים שונים מה עלי לבדוק במאפייני הכרטיס כדי לדעת שזהו הכרטיס המתאים לצרכים שלי ? בעבר הכרטיסים היו ללא ה"כרבולת" (הקירור) האם זה משמעותי למשתמש הקצה או משמעותי לחברות היצרניות... האם מהירות הזכרון 1333/1600/ 1866/2133/2400 הוא השיקול המרכזי בבחירה ? אשמח לקבל כל מידע מקצועי (ולא רק תקנה דגם X) שיסייע בידי לקבל החלטה בנושא הזה בהתאם לצרכי. (גיימיינג ועיבוד ווידאו) תודה

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  24. שלום, יש לי מעבד QX9770 ולוח אם GA-EP45C-UD3R אני משתמש במחשב לעיבוד גרפי בפוטושופ, לייטרום, גלישה ומשחקים (לא גיימר). תמיכת הלוח אם: DDR3: 2 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR3 2000+/1600/1333/1066/800 MHz memory modules DDR2: 4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR2 1333+/1066/800/667 MHz memory modules יש לי 2X2Gb של DDR2 ויש לי אפשרות לקנות עוד סט כזה ב 150 ש"ח. השאלה, האם כדאי לקנות את הסט הנוסף של ה DDR2 או לקנות 2x4Gb DDR3 ? האם אני אנצל יותר את ה FSB עם ה DDR3 ? האם זה יורגש/משמעותי? אגב, ל DDR3 אם …

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  25. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת עם המעבד E6420 מנצל את היכולות שלו עם לוח אם intel 965 או שהוא מוגבל איתו. אם יש הצעות יותר טובות לשילוב מעבד עם לוח אם אני אשמח..

• 1 תגובה
    • 468 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.