מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום , המפרט שברשותי הוא : AXP 2000+ TBRED MSI KT400A MOBO 256MB Specktek Memory PC2700 + 256MB PC2100 generic R9600PRO 128MB 70GB WD זה בערך מה שחשוב , עכשיו , יש לי הזדמנות למכור את הזיכרון PC2100 ב230שקל , ויש לי עכשיו 170בצד , ככה שביחד יוצא 400שקל , עכשיו , ברצוני להחליף לוח(ל EpoX 8RDA3i) ולהישאר עם 256MB זיכרון(יכול להיות שאני יצטרך להיתקע ככה בערך שלושה חודשים) , שאלתי היא , האם כדאי לי לקנות לוח ולהישאר עם 256MB זיכרון , או להישאר עם הלוח המאפן שלי אבל עם 512MB זיכרון.. , הביצועים במשחקים על הפנים זה מה שאני יכול להגיד(אפילו NFSU לא רץ חלק על הגדרות גבוהות , 20-30FPS)
-
- 10 תגובות
- 704 צפיות
-
-
Core i5-4460 (3.20GHz) or better : minimum resuirements אני עם i5 760 2.8 + GTX1060 זכרון 8G
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
יש מצב שהלך לי הלוח אם, P55-UD3 , יש לי מעבד I7 860 שלא בא לי לזרוק לפח, אני לא מצליח למצא לוח אם שיתאים לי כי החנויות כבר לא מחזיקות, ראיתי ב EBAY את ה P55-UD6, ואני לא יודע מה לעשות, אז כמה שאלות ברשותכם.. האם יש מעבדות שיכולות לתקן את הלוח אם שלי? אין לי מושג מה הבעיה, זה התחיל בתקיעות בלי קשר לכלום והמשיך שהמחשב לא עלה.. ניתקתי את כל החיבורים למינימום כדי לבדוק אולי ממקום אחר אבל לא.. אשמח לעצה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות לוח ל AMD שלי ( 3200 ) אני רוצה לוח שיכול להגיע ל OC כמה שיותר גבוהה ועדיף שיהיה כמה שיותר זול... אני לא צריך כרטיסי רשת על הלוח או כרטיס מסך וכאלה כמה שפחות פיצ'רים וכמה שיותר יכולת OC חשבתי על EPOX אבל תגידו אתם את דעתכם והכי הכי חשוב !!! שיהיה ללוח חורי עיגון להרכבת גופי קירור/בלוק מים גדולים שלא מיתחברים בעזרת הקליפס...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, אני חדש פה(מה הקשר? ???) רציתי לדעת כמה דברים(אם אני אצליח לזכור את כולם בכלל) ובקיצור, רציתי לדעת האם יהיו גרסאות חדשות של ATHLON64 לכבוד התושבת החדשה939 או שישארו הגרסאות הישנות, רק עם התושבת החדשה?? רציתי לדעת האם יצא צ'יפסט חדש שיפעיל את התושבת החדשה של ATLON64?? רציתי לדעתף אם אתם יכולים, לתת לי הערכת מחיר של מעבד דומה ל ATLON64 3200 רק בגרסת ה939??? רציתי שתמליצו לי על לוח טוב ל ATHLON64 ב900 שקל בערך(אפשר לעלות קצת)? ורציתי שתמליצו לי על זוג זיכרונות של 512 כל אחד(ז"א 1 ג'יגה) בסביבות ה1600-1700 עריכה: האם יצא לוח אם שתומך בתושבת החדשה של AMD ו בPCI E.??? תודה ענקית לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שבת שלום חברים תגידו יש לי לוח אם של AMD AM2 והמעבד שלו נשרף.. עכשיו ראיתי שיש חנוית שמוכרות עוד מעבדים מסוג AM2+ מרובעי ליבות ותלת ליבות.. לא ממש הצלחתי לזהות את הדגם של הלוח מה שכן אני יודעה שהמעבד שישב עליו היה חד ליבה ישן ועל הלוח היה רשום שיש גם תמיכה ב מעבד שתי ליבות החברה זה ASROCK! http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALiveNF6G-GLAN&s= ב99% זה הדגם יש מצב שהלוח יכול לתמוך בAM2+ בערת איזה עידכון אולי? ואם כן אז גם במעבד שיות משתי ליבות?[br]פורסם בתאריך: 29.08.2009 בשעה 12:59:24 כרגע בדקתי וכן יש תמיכה..השאלה איך זה יעבוד? ואיך אני עושה את השידרוג ביוס כשאין לי מעבד שעובד רק בשביל העדכון..
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב בSKYPC ובחרתי בזיכרונות SUPER TALENT, עכשיו המוכר אמר לי שאין להם סופר טאלנט ואין צפי שזה יהיה בקרוב אז הוא הציע לי זיכרון בשם TRANS... שזה הכי קרוב במחיר לסופר טאלנט, מישהו מכיר את הזיכרון הזה והאם הוא טוב? אני לא זוכר את השם השלם שלו אבל זה מתחיל עם TRANS
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם Gigabyte Pentium 4 Titan Series - GA-8S648FX(-L - ובין המעבד לבין הכרטיס מסך ישנן צלעות קירור מוזהבות. בפרוספקט של הלוח אם כתוב שמתחת לצלעות מסתתר שבב SiS 648FX. ועכשיו לשאלותיי: 1) מה זה לכל הרוחות?! 2) בתמונת הלוח האם בפרוספקט, על צלעות הקירור ישנו מאוורר ובלוח אם שלי אין שום מאוורר על צלעות הקירור - האם אני צריך לחבר לשם מאוורר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. אני מרכיב מחשב לשימוש משרדי. שימוש במערכות crm מיושנות וכבדות, שימוש כבד ב chrome וכו... המחשב מיועד להחזיק 5-7 שנים לכן חשוב לי מפרט עמיד מתלבט בין לפנטיום 5xxx לבין i3 שעולה עוד כמה מאות שקלים ותוהה אם שווה את ההפרש. ובאותו קונטקסט ניתן לשאול היום האם מי שקנה פנטיום 2xxx לפני 5 שנים לא היה מוטב לו שישקיע עוד ל i3 דור 4 עם השימושים של היום
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
חברת סמסונג השלימה פיתוח זכרונות GDDR4 לכרטיסי הדור הבא, וכעת היא שולחת אותם לבדיקות. מעבר להפחתה בצריכת החשמל ובעלות הייצור, הזכרונות החדשים מתהדרים בזמן תגובה של 0.8ns - כלומר תדר עבודה אפקטיבי של 2.5ghz (!) מה שבטוח, 2006 הולכת להיות שנה מעניינת מאוד http://theinquirer.net/?article=27282
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש הבדלים משמעותיים בין h61 ל p67 ומהם לא משנה דגם תגובות בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דור ה-Core התשיעי יגיע לשוק הנייד, בתור תחליף לדגמי ה-Whiskey Lake שרק החלו להופיע בחנויות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום אני מאוד מעוניין ללמוד את התחום שבו עוסק הפורום והאתר בכלל, אך אין לי עוד את הידע הדרוש להבנה בסיסית של המונחים הבסיסים האלו. אני מחפש מדריך שיסביר לי מה המונחים האלו בדיוק, הגדרתם, המאפיינים שלהם, וסוגיהם השונים, עדיף בצירוף איזו דוגמא או שתיים, ועוד יותר עדיף בעברית.. תודה ענקית מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
סתם שאלה לידע כללי, לא קשור אליי בכלל :-X: שלום חבר'ה, לאחרונה החלפתי משחה טרמית וכשניסיתי להוציא את הישנה המעבד נשרט קצת (איפה שכתוב איזה הוא). בחלק הכסוף שלו הוא נשרט קצת מהטסטר אחרי מריחת משחה תרמית לא רואים את השריטות. המעבד הוא 2.6C. האם יש על זה אחריות? כי נראה לי שהמעבד הלך (לא בטוח שבגלל זה) תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1191352484/88901/ כנראה שמחר אני קונה מחשב חדש, עם הלוח Gigabyte GA P35-DS3L .. אחרי שקראתי את הכתבה אני בספק... מה לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, חבריי הגיקים התפנה לי כסף לאחרונה, והבנתי שחלאס, אי אפשר לשחק במחשב עם ג'יגה אחת (מרסנריס כלל לא זז על הרזולוציה הכי נמוכה). כרגע יש לי דואל צ'אנל של 512x2 עם 667 MHZ עכשיו, השאלות שלי הן כדלקמן: מה אתם הייתם עושים? מה יותר חכם כלכלית כרגע\יעיל באופן כללי? לזרוק ג'יגה לפח ולקנות שני סטיקים של ג'יגה? או בכלל עדיף להשתמש בג'יגה ולקנות שני סטיקים של ג'יגה? ומה משחקים צריכים בכלל כרגע, 2 GB או 4 (אני כנראה לא אשדרג עד המחשב הבא שיקנה רק אחרי הצבא (לפני גיוס), כך שצריך לקחת את זה בחשבון)?!האם הDDR3 כבר נכנס לשוק כך שאפשר לקנות אותו במחיר סביר? ממש לא התעדכנתי לאחרונה, כך שאני צריך לסמוך עליכם לתשובות ד''א, גם מחירים משוערים יעזרו בהחלט. תודה רבה לכם עריכה: …
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אם לא מתכנן המהרה, האם כל ההבדלים בינהם זאת האפשרות ל smart response?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 6GB במהירות 1600, חבר נתן לי עכשיו סטיק של 4GB נוספים אבל במהירות של 1333, האם כדאי, זה יישפר משהו או שמא יוריד?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
-
אני קונה לוח אם בחול למעבד E6600 זכרונות קרוסאיר דומיניטור 800 עכשיו אין לי בעיה עם הכסף יש לי עד 2000 להשקיע אני עושה OC וגם אני רוצה משו שיחזיק להרבה זמן וזה גם הטכנולוגיה הכי חדשה. חשבתי או על : EVGA nForce 680i או : Asus striker מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי החדשה אינטל עתידה להוציא ב-7 לינואר מעבדים כפולי ליבה מארכיקטורה חדשה, אמנם מעבדים תקציביים- אבל דורשים ערכת שבבים אחרת וחדשה בשל המעבד הגראפי. השאלה היא אם זה אומר שאחר כך נראה מהר מאוד גם טכנולוגיה כזו בשוק מעבדי ההיי-הנד שידרשו ערכת שבבים תומכת? כלומר, ברור שנראה מתישהו בקרוב טכנולוגיה חדשה לשוק ההיי-הנד, אבל אינטל הבטיחו שהם יאפשרו שדרוג פשוט שלא ידרוש מהמשדרג לשדרג גם את הלוח. האם זה אומר שההבטחה מבוטלת ובכדי לשדרג מחשב קיים לטכנולוגיה הבאה בהכרח נצטרך לשדרג גם את הלוח? (אגב, בשביל מה נחוץ כל העניין של המעבד הגראפי?)
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
abit nf7 או Gigabyte GA-7VT600-L. ההבדל ביניהם הוא 10 שקלים(לרעת ה- gigabyte). האם יש הבדלים מהותיים? פשוט המליצו לי על ה- abit ואז מישהו אמר שהגיגה יותר עדיף. המחשב הוא athlon xp 2500 עם 256 זכרון של twinmos וכרטיס מסך 9200SE של sappihre. המחשב מיועד למישחקים בינוניים ולא למשהו רציני. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
תציצו רגע ודפדפו בין הדפים. זו רשימה של המעבדים הכי אוברקלוקרים מסידרת Athlon XP. אם תסתכלו היטב (ואני לא מדבר כרגע על צורת הקירור כי כולם שם עם קירור מאסיבי) תראו שבכלל לא משנה איזה Athlon XP יש לכם, כולם מגיעים לאותם מגהרצים. אז למה לקנות XP2100 אם אני יכול להגיע לאותה רמת אוברקלוק עם XP1600?
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
P8Z68-V s1155 VS P8P67-M האם יש בינהם הבדל משמעותי שמצדיק את הפרש המחיר ( מלבד השימוש בליבה הגרפית). מערכת: i5 2500K GTX560 TI 2x4G G.skill 1600MHZ (מתוכנן SSD עתידי)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-