עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום ברצוני לקנות לוח אם של אסוס P5G41C-M LXעכשיו השאלה שלי היא כזות יש לי מעבד פנטיום D סוקט 775 כמובן והוא לא כתוב ברשימה של המעבדים בעמוד של הלוח השאלה שלי אם זה יעבוד לי המעבד הזה על הלוח הזה? ןעןד שאלה הזיכרונות הם DDR2 533MH האם גם הם יעבדו? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YraY16Bgg3U1mAW1 תודה רבה לעוזרים אני יודע שהשאלה די טיפשית אבל שביררתי חלק אמרו כן וחלק אמרו לא בפורמים שונים ושוב תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  2. Started by XXbandXX,

היי חברה... רציתי לדעת אם הלוח אם הזה Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P תומך את המעבד הזה AMD Phenom II X2 550?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  3. Started by itay127,

איזה לוח אם יותר טוב: לוח אם GIGABYTE GA-945GCMX-S2 לוח אם GIGABYTE GA-945GZM-S2 לוח אם GIGABYTE GA-946GMX-S2 איזה הכי טוב מביניהם?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  4. חיכיתי כבר מלא זמן לתושבת 2011, או Ivy Bridge (כבר מצפה לסדרות הללו משהו כמו 5 חודשים +- ועדיין לא הבנתי מי יותר חזקה) כי לא היה לחוץ לי להחליף מחשב. היום כבר קצת יותר לחוץ אזז ... מישהו יודע מתיי הם צפויים לצאת ? ואיזו סדרה תהיה חזקה יותר ? (S2011 או Ivy Bridge) נ"ב, אני כנראה מתכנן להשקיע משהו כמו 8,000 ש"ח.

5. Started by shaynac,

יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  6. היי חברים, מישהו יכול לגרום לי להחליט על לוח אם למפרט הנ"ל? שניהם כמעט אותו מחיר, ערכת שבבים שונה Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Noctua NH-D14 CPU Cooler Fractal Design Define R4 Black Corsair RM750 750W Gold Active PFC 12cm Fan GIGABYTE G1.Sniper Z5S LGA 1150 Intel Z87 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard http://www.amazon.com/Gigabyte-GA-G1-Sniper--LGA1150-Chipset-Motherboard/dp/B00JOC9BC8/ref=sr_1_6?s=electronics&ie=UTF8&qid=1404439281&sr=1-6&keywords=GIGABYTE+G1.Sniper+Z5S ASUS Z97-A LGA 1150 Intel Z97 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard http://www.amazon.com/ASUS-Z97--DDR3-2600-Motherboards/dp/B00K2MAU5Q/ref=s…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Zip25,

GEIL DDR2 1024MB DUAL CHANNEL ULTRA 800MHZ 4-4-4-12 או CORSAIR 1024MB 800MHZ DDRII או KINGSTON HYPERX 1024MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  8. שלום, קניתי זכרונות חדשים ואין לי מושג אם הם יעבדו לי על מערכת I7 עם הלוח אם של אסוס או ג'יגה ביט, לאחר התבוננות בנתוני המעבד ולוחות האם זה מה שמצאתי: הזכרונות שקניתי: http://www.dvhardware.net/article31674.html עם אותם נתונים בדיוק, רק במהירות 1600 במקום 2000. כשהסתכלתי על הנתונים של המעבד ראיתי שהוא תומך עדmhz 1066 - קישור: http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=37582&familyID=1&culture=en-US לעומת זאת כשבאתי לקנות לוח אם ראיתי שהלוח של ASUS תומך עד 1600 (O.C) - "6 x DIMM, Max. 12 GB, DDR3 1600(O.C.)/1333/1066 Non-ECC,Un-buffered Memory" קישור: http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=179&l3=815&l4=0&model=2593&modelmenu=2 והלוח של GI…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  9. נוכחות GIGABYTE בקרב יצרניות החומרה הייתה מאוד מכובדת השנה - ביקרנו את ענקית החומרה כדי לראות שלל מוצרים חדשים וגם כאלה שכבר הספקנו להכיר מקרובלכתבה

10. Started by idle`,

שתי מעבדים חדשים מסידרת ה E6X50 הגיעו אלי והגיע הזמן לבדוק אותם הסידרה החדשה מצויידת בסטפינג E0 של הקונרו אמורה לצאת במחצית השנה הקרובה. הסידרה בשלב הראשון אמורה לכלול כשלושה מעבדים: E6650 שעובד במהירות של 2.33ghz עם 4 מגה קאש, מהירות באס 1333mhz E6750 שעובד במהירות של 2.66ghz עם 4 מגה קאש, מהירות באס 1333mhz E6850 שעובד במהירות של 3.00ghz עם 4 מגה קאש, מהירות באס 1333mhz המעבדים הם אותם קונרואים מוכרים והם לא בעלי ליבה חדשה, אבל יש להם כמה שינויים שאמורים לשפר את הביצועים בסטוק וגם באוברקלוק, ראשית הבאס של מעבדי ה E6X50 עלה ל 333mhz מצד אחד באמת מדובר בשיפור ניכר במצב סטוק, אבל אם עליית הבאס מכפלה המעבד ירדה כדי להתאים את מהירות המעבד, ועכשיו ה e6650 עובד עם מכפלה 7 , e6…

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  11. Started by shainov,

שלום, כרגע יש לי סט זכרונות של GSKILL PC6400HZ השחורים עם הציפ של סמסונג החדש.איזה זכרון יפעל עם הסט הזה בהרמוניה ונגיד שאני רוצה סט נגיד של OCZ הREAPER שלהם שוב פעם ב800MHZ כמובן וCL4 כמו שיש לי זה חובה אבל האם זכרונות של חברה אחרת עם אותם הנתונים יפעלו בנוסף ל2GB שיש לי כרגע

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  12. Started by eranmor,

האמת די עצבן אותי לראות שאין הבדלים מהותיים בין הלוחות (למעשה ניראה כאילו הג'יגבייט יותר עדיף) ובכל זאת האפוקס קיבל ציון יותר גבוהה בכללי. בבחינות האוברקלוק היה רק הבדל של 7MHZ בFSB לטובת האפוקס ובכל זאת על ה8IK1100 נירשם "לא לOC מטורף" ואילו על ה4PDA2 נירשם "בעל יכולות OC מצוינות" ופה אני שואל למה???? ההבדל הוא כלכך קטן! עוד משהו, לפי הביצועים בתוכנות ובמשחקים, ניראה כאילו בכל בחינה הGA ניצח (אולי חוץ משתיים), בחלקן גם בהפרש גדול יחסית ולמרות כל אלה הוא קיבל ציון יותר נמוך מאפוקס. למה? לפי דעתי מישהו כאן לא חישב נכון את כמות הנקודות שמגיע לGA (או אולי לאפוקס בלוח לא מרשים במיוחד)...

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  13. מה החיבור הזה ( PCI Express x4 slot (Refer to the graphics cards support list.? נימצא לדוגמה על לוח GA-EG43M-S2H .

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  14. Started by RTTW,

היי לשאלה שלי חח... איזה לוח אם טוב יותר? ASUS P5B הרגיל או GIGABYTE DS3 .. ומה ההבדל בין הגירסאות מה השיפורים וכו... בין 1.1 ל-2 ול-3.3

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  15. Advanced Micro Devices will launch the first dual-core version of its Athlon 64 desktop processor at Taiwan's Computex trade show on May 31. The AMD Athlon 64 X2 processor will be launched on the first day of Computex, the mammoth show that brings most of Taiwan's computer hardware, software, and technology industry face-to-face with technology buyers from around the world, the company said Friday. AMD has used Computex in prior years to launch new processors. If previous years are a guide, the processor will likely be accompanied by the introduction of compatible motherboards produced by Taiwanese companies. Dual-core processors contain two processors on a single piece …

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  16. ?? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  17. אני עומד לקנות רכיבי מחשב לבנייה עצמית, ועושה זאת לפי המפרט שמצויין ב"מפרטים", ל מחשב לגיימרים ב 4500, מומלץ שם על לוח אם מסויים, ורציתי לשאול לגבי לוח אם נוסף - דומה בדגם, אך ההבדל היחיד שאני הצלחתי לראות הוא שיש באחד מהם 4 סלוטים לזכרונות, ובשני יש 2 סלוטים, אך בכל מקרה מצויין שקסימום מהירות יכול להיות 4 ג'יגה..קצת הלכתי לאיבוד, אז אני אשמח לייעוץ בנושא http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2615,2676 פה נמצאים שני הלוחות.. המוון תודה

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  18. שלום חברים, צריך את העזרה שלכם. יש לי את לוח האם הזה : http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=228 ויש לי 3 שאלות (מצטער אם הן טפשיות) : 1. האם אני יכול לקנות סטיק אחד של 2GB זכרון ולהשתמש בו או שאני חייב לקנות 2 סטיקים של 1GB ? 2. כמה זיכרון מקסימום אני יכול לשים בו ? 3. האם זכרון DDR2 מהירות 800MHZ יעבוד בו ? תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  19. Started by erezsegev,

שלום, קיניתי מחשב חדש והתקנתי לבד מערכת הפעלה XP חוקי. האם אני צריך להתקין דרייברים לכרטיס ראשי (motherboard) מכיוון שהכל כבר מגיע buildin על הכרטיס. אין לי כרטיס מסך אבל יש לי צורב DVD. כל השאר סטנדרט המחשב הוא מחשב סטנדרטי פנטיום D שנמכר באתרי הקניות השונים במחיר שך 1500 ש"ח. בתודה מראש, ארז

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  20. שקפים רשמיים שהפיצה חברת AMD לרגל ההכרזה על משפחת ה-Ryzen Pro חושפים את הפרטים של צמד דגמים חדשים ומוזלים, שיהיו הראשונים ללא תמיכה בטכנולוגיית ה-SMT לכתבה

21. Started by jazzman,

תואם AMD athlon X2, 667Mhz ומעלה עם (DVI, SATA(2, כרטיס רשת מובנה (רגיל בלבד או גם עם אלחוטי), כרטיס קול טוב מובנה, כרטיס מסך פשוט - לא למשחקים (אבל שינצל מסך איכותי טוב, או בלי כרטיס מסך בכלל) אם זה עם כ.רשת אלחוטי וכ. מסך טוב - עד 550 +- תודה

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  22. אז ככה, קיבלתי את המערכת מחבר יחד עם Athlon1400xp אבל עדיין לא הפעלתי. בכל מקרה לטענת אותו חבר יש לו שני סטיקים של 256mb שהמחשב מזהה כל אחד בנפרד במו שצריך, אך כשהם יחד המחשב מזהה סה"כ 384mb .... הזיכרונות המדוברים הם: 1.) ממה שראיתי זיכרון חסר שם, ג'נרי בעל זכרונות על צד אחד בלבד, לא מצליח לזהות שום שם של חברה על הג'וקים עצמם :\ 2.) זיכרון של Crucial, זכרונות על שני צידי הסטיק הלוח ללא כרטיס מסך מובנה כך שזו לא שיתוף זיכרון איתו... החבר טוען שעידכן לביוס אחרון שיש ולפי טכנאי מסויים העובדה שהזכרונות כל כך שונים היא הבעיה ולכן אין לה פיתרון... עכשיו השאלה היא כמובן, האם מישהו מכיר את הבעיה? יודע על פיתרון? לפי מה שניראה לי אלו האופציות שעומדות לפני: 1.) לקנות ולהח…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  23. Started by elad_jacoby,

יש לי שני סטיקים של 256MB אחד PC2100 (133MHZ) ואחד PC3200(200MHZ) שניהם יעבדו על 133MHZ?...

24. שלום חברים, יש לי מחשב P4 ואני רוצה לשדרג זכרון ל-3 ג'יגה אני ירגיש הבדלים בביצועים וכדומה?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  25. צריך לוח MATX לשבב שציון לעיל ויתאים למעבד E8400 התחלית של המערכת תהיה למשחקים בעיקר. ואין בכוונתי לעשות OC המלצות ? g0vner_x3

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.