מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
בהנחה שאני קונה E6300 עם לוח Asus P5B Delus איזה מהירות של זכרונות אני צריך ? 533 או 667 ? מה המשמעות של המהירות הזו? בכלל עד עכשיו הייתי רגיל לקנות 800... מישהו מוכן לעשות לי סדר בבאלגן . תודה.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
-
הי, אני מתכונן לקנות מחשב בסוף נובמבר והייתי מעוניין במעבד מרובע ליבה, אבל ה-Q6600 יקר לי מדי. ראיתי שרשמו פה שה-AMD Phenom X4 הולכים לעלות בערך 247-278 דולר. האם כדאי לחכות למעבדים האלו? האם הם ברמה של Q6600? תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם דבר כזה אפשרי לחבר שני מחשבים ביחד ואז ששניהם עובדים כמחשב אחד (ואז המחשב עובד מהר יותר??) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
256 MB (PC3200 DDR SDRAM) יש לי את הזיכרון הזה פעמיים = 512MB ראם. עכשיו, מה זאת אומרת DDR SDRAM? לא צריך סוג טכנולוגיה אחת? או שיש גם SDRAM וגם DDR? איך אני אדע? כתוב לי - Bus Type : DDR SDRAM ואתם יכולים בבקשה להמליץ לי על זיכרון של 512MB שיתאימו ללוח-אם שלי? - MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) (זה הלוח-אם) התקציב הוא 170-200 וזהו לזיכרון של 512MB.
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש, i7 930 D0 - BATCH 3001A481 GA-EX58A-UD3R NOCTUA NH-U12P SE2 G.SKILL 6GB 1600MHZ CL8 SAPPHIRE 5850 INTEL X25-M 80GB SEASONIC SS-600HT LANCOOL K62 לאחר מספר ימי עבודה נוכחתי לגלות רעש מציק מהמחשב (מן צפצוף חלש אך משגע) בהתחלה חשבתי שזה מהכרטיס מסך, שכן זה נפסק כשאני נכנס למשחקים, אך לאחר פתיחת המחשב מסתבר שהרעש מגיע מהספק כוח. לאחר חיפוש בגוגל, מסתבר שהרעש נקרא high pitch noise וזה דבר נפוץ מאוד, אבל אם מעוניינים להעלים את הרעש לחלוטין יש לבטל את הפונקציות C5\6\7 ו-C1E בביוס. C5\6\7 היו כבר מבוטלים, אבל C1E היה פעיל. אכן, אחרי שביטלתי גם את הC1E הרעש נפסק, שאלתי היא: מה זה בעצם הC1E ועד כמה זה גרוע לבטל אותו ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע 256 מגה בתדר של 333MHZ והזכרונות היחידים שמצאתי בKSP הם DDR 400 עכשיו השאלה שלי היא כזאת.. אני יכול להשאיר את הזכרונות שיש לי כרגע ולחבר את שניהם או שאני חייב להעיף את הישן? ואם אני יכול לחבר.. באיזה תדר הם יפעלו? המעבד פנטיום 4 2.4 גיגה הרץ
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
במידה ויש כוונה ללכת על מעבד כמו 8400 או q9300 ולעשות over clocking האם כדאי להשקיע בזיכרון מהיר מ-800?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
מעבד כפול ליבה ב-900 ש"ח. בגלל המחיר הנמוך התחלתי לחשוד. האם המעבד שווה משהו? לא מצאתי השוואה נורמלית ברשת. איך הוא בהשוואה לאטלון 3200+?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני קצת חדש במחשבים ואני רוצה להבין את נתוני המחשב שלי. הנה תמונות מהתוכנה CPU-Z (אם אפשר להגיד לי את נתוני המחשב שלי בצורה הזאת: דוגמא INTEL PENTIUM 4 PRESCCOT 530,3000/200, DDR2-53 וגם מה כל דבר אומר..) '>http://www.2send.us/"] [ '>http://www.2send.us/"] '>http://www.2send.us/"] '>http://www.2send.us/"] תודה.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
זה יתחבר עם כרטיס מסך 4850 או 4870 יש מצב לOC מסך 24" מעבד זה יהיה בודאי E5200 אני מתלבט בעיקר על הלוח אלו P31-ES3G G31M-ES2L G31M-S2L 73PVM-S2H ASUS P5KPL-CM MSI G31M3-F
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יודעים למה אני מתכוון? אז חבר שלי קנה מחשב חדש, ופתחנו לראות שהכל מחובר כמו שצריך ושהוא באמת קיבל את המעבד שהוא שילם עליו. העריסה שמחזקת את ההיטסינק למעבד נראית קצת שונה ואני לא בטוח שהיא תקינה כמו שצריך (למרות שהיא מחזיקה את העסק יפה) אצלי היא מחוברת ב4 נקודות בסוקט כאשר כל זוג מחובר במקביל לזוג האחר עם הפלסטיק (שאי אפשר להוציא אותו) אצל חבר שלי זה פשוט בנפרד, זאת אומרת שכל זוג מחובר בנקודות המתאימות (ושוב, מחזיק יפה) אבל נראה לי כאילו שזה שבור (כאילו הורידו את הפלסטיק שמחבר את הזוגות) מה דעתכם? זה בסדר ויש כמה גרסאות או שבשביל לא להוציא אחד חדש כזה פשוט לקחו אחד שבור, שברו עוד יותר את החיבור בין הזוגות בשביל שלא יראו וחיברו? יודעים למה אני מתכוון? קצת קשה לי להסביר…
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
אם לא עד לאיזה מעבד הוא המקסימאלי בשבילו? תודה רבה לעונים שאלה: יש לי את המעבד E6750 מותקן וכבר חצי שנה עושה לי בעיות ניסו להחליף לי מעבד לוח אם והכול במחשב ועדיין עושה לי מסכים כחולים... יכול להיות שאני יבקש שיעדכנו לי ביוס זה יסדר לי את הבעייה הזו? עריכה: עם מעבד E2180 ( ניראה לי שזה היה הוא ) הכול עבד לי מעולה והוא היה הזמני רק שהוא עשה לי צוואר בקבוק ולא רציתי... והיה לי חצי שנה עם המעבד E6750 שלא עשה לי בעיות בכלל ומה ההבדל בין דואל קור לבין קור טו דו?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
נשמע לכם הגיוני שלא תהיה תאימות בין לוח Gigabyte GA-B75M-D3H לזכרון 8Gb KINGSTON KIT(4Gx2) Hyper-X XMP? שמעתם פעם על בעיות כאלו?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מערכת הפעלה ווינדוס7- 64 ביט לוח אם p8z68 asus מעבד core i7 2600 האם המערכת הזאת מתאימה ל64 ביט? זיכרון 8GB בברכה מושיק
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד יד שנייה מדגם G580 עם 4G זיכרון ראם, המחשב זז בסדר גמור , מבדיקה עד כמה המחשב תומך בזיכרון ראם , ראיתי שתומך עד 8G , חשבתי להוסיף , השאלה האם יש צורך? עד כמה אני ארגיש שיפור במהירות המחשב? השימושים שלי הם אינטרנט , יוטיוב , ותוכנות קלות. תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי זכרון 1000MHZ אבל הלוח אם שלי תומך מקס' 800MHZ אך אני בודק שהוא באמת משתמש ב800MHZ האלו ולא פחות?!
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם מישהו יודע איך לבדוק תקינות מעבד בתודה ירון
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
התקנתי אתמול פעם ראשונה את המעבד. לוח האם הוא GA-H77N-WIFI, קירור Noctua NH-L9i (Low profile. ב- BIOS אני רואה שהטמפ' היא 46 מע' בערך. זה גבוה מאד, לא? אני שם לב שה- BIOS מדווח שכל הליבות ב- 3800MHz, כלומר Turbo boost פועל. אם אני מבטל את ה- TB הטמפר' יורדות לאיזור 41 מעלות והמהירות כמובן ל- 3400GHz. למה המהירות עולה למקסימום כשאני ב- BIOS ואין שום עומס? זה לא אמור לפעול רק בעומס? האם הטמפ' האלו גבוהות מדי ל- IDLE?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
קודם כל עברתי על הדביק ולא מצאתי תשובות אז פתחתי את הנושא.. מה צמד האותיות הזה אומר? מה עדיף cl 5 או 4? כאילו כמה שהcl נמוך זה יותר טוב או להפך? תודה
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
אני רוצה להבין מה זה הפיירוויר הזה הרבה אני רואה שמדגישים את השם הזה בלוחות אם ומארזים , מה זה הדבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
כמה שאלות בקשר ללוחות אם האלו: ABIT Fatal1ty AN8 NVIDIA NF4 Ultra ABIT AN8 Ultra 1.מה יותר טוב? 2. מה ההבדלים בביצועים שלהם? 3.מה ההבדל ביהים בכללי? 4.מה מומלץ יותר?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אינטל מכריזה על תהליך סיום השיווק הרשמי עבור דור מעבדי ה-Core השביעי שלה - כולל דגמי ה-Kaby Lake-G החדשניים שהציעו ליבות מובנות מתקדמות מבית AMD ולא יזכו להמשכיות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
- 2 followers
-
-
אוקי המעבד שלי הוא e2180 בדיקה בסופרפי נתנה 30 שניות על 1 מגה ולאחר אוברקלוק קליל של הוספת 150 מהצ זה ירד ל28 שניות עכשו יש למישו e4300 שגם משיג תוצאה יותר גרועה(30 שניות) זה אומר שהמעבד שלי עוקף אותו?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני יודע שצריך להיות קשר מסוים בין מהירות הזיכרון לבין ה- FSB של הלוח. אם כן מהו? נגיד שהזיכרון DDR3 פועל במהירות 1600MHz, מה ה- FSB-ים האפשריים/הטובים? והאם ה- FSB נקבע על ידי המעבד או לוח האם?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-