מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
כרגע על המחשב שלי מותקן 506. האם יש מעבדים שחוצים את ה3 ג'יגה בבאס 533? כמובן שלא עשו OC. יש לי לוח אם אינטל הכי פשוט שיש לסוקט 775 והוא תומך רק 533 ואני חייב לשדרג למעבד יותר רציני אז מה הן האפשרויות שלי?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
:s05: אני יודע שפעם המליצו לי ולכל אדם שמשדרג את הזיכרונות שלו שהם יהיו מאותו גודל אותה חברה ואותה מהירות עכשיו אותו גודל ומהירות אני מבין (בכל מקרה המהירות תיקבע ע"י הרכיב האיטי ביותר לא?) ואות גודל אני מבין בשביל לנצל את האפשרות של פנייה כפולה לזיכרון אבל אותה חברה? (למנוע מסכים כחולים וכאלה) או שזה כבר סיפורי סבתא? אשמח לעצות.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכם : רציתי לשאול את הדבר הבא: איך מחשבים את כמות הזיכרון המקסימלית של מעבד 386(16bit) ואת כמות הזיכרון של מעבד 64bit? איך מחשבים את כמות הזיכרון של מעבד 32bit אני יודע 32^2 וזה יוצא 4Gb ,אבל 64^2 ו16^2 נראה יותר מדי ופחות מדי (ממש לא הגיוני)??? ודרך הגב אם אני לא טועה אז כמות הזיכרון המקסימלית של מעבד386 היא 16mb. למישהו יש פתרון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
העבודה תהיה בפוטושופ לא תלת מימד ,האם כדאי ללכת על Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box האם אני ארגיש את ההבדל בעבודה או שזה סתם בזבוז בשבילי ?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הלוח אם והמעבד שלי השימוש העיקרי הוא גיימינג אבל התקציב שלי לא יותר מידי גדול, כרגע יש לי I5-7500 3.4GHz ולוח אם gigabyte b250m d2v, חיפשתי אפשרויות טובות ויחסית זולות וחשבתי על המעבד AMD Ryzen 5 5600X 6-core עם לוח האם ASUS TUF Gaming A520M-PLUS לפי המחירים באמזון שני הרכיבים יעלו בסביבות ה 1400 שקל . אשמח לשמוע דעות האם כדאי לי באמת לשדרג למפרט שהבאתי, אם הוא רלוונטי ונותן ביצועים טובים או שיש אפשרויות טובות יותר במחיר דומה
-
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מעבד 2.8C ואני לא מצליח לעבור אותי 3.36Ghz אז חשבתי לעצמי בטח אני אמצא מישהו שרוצה להביא לי את הPrescott שלו בעד nw שלי ... אבל השאלה אם זה שווה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני מתכוון להשתמש בפנטיום 4 2.4B עם לוח אם בצ'יפסט 845PE. הייתי רוצה זיכרון 256 טוב לאוברקלוקינג + ביצועים טובים עד 600+- שח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אינטל משיקה את סדרת המעבדים היעילה ביותר שלה מעולם - ה-Core M שמיוצרת בתהליך 14 ננו-מטר חדשני לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-core-m-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%aa%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%9a-14-%d7%a0/
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהו ביצע החלפת BIOS ללוח הזה והאם זה בטוח - כי כל האינטרנט מלא סיפוי זוואה על FLASHING שלא הצליחו והאסו את ב BIOS
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
תקשיבו אני יודע שפתחתי כבר איזה 100 נושאים על המפרט שלי אבל זהו האחרון: החלטתי כבר על מפרט סופי אני רק רוצה לדעת איזה לוח אם ( לא חשובה החברה ) הכי כדאי למעבד הזה עם oc של עד 3.4 ghz? (לא צריך Firewire, crossfire..) אני מעדיף לוח אם עם הכי פחות בעיות, ראיתי שלכל לוח יש בעיות.. ושיחזיק לי טוב מאוד את הoc. (מחיר עד 600 ש"ח במקס') - תודה! זה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤860 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - מעבדי Intel - מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤386 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - דיסקים קשיחים - כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
המיפרט : 2 סטיקים זיכרון DIGMA DDR-1 2*512mb הלוח :7n400sl (לוח אם מבוסס NFORCE-2) מתוצרת gigabyte מעבד : athlon xp barton xp 2500 ספק אנרמקס ליברטי 500w המחשב עובד יציב מאוד עם סטיק אחד מהשניים (ולא חשוב איזה מביניהם ) העברתי את הסטיק מסלוט לסלוט ללא שום בעיות ,מה שמצביע על כך שהסלוטים תקינים. בנוסף בדקתי עם תוכנת בדיקה (microsoft windows memory diagnostic ) את הזיכרון (כל אחד בניפרד)בכל סלוט וסלוט ,ולא היתה שום שגיאה. חזרתי על הבדיקות עם הסטיק השני ושוב לא היו בעיות. אולם ברגע שאני שם את שני הזיכרונות ,המערכת קורסת ומופיעים מסכים כחולים עם הודעת השגיאה: page_fault_in_nonpaged_area כשהרצתי את תוכנת הבדיקה התגלו שגיאות . מאיזה שהיא סיבה המחשב מסרב לעבוד עם 2 הסטיקים. נ…
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
האם הלוח הזה טוב ל O .C ולמשחקים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס7 32BIT, ובהתחלה הוא הראה לי (3GB ניתנים לשימוש), יום אחד זה השתנה ל(2GB ניתנים לשימוש) והביצועים ירדו בצורה משמעותית, המחשב ניתקע כל הזמן במישחקים, לפי מה שהבנתי זאת הגדרה מסוימת שצריך לשנות, (ניסיתי לבטל את הV שהיה על "זיכרון מירבי" ב msconfig , לא עזר...) בבקשה צריך עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב מעבד 4 ליבות של אינטל לוח אם של gygabyte ep35c-ds3r ghipset p35/g33/g31 וזכרון של 2ג'יגה DDR3 533MHZ ורציתי לדעת איזה סוג זכרון לקנות במחיר סביר ובאיזה גודל כדי שלוח האם יתמוך בו? ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, כשבאתי לחנות מחשבים ובחרתי את הלוח אם הזה: Gigabyte GA-P35-DS3R, ואת הזכרונות הבאים: 2x(OCZ DDR2 2GB 800MHz CL4) סכ"ה 4GB. אמרו לי שיש בעיות עם לוחות אם של GIGABYTE וזכרונות של OCZ, זה נכון? מישהו כבר ניסה את השילוב הזה ד"א והיה לו בעיות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך צריך עזרה בבחירת זכרון ישן של DDR1 בגודל גיגה אחד, איזה זכרון אופטימלי בשבילי, תודה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
מה המעבד CORE I5 הכי משתלם היום (מ-TMS)? לשימוש בסיסי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
מחשב נייד עם מעבד T5500 (אינטל קור 2 דו 1.6) כיום יש לי 0.5G אני הולך לקנות עוד סטיק של 1G. כך שיהיו לי 1.5G האם כדאי לקנות 2X1G ולזרוק את הישן? או שההבדל הוא זניח? אני צריך עוד זכרן לצרכי עריכת וידאו (שאני אתחיל רק לאחר שיהיה לי זכרון ...) רן
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
אחד עם CL2 ואחד עם CL2.5. הם יעבדו ביחד? מצטער על השאלה הנובית :-[
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
בזה שאינטל משיקים ברבעון הקרוב את הi7 core =Nehalem החדשים ובהתחשב בזה שזה קודם כל הולך להוזיל משמעותית את שאר המוצרים הקיימים ושלפי מה שקראתי כולנו נצטרך להחליף לוחות אם (לטכולוגיה החדשה אין תאימות למה שקיים היום ) מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני עושה במשחקים קביעת הגדרות מערכת אוטומטית,תמיד אני מקבל הגדרות מאד נמוכות. נראה לי שיש לי מחשב די חזק ,מישהו יודע מדוע זה כך והאם זה באמת משקף (דרך אגב אני מעלה תמיד ידנית את ההגדרות להגדרות גבוהות וזה עובד מצויין,אין תקיעות וכאלה ) תודה
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
הדגם של ה667 DDR2 בקיצור יש לו כרטיס קול HD (7.1) יעני סראונד בקיצור יש מאחורה רק 3 יציאות אבל בספר ראיתי שרשום שמתחבר ללוח עוד חוט ויעני זה מביא יציאה לעוד 3 יציאות שזה בעצם יוצא 6 חורים שהם מהווים ל7.1 רמקולים בקיצור רשום שם על הכבל הזה Optinal ז"א שזה בנוסף ללוח , בקיצור לא הביאו לי תקקה הזה ויש לי רק 3 יציאות מאחורה ואני דיי צריך את זה למה יש לי Creative Inspire 5.1 והיה לי כרטיס קול Hercules DigiFire 7.1 אבל הוא מת , אז השאלה מאיפה אני משיג תחוט המוזר הזה?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח אם הזה ASUS Striker Extreme nForce® 680i SLI אני צריך מידע והמלצות... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9600SE הוא נקנה כחלק מורכב במחשב חדש במנהל ההתקנים לא מופיע החברה פתחתי וגם על הכרטיס לא רשום{תאמינו לי בדקתי טוב} באתר של ATI יש את החברות המורשות ליצור של 9600SE אבל הכרטיסים בתמונה לא נראים אןתו דבר יש על הכרטיס ציפים של ELIXIR שניראים גם על כרטיס של TUL שמייצר עבור ATI אבל התמונה שם של ה 9600SE שונה מהכרטיס שלי איך ניתן לדעת???
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות את הלוח אם הנ"ל Asus P5K3 Deluxe Chipset Socket 775 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=149 **רציתי לדעת מה אתם וחשבים עליו(?) והאם הוא מתאים לזיכרונות DDR2? או רק ל3? תודה מראש לכל העונים והעוזרים, שיהיה לילה טוב.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-