מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו אני יודע שפתחתי כבר איזה 100 נושאים על המפרט שלי אבל זהו האחרון: החלטתי כבר על מפרט סופי אני רק רוצה לדעת איזה לוח אם ( לא חשובה החברה ) הכי כדאי למעבד הזה עם oc של עד 3.4 ghz? (לא צריך Firewire, crossfire..) אני מעדיף לוח אם עם הכי פחות בעיות, ראיתי שלכל לוח יש בעיות.. ושיחזיק לי טוב מאוד את הoc. (מחיר עד 600 ש"ח במקס') - תודה! זה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤860 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - מעבדי Intel - מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤386 כמות:1 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - דיסקים קשיחים - כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR…
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
המיפרט : 2 סטיקים זיכרון DIGMA DDR-1 2*512mb הלוח :7n400sl (לוח אם מבוסס NFORCE-2) מתוצרת gigabyte מעבד : athlon xp barton xp 2500 ספק אנרמקס ליברטי 500w המחשב עובד יציב מאוד עם סטיק אחד מהשניים (ולא חשוב איזה מביניהם ) העברתי את הסטיק מסלוט לסלוט ללא שום בעיות ,מה שמצביע על כך שהסלוטים תקינים. בנוסף בדקתי עם תוכנת בדיקה (microsoft windows memory diagnostic ) את הזיכרון (כל אחד בניפרד)בכל סלוט וסלוט ,ולא היתה שום שגיאה. חזרתי על הבדיקות עם הסטיק השני ושוב לא היו בעיות. אולם ברגע שאני שם את שני הזיכרונות ,המערכת קורסת ומופיעים מסכים כחולים עם הודעת השגיאה: page_fault_in_nonpaged_area כשהרצתי את תוכנת הבדיקה התגלו שגיאות . מאיזה שהיא סיבה המחשב מסרב לעבוד עם 2 הסטיקים. נ…
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
האם הלוח הזה טוב ל O .C ולמשחקים?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס7 32BIT, ובהתחלה הוא הראה לי (3GB ניתנים לשימוש), יום אחד זה השתנה ל(2GB ניתנים לשימוש) והביצועים ירדו בצורה משמעותית, המחשב ניתקע כל הזמן במישחקים, לפי מה שהבנתי זאת הגדרה מסוימת שצריך לשנות, (ניסיתי לבטל את הV שהיה על "זיכרון מירבי" ב msconfig , לא עזר...) בבקשה צריך עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב מעבד 4 ליבות של אינטל לוח אם של gygabyte ep35c-ds3r ghipset p35/g33/g31 וזכרון של 2ג'יגה DDR3 533MHZ ורציתי לדעת איזה סוג זכרון לקנות במחיר סביר ובאיזה גודל כדי שלוח האם יתמוך בו? ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור!
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום, כשבאתי לחנות מחשבים ובחרתי את הלוח אם הזה: Gigabyte GA-P35-DS3R, ואת הזכרונות הבאים: 2x(OCZ DDR2 2GB 800MHz CL4) סכ"ה 4GB. אמרו לי שיש בעיות עם לוחות אם של GIGABYTE וזכרונות של OCZ, זה נכון? מישהו כבר ניסה את השילוב הזה ד"א והיה לו בעיות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך צריך עזרה בבחירת זכרון ישן של DDR1 בגודל גיגה אחד, איזה זכרון אופטימלי בשבילי, תודה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
מה המעבד CORE I5 הכי משתלם היום (מ-TMS)? לשימוש בסיסי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
מחשב נייד עם מעבד T5500 (אינטל קור 2 דו 1.6) כיום יש לי 0.5G אני הולך לקנות עוד סטיק של 1G. כך שיהיו לי 1.5G האם כדאי לקנות 2X1G ולזרוק את הישן? או שההבדל הוא זניח? אני צריך עוד זכרן לצרכי עריכת וידאו (שאני אתחיל רק לאחר שיהיה לי זכרון ...) רן
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
אחד עם CL2 ואחד עם CL2.5. הם יעבדו ביחד? מצטער על השאלה הנובית :-[
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
בזה שאינטל משיקים ברבעון הקרוב את הi7 core =Nehalem החדשים ובהתחשב בזה שזה קודם כל הולך להוזיל משמעותית את שאר המוצרים הקיימים ושלפי מה שקראתי כולנו נצטרך להחליף לוחות אם (לטכולוגיה החדשה אין תאימות למה שקיים היום ) מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני עושה במשחקים קביעת הגדרות מערכת אוטומטית,תמיד אני מקבל הגדרות מאד נמוכות. נראה לי שיש לי מחשב די חזק ,מישהו יודע מדוע זה כך והאם זה באמת משקף (דרך אגב אני מעלה תמיד ידנית את ההגדרות להגדרות גבוהות וזה עובד מצויין,אין תקיעות וכאלה ) תודה
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
הדגם של ה667 DDR2 בקיצור יש לו כרטיס קול HD (7.1) יעני סראונד בקיצור יש מאחורה רק 3 יציאות אבל בספר ראיתי שרשום שמתחבר ללוח עוד חוט ויעני זה מביא יציאה לעוד 3 יציאות שזה בעצם יוצא 6 חורים שהם מהווים ל7.1 רמקולים בקיצור רשום שם על הכבל הזה Optinal ז"א שזה בנוסף ללוח , בקיצור לא הביאו לי תקקה הזה ויש לי רק 3 יציאות מאחורה ואני דיי צריך את זה למה יש לי Creative Inspire 5.1 והיה לי כרטיס קול Hercules DigiFire 7.1 אבל הוא מת , אז השאלה מאיפה אני משיג תחוט המוזר הזה?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח אם הזה ASUS Striker Extreme nForce® 680i SLI אני צריך מידע והמלצות... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9600SE הוא נקנה כחלק מורכב במחשב חדש במנהל ההתקנים לא מופיע החברה פתחתי וגם על הכרטיס לא רשום{תאמינו לי בדקתי טוב} באתר של ATI יש את החברות המורשות ליצור של 9600SE אבל הכרטיסים בתמונה לא נראים אןתו דבר יש על הכרטיס ציפים של ELIXIR שניראים גם על כרטיס של TUL שמייצר עבור ATI אבל התמונה שם של ה 9600SE שונה מהכרטיס שלי איך ניתן לדעת???
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות את הלוח אם הנ"ל Asus P5K3 Deluxe Chipset Socket 775 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=149 **רציתי לדעת מה אתם וחשבים עליו(?) והאם הוא מתאים לזיכרונות DDR2? או רק ל3? תודה מראש לכל העונים והעוזרים, שיהיה לילה טוב.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q9550 שעובד במהירות מקסימלית של 2.8MHZ באחת התוכנות שיש לי ראיתי כי המעבד שלי עובד במהירות נוכחית של 2003MHZ . מדוע זה כך ? ואיך אני מסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
האם ניתן לקנות סוללה כזאת בחנות של שעונים? האם זאת סוללה נטענת או רגילה? מהו אורך החיים של סוללה כזאת? והאם החלפה של סוללה זאת יכולה לשפר במיקצת את ביצועי המחשב? כיצד אני יכול לדעת מתי היא נגמרת?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אהלן , ברשותי לוח די ישן של +GIGABYTE 7VTXE ומעבד AMD 1800, לפני זמן מה המחשב נדפק (כנראה התחמם), היו מלא סקטורים פגומים בדיסק הקשיח (שסודרו), אך שתי מערכות ההפעלה שהיו עליו נדפקו לגמרי (עדיין אפשר לראות אותן כשהמחשב עולה- כלומר ה-BOOT SECTOR תקין). המחשב היה אצל 2 טכנאים והם טענו שהדיסק הקשיח נדפק וצריך להחליף. החליפו דיסק, אבל מה, עכשיו שמתי לב ששיחקו עם ה- clock switch בלוח אם, הורידו את המהירות ל1150 MHZ. אם אני מעלה אותו ל-1500 (כמו שהיה תמיד), שוב מסך כחול כשחלונות עולים. ניסיתי לצרוב גירסאות BIOS שונות, לא עוזר. רק לעבוד במצב של 1150 MHZ. האם נראה לכם שהלך הלוח אם?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם חיבור של AGP *4 ואני רוצה לבנתיים לחבר אותו עד שאני יקנה כרטיס מסך חדש (השאלה אם אני יקנה כרטיס מסך עם חיבור של AGP *8 או כבר את הPCI EXPRESS ) בלי שום קשר יש לי 2 זכרונות של DDR2 667 512 (1024) רציתי לדעת איזה לוח אם כדאי עבורי כעת ולעתיד 1)ASUS P5VDC-MX http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=814&l1=3&l2=11&l3=242 2)ASROCK 775 DUAL880-PRO http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את E6600 אני מחפש לוח. מבחינת כסף זה פחות בעיה, רק שאני לא רוצה לדעת שאני מבזבז אותו על סתם. אני כן הולך לעשות עליו OC. השאלה היא האם לחפש משהו שהוא טוב מבחינת מחיר / ביצועים או איזה משהו באמת טוב שישרת אותי לאורך זמן. משהו נוסף הוא שאני לא מחפש כל מיני פיצ'רים קטנים כאלה כמו איזה כרטיס סאונד למערכת קולנוע וכו'
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אני מנסה להבין מה ההבדל בין לוח DRAGONTAIL של INTEL ללוח GA-EP35DS3P של GIGABYTE ת'כלס עד כמה שאני מבין הפיצ'רים די זהים מבחינת מה ניתן לחבר אז מה הבדל ולמה ממליצים על הלוחות של GIGABYTE בעוד שעל לוחות INTEL לא ראיתי המלצות? צריך לברוח מלוחות INTEL? תודה
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה. האם החלפת מעבד Q9300 ב-Q9450 על אותו לוח-אם בעל צ'יפסט X48, מצריך פרימוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה (מערכת ההפעלה VISTA UNLIMITED X32BIT) ואיפוס הביוס? תודה ***ה-Q9450 מוצא לי חינם בלי קירור שלו - מבן משפחה. הוא רוצה את ה-Q9300 שלי - תאמינו לי לא יודעת למה.. אבל אם המעבד תקין נחמד. אבל אני חושבת שלא כדאי לי, זה לא ישנה כלום - המהירויות ביניהם זניחות מאוד.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי מחשב P-4 3.00 GHZ לוח אסוס P5GD1 קורה לפעמים שמדליק את המחשב הוא נתקע בשלב שראשוני במסך שמאפשר לך ללחוץ DEL TO SETUP ואז לא זז אם אני לוחץ DEL אז הוא רק רושם זיהוי הזיכרון והכוננים וזהו שמחשב בין חודש עשיתי לו כבר בהתחלה עידכון ביוס ועבד טוב עד שהופיעה התקלה לפני כמה ימים בפעם קודמת ניתקתי אותו מהחשמל ואז חזר לעבוד רגיל מספר ימים ושוב חזרה התקלה והפעם לא עזר ניתוק מהחשמל מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
היי, יש לי זכרון 2x2GB של OCZ מסוג DDR3-1333MHZ סדרת GOLD. העניין הוא שאני שם לב שב- BIOS למרות הדגם שרשום בו בפירוש 1333 ה-BIOS מראה עבודה שלו רק ב-1033MHZ. השאלה שלי היא מדוע? פרטים: לוח אם של MSI מסדרת CLASSIC - ערכת P45 עם תמיכה ב-DUAL CHANNEL DDR3 הדגם P45 NEO מעבד INTEL CORE2QUAD Q8200
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-