עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dan_dekel,

כרגע יש לי כזה של TwinMos קניתי אותו ב250... 512mb 400mhz (2.5-3-3-8) o רציתי לדעת האם התזמון שלו טוב? והאם אפשר להשיג תזמון יותר טוב באותו כסף או קצת יותר\פחות... ועד כמה זה חושב באוברקלוק... בבקשה, אני מבקש תגובות ממבינים בלבד. תודה, דן.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by סער_שי,

מצאתי דרך לדחות את הקנייה! אני אשתמש במחשב הישן שלי. לא יודע איך לא חשבתי על זה קודם (אולי כי הוא פנטיום 3 750MHZ. מישהו זוכר?) עכשיו דילמות חדשות: לקנות את הקונרו כשהוא ייצא או לקנות מעבד D רגיל (במחיר נמוך מאוד) ולחכות לירידת מחירי הקונרו (אולי בעקבות איזו יציאה של AMD)? אני שוקל ללכת על הקונרו הכי זול, לא מאמין שבתקופה הקרובה אני אצטרך משהו יותר טוב, ואני גם אעשה לו OC מתון (אבל לפי מה שהבנתי עם OC מתון אפשר להגיע עם הקונרו גם להאצה של 1GHZ ויותר). אם הוא יעלה כמו ה-930 אז למה לא? (מישהו מהמר על 1000 ש"ח?) כמה זמן ייקח לחנויות בארץ למכור את הקונרו אחרי ההשקה? מקווה שגם הלוחות יגיעו מהר. לא יודע כמה הפנטיום 3 הישן שלי עוד יכול לסחוב.

• 17 תגובות
    • 934 צפיות
  3. |שאלה| איך ה core 2 הוא בא עם מארז או ככה אלומיניום? ומתיי אפשר לקנות אותו?

• 17 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by abarbotel,

למה 1 מגה זה 1024 קילו בייט ולא 1000?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  5. http://techreport.com/review/23663/as-amd-struggles-intel-chip-prices-stagnate

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Mr.Act,

היום הייתי בחנות מחשבים אח"צ לגבי קניה של מחשב והמוכר בחנות אמר לי שAMD לא תומך במשחקים מסוימים ושבווינדוס אקס פי הוא תומך רק בגרסה מיוחדת, הוא אמר שזה בכלל לא מומלץ ושאין הרבה לוחות אם שמתאימים לו ושצריך בשבילו חלקים מיוחדים... ואני לא יודע מה לעשות ??? ??? אודה לכם על עזרתכם!!! כי פשוט אין לי מושג מה לעשות.. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 951 צפיות
  7. שלומות, אני שוקל שדרוג למעבד פרסקוט 3.0, מחפש המלצה ללוח אם וזכרונות. המחשב המדובר משמש להקלטת אודיו. דרישות מינימליות: - 2 X זכרון DDR בנפח 512 מגה, עם יחס מחיר-ביצועים הכי טוב - לוח אם כולל LAN - גמישות לאוברקולקינג, אבל לא ברמה רצינית מאוד (המחשב שקט במיוחד ולכן לא מספק קירור ברמה קיצונית) - תקציב בסביבות ה-2500 ש"ח (כולל המעבד). בנוסף, כמה ריאלי לדרוש על שילוש של P4S8X Asus, מעבד P4B 2.4 ומודול זכרון אחד Kignston ValueRAM 512? בתודה מראש, שי

• 17 תגובות
    • 991 צפיות
  8. Started by avivlevy,

הנה תמונה מהביוס: איפה אני צריך לשנות?

• 17 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by adiyanai,

לא יקרים מידי ואמינים תודה

• 17 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by shloosh,

איזה מעבד עדיף מבין 2 אלה לעבודה משרדית??????? אני צריך תשובה מהר. מבחינת אמינות,מחיר וביצועים.. וגם האם צריך לשים ddr כשאי שה-amd יפעל נורמלי או שsdrm גם יספיק??? (שיהיה ברוראני לא שואל בשבילי ,אלא בשביל מישהו ששאל אותי)

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by dennis14,

לינק לביקורת - http://www.hardcoreware.net/reviews/review-343-1.htm גרסה קצת פחות מפוצ'רת של הלוח הזה נמכרת רק בחנות אחת בארץ ועולה רק 700 ש"ח - http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3729 לדעתי הלוח הזה יכול להיות מחליף מצוין ל - GIGABYTE 945P S3 בתקציבים של 600-750 ש"ח ללוח. מה דעתכם עליו?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by someonewhy,

שלום חברים רציתי לדעת האם שווה לי לעבור לפלטפורמת הX99?האם אני יקבל ביצועים יותר טובים ממערך שיש לי עכשיו? המפרט שלי המעודכן להיום: מעבד:i7 3930k oc'd 4.6ghz לוח:asus rampage iv extreme זכרונות: G.skill 4x4GB 2133 כרטיס מסך GTX 680 DCII SLI ספק כוח: Seasonic 1250W Gold קירור למעבד: H100i Push/Pull מארז:corsair 900D SSD: Samsung 840 pro 256GB מה אתם חושבים?האם שווה לי לשדרג לפלטפורמת הX99?אני כרגע חושב על לוח של ROG+מעבד 5930K+וזכרונות DDR4 תודה

13. Started by HingedEmu2,

היי יש לי 2g ראם ואני רוצה להתקין עוד. יש לי 3 סלוטים פנויים. כמה מומלץ לי להוסיף? ושזה יהיה אפקטיבי לא סתם המון gb ובזבוז כסף... האם האחד הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778381 מספיק טוב או שהיום יש יותר טובים? תודה לעוזרים

14. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בתקציב של 800 שקלים, במחיר הזה אני אמור לכלול כרטיס גרפי, לוח אם ומעבד. חשוב לציין שאני משחק במשחקים שיחסית לא דורשים הרבה. * התקציב הוא למעבד+לוחאם+כרטיס גרפי. אם אתם צריכים מידע כלשהו, כדי לדעת התאמה של רכיבים בבקשה תגידו פה, תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי אנשים, האם כדאי לקנות מעבד בגרסת TRAY ולוח אם בגרסת BULK כדי לחסוך כמה מאות שקלים ? תודה כרטיס מסך Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk 1100 ש"ח Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Reatail 1200 ש"ח מעבד: Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Tray 1100 ש"ח Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Box 1470 ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. כרגע ממספר סיבות אין לי כוונה לרכוש אחד מהכרטיסים המובילים של ati או nvidia . בעוד מספר חודשים מתוכננת להתבצע קנייה שכזו ולכן יש צורך בלוח שיאפשר ניצול מלא של כרטיס מסך כמו 9800 של nvidia (מתוכנן לצאת לשוק בתוך כחודשיים ). לכן בכוונתי לרכוש לוח אם עם הכרטיס המשולב הטוב ביותר . ברור לי שהכרטיסים המשולבים חלשים בהשוואה לכרטיסי מסך ייעודיים. היות ויש לי מסך crt משובח ,אין לי שום בעיה ליהנות ממשחק ברזולוציה של 1024*768 ללא פילטרים ,כל זמן שה- fps ( frame rate per second) אינו נופל מ-25. כך שאני אהיה מבסוט אם אני אוכל להריץ משחקים "ישנים " בני שנתיים-שלוש כמו : Fear ,far cry halflife2 doom3 prey call of duty 2 אם אתם יודעים מהו הלוח עם הכרטיס הגראפי המשולב החזק ביותר ,ר…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, יש בידי מחשב עם מארז די גדול שעליו רשום P4 של אינטל, העניין הוא כאשר אני בודק את נתוני המחשב הוא טוען שיש לי מחשב של 667MHz פתחתי את המחשב זה לא נראה כמו P3, על המעבד יש מאורר, אך אני לא מצליח לבדוק את המעבד ולראות באיזה מהירות הוא(בגלל המאורר)! האם יכול להיות שווינדוס טועה ויש בידי מעבד חזק יותר של P4 ובגלל בעיית התקנים או משהו בסגנון הוא לא מזהה? אם כן האם זה משפיע על הביצועים של המחשב? איך אני מסדר בעיה זו? ~(המחשב הוא בין 2-3 שנים) יש לו יציאת usb חיצונית, עם מערכת הפעלה xp )

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ate5502,

שלום לכולם. לאחרונה אני משחק dragon age, וראיתי שבמהלך הרצת התוכנית המעבד מגיע ל90 מעלות. סה"כ המארז מאוורר וברוב הזמן הטמפ' שלו עומדת ביל 37 ל45 מעלות. הקירור הוא סטוק. לרוץ ולקנות קירור יותר טוב? מה הגבול שבו אני צריך לדאוג?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם!! אני כרגע מרכיב לי מפרט מחשב חדש, שיהיה מבוסס על מעבד של אינטל. ברצוני לשאול אותכם אילו דברים כדאי לחפש בלוחות האם, שאני אבדוק(פיצ'רים, תמיכה בתקנים וכו'...)?? אודה מאד על כל עזרה ותגובה מצידכם!! 8) עריכה - kenny אתה צודק לא פירטתי מספיק! :-[ אני רוצה להרכיב מפרט, שמתבסס על מעבד פנטיום 4 (2.4) אני אשתמש בו למשחקים ועוד דברים שגרתיים, יש לי רשת ביתית, וכרגע יש לי כרטיס ממחשב ישן כך, שכרטיס רשת מובנה זו לא חובה אך גם לא יפריע. בחרתי לי כבר כרטיס מסך כך, שלא צריך. בקשר לכרטיס קול אני עדיין לא סגור על עצמי אם אני רוצה אחד חזק ויקר או פשוט וזול (אשמח לשמוע את דעתכם בתוספת מחיר). ולשאלות: * על איזה צ'יפסט ללכת? *על כמה חריצי USB ללכת? * מה אתם אומרי…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, מתעסק כיום הרבה יותר בעריכת וידאו ממשחקים ולכן האחרון כלל לא שיקול. רוב העבודה (70-80%) היא עם פרימייר פרו העדכני והשאר פוטושופ. הכל כחלק מתחביב, לא עסק. מה שכן חשוב לי שיהיה אופציה להוספת כונן NVMe בעתיד וגם זיכרון. מצרף מפרט רפרנס משולב AMD ואינטל, הזיכרונות מניח מתאימים לשניהם. מה מהם עדיף? האם יש קומבינציה אחרת מומלצת בתקציב הזה (2000 ש"ח)? והכי חשוב, האם ההבדל יהיה משמעותי מהמערכת הנוכחית? (הכל מפורט מימין) כל רעיון והערה אחרים יתקבלו בברכה. תודה :) מעבד חברת AMD דגם RYZEN 5 1500X Box 3.5Ghz 65W TDP BOX + Cooler מעבד כולל מאוורר Intel Core 8th Generation i5 8400 6 Cores 9MB Cache 2.80GHz s1151 - BOX…

21. קניתי זיכרון ceon cl3 ddr1 400mhz יש לי שני מחשבים בבית באחד יש לי שני זיכרונות של 512 .לוח biostar gf6100 .754 amd 2 הזיכרונות חברת ceon דגם 2.5 .cl 400hz ddr1 במחשב השני יש לי לוח יותר ישן gigabite k8 754 amd ויש לי בא הרבה בעיות בגלל שאני צריך לעשות עדכון ביוס.בקיצור אם אני מחבר אליו את הזיכרון בדגם cl 3 הוא מראה לי רק 256 במקום 512 . השאלה שלי אם למחשב הראשון אני יחבר את ה cl3 ויעביר אחד מה cl2.5 למחשב השני זה בסדר שמחובר שני דגמים שוניםלמחשב הראשון? זאת אומרת 512 cl2.5 512 + cl3 למחשב אחד

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Godlike2k,

שלום יש לי כמה אפשרויות יש לי לוח אם של סוקט 478 AGP אני רוצה להפוך ל-PCIE אלו האפשרויות שלי 620 ש"ח זה לוח אם Asus P4GD1 Intel 478, 915P Chipset Motherboard זה 570 ש"ח זה לוח אם Asus P4GPL-X Intel 915PL chipset Motherboard או זה http://www.toshop.co.il/prod.asp?id=935 PC PARTNER INTEL 915P

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by NuXeR,

שלום, אני זקוק ללוח שיעבוד עם Q9450 או E8400, יעבור OC רציני כמה שאפשר... שמתי לב של-DFI אין eSATA, מישהו יודע למה? הבנתי שזה הולך להיות כמו USB בשנים הבאות..וזה חסרון רציני. המתמודדים: Gigabyte: EX38-DS4 - 900 X48-DS4 - 950 DFI: Lanparty DK X48 T2RS - 850 תודה רבה, תומר.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  24. טוב, זה כבר הטכנאי הרביעי שאני מדבר איתו ממתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש (אמא שלי, היא כל כך לא בוטחת בי והטכנאים קונים אותה כל כך בקלות...) אז אמרתי לו שאני קונה AMD64 אז הוא אמר לי "לא כדאי לקנות את המעבד הזה זה דגם חדש של טכנולוגיה חדשה יהיו בו הרבה בעיות והמעבד שלך עכשיו (P4 1.6) יותר טוב" הוא המליץ לי לקנות מחשב עוד חצי שנה הבנתי שהוא אידיוט אחרי שהוא אמר שיש לי מעבד מצוין, אבל מה עם החלק הראשון? זה נכון?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by sagi_10,

אני מתכוון לקנות בקרוב מעבד פנטיום d 2.8 ghz אמורו שפנטיום d הוא כפול ליבה אז זה אומר שיש לו 5.6 ghz?????? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.