עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, לא הייתי בעניינים איזה שנתיים, נוצר הכרח והתחלתי לרחרח קצת ואני רואה שכל המומלצים באתר הם עם AMD. אני מבין שהם מייצרים ב 7NM, עדיין, מה עושה אותם לכל כך הרבה יותר מומלצים מאינטל בצורה כזו שאני לא זוכר? תודה רבה.

2. מעבד AMD 2500 לוח 8RDA3I EPOX 2 סטיקי זכרון של 256 מגה כל אחד, של A-DATA בעת עליית המחשב, הוא כותב שהזכרונות עובדים ב 200, אבל הלוח תומך ב 400. 1. אני מניח שצריך לשנות משהו בביוס - לא מצאתי, היכן בדיוק ? 2. הוא גם כתב משהו על מהירות המעבד (שהוא פועל רק במהירות 1.3 או משהו כזה) - היתכן ? 3. האם הלוח הזה יודע לנצל את הדואליות שבזכרונות ? תודה לכם !

• 17 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by MasterGal,

היי חבר'ה, אני יודע שבשביל לקנות מחשב צריך להשקיע הכי הרבה במעבד,לוח אם וזכרונות אבל יש כל כך הרבה חברות הרבה סוגים, אני רוצה לקנמות בימים הקרובים מחשב ולא יודע אם כדאי לי לקנות עכשיו או להמתין אני רוצה לקנות מעבד AMD64 זה שווה עכשיו או צריך לחכות קצת זמן...?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by edi17,

שלום לכולם! אחרי זמן רב שאני סוחב עם המחשב הישן שלי ( פנטיום 3 ) החלטתי לקנות את השילוש המקודש - מעבד, לוח וזכרונות למחשב חדש! המחשב מיועד בעיקר למשחקים ,יישומים ובקרוב אני אשדרג גם לרדאון 9800 ובינתיים אני אסתדר עם ti4200 שלי. מה אתם אומרים על: 1. Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX - ש"ח 1106 2. Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard (800 Mhz,AGP Pro,1394,Dual DDR,S-ATA,Intel LAN,USB 2) -ש"ח 767 3. GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit - ש"ח 784 4. ספק חדש... אבל השאלה היא האם כדאי להשאיר ספק פשוט של w 300 שיש לי?! בכל מקרה - Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply ש"ח 371 והכל ביחד - 3000 ש"ח...…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by NIR-T,

היי, הבנתי שרק מעבדי AMD BARTON 2500 עם סטפינג מסוים יכולים להפוך בקלות ל3200... אז בדקתי מה כתוב על המעבד וזה מה שכתוב: AXDA2500DKV4D AQXCA 0307MPM מה זה אומר? זה סטפינג טוב?? המעבד בצבע חום ונקנה לפני חצי שנה בערך.... תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 17 תגובות
    • 998 צפיות
  6. אז ככה נגיד ואני קונה 2 מעבדי FX-53 ושם אותם על לוח תומך של 2 מעבדים בסוקט 940...אפשרי??.או שרק לאופטרון יש אפשרות של 2 מעבדים...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. AMD הודיעה היום כי יצרני תוכנה מובילים כמו Novell, Red Hat ו Sun יתמכו בתוכנה בריבוי הליבות של ה AMD64, בנוסף AMD ממליצה ליצרני התוכנה לחייב את הלקוחות לא עלפי מספר הליבות במערכת אלא עלפי מספר השקעים כפי שהיה נהוג עד היום. הליבות הכפולות של ה AMD64 מותאמות להרצה של מערכות ההפעלה קיימות כמו Linux, Solaris ו Windows ויישומי AMD64 קיימים ללא כל שינוי נדרש בתוכנה. להמלצה לחייב את הלקוחות עלפי מספר השקעים ולא על פי מספר הליבות מצטרפים גורמים נוספים בתעשיה כמו חברת גרטנר לניתוח שווקים "גרטנר ממליצה לציבור הלקוחות להסדיר רשיונות שימוש מול יצרני התוכנה על בסיס מספר השבבים במערכת ללא תלות במספר הליבות בכל שבב". אופטרון כפול ליבות צפוי להיכנס לשוק באמצע 2005, שרתים ותחנות עבוד…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הלוח מבוסס על ערכת מעבדי מערכת של VIA ולא על NFORCE4! אתר היצרן: http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=215 מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=18466

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by MTKOL,

לחברי הפורום, איזו מערכת עדיפה מבין שתי אלו: 1. AMD 64 3000 PLUS & GYGABYTE K8NS מול 2. INTEL PENTIUM 4 (NOTHWOOD/PRESCOTT) 3G & ABIT IC7 ואם אפשר עם נימוק בבקשה. בתודה רבה מראש

• 17 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by Mr.Act,

היום הייתי בחנות מחשבים אח"צ לגבי קניה של מחשב והמוכר בחנות אמר לי שAMD לא תומך במשחקים מסוימים ושבווינדוס אקס פי הוא תומך רק בגרסה מיוחדת, הוא אמר שזה בכלל לא מומלץ ושאין הרבה לוחות אם שמתאימים לו ושצריך בשבילו חלקים מיוחדים... ואני לא יודע מה לעשות ??? ??? אודה לכם על עזרתכם!!! כי פשוט אין לי מושג מה לעשות.. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 931 צפיות
  11. Started by Pitzinyelo,

האם ההבדל ביניהם(AMD64) משמעותי? ההבדל במחיר די נכבד(200 שקל בזיג זאג). העניין הוא שאני רוצה לחסוך כמה שיותר על כל החלקים כדי לקנות 6800GT. כפי שניתן להבין המחשב הוא למשחקים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. במאמץ על 100% ומי יודע כמה זמן הוא היה ככה בדקתי מעלות הוא היה על 48 בערך!! בגלל העומס עליו!! הוא היה על 100% בגלל איזה באג מטומטם באיסיקיו שתקע לי את התוכנה...אז השאלה שלי האם יכול להגרם לי נזק למעבד ? כי אני לא יודע כמה זמן הוא היה ככה יכול להיות 9 שעות יכול להיות שעה כמו כן גם הלוח התחמם קצת וזאת הפעם השנייה שזה קורה לי והכול בגלל האיסיקיו עם הבאג המעצבן הזה תודה עריכה: נראה לי שכתבתי את ההודעה בפורום הלא נכון אני חושב שזה מתאים יותר לתמיכה טכנית מצטער..

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בהמשך לידיעה של מעבר הייצור של מעבדי AMD ל טכנולוגיית ייצור של 90 ננו-מטר, לקחו באתר TECH REPORT שני מעבדי A64, האחד 3800+ ב130 ננו-מטר שהאטו אותו לPR של 3500+ (2.2 GHZ) ומעבד 3500+ שרץ גם הוא במהירות 2.2GHZ, אך מיוצר ב90 ננו-מטר. אותם השוו למערכת מבוססת פנטיום 4 פרסקוט בסוקט 775 שרץ במהירות 3.4GHZ. הם בדקו את זלילת האנרגייה הכוללת של המערכת. בניגוד לאינטל, המעבדים ב90 ננו-מטר הראו ירידה של כ17% בצריכת החשמל בהשוואה לאותו מעבד ב130 ננו מטר, והפרש של 36%(!) ממעבד הפנטיום. הם נראים ממש אידיאליים לOC! http://techreport.com/onearticle.x/7417

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by dmanbuhnik,

המחירים שלהם קפצו ב200 שקל!!! (הלכתי כדוגמא את KSP - A-DATA 3200) ובתוך 2 שבועיים בלבד מישהו יודע משהו לגבי זה? יכול להיות שזה יהיה בסופו של דבר כמו SDRAM שהמחירים עלו ועלו עד שהגיעו למחיר של DDR או שזה רק עליה רגעית?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם השאלה שלי למה מערכות מבוססות INTEL יכולות להגיע ל FSB יותר גבוהה ? מה בעצם מגביל מערכות מבוססות AMD מלהגיע ל FSB גבוהה כמו שה ה INTEL מגיעים ?? כי נגיד אני מוריד מכפלה ל 9.5X252 ( במידה והזכרונות הם 500MHZ ) זה אפשרי במערכות מבוססות AMD או שלא ועם לא אז למה ??? והשאלה השניה שלי: איזה זכרון עדיף GEIL PC4000 ULTRA ( באים עם HEATSINK ) או GEIL GOLDEN DRAGON PC4000 ( באים בלי HEATSINK ) ה GOLDEN עולים משהו כמו 50 שקל יותר ויש מקומות שאפילו אותו הדבר... השאלה מה ההבדל בינהם ?? המוכר דווקה המליץ לי על ה ULTRA... נ.ב אני מחליף את הזכרונות שלי היום ל GEIL PC4000 בגלל זה אני מתעניין ובבקשה בלי הערות כמו אל תיקח GEIL וכאלה כי הם ממש ממש טובים ( היו לי גם C…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by nirko,

יש לי מעבד amd 2500 ברטון ורציתי לשאול למה כשאני בודק במאפיינים של "המחשב שלי" המעבד מזוהה בתור 1100mhz??? הבעיה אצלי, או שככה זה...?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום שאלתי בעוד פורום ולא הגעתי לתשובה חד משמעית אולי כאן תעזרו לי. אני מתכוון לקנות את הלוח NF7 של ABIT (עולה 450 שח) יחד עם בארטון 2500. הזכרונות שיש לי כיום הם 2*256 במהירות 266. א. האם אפשרי לנעול את הזכרונות ל266 ועדיין להריץ את המעבד על 333. ב. האם עדיף במקרה שלי לקנות אטלון 2400 שפועל על 266?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. זיכרון OCZ - OCZ 400mhz DDR 512MB תזמון שלו - CL 2.5-3-3-7 timings פרטים נוספים: 400MHz DDR Unbuffered 2.6 Volts Lifetime Warranty 184 Pin DIMM ----------------------------- זיכרון GeIL DDR 512MB 3200 400mhz Golden Dragon Value תיזמון: CL2.5 8-4-4 2T פרטים נוספים: , 5ns WLCSP , 2.6-2.95V , 6 Layer Lower Noise Golden Dragon PCB 512 מ"ב אז מה אתם אומרים ? איזה זיכרון יותר מהיר? ואם מישהו מוכן להסביר לי בקצרה ובפשטות את המספרים האלה מה המשמעות של המספרים האלה (ובעברית!), אני אודה לו.. תודה לעונים !

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. עד 700 ש"ח.(עדיף פחות) רציתי לקנות את הלוח של EPOX אבל אין אותו בKSP. מישהו יכול להמליץ לי על לוח טוב בתקציב הנ"ל שנמצא ב KSP , ואם אין שם לוחות טובים אז תמליצו לי על לוחות טובים שאין שם. שיהיה עם כרטיסי קול ורשת מובנים! עדיף עם FireWire. עריכה:----------------- מה זה RAID??

• 17 תגובות
    • 950 צפיות
  20. שלומות, אני שוקל שדרוג למעבד פרסקוט 3.0, מחפש המלצה ללוח אם וזכרונות. המחשב המדובר משמש להקלטת אודיו. דרישות מינימליות: - 2 X זכרון DDR בנפח 512 מגה, עם יחס מחיר-ביצועים הכי טוב - לוח אם כולל LAN - גמישות לאוברקולקינג, אבל לא ברמה רצינית מאוד (המחשב שקט במיוחד ולכן לא מספק קירור ברמה קיצונית) - תקציב בסביבות ה-2500 ש"ח (כולל המעבד). בנוסף, כמה ריאלי לדרוש על שילוש של P4S8X Asus, מעבד P4B 2.4 ומודול זכרון אחד Kignston ValueRAM 512? בתודה מראש, שי

• 17 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by E-tay,

יש כבר מחשב אחד טוב בבית...עכשיו אנחנו רוצים לקנות עוד אחד השאלה שלי היא מה עדיף? amd athlon xp 2400 + abit nf-7 או p4 1800 intel marryvel d850mv

• 17 תגובות
    • 930 צפיות
  22. בעבר התעסקתי הרבה בחומרה, אבל עקב גיוסי לצה"ל, זנחתי את הנושא עכשיו אחי הקטן קונה מחשב ובגלל שאני כבר לא הכי מעדכן, רציתי לשאול כאן אחרי בדיקה, החלטתי לא לקנות את הAMD 64 ביט וללכת על האינטל 2.8 השאלה שלי היא רק, ללכת על מעבד ה 1 מגה קאטש (פרסקוט לפי מה שהבנתי) או ה 2.8 512 קאטש ? לפי מ"ס באנטשמרקים שראיתי, ה 2.8 512 לוקח את הפרסקוט כמעט בכל הבדיקות (וגם את ה ADM 64 2.8 למען האמת...) האם זה נכון ? חשוב לציין שהמחשב עבור משחקים כבדים וכמו כן, יש להתחשב בעובדה של אוברקלוקינג אפשרי לא עד גבול המעבד, אבל אין ספק שהמהרה לא קטנה תתבצע מחכה לתשובה ומקווה שסוף סוף יעשו לי סדר

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ooosss,

אהלן חבר'ה, הזמנתי היום מחשב חדש מ-KSP, AMD 2600 התכוונתי ללכת על הלוח אם של ABIT NF7-SL, אך כשהגעתי לשם הם אמרו לי שהם כבר לא מביאים אותו כי הוא ישן במקום החלטתי ללכת על הNF7-S2G, למישהו יש נסיון איתו? הוא נראה לי סבבה, יש את אלמנט ה Theramal Guard, ועוד דבר שנראה טוב שנקרא FAN EQ ששומר על הקרירות. יש למישהו הסתייגויות? והאם יש לכם לוח אם אחר להמליץ לי מהמבחר המצומצם של KSP (מבוסס NFORCE) תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. טוב, זה כבר הטכנאי הרביעי שאני מדבר איתו ממתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש (אמא שלי, היא כל כך לא בוטחת בי והטכנאים קונים אותה כל כך בקלות...) אז אמרתי לו שאני קונה AMD64 אז הוא אמר לי "לא כדאי לקנות את המעבד הזה זה דגם חדש של טכנולוגיה חדשה יהיו בו הרבה בעיות והמעבד שלך עכשיו (P4 1.6) יותר טוב" הוא המליץ לי לקנות מחשב עוד חצי שנה הבנתי שהוא אידיוט אחרי שהוא אמר שיש לי מעבד מצוין, אבל מה עם החלק הראשון? זה נכון?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מה קורה עם אני ממלא את כל המקומות של הזכרונות (3) במערכת אמד ב-ל-י דואל דדר... כל הזכרונות דדר 400... המהירות יורדת ? לכמה? הוכחות בבקשה.... האם זה משפיע הרבה? צודהההה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.