מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. במחשב הקודם של אשתי - אתלון 64 3000 ווניס שישב על לוח של ג'יגה בייט מבוסס NF3 הטמפ' של המעבד לא עברה את ה 35 מעלות, לעומת זאת המעבד שלי מאותה סדרה: ווניס 3500 שיושב על לוח מבוסס צ'יפסט VIA KT890 הטמפ' הממוצעת של המעבד היא בין 37 ל 40 מעלות. קפיצה לא גדולה אך גם לא קטנה, יש לציין שעל שני המעבדים יושב אותו קירור: ARCTIC COOLING ALPINE 64. האם הסיבה לעלייה בטמפ' היא הצ'יפסט השונה או שהמעבד החזק יותר אמור להיות באופן טבעי גם חם יותר?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, לפני כמה חודשים שאלתי פה אנשים מה הם חושבים הכדאיות של להוסיף עוד 2 גיגה ראם ל2 הקיימים בלפטופ הנחמד והיפה שלי (כמובן שהוספתי מפרט והכל). בכל מיקרה התגובות היו שאין לי מה לעשות עם זה וחבל על הכסף שלי. היום נשברתי, הלכתי ועשיתי את הקנייה, אני חייב להגיד שגם כרגע שאני עדיין עם ווונידוס 32 ביט (מחר אני יפרמט ל64) ההבדל מורגש משמעותית. הבדל משמעותי בעליה ובכיבוי והבדל מכובד ביותר בעבודה שוטפת. תגובתי לכן, לכל אותם אנשים שבד"כ מגיבים על שאלות כאלה בביטול שאני קיבלתי היא פשוט מאוד אל תרוצו לשלול, גם אם המחשב בעבודה שוטפת לא צריך את כ-ל הזכרון שיש לו, יכול מאוד להיות שעדיין יש מקום להוספת זיכרון. ובכל מיקרה תודה רבה על ההמלצות והדעות שהבעתם בזמנו, גם עם לא נכונות עדיף משהו מ…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם Gigabyte GA-M61SME-S2 Rev 2.0 Nforce 405 AM2, עליו קיט 1 GB של OCZ 2 חתיכות 667 MHZ. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ולהוסיף עוד קיט של 2 ג'יגה אבל של 800 MHZ. אפשרי? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי אני צריך דחוף תוכנה כלשהי שבודקת Bios באופן מקצועי, יש כזאת ? יש לי בעיה רצינית ואני חייב לבדוק אותה. מי שרוצה יותר פרטים לדעת מדוע כל הסיפור הנה הלינק לבעיה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85641.0 תודה
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
שלום, היו לי במחשב 4X1GB של RAM קניתי סט של 2X2GB כדי שיהיה לי 6GB. לוח האם שלי הוא gigabyte ga p35-s3. קניתי 2X2GB OCZ 800mhz 5-5-5 gold edition מכיוון שכבר יש לי זוג זהה רק 2X1GB. בקיצור התקנתי את הזכרונות על פניו הכל נראה טוב ויפה זיהה 6GB. הבעיה היא שהוא התחיל לעבוד על מהירות 667mhz. כאשר הסרתי את הזוג זכרונות החדש הוא חזר לעבוד על 800. אבל הדבר המוזר הוא שהחזרתי את הזוג החדש והסרתי את הזוג הישן הוא גם הראה לי 800, רק ביחד הוא נתן לי 667. אני יודע שאני יכול לעשות (ועשיתי) כאילו "אוברקלוקינג" ולשנות את זה ל800 אבל אני רוצה שהמערכת תזהה אותו כ800. בנוסף לבעיה הזאת (כנראה יש קשר) התזמונים של הזכרונות החדשים אינם מה שהם אמורים להיות, המחשב מראה לי שהם 5-6-6 במקום 5-5-5. …
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני קצת מתלבט בנושא לאחרונה... הכי חשובים לי ביצועים ומהירות. עדיף אם יהיה גם RAID ו- USB 2. בכלללללללללל לא מעניין אותי OC. הבנתי ש Sis 645 זה צ'יפסט מעולה עם ביצועים יותר טובים מ 845 בפחות כסף, אז חשבתי על MSI 645 Ultra, אבל אז הלכתי ל motherboards.org ונתנו לו 4/15 בביצועים, שלא נדבר על שאר הציונים... מצד שני זה נראה לי אתר מעפן, לדוגמא הם לא כותבים ליד כל לוח לאיזה מעבד הוא, הם ממליצים על חנות ספציפית לקנות בה (משוחדים?) והם גם כתבו על איזה לוח שהוא "Lightening fast"... דבילים ;D בכל אופן, אם תוכלו להמליץ לי על לוח טוב (שניתן להשיג בארץ לדוגמא בפנדה/זיגזג/למיר), ולהגיד לי מה לדעתכם הצ'יפסט העדיף בכלל, אודה לכם מאד ואני די נעול בקטע של לא לקנות AMD, מה גם ש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש כמה שרתים מבוססי מעבדי XEON שאני רוצה לבדוק את היציבות שלהם. שרת אחד כולל 2 מעבדים, שכל מעבד הוא DUAL CORE ושרת אחר כולל 2 מעבדים, שכל מעבד הוא QUAD CORE ניסיתי להפעיל כמה חלונות של אורתוס, וזה לא עזר, לא הצלחתי להגיע בכל הליבות ב-100%
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
OCZ EL Dual Channel 2048MB PC5400 DDR2 667MHz Gold Memory (2 x 1024MB) - OCZ 520Watt ATX Modstream Power Supply-OCZ Leadtek Winfast PX7800GTX Tdh W / Myvivo,pci-express, 256-BIT, 256MB DDR3 Ram Maxtor L01R250 250GB 7200RPM, 16MB, U133 Processor - 1 x Intel Pentium D Dual-Core 830 3 GHz ( 800 MHz ) - LGA775 Socket - L2 2 MB - Box זה בעקרון כל החלקים הראשון זה זכרונות דרך אגב זה DDR2 השני זה ספק כוח השלישי זה כרטיס מסך PCI-E הרביעי זה דיסק קשיח דרך אגב זה SATA-2 והחמישי זה מעבד עכשיו חסר לי רק לוח חשבתי בכיוון אסוס אבל תמליצו לי על מה שאתם חושבים גם בכיוון מחיר וגם בכיוון דברים חדשים איכותיים וטובים תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
אז ככה, שמתי לב לאחרונה שהחברה שהתקינה את הלוח אם שלי שמה מתחתיו ספוג ועשתה עבודה די גרועה בהתקנה שלו- הלוח קרוב מדי לקצה של המארז (לחלק של הסלוטס) ואני לא יכול להתקין כרטיסי PCI ... אם כן, עלי להסיר את הלוח אם ולנסות לשפצר אותו. הבעיה היא שאני די נרתע מהסרת הלוח ועוד אף פעם לא הסרתי לוח אם. אם מישהו יוכל לספק לי הוראות על איזה ברגים צריך להבריג ומה עושים עם הקליפסים האלה וספייסרים וכל זה, אודה לו מאוד מאוד! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי מעבד LGA775 מהירות:3GHZ הסוג שלו זה 530J האם הסוג שלו טוב?
-
- 14 תגובות
- 843 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני חדש פה אבל אולי יש פה כאלה שמכירים אותי בכל מקרה זה פורום טוב מאוד ויש פה מלא אנשים שאפשר לסמוך עליהם יש לי כמה שאלות: אני קונה בקרוב מחשב חדש אני רק צריךה את עזרתכם לקנות את הרכיבים הכי טובים ושאחר כך לא יהיהו בעיות,הפתעות,אכזבות 1)מה יותר טוב AMD או פנטיום4? אני מתכוון יותר למשחקים ותלת-מימד 2)האם מישהו יודע את ההבדל בסוגים של הזכרונות בין ORGINAL MEMORY לREGISTERED MEMROY ולHIGH PERFORMANCE? 3)איזה סיבה יכולה להיות שזיכרון 512MB DDR 2700 עולה הרבה פחות מאשר 256RAM DDR 2100?? 4)זה נכון שבפנטיום אפשר לעשות אובר קלוק ל500 מגה הרץ ואפילו יותר ולAMD אפשר רק איזה 50 מגה הרץ? 5)מה יותר טוב GEFORCE4 TI4200 128RAM DDR או ATI READON 8500 DUALHEAD 128M…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.7 .כאשר אני מריץ ישומים שונים אני רואה בwindows task manager שאחוז העבודה של המעבד מגיע לפעמים ל100 אחוז ,האם זה טבעי למעבד כזה שעל ישומים שונים קלים ככבדים יהיה ניצול מקסימלי
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תכלס, יש באמת הבדל גדול? אני מדבר על מערכת מבוססת אינטל. 2.8Ghz 800fsb prescott 2x256mb ddr 400mhz Asus p4p800s se - not supported dual!! baHhhhh Radeon 9100 128mb Wd 40Gb 2mb buffer האם שווה להחליף לוחבשביל זה.. כמובן שאני מדבר על trade-in ולא קנייה מחדש... הבדל מקסימום 200 שקל. ללוח טוב של abit (IS7-e2) i למשל..
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הוצעו לי הזיכרונות הבאים : G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 ,PATRIOT PGV34G1600ELK Sector5 Gaming 4GB Dual Channel 1600MHZ DDR3 CL9 ,PATRIOT PSD34G1600KH DDR3 4GB Dual Channel 1600MHZ CL9 ,PATRIOT PVV34G1333LLK Sector5 Viper II 4GB Dual Channel 1333MHZ DDR3 CL7 מה הכי עדיף ? המפרט הוא עבור משחקים עם מעבד I5
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
פעם כשקניתי תמחשב הנוכחי שלי התענייתי במחשבים OC, MODING וכל מה שקשור אבל מאז המחשב שלי הפך לגרוטאה והידע שלי דל עד כמעט לא קיים. עכשיו אני חושב לקנות מחשב חדש ועולה לי השאלה לי יש מעבד amd athlon 64 bit 3400 2.4 gh המעבדים החדשים כיום.. שהם ליבה כפולה נגיד amd athlon 64X2 6000 אז למרות שהוא על 3 GH הוא נחשב כמעט פי 2 יותר חזק ממה שיש לי? כי אני זוכר שבזמנו המספר (3400) היה ביחס למעבדים של אינטל.. כאילו שזה 3.4 GH במעבד של אינטל
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
המחשב שלי- מעבד- פנטיום 4 2.8HT לוח אם ג'יגה ביט GA-8S655-FX-L כרטיס מסך 7600GS זיכרון 1 ג'יגה 400 PC3200 דיסק קשיח 80GB 7200 כרטיס קול SBLIVE צורב DVD + כונן DVD מחר קונה ספק חדש שהמליצו לי פה בפורום FSP 350GLN במקום ספק פשוט של 500W שיש לי עכשיו. מה אפשר לשדרג במחשב כדי שיעבוד חלק יותר, ומהר יותר? בתקציב של 1000 ש"ח
-
- 11 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי חברה, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג אותו ולדעתי שדרוג של הלוח+מעבד+זיכרונות יעשה את העבודה. אם אתם חושבים אחרת אז אשמח כמובן שתשתפו אותי. לא צריך שהמשחקים החדשים ביותר יראו מדהים, אבל כן אשמח אם הם יעבדו (כרגע המשחק היחיד שלי זה the secret world). המחשב שלי דלוק 24 שעות ביממה כל יום, וה8GB גRAM שלו כמעט תמיד מנוצל עד הסוף (2 גרסאות של פיירפוקס+כרום+אקספלורר, תוכנות עריכת קוד, לפעמים דברים של adobe, והמון דברים אחרים קטנים). אני משתמש במחשב גם כדי לראות סרטים דרך מקרן תלת מימד. המפרט שלי כרגע הוא: מעבד: AMD Phenom II x3 720 BE לוח אם: Biostar ta790gxe 128M זכרונות: לא זוכר את הדגמים בדיוק, אבל יחסית איכותיים 2GB*4 DDR2. (אם צריך אני אמצא את הדגמים) כרטיס גרפי: NVIDIA G…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה Gskill 2x2GB CL4 שלי ז"ל ולכן נאלצתי להחליף אותם, קפצתי לחנות והחלטתי ללכת על ה CL5 (חסכתי 100 ש"ח), אבל עכשיו תיקיות וסרטים, אפילו ה "מחשבון" (התוכנה) של הווינדוס עולה לאט. ואני מדבר איתכם על רמה כזו שלפני השדרוג התיקיות היו נפתחות מהר משאפשר להבחין, והסרטים עלו מהר. כאן ההבדל משחק? או שיש לי בעיה אחרת? קשה לי לעבוד ככה עם המחשב, אני רגיל לסוס עבודה תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב ואני מחפש board שתומך ב:ddr2700,ata133,usb 2.0,533 ואני לא מוצא אחד שתומך בכל אלו אשמח לתגובות והצעות בתודה מראש omerl אגב חג שמח לכולם
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לי מושג מה הלוח, אבל בתקופה ההיא זה היה סטנדרטי? ???
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי לעבוד\לסדר שני מחשבים מדור הCore2Duo, עם ערכות שבבים P35 וP43. היו לי גם 6 סטיקים של זכרונות DRR2 1066 כביכול, של החברות kingston, corsiar, g.skill. מתוך כל ששת הזכרונות, רק אחד הצליח לעבור memtest86+ 4.20 בלי להוציא אף שגיאה במהירות 1066 (זה היה סטיק של corsiar, אחד מתוך dual kit. הסטיק השני לא הצליח לעמוד במשימה). הזכרונות כן הריצו בדיקה חלקה כשסורסו למהירות 800 בתזמונים 5-5-5-18 (בטח היה אפשר למתוח עוד ל15, לא בדקתי). לדעתי הממצאים מוכיחים שאף יצרנית לא באמת עשתה פס יצור מיוחד לPC8500 אלא פשוט כולם בחרו PC6400 שנראו להם 'מובחרים' מספיק כדי לעמוד באוברקלוק הכפוי (מה גם שהוולטים 2.1-2.3 שצויינו עליהם די מאששים את זה). מילא אם זה היה עובד, אבל רובם לא מספקי…
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
או שמא הוא אמור להגיע לארץ בקרוב? למישהו יש הערכה גסה לגבי מחירו בארץ הקודש? איך ניתן ליצור קשר עם היבואן של AOpen? נ.ב. כן, יש לי חולשה לגימיקים אקזוטיים...
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
ה-ATA ה1 שלי תפוס יש עליו ארדיסק וצורב רגיל. עכשיו אני רוצה לקנות צורב דיוידי! ואני לא יודע לאן לחבר אותו חשבתי אולי לחבר אותו ל-RAID הזה אין מושג איך ה-RAID עובד אז אני שואל אתכם אם אפשר...?
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להוסיף 2G זיכרון למחשב. כרגע יש לי: X2 Transcend DDR2 1024MB להלן המפרט: מעבד - intel QX9650 לוח - G33M-S2L האם לקנות זיכרון אחד של 2G או שניים של 1G (זה בכללל משנה?) אשמח לקבל המלצה מתאימה.
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-