מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה אני בעל לוח-אם msi pt880 neo ורציתי לברר אם יש בו pci-express כי לפי מה שהבנתי אין.. אבל אני רוצה להיות בטוח.. ושנית אני מעוניין בהמצלה ללוח-אם לintel pentium 4 עדיפות לmsi (אני יכול להשיג הנחה) ושיהיה בלוח sata pci-express אממ כרטיס רשת מובנה ואם אפשר גם קול..
-
- 17 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ברוב לוחות האם EP-8RDA+ סוג הזה למשל (epox) האם הnforce chip זה mcp או mcp-t? תודה מראש למי שעוזר
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שתי שאלות. קןדם כל המפרט שלי : amd 1.7 256 ram gf 4 mx 440 עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לעשות oc למעבד וכמה זה אמור לעלות לי בוא נגיד ל2 או ל2.6...עד כמה שאפשר. והוספה של ראם עד ל1024. תודה.
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שלום לכולם! שאלה ידע: אם אני יעשה OC למעבד Q6600 נגיד ל3.6 הוא יהיה שווה לביצועים של Q9550?. אם לא אז עד מתי צריך לעשות OC כדי להגיע לביצועים של אותו מעבד?. תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קיצר יש לי עכשיו 2 ג'יגה ראם ויש לי כמה שאלות על תוספת ראם ואם זה כדאי בכלל. אז ככה: 1. יש לי כרגע 2GB RAM של G.SKILL DDR2 800MHZ דגם NT בשני סטיקים. אם אני לא אוכל להשיג עוד שני סטקים זהים, זה משנה אם זה דגם אחר של G.SKILL שגם יהיה 800MHZ? ז'תומרת אין בעיה של תאימות אם זה לא אותו דגם? ואם זה חברה אחרת? שלא יהיה לי מסכים כחולים ובעיות בגלל זה 2. יש לי כרגע CL5. אם אני משיג דגם אחר שהוא CL4 זה לא יעשה בעיות שזה עובד ביחד? 3. אין בעיה עם 4 סטיקים בOC למעבד כל עוד הזכרונות לא בOC נכון? 4.משנה אם אני שם עוד סטיק של שני ג'יגה במקום עוד שניים של ג'יגה כל אחד? מבחינת DC אולי? 5. יש טעם בכלל לשדרג ל4 ג'יגה ראם? זה יתן לי תוספת ביצועים במשחקים? המחשב יעלה/יעבוד מהר יותר? משהו? אני…
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות בקשר לזכרונות האלו... קודם כל כמובן שרציתי לברר איפה אפשר לקנות אותם כי בחנויות מוכרות אני כבר לא רואה שמוכרים אותם האם זה יכול להיות? כמה עולה כל סטיק 256 512 128 או מה שיש היום? והשאלה השניה שלי בקשר אליהם האם יש RDRAM ב DUAL CHANEL?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב עם לוח אם של INTEL שתומך בATA100 אני מעונין להוסיף כונן קשיח חדש ויש לי שתי שאלות 1. אם אני יוסיף כונן קשיח שתומך בתקן ATA133 האם זה יעבוד בצורה נורמאלית או שצפויות בעיות? חשוב לצין שבנוסף לכונן הזה יחובר עוד כונן קשיח של תקן ATA100. 2. אם אני יוסיף למחשב כרטיס serialATA של PCI לדוגמא הכרטיס הבא http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4609 ויחבר אליו כונן קשיח מתקן serialATA האם אני יקבל את המהירות של הserialATA או שמהירותו תואט למהירות השווה לATA100? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 2900PRO של חברת ATI,אני יכול לבצע SLI עם הכרטיס 8800GT של חברת NVIDIA? (ATI 2900PRO + NVIDIA 8800GT) בקיצור השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות SLI עם כרטיס מסך של ATI וכרטיס מסך של NVIDIA? ,usv
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
השלה היא נגיד יש את הלוח הזה GA-9659-DQ6 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2295&ProductName=GA-965P-DQ6 כתוב שהוא תומך בATI CROSSFIRE השאלה היא .. האם שני כרטיסים של nVidia יכולים לעבוד על הלוח אם הנ"ל כSLI וגם להפך או CF רק לכרטיסי ATI ?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, איזה VOLTAGE אסור לי לעבור בCPU אני כרגע על 1.23 אם אני מגיע ל1.35 ככה זה טוב?
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
בפנדס אמרו י שהקריאה של הטמפרטורה של המעבד בלוח הזה היא גבוהה מהטפרטורה האמיתית זה נכון ?? ועם כן אז בכמה ? אמרו לי שמשהו כמו 7~10 מעלות...
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז ככה אני לא ממש מבין בעיניין האוברקלוק ורציתי לדעת עם אני יכול להאיץ את המעבד e6300 על לוח 945p-s3 .. ועם אני יכול להגדיל את המכפלה או רק את התדר לפחות למהירות 2.2 (ועכשיו הוא על 1.86) ודרך אגב אני בלי קירור מיוחד יש לי את הקירור הרגיל של אינטל שבא עם המעבד..
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
טוב..עשיתי בדיקה של המחשב דרך3DMark06 והתוצאה שלי הייתה 3300 והיא צריכה להיות בין 5000 -6000 אז נראה לי שאני צריך לעשות אובר קלוק אני צריך קישור להורדה של אובר קלוק מישהו יכול להביא לי?.
-
- 11 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אם אני לא מתכוון לעזות אוברקלוק אז כדאי לי להשקיע על זכרונות 500Mhz או שהזכרונות האלו מיועדים לאוברקלוקינג ולא כדאי לי?
-
- 6 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שמתי לב לכך שבקונסולות PS2 יש אוגרים של 128 ביט (מעבד Emotion Engine או MIPS סדרה 4) בכל מקרה זה לא קשור לגישה לזכרון מכיוון שהPS2 נגש רק ל4 מגה של זכרון למיטב זכרוני ככה שאין ממש מה לעשות עם 128 ביט מהבחינה הזאתי. העלתי השערה שאולי זה קשור לעובדה שזה מעבד SIMD והאורך אוגר הגדול דרוש על מנת שיוכל לקבל 4 אופרנדים בדיוק של 32 ביט, אבל אני לא בטוח אם זה נכון ... מישהוא שיודע את זה יכול לבאר את העניין? ובבקשה אם אין לכם מושג אל תטעו, ועדיף גם לינק למקור מידע.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עכשיו מסדר את המחשב וכול זה והתכנאים לא התקינו לי את הsecure ide הם אמרו שלא צריך את זה... כדאי להתקין את זה או לא? תביאו לי פקודה שמוחקת את המסנגר המזדיין מהמחשב! סעמק מחשב חדש רק התקנתי את השלט של כרטיס מסך וכבר איבדתי את המכסה של הבטריות... תעזרו לי לחפש!
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/specslist/view/140/ בקיצור, פה ראיתי אפשרות של קנייה בנפרד של ה- GeForce 8800 . יש אפשרות כזאת, אם כן, איך ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
יש לי מעבד P3 733Mhz שלא עבר אוברקלוקינג... המאוור שלו פעל לאט מאוד אז החלטתי להחליף אותו ב HEATSINK שהיה ברשותי כשפירקתי את הישן נשארו שאריות של המדבקה הטרמית כשניסיתי לנקות את השאריות התקלף-נשבר חלק קטן מפינת ליבת המעבד המשכתי בהתקנה שמתי גריז טרמי חדש הרכבתי את הכל ועכשיו המעבד מגיע לחום עצבני של 77 מעלות! עכשיו כמה שאלות: האם השבר בליבה דורש תיקון? אם כן אז זה יהיה במסגרת האחרית לכל החיים שנותנת אינטל? מה נחשב חום נורמאלי למעבד?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום חברים, נניח ואני קונה מעבד אינטל יד שניה. עוד לא קניתי. אין קבלה ואין קופסא מקורית. לפי המספר הסידורי באתר של אינטל רושמים שהמעבד נמכר בזמנו בתור box ויש אחריות עד 2017. דיברתי בצט עם התמיכה של אינטל אבל הבחור לא הצליח לענות על השאלה - למי לפנות בארץ כדי לממש אחריות??? הבנתי שחיון ואיסטרוניקס הם המשווקים פה ושלחתי להם מייל. טרם קיבלתי תשובה. מישהו פה יודע מה עושים וכיצד מממשים אחריות של אינטל בארץ? בבקשה תענו רק מי שמבין ויודע בוודאות מה עושים. תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד שהרבה מהפינים שלו התעקמו (בגלל שהוא לא הוכנס נכון לתושבת בלוח אם) , והשאלה שלי היא האם האחריות היא גם על דבר כזה ואם כן אז למי בדיוק פונים בשביל האחריות. בכל מקרה אם מישהו יודע איזה דרך קלה ליישר את הפינים בחזרה בבקשה שיכתוב.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה בקשר לאחריות הכל אצלי עובד טוב ורציתי לשאול! בוא נגיד ויש לי מעבד 2100 שיש לו אחריות ל3 שנים מה קורה אם אחרי שנתיים הוא נשרף לי אבל הפסיקו לייצר אותו??? מה עושים?? בלי לפתוח פה לשטן!!!!
-
באחת החנויות (לא נציין את שמה בגלל חוקי הפורום) יש אגף שנקרא Discounted price ,יש שם לוחות אם ב 120 שקל רציתי לדעת אם הלוחות האלה הם יד שניה או עודפים שנשארו בחנות? והאם שווה לקנות אחד מהלוחות הנ"ל(מי שיודע על איזה חנות מדובר) ל P4 1.7 478
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת את MUSHKIN בזיכרונות ? כי ראיתי שסטיק 512M שלהם בסביבות 1200 שקל !! רציתי לדעת מה הסיבה למחיר היקר מאוד שלהם ? ואיפה הם מדורגים ביחסית לשאר החברות המובילות ? מה נחשב טוב יותר MUSHKIN או GEIL ? סתם דוגמה ?
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
תגידו כל לוחות 975 אפיק PCI שלהם הוא רק עד פי 8??
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם אפשר לנעול את ה AGP/PCI/IDE ? האם אפשר להוסיף מתח לזיכרונות ? האם אפשר להוסיף מתח לצ'יפ סט ? כל זה כמובן דרך הביוס ... ?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-