מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לאחר המתנה ארוכה שמחתי לראות ידיעה באתר שאינטל הורידה את מחירי המעבדים אבל הדיווח עסק בעיקר במעבדי 2MB וארבע ליבות 8 MB. כך שלא ראיתי התייחסות ל- E6600 אלה ישר ל- Q6600. הדיווח : http://hwzone.co.il/news/1185716907/52826 שאלתי אם מישהו יודע אם ירדו גם מחירי E6600 וה אמור להיות המחיר כעת וכן מה אמור להיות המחיר ל- Q6600 והאם בעקבות הפער (שסביר להניח שיש) מה שווה יותר לקנות. אני רוצה לציין שאני מנסה לבנות מחשב HTPC + מרובה משימות (אך ללא משחקים או גרפיקה מסובכת מידי) כמובן שרצוי להתייחס גם לחום שהינו מרכיב משמעותי במחשב מסוג זה. בנוסף אשמח להמלצות על מקום טוב באזור המרכז ששווה לקנות ממנו את כל המחשב (כולל אחריות והרכבה - לצערי לא יודעת להרכיב) והוא זול, טוב ונותן שירות במי…
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני די חלש בכל הקשור לחומרה ולא מסתדר עם כל התיאורים שנותנים בפירוט על הלוח אם השאלה היא הממ הוא יחזיק זכרונות שדורשים 2V ומעלה? (קראתי איפשהו שהDS3 עושה איתם בעיות אז אני רוצה להיות בטוח..) למשל, האם הוא יעבוד עם: OCZ OCZ2G8002GK 2GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Gold Gamer eXtreme XTC Edition Dual Channel Memory
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי יש לי חבר (באמת חבר , לא אני) שקנה מחשב I5. מכרו לו עם 4 ג'יגה זיכרון שעובד על 1.9V (זה הזיכרון : http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=45&prodgroupid=126&id=840&type=1 ) לפי מה שהבנתי עם I5 ממולץ לכול היותר זיכרון שעובד עד 1.65V . מה ההשלכות של זה? הוא קנה כך את המחשב, האם הוא יכול לדרוש שיחליפו לו זיכרונות?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איפה אני משיג את הכרטיס הזה בארץ ?? (מצ"ב קבצים...) תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אהלן. קראתי באתר של ג'יגהבייט כאשר מחברים שני כרטיסי מסך ב-crossfire המהירות של הפורטים יורד ל- X8 כאשר פורט של PCI הוא X16. האם זה ככה בכל הלוחות אם (מגבלה טכנולוגית להשאר באותה המהירות)? או שזה קטע של ג'יגהבייט? קראת את זה פה
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
חבר'ה אני מתכנן לקנות את ה-E6750 ,כרגע יש לי את הלוח 965P-DS3 REV 3.3 אני יודע שהלוח שלי תומך בלי בעיות QUAD CORE והוא אחד הלוחות הטובים בשוק ל-OC וכו... השאלה שלי היא כזאת, אני מתכנן לעשות OC למעבד הנ"ל ולהגיע לקרבת ה-4000 אתם חושבים שהלוח מסוגל לזה או שרצוי להחליף גם את הלוח. ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום! מישהו אמר לי שלא ניתן לשנות דרך הביוס את הFSB בלוחות IL9 Pro...זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האם ה- Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) הוא Dual DDR ????
-
- 1 תגובה
- 407 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת... נניח אני עכשיו הולך לקנות מחשב ל-3 שנים... האם בעוד שנתיים ככה המעבד 3000+ יהווה צוואר בקבוק במשחקים או אם אני ירצה להחליף כרטיס מסך? ואם זה ככה אז האם שווה שלי להקיע ב-3500+ שהוא לא יהווה צוואר בקבוק כמו ה-3000 או שהוא גם יהווה? ואני מדגיש אני חושב על העתיד!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מעבד אך איני יודע האם לחכות לקונרו של אינטל, מפני שאמרו לי ש-amd יותר טוב מהמעבד החדש שיושק בעוד כחודש וחצי אשר שייך לאינטל.. אז אני מפנה את השאלה הזו אליכם. תודה מראש נ.ב אני צריך את המעבד גם בשביל משחקים כבדים, אבל בכל זאת רוצה שיפעל טוב בשאר הישומים.
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לא הייתי באיזה פורום לכתוב..... מקווה שהגעתי לנכון. בכל אופן, חבר רוצה לפרמט מחשב הוא צריך שיהיה בוט ב-bios מהדיסק כדי להתקין ווינדוז מחדש אבל יש משום מה סיסמא על ה-bios למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? איך ואם אפשר לפרצוץ כזה דבר? טיינקס.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מה זה בדיוק שני המצבים האלה? 1. write-through 2. write-back לפי המשפט הזה : When a datum is written to the cache, it must at some point be written to the backing store as well אני מבין כל מה שכתוב ב-cache מתי שהוא נכתב גם בזיכרון הראשי(הארד דיסק?) אז זה אומר שהמחשב זוכר כל דבר פעולה ושום מידע לא נמחק אלא אם כן אני אמחק אותו? איך הוא לא נסתם מרוב נתונים?
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני יכול להשתמש באופצייה הזאת אם יש לי זכרון אחד של winbond ואחד של סמסונג?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האם אופציית הדואל די די ראם תעבוד ?{כאילו ששתי הסטיקים של ה-256 יהיו כמו 512 ואז ביחד עם הסטיק של ה-512 }או שאני חייב 2 סטיקים בעלי אותה כמות זיכון?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יכול לקחת E4300 עם זכרונות 800MHZ? (אני עושה OC), או שעדיף לי 667MHZ כדי לשים את היחס על 1:1?
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
במעבדים מה זה L1 L2 L3 ומה זה תדר FSB?
-
- 18 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
כן לוח אם ישן מאוד.. האם אני יוכל להרכיב עליו כרטיס מסך: nVIDIA GeForce EN8400GS HTP או: nVIDIA GeForce 8400GS 256MB ? איך אני בודק? נכנסתי לדף של הלוח אם אבל לא כתוב שם.. אתם מכירים כרטיסי מסך זולים וסבירים אחרים שאני יוכל להרכיב עליו?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הבנתי שאחת הפונקציות של הציפסט כוללת מין סוג של פיירוול רציתי לדעת האם הוא יעשה לי העיות בגלישה באינטרנט ?
-
- 4 תגובות
- 419 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שני אלה? http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7285 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7629
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
1. האם העין האנושית במחינה בהבדל בין 32 ל64 ביט? במה זה מתבטא? 2.בכמה מיקרון יוצר הATHLON64 ? 3.ידוע לי שלמעבד יש בקרי זיכרון ולכן בלוחות התומכים בו לא יהיה גשר צפוני. אז מי יגשר בין הזיכרונות (הפיזיים) למעבד ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אני ירגיש הבדל בביצועים ממעבד 3.0ghz ל805d בבקשה תענו לי זה חשוב!!
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשאול לגבי הפונקצייה ADVANCED CLOCK CLABIRATION בלוח GIGABYTE GA-MA790X-UD3P. יש אופציה בביוס שניתן לשנות תחת הACC כל מיני אחוזים שנעים מטווח של מינוס 12% ועד +12, מה זה אומר מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות AMD 64 bit 3000+ הבעיה...ששמעתי שהמעבדים לא אמינים ומתחממים ונהרסים מהר תנו לי ביקורת על המעבד ואם עדיף לי לא לבזבז כסף ולקנות אינטל
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי שאלה שלא ברורה לי כל כך והיא, כש-AMD מוציאים מעבד וקוראים לו 2000+ הם מתכוונים שהוא עובד כמו ה 2000 של INTEL?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-