מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
היבואנים בארץ כבר לא מביאים יותר נורתוודים - לכל מי שמחפש. זמנים רעים לאוברקלוקרים בארץ.
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
-
יש לי את המעבד הנ"ל עם קירור של artic cooling והוא עובד על טמפ' של 60-70 מעלות. זה לא מוזר?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע את המעבד הנ"ל עם לוח אם ABIT AN8-SLI זיכרון SAMSUNG 2GB DDR 400 וכרטיס מסך LEADTEK GEFORCE 6800GS 256MB חשבתי אולי לשדרג את המעבד ל- AMD X2 4800+ SOCKET 939 עצם השדרוג הוא כדי לדחות רכישה של מחשב חדש לחלוטין, השימושים העקריים שלי במחשב זה ממש מעט משחקים ועבודה סטנדרטית עם המחשב, בעיקר תכנות. האם כדאי? אולי למעבד אחר? ואם זה שווה בכלל? תודה!
-
- 11 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי במחשב MUSHKIN 2G 800MHZ השאלה שלי, במידה ואין מושקין ואני ייקח חברה אחרת אותם נתונים 2 ג'יגה ו800 מהירות הם יעבדו טוב? דואל צ'אנל?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מה ההבדל בין לוח אם h87 לבין דגם b85 ? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני כרטיסי זיכרון, ואין לי מושג איזה כרטיס כדאי לי לקנות. לראשון יש צלעות קירור, ולשני לפי מה שהבנתי יש שכבות נוספות של PCB שיוכלו לעזור ב-OC. מבין שניהם בלי קשר למחיר, מה כדאי יותר לקנות..?! בנוסף לזה, אני קונה מחשב חדש ובעתיד הקרוב אני מתכוון לעשות OC למעבד, אז אולי מבין שניהם יש כרטיס שיותר מתאים ל-OC, אין לי מושג איזה. Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤405 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=17 המון תודה, שתהיה לכולכם שנה טובה!
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אסוס P4P800 (קצת ישן, אני יודע) עם פנטיום 4 2.8Ghz, עם 2 כפול Samsung 256MB DDR 400MHZ (סה"כ 512MB). התגלגלו ליידי שני זכרונות של מיקרון Micron 512MB DDR266 MHZ ECC (סה"כ 1GB). יש לי שתי שאלות: 1. האם הלוח שלי תומך ב-ECC ? לא הצלחתי למצוא תשובה באתר של אסוס. 2. האם יש סיכוי או האם כדאי בכלל להפעיל את שני סוגי הזכרונות ביחד ולהגיע ל- 1.5GB RAM ? אשמח לתשובתכם! תודה!
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
דור חדש של Surface Pro ודור חדש של Surface Laptop יגיעו במקביל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי את המעבד הנ"ל עם קירור scythe mugen 3 . הטמפ' ב idle נמצאת בין 29-34, 35 מעלות. מה שמוזר הוא שתמיד core אחד נמצא מעל 40 מעלות וזה קופץ כל כמה שניות מ core to core. אני לא נמצא ב OC. צריך לציין שזו תופעה וחדשה ועד לפניי כמה שבועות כל ה cores היו כביכול בטמפ' דומות והיו עולים ויורדים בצורה זהה יחסית. האם זה תקין ? תודה, עמית
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם טוב לOC אבל עם כרטיס מסך מובנה - יש חייה כזאת? פשוט איני זקוק לכרטיס מסך כי המחשב הוא לעבודה רק תודה מראש? ואם לא אז איזה לוח מישתלם מבחינת OC לQ6600? יש לי כרגע P5N-E SLI והבנתי שלקוואד הוא לא מומלץ (הוא מגביל)
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להוסיף את הזכרונות הנ"ל בנוסף לזכרונות 2X2 XMS3 1333MHZ DDR3. האם הזכרונות האלה טובים? (הם יחסית ממש זולים ביחס לכל שאר הזכרונות), לא מתוכנן OC.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם מעבד קונרו ובאייבורי הציעו לי לוח 965 MSI NEO במחיר זול יחסית ל965. כנראה שזה בגלל שהם היבואנים המורשים שלו והם מביאים אותו במחיר זול. המחיר הוא 550 שקל. מה דעתכם עליו? http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=744
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם זה הכי כדאי לפי המחיר? http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2P800R22GK~15~0.htm
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שורת הגדרה בביוס קיים בחלק מלוחות אסוס VID CMOS צרפתי תמונה מה משנה המספר אם משנים אותו לנתון אחר במקרה כאן הוא 45 דבר נוסף לא קשור לנושא הזה ,,,, זה פנייה לצוות הניהול באתר ,נסיתי ליצור קשר לניהול האתר או אחראי אבל אין אפשרות זה מקפיץ כל הזמן לדף ראשי,,,,,,,,בעניין הגלישה באתר זה מאוד איטי ועד שניפתח כל דבר לוקח זמן רב ....מה שלא היה לפני שינוי האתר לא מזמן ,אנה שפרו או בידקו זאת בדקתי זאת ממספר מקומות במחשבים שונים וזה מאוד איטי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לדעת אם הזכרון שאני קונה או גנרי'ק או מהסוג היותר טוב(איך קוראים לו ???) רציתי לדעת אם יש הבדלים במחירים כי אם יש האם הם שווים מיבחינת עלות/ביצועים על זכרון הגנרי'ק ???
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
לחבר שלי הלך הלוח אם והוא חשב לקנות לוח אם + מעבד עד 1000 ש"ח והוא אמר שמישהו שהוא מכיר אמר לו שזה אפשרי למצוא מעבד AMD core dou ולוח אם שתומך ב AGP עד 1000 שקל... אתם מכירים דבר כזה? תנו לי המלצה אם אתם מוצאים ואם אפשר גם את החנות שממנה אתם לוקחים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ניתן לשלב כרטיס זיכרון DDR2 400Mhz 512 עם כרטיס זיכרון DDR3 1066Mhz 1G? למחשב שלי? המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.8G ABIT IS7-V2 INTEL 848 כרטיס מסך 128MB GF4 כרטיס זיכרון 2 סטיקים 256+512 DDR2 אה ועוד משהו האם כדי גם לצרף למחשב שלי או אם אפשר בכלל דיסק קשיח 320GB (כרגע אצלי במחשב רק 80GB) [br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 20:02:06 שאלה נוספת, מה ההבדל בין כרטיס ז. DDR2 ל-DD3?
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה AMD XP לסמפרון ? ראיתי שרוב הסמפרונים מגיעים עם 256K קש, אבל זה אמור להיות ההבדל בין XP לדיורון ... האם כדאי לקנות מעבד XP? שמעתי שבקרוב יפסיקו לייצר אותם.
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם תהיה נחיתות בביצועים עם CROSAIR 256DDRAM PC2700+ אינטל 1.6A עם O\C ל2.0+ הלוח של אפוקס. אם כן, כמה, והאם זה יהיה מאוד מורגש. אם יש לכם הצעות, אנא רשמו. בתודה.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, במחשב החדש שאני קונה יש את שני הרכיבים הנ"ל. המחשב מעודכן עם הביוס האחרון. לפי הבדיקות שנעשו בחנות, כנראה שיש בעיית תאימות בין המעבד Q9550 stepping E0 ללוח האם ASUS P5Q PRO - המחשב קורס בבדיקת מאמץ. עם אותו המעבד בstepping C1 אין שום בעיה. האם מישהו מכם נתקל/ יודע משהו על בעיה כזאת? אודה לכם מאוד על תשובה. דרך אגב, לפי האתר של ASUS לא צריכה להיות בעיית תאימות. למרות שבעדכון האחרון הם תיקנו מספר בעיות תאימות עם stepping C1.. גילי.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היום או מחר אני הולך לקנות מחשב וההתלבטות היחידה שלי היא על איזה מעבד המחשב יהיה מבוסס. מתלבט I7 10700K vs AMD 7 5800x ראיתי השוואות וגם כמה טסטים ביוטיוב ועדיין מתקשה להחליט. למרות שהAMD עולה 500 שח יותר אני עדיין חושב עליו. מה כדאי ? יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מה נשמע ? ככה לבלאק פריידי הייתי רוצה לעלות את הראמ שלי ל -32. יש לי כרגע 16 עם סטיקים של 8. רוצה לקנות שוב את אותם הסטיקים מ 2018, מוצא אותו דגם עם סיומת אחרת... איך אני יודע אם יש לזה השפעה ? הבנתי שאם שמים ראם לא מתאים, הם פשוט לא מתקשרים אחד עם השני האם זה נכון ?< זה מה שיש לי כרגע: https://www.gskill.com/product/165/1...5V16GB-(2x8GB) זה מה שאני מוצא רק לקנייה במחיר טוב: https://www.gskill.com/specification...-Specification או שמא עדיף לי לקנות כבר סטיקים חדשים עד 32 אבל זה קצת יקר לי ולא כלכלי...
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לחבר מחשב עם לוח אם של אסוס Cusle 2 c יש אפשרות לשים בו יותר מ512 זיכרון ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל לא של חברה מפורסמת של חברת Transcend האם זה ילך?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-