עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. השאלה היא כזאת אם אני מוסיף שני סטיקים של 256מגה של 400 MHZ DUAL CHANNEL DDR אז בפעועל זה יהיה 512 או 256 עם באס של 800 MHZ

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by maccabeast,

אז ככה חיפשתי בחיפוש אך עדיין לא מצאתי תשובה ברורה... יש לי לוח אם אינטל גריבלדי ,D850GB ,ישל י 2 סטיקים של RDRAM 64MBכ"א של סמסונג מדגם PC800 400MHZ.נראה לי שזה זה בכל אופן. אני רוצה להגדיל את הזכרון שלי. עכשיו השאלה היא האם אני חייב זכרונות מאותו סוג ואותו התדר או שמספיק רק שיהיה PC800 ללא קשר לתדר והאם זה יעבוד טוב עם תדר אחר, כלומר 800MHZ עם 400MHZ ? ואם מישהו מעוניין למכור זכרונות הנ"ל אז... עוד משהו, אני רוצה לשפר את כרטיס המסך שלי יש לי GEFORCE 2 64MB ,כל כרטיס מסך יתאים ללוח ? איזה יתמאימו ואיזה מומלץ. תודה.

• 7 תגובות
    • 470 צפיות
  3. Started by asn,

שלום לכולם הודעה ראשונה ויש לי שאלה בנושא SDRAM יש לי זכרון SDRAM בגודל 256 ללא אחריות שמסיבה מסויימת המחשב מזהה אותו מתחיל לעבוד וכשXP עולה הוא מרסט את עצמו להתקין XP עם הזכרון הזה זה לא אפשרי הוא גם נתקע בדקתי אתו בכמה מחשבים מה יכולה להיות הבעיה ואיך מתקנים אם אפשר

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  4. Started by arielb1,

שאלה לי אליכם יש לי 1024 ddr2 667mhz 512X2 האם אני יכול להוסיף עוד כרטיס אחד של 512 וככה יהיה לי 1500 מהירות או שאני חייב שזה יהיה זוגי??כלומר להוסיף עוד 1024 תודה מראש לעונים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nivbrn,

שלום, ברשותי מחשב P4 עם 512MB זכרון ב2 סטיקים של 333MHZ ddr. לאחרונה השגתי עוד 512MB של זכרון ב2 סטיקים של 266MHZ ddr. ואני רוצה לחבר את כולם, כדי שיהיה של 1GB במחשב. כל זוג בDual Channel. השאלה שלי היא: האם אפשר לחבר את כל 4 הסטיקים (יש לי לוח אם שיש לו 4 חיבורים, 2 זוגות של Dual Channel)? והאם מומלץ לעשות את זה, או שזה ישפיע רבות על מהירות המחשב? תודה מראש על העזרה, ניב

6. Started by shimeoni,

ברצוני לשאול : 1 זכרון ddr 1 איזה מהירויות נכללות בו? 2 זכרון ddr 2 כנ"ל? 3 זכרון ddr 3 ?כנ"ל

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  7. Started by kwan,

שלום לכולם , אני לא בטוח שאני בפורום הנכון..אולי זה היה צריך להיות בפורום תצוגה . אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם לוח ציפסט 6150 כמו בכותרת . יש לי אפשרות לקנות לוח 6100 יותר זול (אני לא צריך HDTV..) . הבעייה שבלוחות 6100 עם כרטיס מסך OB , אין חיבור DVI ואני מתכוון לקנות את המסך CMV 946D שיש לו יציאה כזאת . השאלה האם זה כ"כ קריטי החיבור הזה ? כלומר , במידה ואני אחבר את את המסך ללוח בצורה אנאלוגית (6100) , אזי תפגע איכות התמונה או שעדיף שהחיבור יהיה DVI (מסך) ללוח (DVI) ? תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  8. שלום לכולם יש ברשותי לוח אם של ASUS סוקט 939 למעבדי AMD ATHLON הינה המפרט של הלוח: http://www.dealtime.com/xPF-ASUS-A8N-E-nForce4-Ultra-Socket939-4DDR-Aud-GbE-PCI-Ex16-PCI-Ex3-PCIx3-ATX-SATA רציתי לדעת אם אני יכול להרכיב עליו זכרונות DDR מהסוג הזה : http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137430499 תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  9. שלום, מה עושים אם יש לוח אסוס 775 עם חיבורי חשמל 24 פין וספק מתח 20 פין ? האם חייבים להחליף ספק או שיש פתרון לנושא

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by yoav1000,

אני מעונין לקנות לוח אם אז בבקשה תצביעיו ותוסיפו תגובות

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  11. Started by Shay2111,

השאלה שלי עם היום עדיף ללכת השוקת הזאת או ללכת 1150 עד כמה יש שינוי 2011 ל-2011-3 ואיפה אפשר לשנות את הנושא לשאלה ולא דיון כשפותחים פנייה בפורום

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by A.S computers,

איזה חברה יותר טובה בלוחות אם ל- amd 64 bit abit o gigabite ?????????

• 6 תגובות
    • 495 צפיות
  13. Started by mainframe,

היי..קניתי מחשב חדש מאייבורי ובין היתר לוח האם שלו הוא gygabyte GA-P35_DS3, והזיכרון שהזמנתי הוא OCZ 1GB*2, בקיט(DDR2) ובמהירות של 800MHZ. עכשיו הורדתי תוכנות לזיהוי רכיבים CPUZ והתוכנה אומרת שהזיכרון עובד על 400 MHZ. האם זאת טעות של התוכנה או שאייבורי הביאו לי זכרון עם מהירות נמוכה יותר?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by eyaffe,

יש לי לוח של אסוס P5DH ואני מתלבט לגבי זכרונות בשבילו הוא תומך 800MHZ מה עדיף זכרונות 800MHZ ב CL4 או זכרונות 667MHZ ב CL3 ? בכל מקרה אלו יהיו זכרונות DUAL CHANEL 2GB של GEIL מתוכנן OC תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tzolerguy,

היי יש לי מעבד I7-920 עם לוח של ASUS P6T וזיכרון 3GB 1600MHZ של חברת GSKILL בכמה נראה לכם שיהיה אפשר למכור את החלקים הללו?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by IL ORANGE,

רכשתי מחשב בעל מעבד קור 2 קואד 4 ליבות q6600 עם 2.4 GHZ עכשיו השאלה שלי עם זהו מעבד אשר תומך ב 64 ביט או ב 32 ביט, מכוון שאני רוצה להתקין על המחשב מערכת הפעלה וינדוס ויסטה 64 ביט. תודה לעוזרים ^^

• 11 תגובות
    • 809 צפיות
  17. שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה חשובה אני בימים אלה מתכנן לקנות מחשב וגם נעזרתי בחברכם בפורום מפרטים(אחלה אנשים).. יש לי שאלה בנושא מעבדי AMD נתנו לי שם כמה סוגי הצעות של AMD xp 3000(barton) ויש משהו שאני לא מבין מידע כללי בנושא אני הבנתי שמעבדי 64 ביט יותר טובים ויותר חדשים לעתיד וכוץץ אז מה בידיוק ההבדל בין AMD64 bit FX +3000 למעבד הנ"ל למעלה.. ומה יותר טוב. יש לי עוד שאלה גם אם אני אקנה את הסוג של 64 ביט כיצד אנצל את זה בצורה הטובה ביותר הרי כידוע לא יצאה מערכת ווינדוס 64 ביט רשמית והאם ה ווינדוס XP ינצל את המירב ממעב 64 ביט או שעכשיו עדיף להסתפק ב 32 ביט כמו כולם מכיוון שביצויע עדיפים למשחקים של היום ולמערכת ההפעלה הנ"ל. אשמח לתשובה בנושא זה תודה רבה ??? ;D

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by psycho59,

שלום. חבר שלי רוצה לקנות מעבד מסוג AMD 3000 s-939 venice core והציעו לו לקנות מעבד מחנות וראינו שיש TRY וBOX עכשיו לפי מה שהבנתי שאתה קונה מעבד TRY הוא מגיע ללא קירור בכלל. זה נכון? נשמע קצת הזוהי שמעבד יגיע ללא קירור ובכלל מה ההבדל בין ה TRY ל BOX ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Gilo2005,

אז ככה : יש לי תקציב של כ 1000 שח ואני רוצה לקנות בזה כרטיס מסך אז ההתלבטות שלי היא: מה עדיף לי ליקנות כרטיס מסך או מעבד+לוח אם חדשיןם כי המעבד שלי הוא 1.7 ולוח אם של GIGABYTE אז אים אני קונה כרטיס מסך טוב אז המחשב שלי לא יעבוד טוב הכרטיס מסך לא יתן את מלוא העוצמה שלו כי המעבד לא מספיק מהיר! מה כדי לי לעשות ליקנות מעבד חדש+לוח אם או לקנות כרטיס מסך טוב בתקציב של עד 1000 שח????

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  20. Started by rbu99fm,

אני יודע ששאלו את השאלה... אבל אני קונה מעבד Intel p.4 3 ghz 800 fsb ורציתי לדעת מה עדיף הנורטווד אוו הפרסקוט???? (השימוש שלי הוא מישחקים) תודה...

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  21. מה ההבדלים בין שני הלוחות? והאם בGA-7VRX אין סאונד?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. בשולחניים זה קל: יש סוקט מסויים ויש מעבדים שמתחברים לסוקט הזה, מקסימום אם לא בטוחים באתר היצרן של הלוח אם בד"כ יש רשימה של מעבדים נתמכים. ובניידים איך זה עובד בדיוק? איך אני יכול לדעת איזה מעבד אני יכול לשים ואיזה מעבד לא? יש אפשרות מעבר מדור לדור ? אם שאם אני עם מעבד מדור 4XXX של אינטל אז אני תקוע רק איתם?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  23. שלום לכולם, - ידוע כי בכל רגע נתון מבצע המעבד פעולה אחת, ובעצם מתייחס לתהליך אחד בלבד. אך כאשר מדובר במעבד מרובה ליבות האם כל ליבה מתעסקת באותו תהליך שהשניה מתעסקת או שמה כל ליבה מבצעת חישובים של תהליך אחר ובכל בעצם מתבצע חישוב עבר מספר תהליכים בו זמנית? שאלה נוספת - כאשר אני משתמש בעבד 64 ביט או מעבד 32 ביט - מה בעצם אני מקבל בכל אחד מהם? יותר פעולות לשניה? בתודה מראש על התשובות הברורות, NOISE

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by ggeell,

ראיתי שישנם הרבה לוחות של סוקט AM2 שתומכים בהרבה פיצ'רים וביניהם SPDIF IN\OUT וב- FIREWIRE וב-HDTV . ע"פ רוב בלוחות 6150 . אפשר אולי הסבר על היציאות האלה מובנות בלוחות האלה \ או בראקט מצורף ?? מה בעצם הם משמשים ? אם אפשר אשמח לקישור כאן בנושא . תודה...

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  25. שלום, אני מתכנן בימים אלה לקנות מחשב חדש ויש ברשותי זיכרון DDR 400 של חברה שנדמה לי שהיא GENERIC (השבבים הם של NCP אם מישהו מכיר) ואני רוצה במחשב החדש 512MB. אני מתכנן להשתמש בסטיק ה"ישן" שיש לי ולהוסיף עליו עוד 256MB של GeIL. האם זה כל כך נורא להשתמש ב- 2 סטיקים מחברות שונות על אותו לוח אם? (כמובן ששניהם יהיו DDR 400) בתודה מראש, עומר שקדי.

• 5 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.