עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש תוכנה שבודקת זיכרון, יש תוכנה שבודקת מעבד, כרטיס מסך, כרטיס קול ועוד ועוד... אבל אף פעם לא נתקלתי בתוכנה שבודקת את הלוח אם. האם יש תוכנה כזאת? אם כן, מה שמה? תודה מראש, ניר.

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by sufgi123,

אני מתכוון לרכוש את GA-P35-DS3P במפרט רשום שהמתח לזכרונות הוא 1.8V בזכרונות שיש לי רשום שהמתח הדרוש הוא 2.1V צריכה להיות בעיה עם זה ? יש אפשרות להעלות את המתח לזכרונות ? מישהו נתקל בבעיה דומה ? תודה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by lielmar1,

חברה ה לוח אם הזה תומך crossfir http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1815&CatCode=411 הלוח יתמוך את הכרטיס הזה ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791&CatCode=400 תודה רבה ...

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by ברק דדון,

שלום לכולם, המפרט שלי מעבד I9 10900K לוח asus z490 maximus hero xii זיכרון 2X16GB G-SKIL 3600MHZ כרטיס מסך ASUS STRIX RTX 3080 TI OC ספק כוח 1300W השאלה שלי האם המעבד שלי יספיק לזמן הקרוב שהטכנולוגיה מתחדשת אני רוצה או לשדרג את המעבד שלי ל11900K האם כדאי האם זה יתן שיפור בביצועים משמעותי? או שעדיף למכור את הלוח והמעבד ולקנות דור 12 ? אשמח לייעוץ ועזרה מה כדאי ומה הכי מומלץ?

5. Started by PCguy,

-------------------------------------------------------------------------------- אם יש לי מעבד AMD 64 ומע' הפעלה ווינדוס 32 ביט אז האם באמת יש אפקט ל64 של המעבד או זה רק למע' הפעלה עתידיות{אני יודע שיש XP שעובד ב64} האם הוא יכול לעבוד על AMD או שזה קשור גם ללוח?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  6. Started by gogober,

יש לי קונקטור כפי שמתואר בתמונה האם ניתן להוציא את הגיד שנמצא בצד(בצבע הירוק) ולהעביר אותו למקום הריק האמצעי (למקום שהחץ מראה)? [glow=red,2,300]תודה לעונים[/glow] [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by asaf-g,

שלום רציתי לקנות AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU הציעו לי בחנות לקחת AMD Sampron 2500+ 333mhz FSB Box 3Y זה קצת יותר זול.. מה ההבדלים? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by Esparco,

איזה לוח מהם יותר טוב?!?! וההפרש מחירים ביניהם הוא בערך 400 שקל

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by thedarkman,

DFI LANPARTY UT X58-T3eH8 LGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E GIGABYTE X58A-UD5 s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E EVGA X58 SLI LE s1366, Intel X58, DDR3 1600Mhz, 4xPCI-E Asus P6T WS Professional איזה לוח אם הכי טוב? איזה לוח הכי איכותי? איזה לוח אם הכי מומלץ? איזה לוחות אם תומכים בCF ובSLI מלא? איזה לוח אם הכי טוב לOC? בקיצור איזה לוח אם עדיף מכל הבחינות? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by ThePinkPanther,

תעשו טובה חייב REVIEW על לוח Gigabyte GA-7DXE AMD 761 בבקשה! :saint:

11. Started by FearNot,

יש לי מעבד Q6600 וזיכרון Corsair XMS2 4-4-4-12 ב2.1v (יש לי פיזית, כלומר בבית כבר) וחסר לי לוח אם, כי עדיין לא הגעתי להחלטה של איזה לוח כדאי לי לקחת ! יש לי עד 1000 שקל להשקיע בלוח אם, וחשבתי על לקחת אחד מה-3: Asus P5K-E WIFI-AP Gigabyte GA-P35-DS4 Abit IP35-Pro מתי שהיד נטוייה כלפי הDS4, כי ממה ששמעתי האסוס לא אוברקלוקר כ"כ טוב, וללוחות של Abit יש בעיות אמינות. חשבתי אולי ממש להתפרע ולקנות את ה Gigabyte GA-X38T-DQ6 אבל זאת תהיה הגזמה. אה, והקירור למעבד זה טוניק, הספק זה Thermaltake Toughpower QFan 500W והמארז זה הCM690 של Coolermaster

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  12. חשבתי על Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset והכרטיס מסך שאני לוקח זה זה: CLUB3D - Geforce 6800 (GT) 256MB DDR III - DVI/TvOut - RETAIL שהיה מתאים ללוח.... זיכרון גיגה... והארד דיסק 200GD S-ATA מה אתם אומרים בבקשה?

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by crazydiamond,

האם שווה להחליף בין שני מעבדי פרסקוט 478 הנוכחי שלי: 3.0 גה"ז סטפינג E0 תמורת פרסקוט 3.2 גה"ז סטפינג D0 . בנוסף האם ההבדל במהירות ~ 6.6-7% משמעותי ומורגש? או שלא שווה כל ההתעסקות הזאת ולהשאר עם מה שיש לי?

• 11 תגובות
    • 639 צפיות
  14. שלום אני לא ידעתי איפה לפתוח את הת'רד אז פתחתי פה. הטכנאי שלי אמר לי שזה יותר טוב למחשב שאני אעשה לו כל ערב STAND BY או SLEEP במקום לכבות אותו ולכבות אותו רק פעם בשבוע על מנת לאפס את הזיכרון. רציתי לשאול אם זה באמת נכון ומה אתם אומרים על זה? עדיף בכל זאת כל יום בסיום השימוש לכבות או שלשים על SLEEP וביום למחרת WAKE UP?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אם אני נגיד קונה מעבד בארטון אני יכול לשלב אותו עם לוח שמבוסס NFORCE 2? או שהוא לא יתאים ואני אצטרך לקנות לוח חדש?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by eliXir,

אין לי זמן לעשות חיפוש כי KSP פתוחה היום עד 2 אז אני צריך תשובה מהר יש לי זיכרון Twinmos 512MB DDR 3200PC ואני רוצה לקנות עוד זכרון של 512, זה משנה איזה חברה/תזמונים/MHZ? כאילו אם זה יהיה שונה מהזכרון שכבר יש לי עכשיו, זה יעבוד בסדר? ואם כן אז איזה זיכרון אתם ממליצים מהאתר של KSP במקסימום 350 שקל? תודה רבה רבה מראש!

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  17. Started by michfir,

שלום, אני מתכנן לקנות לעצמי מחשב אחרי ההורדת מחירים של אינטל ב22 לאפריל... קיצר אני מתלבט אם לקנות את ה CORE 2 DUE אקסטרים אדישן, או ללכת על מעבד בעל 4 ליבות.. האם WINDOWS משתמש בארבעת הליבות, או הוא משתמש ב2 והשאר סתם קיימות?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by holy_banana,

שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את הביוס שלי לפי ההוראות באתר של אביט: http://www.abit-usa.com/downloads/bioshelp.php אני מגיע לשלב העדכון אחרי שהוא נותן לי כל מיני אזהרות בדוס ומגיע שלב העדכון, הוא בוחר את הקובץ מהדיסקט וכותב please wait אני מחכה מחכה מחכה... חיכיתי 5 שעות + ועשיתי את זה פעמיים ! הוא פשוט לא מתחיל את העידכון לכן כשעשיתי ריסטרט לא נהרס שום דבר. מה עושים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  19. נפל לי לידיים לוח: MSI MicroStar MS 6119 BX2 Ver 1.1 - לסלוט1. יש את האיזור של 10 ומשהו פינים, השאלה על איזה 2 אני מחבר את הכפתור של ההדלקה? ושאלה כללית לא דווקא ללוח הזה: האם הכפתור הדלקה צריך להיות מתג שלשניה לוחץ הדלקה ושניה לכיבוי (כמו של הריסט) או שזה מתג שבמשך כל זמן הפעולה הוא מקצר בין שני נקודות, ובעצם ג'אמפר יכול להחליף אותו וגמרנו? (כי לא יודע איפה המתג חחחייחח)... תודה!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dor_ozz,

אני קונה מחשב חדש, אני לא ישים פה את המפרט אבל השאלה שלי היא האם הלוח ASUS P5B הוא לוח טוב? כי ראיתי באתר של ASUS שעל גירסת ה DELUXE רשום Array Mic / Noise Filter ועל הרגילה לא רשום מה זה אומר שיהיה לי רעשים? מה זה ה Array Mic / Noise Filter הזה? ועדיין איזה לוח עדיף לקנות נב: אני קונה זיכרונות 800MHZ 2 GB אם זה משנה.

• 26 תגובות
    • 973 צפיות
  21. Started by alias,

מזה בכלל? ושמעתי שבמעבדים של amd הם קצרים יותר אז זה יותר טוב ?? הקיצר משהו יכול להרחיב קצת?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. המלצה ללוח אם למעבד AMD 945 הוא AMD 955 חשוב שהלוח יתמוך DDR2 ללא כרטיס מסך מובנה

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  23. בגלל ירידת המחירים בזכרונות אני שוקל להוסיף זיכרון מה יתן לי יותר ביצועים (בהתחשבותבמפרט שלי)? תודה לכל העונים!!

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by charm,

רציתי לדעת איזה מעבדים מתאימים לסוקטים A 754 939 בתודה מראש ארז

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Started by SweeT_EviL,

אני רוצה לוח כמה שיותר זול שיהיה תותח בOC למעבד שלי. אין לי צורך שיהיה בו תמיכה בקונרו. רק שיהיה בוא איזה 3 PCI ועוד 1-2 PCI-E X1 ואחד PCI-E X16. כמובן שיהיה לו ביוס עם מגוון אפשרויות... זכרונות אפשר שהיו ל667 אבל עדיף עד ל800 אם יש... שוב, לוח רק למעבד הנ"ל ובלי שום התחשבות בעתיד.

• 10 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.