עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yl111,

אבא שלי נוסע בספטמבר לקנדה והשאלה האם יש חלקים ששווה להביא אותם וגם קל להבריח אותם במזוודה?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  2. Started by nirbo,

מעולם לא היה לי לוח של חברה כלשהי חוץ מ- ASUS ו- INTEL. נאמר לי שהלוחות של Gigabyte טובים ואמינים. אני אשמח לשמוע דיעות של אנשים שמכירים ו/או משתמשים בלוחות של היצרן הזה. תודה!

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  3. ב-22 ליולי אמורים לרדת מחירי מעבדי ה-Core 2 Duo, השאלה שלי היא האם גם ה-E6420 או ה-E6320 ירדו במחירים? האם יהיו להם אלטרנטיבות טובות יותר באותו מחיר? תודה.

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by -Stolen,

יש לי כמה שאלות על ה22 ביולי.. א.האם המחירים ירדו בכל החניות וגם בחנות ksp בירושלים? ב.המחירים ירדו כבר ב22 או בכל חנות זה ירד בתאריך אחר ? תודה למי שעונה..

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  5. Started by zeev1,

האם יש עדיפות לכונן קשיח 250G עם זכרון קאש של 16M על הכונן של 160G עם זכרון קאש של 8M , חוץ מגודל הזיכרון האם גם המהירות הגישה גבוהה יותר? והאם גם הכונן יחזיק יותר מעמד כי יהיה פחות פניות בגלל הקאש הכפול? האם לוח אם של אינטל PEREL GREEK G31 מומלץ לעבודה בבית אנטרנט ברמה מישרדית. זאת המערכת המוצעת לי: מעבד E4500 לוח אם אינטל Perel Greek ציפ סט G31 זיכרון 2G קינגסטון kvr800d2n5/1g X 2 מארז colors-it ATX ספק 480w gold silent PSU חברת colors-it דיסק קשיח WD1600aajs 160G 8mb צורב Liteon 20x DVD/CD writer @ rewriter model DH-20a4p07c

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  6. קניתי זוג זכרונות מסוג OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision ואני לא מצליח להגדיר אותם בביוס אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה אני צריך לשנות בביוס יש לי לוח של ג'יגהביט מסוג GA-MA770-DS3 המון תודה מראש למי שיעזור קישור לדף הזיכרון http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by Jack_g,

ברור לי שהמעבדים החזקים נכון לעכשיו זה ה C2D E6XXX הבעיה היא שהם נורא יקרים, השאלה היא מה עם המעבדים : E2180 E4400 שהם יותר זולים ומבחינת מחיר הם משתווים ל מעבדי AMD . למשל ה E4400 טיפה יקר יותר מ ה 4800X2 ה2180 הוא זול מ ה 4800X2 אבל מה בנוגע לביצועים יש איזו השוואה שאפשר להגיד חד וחלק איזה מעבד עדיף? תודה.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by nevodavid,

האם מערכת 64BIT מנצלת כמויות זיכרון יחסית גדולות כמו 12/16GB ? DDR3 כמובן. אני עובד כאנימטור ויש לי צורך לעבור בין Photoshop לAfter Effects לPremiere ובכלליות, התוכנות הללו לוקחות משאבים רבים... בתודה, נבו.

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  9. Started by asafb,

היי אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלה הזו יש לי לוח אם gigabyte ga - p43-es3g http://www.easycom.com.ua/data/mboard/0908211112/img/01.jpg אני מעוניין לקנות כרטיס pci firewire כדי לחבר כרטיס קול התעניינתי בכרטיס הזה http://i.ebayimg.com/t/PCI-3-Port-1394B-1394A-Firewire800-400-w-Cable-Ti-Chip-/00/s/NzY0WDEwMjQ=/$(KGrHqN,!hcE47bjzBzQBOYP8H8FQw~~60_12.JPG כרטיס pci רגיל .. עכשיו שמתי לה שהחיבור קצת שונה , הוא יתאים ללוח שלי ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  10. Started by mayanp,

אני דיי חדש בתחום אז יכול להיות שזאת שאלה מפגרת אבל בכל זאת.. אממ איזה זיכרון עדיף לקנות למחשב חדש ? כאילו מה יותר טוב.. לקנות 2 כרטיסי זיכרון של חצי ג'יגה או כרטיס אחד בודד של ג'יגה ?? איפה הביצועים יותר טובים ? ואם כבר כרטיסי זיכרון אז אפשר לקבל המלצות על חברות טובות ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  11. Started by Darking99,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש.. (הגיע הזמן) עכשיו הוא קונה עם כרטיס מסך מובנה ורציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף את הכרטיס מסך המובנה עם כרטיס מסך של ATI/NVIDIA.. הלוח אם בא עם הכרטיס מסך INTEL GMA 950..

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  12. זה המחשב שלי, ואני רוצה להחליף כרטיס מסך. מה הכי מומלץ שלא יהיה לך צוואר בקבוק גדול, והאם אני צריך להחליף ספק ? W400 לגנדר'י. בנוסף, יש לי באוורסט איפה שהחום טמפ' בסגול שנקראת Aux מה זה בודק, וחום של מה זה. תודה רבה לעוזרים (:

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  13. שלום רציתי לשאול את השאלה הזאת כבר זמן רב... יש ברשותי 4 כרטיסי זיכרון למחשב ואין לי מושג מה טוב יותר לביצועים של המחשב. טוב אז ככה יש לי 2 X כרטיסי זיכרון HYNIX pc3200u 256MB DDR 400MHZ CL3 הסט השני הוא 2 X כרטיסי זיכרון ELPIDA 512MB PC2700U CL2.5 אם זה משנה משהו המחשב שלי הוא AMD ATHLON XP 1100 MHZ ואני משתמש בWINDOWS XP השאלה בקיצור באיזה סט של כרטיסי זיכרון עדיף לי להשתמש??? ניסיתי לבדוק בעצמי את הביצועים אבל לא ראיתי הבדל ממשי... תודה רבה למי שיוכל לתת לי תשובה ברורה בעניין חג שמח!

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  14. איזה לוח הכי חדש של אסוס שיש בו תכרטיס מסך מובנה הכי טוב..? מה אם יש כרטיס מובנה זה אומר שאני לא יוכל לשים שם עוד כרטיס אחר או להחליפו?

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by ithamar21,

שלום! רציתי לשאול אם מוכרים את הלוח Asrock Extreme9 בארץ? הרצתי חיפוש ואני לא מוצא מקום שמוכר, ואם עוד לא מוכרים בארץ יש צפי מתי כן?ומה המחיר היה?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by davidcohen,

היי, המליצו לי על הלוח אם הזה כי הוא תומך ב-HDMI אבל חשוב לי מאוד שיתמוך ב-FULL HD 31542 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI 432 1 כדאי לקחת אותו או לקחת לוח אם אחר עם כרטיס hd 2600pro ? המחשב מיועד למערכת קולנוע ביתית ולהפעלת תוכנות כמו אימיול, נרו, אופיס וכו' והבנתי שהכרטיס הזה יכול להאט את פעילות המחשב אם יש לכם הצעה למשהו אחר אני אשמח לשמוע תודה

17. Started by L1ron,

במידה ואני מעדכן את הביוס של הלוח הנל Asus P5AD2-E Premium Deluxe שבמקור סוקט 775 אבל תומך במעבדי פנטיום 4 בגלל שיצא לפני סדרת DUAL CORE ,בקיצור עם אני יעדכן את הביוס אצלו יש מצב שהוא יתמוך במעבד הזה: E6550 ?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by Budabeh,

אהלן, הזמנתי לוח gigabyte p-35 DS3 האם שווה להשקיע עוד 70 ש"ח ולקנות Gigabyte p-35c ds3r מה ההבדלים בינהם? תודה, דן

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  19. Started by shark1011,

אני יודע שיש שני חיבורי PCI-E בלוח הזה. מה היא המהירות של חיבורים אלו?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by Evil_Mind,

קניתי את לוח האם Abit nf7-sl וקיבלתי איתו בתוך השקית ברגים, עיגולים אדומים כאלה..דקים שנראים כמו בייגלה...בעובי של נייר עבה.. מה זה?! אלו מבודדים? אם כן איפה אני צריך לשים אותם?!.. תודה!

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by ROTEM114,

יש לי לוח מסוג MSI 865PE Neo2-S (MS-6728 הזכרונות שמחוברים עליו זה שניים של SDRAM קיים ברשותי זכרון DDR האם אני יכול לחבר אותו בנוסף? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  22. אני מעוניין לרכוש מעבד i3 של אינטל, מה ההבדל בין הדגמים....? ראיתי כל מיני דגמים בזאפ... לגבי לוח אם - אני צריך גם, העניין הוא שהמבחר כל כך גדול שאין לי מושג איך ולמה להתמקד במוצר מסויים. וגם אם נניח התמקדתי על gigabyte אז איזה מהדגמים? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  23. שלום , לפני כ3 חודשים קניתי מחשב חדש במיטב כספי , השקעתי בכרטמס מסך 8800GT , מעבד מרובע ליבות (Q6600) ומסך 22" , לאחר בירור קצת בפורום ואצל חברים החלטתי לבחור לוח אם של ג'יגה-בייט את ה P35-DS3L , לוח אם שאני מאוד מרוצה ממנו כרגע. אך ראיתי שהוא תומך רק בזכרונות DDR2. עכשיו רציני לדעת האם בעוד כ3-4 , במצב שבעצם יעלמו זיכרונות DDR2 וישלטו בשוק רק הDDR3 ו4 , האם אוכל להחליף לוח אם ולשדרג את הזכרונות ? או ששידרוג כזה מכריח החלפת מחשב ? נ.ב - רציתי לדתע האם הלוח האם שיש לי תומך בSLI ? תודה ?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  24. Started by TGA,

היו לי שני מחשבים ישנים מאוד בצד שישבו מלאה זמן ולא נגעתי בהם, לפני יומיים רציתי שהם יעופו מפה אז התחלתי לפרק חלק חלק מן המחשב. העלתי את שני לוחות האם של שני המחשבים ששניהם PC400 ליד2 והוא שואל אותי אם הלוח הזה תומך בזכרונות DDR SDRAM.. מישהו יכול להגיד לי אם שני הלוחות תומכים כי אני מנסה לבדוק ואני לא מוצא :\

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by WillieT,

הלוח הזה : http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=278 השאלה היא האם ניתן לחבר לו HD SATA רגיל או רק HD של SATA II? תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.