מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אם אני מחליף מעבד במחשב תקין שכבר מותקנת עליו מערכת הפעלה, זה ישפיע כלשהו על מערכת ההפעלה הקיימת?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
מה ההבדל בין זיכרון 512 מ"ב 667 VT, לבין 512 מ"ב TwinMOS (שעולה 50 ש"ח יותר). האם ה-TwinMOS שווה יותר?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
-
ל CD LOG יש מעבד וניס עם הסטפינג E6 ולגיירו' שאני רגיל לעבוד איתם יש E4 הבנתי שב E4 היו בעיות של אי תאימות עם בקר הזיכרון ואז יצרו את ה E6 השאלה אם זה קריטי ההבדל בין ה E4 ל E6 ? אני מפחד לקחת מגיירו את ה E4 והמעבד יעשה לי בעיות :cwm21:
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מתכוון לעשות OC לכן אני מחפש לוח מהיר במהירות סטוק ושקט ( אם אפשר קירור פסיבי על ה BIOS ) יש רעיונות? (סביבות 1000 ש"ח )
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים, אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי למשהו טוב. כרגע יש לי מחשב : MD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.2GHz Memory: 1024MB RAM Card name: RADEON X800GT H.D : 250G WD 16M Buffer הייתי רוצה לשפר את הזיכרון, רציתי לדעת כמה דברים: 1. איזה זיכרון הכי כדאי לטובת עבודה עם תוכנת פרימייר ובכלל עם עריכת ווידאו. 2. האם המחשב שלי תומך בכל סוגי הזכרונות ואם לא באיזה הוא לא תומך. 3. האם אפשר להשתמש ב 2G זיכרון במערכת הפעלה WIN XP? עד כמה אפשר הכי הרבה? 4. עניין ה CL מה הכי טוב לעריכת ווידאו. 5. מה הבדל בין DDR לבין DDR2? ומה יותר טוב? תודה מראש לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
מבולבל לגמרי יש לי הרבה שאלות נא להתייחס לכולן ולא לדלג קודם כל האם צריך לווינדוס 7 דרייברים SATA? הרי המערכת הזאת אמורה להכיר את SATA כמו שXP מכיר את IDE לגבי ווינדוס XP קניתי לוח חדש של גיגהבייט נכנסתי לאתר על מנת להוריד דרייברים כדי שאוכל להפעיל את הAHCI שכביכול אמור לגרום לדיסק לעבוד יותר מהר תקנו אותי אם אני טועה אבל גם לא ראיתי מישהו מציג שיפור מהירות הארד דיסק לפני התקנת דרייברים SATA ואחרי התקנת דרייברים SATA ובעצם כל מי שלא מתקין דרייברים SATA אז הSATA שלו עובד באמולציה של IDE עכשיו אלה האפשרויות שניתנות שם להורדה 1) AMD SATA RAID/AHCI Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy) 2)GIGABYTE SATA2 Driver 3)GIGABYTE SATA2 Preinstal…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהמשך לבעיה שהתחילה אצלי במחשב לפני זמן קצר (שאת הפירוט שלה אפשר לקרוא כאן: http://forums.gentoo.org/viewtopic.php?t=179224&highlight= באנגלית). בכל מקרה, הגעתי לכזה מצב שהמחשב לא נדלק בכלל, כלומר אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והדבר היחיד שקורה זה שהמנורה של ההארדיסק נדלקת. לפני כמה ימים לקח בערך 15 דקות מאז שהדלקתי את המחשב ועד שהוא עשה BOOT, עכשיו זה בכלל לא נדלק (גם לא אחרי חצי יום..). לדעתי זאת בעיה במעבד אבל בגלל שהחנות שממנה קניתי נסגרה ותיהיה לי קצת בעיה לקבל אחריות אני רוצה להיות בטוח. האם יש דרך לבדוק במה הבעיה חוץ מללכת לטכאני שבמלא ימציא עוד 50 תקלות ויקח 200 שקל? בנוסף רציתי לדעת פרטים על היבואן של AMD בארץ (יש להם סניף בחיפה או הסביבה?) ואיך אפשר ליצור אית…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היום התקשרתי להזמין מחשב מSKYPC והמוכר שם טען כי P35 טוב יותר מP43.. זה הגיוני?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגמי ה-Ryzen 3 הניידים החדשים יכוונו למחשבים במחירים של 700 דולר ומטה - ויש גם דגמי Pro ניידים ראשונים מסוגם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם גולשי האתר. אנחנו נמצאים ימים ספורים לפני תערוכת Computex 2013 והשקת תושבת LGA1150 יחד עם ערכת השבבים Z87 וסדרת מעבדי Haswell של אינטל. פתחתי את הדיון הזה כדי שבו תוכלו לדיון ולהתעסק במרוכז בכל הנוגע לתושבת, ערכות השבבים וסדרת המעבדים. נכון להיום הותר הפרסום על לוחות האם ואני כבר יכול לספר לכם שאני, אנחנו, מכינים לכם מספר רב של ביקורות בטווח זמן קצר בנוגע לתושבת, למעבדים, ללוחות האם המעולים שלה. אם יש שאלות ספציפית על לוחות אם מסויימים (אם יש לי את הדגמים המסויימים) אשמח לענות.
-
- 178 תגובות
- 110.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קצת מתקשה בבחירת לוח אם מבוסס 865PE עם כל התכונות שאני רוצה: SATA Firewire Dual DDR (יש בכולם?) לפחות 6 יציאות USB(יש בכולם?) רצוי כרטיס קול איכותי חומרה שעובדת עם Linux לא צריך RAID לא צריך GLAN לא מתוכנן OC אפילו לא בעתיד הרחוק מחיר עד 650-700 תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
זה רשום על הצ'יפים עצמם ? כי הזכרונות בתוך משטח אנטיסטטי עטוף עם סלוטפ אין לי כוח לפתוח סתם אז אני רוצה לוודא לפני שאני יפתח באיזה עוד צ'יפים משתמשים TWINMOS ?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
בבעלותי לוח אם asus a8n deluxe ואני רוצה להוסיף לו זיכרון. בינתיים אני מתלבט בין 2 זכרונות : 1)OCZ Gold DDR PC4000 512*2 2)OCZ 2X512 PC3200 PLATINUM REV.2 בהנחה שאני לא עושה אוברקלוקינג מה כדאי ליקנות והאם הלוח שלי תומך בזיכרונות הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לא סרטי פעולה. ותודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
מפרט המערכת נמצא בצד ניסיתי לשנות דרך האתחול (msconfig ) וניסיתי גם דרך הגדרות מערכת מתקדמות , שניהם לא עזרו ואין לי בBIOS אפשרות של memory remap... הבנתי שאיפוס של הBIOS יכול לעזור? איך אני עושה את זה? ,הBIOS מעודכן לגרסא F8.(לא אני עדכנתי ככה הוא בא) Uploaded with ImageShack.us
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
MSI / ASUS / GIGABYTE ? מה לדעתכם הכי עדיף מבחינת אמינות / תמיכה / עדכונים לאורך זמן? מדובר בעיקר על A320 וגם B350. וגם - הבנתי שיש הבדלים ביניהם בכל הנוגע לכרטיסי הקול, איפה הכרטיס קול הטוב ביותר? ובנוסף שאלה על זיכרון - האם כדאי 12GB ראם במקום 8GB במחשב חדש? זה משתלם?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש זכרונות עם תזמונים יותר מהירים מ 2-2-2?? אם כן אז אפשר להגיע אליהם רק ב OC? אם לא אז כבר עדיף להעלות את המתח?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מחפש לוח תקציבי כולל כ מסך יש שני דגמים שאני מתלבט לגביהם FoxConn K8M890M2MA-RS2H -שח353 GIGABYTE GA-M51GM-S2G -שח472 התקציב הוא מינימלי לילד בעל צרכים בסיסים כך שיש להתחשב בשאיפה כלפי מטה תודה
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איזה שבוע בסטפינג לשנת 05 הכי טוב ל- OC למעבד שהזכרתי בתקופה של החודשיים הקרובים 05XX?
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המעבד ורציתי לדעת אם הקירור סטוק שלו הוא שקט ואם הוא מספיק טוב? אני גם רוצה להתאים לוח אם. לא צריך אוברקלוק או דברים כאלה. ה- 720 של ג'יגהביט יספיק?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום, מצ"ב screen shot מפרט המחשב שלי, קיבלתי לאחרונה כרטיס זכרון שפרטיו: SAMSUNG PC2100U 256MB DDR CL2.5 האם אפשר להוסיף את הכרטיס למחשב? במידה וכן, האם עלי רק להכניס את הכרטיס ל slot הפנוי ולתת ל BIOS לעשות את שאר העבודה או שעלי לקנפג משהו? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-