עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MUSHROOM2354,

איך המעבד הזה? הוא טוב למשחקים? הוא נחשב לHIGH END? היה גם סיפור על באג במעבדי אינטל. לא יהיו לי בעיות איתו? תודה מראש לתשובות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ori-silver,

א.אני מחכה ל-22 ביולי לירידת המחירים,המעבד השני יעלה 530 דולר והשני 270,האם ההבדלים האדירים ביניהם שווים את התמורה? יש איזה טבלה של השוואות ביניהם? ב.האם כדאי לקנות את המעבדים האלו בכלל?הרי בדרך כלל תמיד שבונים משהו חדש אז הגרסאות הראשונות הם פחות טובות והם כמו אבי טיפוס שאחריהם מוציאים את הדברים האמיתיים,האם במבחני ביצועים המעבדים האלו מראים תוצאות טובות?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by carz12345,

שלום לכולם, קיבלתי את המחשב החדש : i7 8700k noctua nh-d15 asus Z370 maximus x hero(הגרסה בלי הווי פיי כמובן) asus gtx 1080 ti poseidon(בהמשך אני אוסיף קירור נוזלי) 16GB (2x8GB) DDR4 3000 Mhz CL15-16-16-35-2N - 1.2V - Ripjaws V Series corsair rm750x (coolermaster mastercase pro 6(3 x140mm fans front as intake +2 140 mm top+1 140 rear samsong SSD 850 evo 500gb wd 1tb caviar black והרצתי את 3dmark benchmark וקיבלתי תוצאה של 9448. הגיוני שאחרים עם אותו מעבד ואותו סוג של כרטיס מסך(1080ti) יקבלו תוצאה של מעל ל11000? אני שואל כי ראיתי תוצאות של אחרים ואני רוצה להבין …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ns,

יש לי איי אמ די 3000 בארטון ורציתי לדעת כמה מעלות צריכות להיות לו כשהוא מתאמץ וכשהוא רגוע... תודה

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by -CosmicFire-,

AMD 64 3000+ תומך בדואל DDR או לא?!? יענו אני רוצה 512X2 אבל אם אפשר רק 512?!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ClockBack,

שלום לכולם ! רציתי לדעת אם הלוח DFI LANParty DK X38-T2RB טוב לCF של שני HD4850 , או HD4850 ו HD4870 או אם יש לוח טוב לCF כזה עד 750 ש"ח ?.. תודה לעוזרים !!.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by Xilver,

לפי הטבלה כאן: http://www.digit-life.com/articles2/cpu/intel-core2-duo-e6300.html אפשר לראות שהמעבד של AMD 4000x2 עולה על הE6300, גם במכפלה שלו. זה לא אומר שהוא טוב יותר לOC?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  8. Started by isragal,

שלום קניתי מחשב היום בערב הוא מגיע במחשב החדש יש לי 2GB זיכרון 800MHZ של CEON ומחשב בקודם יש לי 512MB 1.67GHZ אפשר להכניס את הזיכרון הקודם למחשב החדש בנוסף או שזה יאט את המערכת? ובקשר ל E7300 איזה VISTA ULTIMATE צריך 86X או 64X? תודה

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by bati6,

מה זה אומר שזה רושם במעלות צלזיוס core#0 core#1 package? מה זה כל האופציות האלה? בכל אחת מהן הוא מראה לי סוג אחר של מעלות

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  10. Started by Theye,

שלום לכם ראשית יש לכם פורום נפלא ואני נהנה להשתתף בו גם... אז ככה יש ברשותי את הלוח אם הבא: תמונה 1 יש לי בעקרון מקום ל-4 זכרונות.. הם מסומנים ב2 צבעים שונים.. אבל מי שהרכיב לי את המחשב - שם את הזכורנות בצבע הכחול בלבד - האם יש לכך סיבה מיוחדת??? האם לא ניתן להכניס בשאר גם זכרונות?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by דנדן,

שלום לכולם אני יודע שהלוח תומך בזכרונות DDR2 533 ו667 אפשר לשים לו גם זכרונות של 800 והם יעבדו בתזמונים איטיים יותר? הזכרונות של KINGSTON http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 שווים משהו או שעדיף להשקיע קצת יותר? (אם מישהו מכיר קיט זול יותר של 2X1 זה עדיף) בעקרון אני לא צריך זכרונות מיוחדים או משהו כזה, המחשב מיועד להורדות בלבד, ואולי בעתיד גם להצגת סרטים, אך בטוח שלא למשחקים.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by bennnn,

שלום לכולם-ש לי אפשרות לרכוש את הזיכרון הזה: http://www.ebay.co.uk/itm/RAMOS-4GB-DDR3-1333MHZ-PC3-10600-COMPUTER-DESKTOP-PC-MEMORY-DIMM-RAM-UPGRADE-/130578826830?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item1e671ac64e RAMOS 4GB DDR3 1333MHZ PC3-10600 COMPUTER DESKTOP PC MEMORY DIMM RAM UPGRADE 2 שאלות כרגע יש לי 2 סטיקים מהזיכרון שבחתימה ונשארו לי עוד 2 סלוטים פנויים .מכיוון שהזיכרון ממש זול חשבתי לקנות 2 סטיקים. 1: האם הוא מתאים ללוח שלי?בחתימה מופיע הלוח. 2.האם הביצועים לא ייפגמו?כי הזכרונות שיש לי יקרים עם תיזמון נמוך. ואפשר לשים 2 מודולים של 2 גיגה ו 2 גיגה ו2 של 4 גיגה ו4 גיגה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Lumber_Jack Jim,

יש לי מתחת לאפשרות הזאת שלושה סעיפים: User Define,היא לא רלוונטית לשאלה. 8NS143Mhz ו7NS125Mhz. מה הפירוש של שתי האפשרויות האחרונות?

14. Started by p-o-i,

שלום..טוב אז ככה..אני רוצה לקנות מדיה סנטר שיהיה מבוסס על המעבד SEMPRON...המפרט הוא כזה בערך... AMD Sempron 3000 , 1.6GHz, 256KB Cache לוח אם מסויים...(בסביבות ה300 שקל...אז ז"א לא משהו רציני) 512DDR2 667 7300GT DDR2 \7600GS לא הוחלט עדיין.. השאלה שלי היא (לא ידעתי איפה לשאול אותה ת'אמת) אם אני ירצה לשחק במחשב הזה משחקים כגון NFS וBUDOKAI וכו' הם יפעלו סבבה על רזולוציות נחמדות או שהמעבד הולך באמת או ובתמים לדפוק את הביצועים של מחשב במשחקים...??..(אני לא רוצה לשחק בו דברים מיוחדים מידי רק מרוצים ומכות כי הוא הולך להיות מחובר לטלויזיית LCD 32 שלי ואני פשוט מעדיף שיהיה לי את האפשרות לשחק בו בנוסף לצפייה בסרטים..) או שאתם ממליצים כבר ללכת על ATHLON64 או PENTIUM D או אפילו CEL…

• 5 תגובות
    • 483 צפיות
  15. שלום! במסגרת שדרוג המחשב שלי קניתי מעבד I5 3450, לוח Gigabyte GA-Z77X-D3H, וזוג סטיקים נוסף של DDR3 2GBx2 1333 9-9-9-24 (דאגתי שהזכרונות החדשים יהיו באותם התזמונים בדיוק כמו הזכרון הקודם שלי). יחד עם זאת, שמתי לב שהזכרונות החדשים (Rendition) הם בתצורת Single Sided, והזכרונות הקיימים שלי (Kingston) הם Double Sided. האם הם בכלל יוכלו לעבוד יחדיו כרביעיה, על הלוח שלי, ואם כן, האם יהיה לי Dual Channel? אני יודע שבעבר לוחות אם לא תמכו בערבוב של שני הסוגים, אבל במדריך הלוח כתוב לי שבתצורת רביעיה הלוח יכול לעבוד: Four Modules: DD/SS | DD/SS | DD/SS | DD/SS ואני לא מבין איך לקרוא את זה (האם כל הרביעיה צריכה להיות זהה או שאפשר לערבב). אני מודע שהדרך הכי קלה לדעת היא פשוט לנסות, אב…

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  16. Started by mastermomo,

אז ככה הלוח מזהה אותו המחשב מזהה אותו אפילו כול התוכנות מזהות אותו אבל כשאני מריץ את EVEREST ומסתכל על העבודה של שני המעבדים בזמן רינדור(אני עובד על מקס) אז אני רואה כי רק מעבד אחד עובד ומגיע ל 100 אחוז והשני נמצא על אפס אחוז האם זה הגיוני ואם לא מה אני עושה כדי ששניהם יעבדו דרך אגב לא ראיתי אותו עולה באף ישום לא רק ברינדור המון תודה על העזרה מראש גל [attachment deleted by admin]

17. אני משתמש בלוח כבר חודשיים בערך משו כזה אני על אובר קלוק של 3.04GHZ (כולל העלאת מתח בטיפה - 380X8 BUS) זה המצב כבר חודש (הOC...). אבל הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי VISTA אני משחק במשחקים ויש לי מסך כחול ואז ריסט, הבנתי שזה יכול להיגרם מתקלות בלוח אם קבלים עם נזילות ודברים כאלה... אני הרכבתי בעצמי את המחשב כלומר הזמנתי בחלקים והרכבתי (כדי לצבור ניסיון). אחרי שסיימתי להרכיב מרוצה ושמח רצתי והפעלתי את המחשב בום ריח של שרוף נכבה המחשב לא נדלק..... , הספק? לא ולא..... זהו איזה חלק שחור שנשרף כנראה חלק שאחראי על משו בקירור של המעבד.... אני רוצה לציין שאני משתמש כבר חודשיים בערך מאז שזה קרה והמחשב עבד מעולה עם XP ורק עם VISTA עושה מסכים כחולים. מהרגע של הבום הזה החיבור של הקירור למע…

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  18. שלום, האם החלפת הסוללה של הביוס תגרום לאיבוד פרופילים שמורים בביוס? יש לי כמה פרופילי אוברקלוק שמורים ולא הייתי רוצה לאבד אותם.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  19. Started by Meir787,

האם כדאי לי לקנות לוח אם של ELITEGROUPE וזכרונות של TWINMOS ? החברות האלה אמינות ?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  20. חברה איזה כרטיס יותר טוב: eVGA GeForce 6800 AGP 8X 128MB DDR Video Card w/TV-Out & DVI Retail או MSI NX6600GT-VTD128SP GeForce 6600GT AGP 8X 128MB DDR3 Video Card w/HDTV-Out, DVI & VIVO Retail ומה אתה אומרים על הזיכרון הזה: Patriot PDC1G3200LLK 1GB Kit DDR400 PC3200 Dual Channel Memory Retail Retail Density: 1GB or 1024MB Organization: 2 - 64x64 mod. Speed (MHz): 400MHz (PC3200) Component Used: 32 x 8 Cas Latency: 2-3-2-5-1T Low Latency (CL2) to improve system performance 100% tested at 436mhz, 400mhz and 333mhz** Aluminum heat spreader to reduce thermal build-up תודה מראש

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by ofer40,

היי הזמנתי מחשב שמבוסס על מעבד AMD בסוקט 754 ורציתי לדעת אם עשיתי נכון שבחרתי את הלוח הזה: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo_Platinum&class=mb אם יש לכם הצעות ללוח טוב יותר במחיר הזה אשמח לדעת ואשנה את ההזמנה. תודה

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  22. לראש התחום, למבינים ולעונים שלום אני מנסה לבחור לוח אם אופטימלי (יחס עלות/ביצועים) עבור מעבד Pentum 4 3.00GHZ C 800MHZ 512K לישומיי וידאו ואני נתקל בלוחות אם של החברות הנחשבות כמו ABIT , GIGABYTE , ASUS ב-3 סוגי CHIPSET כמו 865 הישן יותר, ה-SIS 655 והחדש ביותר 875 בכרטיסים היקרים יותר. והשאלה היא האם לצורך המרות וידאו וישומי וידיאו אחרים, מוצדק להשקיע מאות שקלים יותר?, או שאין הבדל משמעותי בין ה-CHIPSETS , והוא לא צריך לשמש פקטור(גורם) בבחירה?. בתודה לכל העונים מאיר

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by theguy,

אני קונה מחשב חדש בשביל משחקי מחשב כמו Ghost Recon Advanced Warfighter ואני לא יודע איזה מעבד לקנות של אינטל או של amd בתקציב של 1000 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  24. לפי מה שהבנתי יש שני בקרים לכונני SATA בלוח, הראשון: ICH8 Southbridge והשני: Gigabyte SATA2 chip לפי המפרט של הלוח, הבקר השני תומך ב-Raid בעוד הראשון לא, האם יש עוד הבדלים בין "איכות" הבקרים? במילים אחרות לאיזה מהשניים עדיף לחבר את הכוננים.. שאלה נוספת - הבנתי שההתקנה של ווינדואס לא מזהה את הכוננים שמוגדרים כ-Raid וצריך לספק אותם דרך הפלופי בלבד - האם זה נכון? אי אפשר להשתמש בסי די רום?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  25. Started by xxgalxx,

שלום לכולם יש לי שאלה דיי חשובה , זה הלוח אם שלי http://www.asus.com/Motherboards/P5KPLCM/ עכשיו אם תשימו לב בתמונה של הלוח מתחת למעבד יש את הגוף קירור הגדול הזה הכתום שרשוםעליו asus. האם זה באמת גוף קירור? ולמה אין עליו מאוורר או משו שיקרר אותו? כי שמתי לב כמה פעמים שכיביתי את המחשב הוא הדבר הראשון שמתחמם הכי מהר והוא הכי חם מכל החלקים של המחשב. מזה בעצם הדבר הזה ? והאם הוא מצריך גם מריחה של מישחה טרמית כי שיחררתי תתפסנים שלו והוצאתי ושמתי לב שיש ריבוע קטן באמצע ועליו היה מין משחה כזאת זה הרגיש לי כמו מסטיק כזה ולא כמו משחה טרמית רגילה. ניסיתי להוריד אותה בעזרת אלכוהול וצמר גפן ומקלות וזה לא עזר לא ירד כלום. החזרתי בחזרה כמו שהיה ולא מרחתי מישחה טרמית, מה לעשות? א…

• 5 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.