עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by infected-apple,

שלום חברים אתמול קניתי את הלוח הנ"ל מKSP כי טכנאי מטומטם טען שהלך הלוח אם מה שבסוף התברר כספק שהתקלקל. אני לא ממש יודע אבל באיזה מחיר ניתן למכור את הלוח? KSP טוענים שאין מדינייות החזרה. הלוח לא נפתח מעולם.. עברתי על חוקי הפורום ולא ראיתי בעיה לשאול שאלה כזו אם ישנה בעיה אז אנא עדכנו אותי ותנעלו. תודה בכל אופן.

2. Started by neonux,

שאלה, האם עדיף לקחת i7 11700k (ללא שום קשר לאוברקלוק כרגע) או i9 11900. ההפרש הכספי הוא לא בעיה. תודה.

3. Started by Jiv,

מעבד Gaming אני מדגיש עד 1000

4. Started by Masasa,

מתי AMD משיקים את המעבדים? יש תאריך??

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by dor_g,

שלום! אני מעוניין לקנות לוח אם ומעבד ורציתי שתמליצו לי על משהו טוב שיריץ לי את ה GTA IV חלק. כרגע יש לי מעבד של AMD 3500+ ליבה אחת ה GTA IV כרגע עובד לי על ההגדרות הכי נמוכות, לאט מאוד ולא רץ חלק. לא מזמן קניתי כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT אשר עומד בדרישות המשחק ועם אני לא טועה הוא יכול להריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות (תקנו אותי עם אני טועה) עכשיו בדקתי באתר CAN YOU RUN IT? האם המחשב שלי יעמוד בדרישותת הוא כתב לי שהבעייה שלי היא במעבד. אז הגעתי למסקנה שעליי לקנות לוח אם + מעבד + מאוורר (יש לי מאוורר טוב אבל אני לא יודע עם הוא יתאים ל INTEL) טוב דבר ראשון לפני שאני כתבתי את ההודעה הזאת התעניינתי ב i7 לתדהמתי ראיתי שאני יכול לקנות את המעבד! ולצערי ראיתי במה זה כרוך, אם אנ…

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by kasjghdkashbd,

שלום, אני קונה חלקים ומרכיב לבד ורציתי לדעת האם המעבד i7 4790 box מגיע עם משחה טרמית (אם לא אני יקנה tray ) או שיש איזה קירור שאתם ממליצים לי לקנות שכולל איתו משחה טרמית(רק שיהיה מקיאספי או איבורי לצערי אני קונה משם...) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. מה המצב אנשים ?.. זה מפרט המחשב של אחי: Intel Pentium 4 2.8 Northwood Enermax EG365AX-VE 350 watt Asus P4S800D-X 4x256 DDR SDRAM Leadtek WinFast GeForce A7600GT TDH 256MB Maxtor 40 GB Asus CD-RAW 52x32x52 כתוב לי בחוברת שבאה עם הלוח אם שזה תומך ב - DDR 133/233/333/400 ויש לי 4 כרטיסים של 256 כל אחד שזה DDR SDRAM של 133 MHZ ... איזה זכרון הכי טוב מתאים ללוח אם שלי ?.. יעני DDR 400 זה הכי טוב שיכול לעלות בלוח אם שלי ?.. הנה תמונה מ - Everest ... http://img508.imageshack.us/img508/4287/14541515xa7.jpg תודה מראש, משה

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by mickl_kl,

שלום לכולם, ברשותי לוח אם של חברת GIGABYTE מדגם GA945P-S3 REV:A2 הנני מעוניין לעשות OC למעבד(E6300), אך לפי מה שאני רואה הלוח לא ממש נותן לי לעשות את זה עם הגירסא הקיימת, לכן הורדתי את העידכון ל BIOS הדרוש מהאתר של GIGABYTE. השאלה היא האם יש דרך לעדכן את ה BIOS דרך WINDOWS ? או חובה דרך MS-DOS ? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  9. מה האפשרויות הטובות כיום לשימוש ב 6GB זיכרון? איזה מערכת הפעלה? הדרישה היא לגיימר כבד.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by lioryb,

שלום. ראיתי לוחות של GigaByte, ובחלקם הקירור לצ'יפסט הוא בצלעות קירור (Heat Sink) ובחלק יש משהו שנקרא Silent-Pipe. מה ההבדל בין השיטות? האם יש אחת שעדיפה על השנייה?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  11. טוב אז ככה יש לי 2 שאלות יש לי במחשב לוח אם - GA-P35C-DS3R איזה זיכרון לקנות DDR3 הוא DDR2 ? וניראה לי הלוח תומך עד 1066 יש אפשרות לשים יותר מ1066 ? טוב בסוף אני הולך על DDR2 אחרי מה ששמעתי על DDR3 יש לי כמה חברות אתם יכולים להמליץ לי : 1 . http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1830 Kingston 2 . http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6586 OCZ-SLI 3 .http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=536 OCZ תודה . אגב זה ל-Dual Channel .

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  12. כיום חי בלוח האם E6420 עם כרטיס מסך 4850 של Asus (דגם TOP). המחשב משמש בעיקר לעבודה שוטפת ולמשחקים. לאיזה מעבד כדאי לשדרג ?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  13. Started by biton,

כתוב באתר של GB שהלוח הזה תואם למעבדים עם VRD11.1 : (Note) This motherboard is designed with VRD11.1 power phase, and cannot be compatible with VRD10 designed CPU. האם E8400 מתאים ללוח או לא ?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by r1plet,

שלום, אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך ושמעתי תשובות שונות לשאלה הפשוטה: האם HD4870/GTX260 יתאימו ללוח האם G31M3-F של MSI, כביכול למרות שהוא mATX יש לי מספיק מקום במארז, השאלה היא האם תאימות הPCI-E אפשרית? לוח האם באתר היצרן: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=G31M3-F&class=mb תודה מראש על התשובה!

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  15. הם ה-Phenom II X4 920 במהירות של 2.8 ג'יגה-הרץ, וה- Phenom II X4 940 Black Edition במהירות של 3.0 ג'יגה-הרץ. מתי הם היו בישראל ??? וכמה כסף הם יעלו ??

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  16. הטמ' במאמץ אצלי 39~42 במנוחה ובמאמץ 68~69 מעלות.... נשמע לי טיפה גבוהה ונורא קרוב למקס' שזה 73.3... מה אומרים? אם חסרים פרטים יש מפרט למטה... והמארז ז'נרי של אייבורי הזה...

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  17. לפני כ-5 חודשים קניתי מחשב עם 1GB זכרון של CORSAIR בתדר 667MHZ ב-650 ש"ח ( כשהמחירים עדיין לא ירדו ) =\ עכשיו אני חשוב על להוסיף עוד 1GB זכרון. ראיתי עכשיו שהמחירים על הזכרונות ירדו, ומחיר של 1GB של החברה TWINMOS גם בתדר 667MHZ עולה ב-קייאספי 235 ש"ח. עכשיו השאלה שלי היא : אם אני אקנה את הזכרון של TWINMOS הוא יעבוד בדואל צ'אנל עם ה-CORSAIR שיש לי? ועוד שאלה: בלוח אם יש 4 סלוטים לזכרונות, ויש לי זוג אחד בצבע צהוב, וזוג אחד בצבע אדום. בשביל שהם יעבדו בדואל צ'אנל צריך לשים את הזכרונות על אותו צבע?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by TripMan,

לפני כ-3 חודשים קניתי מחשב חדש, עם 1GB זכרון של CORSAIR במהירות 667. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 1GB זכרון בכדי שיעבדו בדואל צ'נל. אם נגיד אני אקח 1GB של קינגסטון במקום 1GB של CORSAIR - זה יעבוד בדואל צ'נל או לא?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  19. אני קונה מחשב חדש.. ואני רוצה שיעבוד בו משחקים חזקים (כמו GTA IV,FAR CRAY) ואני מתלבט בין המעבדים..אני מעדיף את הזול אבל תלוי בהתאמה השאלה אם המעבדים שלמטה יתאימו למשחקים חזקים. המעבדים: Pentium E2200, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore ------- תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מחשב "אימתני" עם כל החלקים החדשים והמהירים שיש כיום בשוק במחיר כולל של 5700 כולל הרכבה. הבעיה שלי היא שאיני מבין גדול בלוחות אם ואיני יודע איזה מהם הכי מהיר וחזק. אבשק יעוץ ממכם בנושא הנ"ל. אני מצפה מהלוח שיהייה לא SLI אך מהיר ובעל הטכנולוגיות הכי חדישות, ז"א ציפסט בין החדשים שיש וסוקט למעבד Q6600. תקציב עד 600 ש"ח. תודה, erezMASTER *אנא הביאו את הצעותיכם מהאתר Pandas.co.il תודה.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  21. שלום לחברי הפורום השאלה שלי היא העם יורגש הבדל בביצועים עם מחשב בעל 8 ג'יגה לאומת 4 ג'יגה זיכרון הכוונה שלי העם המהירות של הפעלת משחקים,יישומים (מולטיטסקינג)יהיה יותר מהיר ואם כן העם שווה לשדרג מ4 ג'יגה ddr2 ל8 ג'יגהddr2 בתודה מראש למשיבים ויום טוב

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Drek Boy,

מה ההבדל בין מעבד Core 2 Duo E7400 ל - Phenom Quad-Core 9550? המחירים דומים. אך לאחד 4 ליבות 2.2X4=8.8GH בתאוריה לעומת 2.8X2=5.6GH אני יודע שיש עוד מרכיבים ושזה לא מה שמכריע אם זה מעבד טוב או לא... אבל בגלל שאני לא מבין בתחום אז אנילא מבין במרכיבים המשניים. אז איזה מבין המעבדים עדיף למשחקים?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  23. Started by Interl-Conore,

http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2829&p=3 זה נכון שיש לא חיבור HDMI? איך הוא בכלל בכללי?

24. Started by Guy31,

מי הבעלים כיום של החברה?

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by yoahe,

אני סטודנט ומחפש מחשב עם מעבד די טוב שישאר עדכני הרבה זמן במחיר לא יותר מ 1000 שקל (רק מעבד) מה ההבדל בין הAMD VENICE ל AMD DUAL CORE מה יותר מומלץ מבינהם ויותר כדי לי ואני יודע שה DUAL CORE הרבה יותר יקר

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.