עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אפשר סיכום על המעבדים שעומדים לצאת של אינטל ?חד ליבה ,כפול ליבה וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  2. Started by ma4351,

מתלבט מה עדיף מבין השניים, מצד אחד הddr2 זה 6ג'יגה וcl4 אבל הוא 800mhz והוא ddr2 ומצד שני הddr3 הוא 1600mhz והוא ddr3 אבל הוא cl9 והוא רק 4 ג'יגה...מה דעתכם ייתן לי יותר ביצועים? המחיר לא משנה בכלל אז אני מבקש לא להתייחס אליו אל רק לביצועים

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  3. הצ'יפסט הוא 850E של אינטל. ובבקשה תצרפו קישור!

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  4. Started by Lucky7,

VIA have led the way in pioneering the unified driver set. The VIA 4in1 drivers, often known as a VIA 4in1 service pack have been the mainstay of VIA systems for years - optimizing stability and comparability. Today (10 December 2002) is an historic occasion, as VIA changes the name to VIA Hyperion 4in1 drivers and launches the driver set, optimized for performance for VIA's latest chipsets. The name Hyperion will most certainly supercede the name 4in1 all together in the future, but "4in1" has been kept in the name for identification sake. The version numbers also continue on from the 4in1 driver series so as not to confuse our customers. Users downloading drivers for…

5. שלום לכולם, ניסיתי להכנס ללינקים הנמצאים בפורום הקשורים לתזמונים של זכרונות, מכיוון שהכל שם באנגלית ואני לא הכי חזק באנגלית, רציתי לדעת האם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר (לא משהו מטורף כמו בלינקים) על התזמונים של הזכרונות - מה אומר כל מספר? (לצורך העניין יש לי זכרון של OCZ DDR2 667MHZ GOLD עם תזמונים של 4-4-4-12) אם יש כבר ת'ראד עם תשובה על זה אני אשמח ללינק בתודה מראש לכולם.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  6. Started by or,

יש את הגיגה בייט שנראה ממש יפה וטוב וגם יש את האסוס וה אמ אז איי... אז....איזה אחד לפי דעתכם עדיף מבחינת ביצועים נטו בלי קשר לאם יש אותו בארף או מחיר או משהוא בסגנון....

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  7. Started by master,

שלום לכולם, רציתי לשאול האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרון SAMSUNG 333\2700 לבין ה- WINBOND שהוא 400? והאם יש הבדל משמעותי בביצועים בין ה- ATI RADEON 9000 עם ה- 64 מגה זיכרון לזה עם ה- 129 מגה זיכרון. תודה מראש, ניצן.

8. Started by davidt99,

ה-P55: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2177 ה-H57M: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2179 שניהם אותו המחיר, מה עדיף? (קונה מעבד i5 עם כרטיס מסך 5770) ומה לגבי הבעיה עם הלוחות P55 של Gigabyte? הבעיה נפתרה או שעדיף להתרחק מהם? הלוחות האלו לא תומכים ב Memroy Triple Channel נכון? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  9. Started by ras81,

אני לפני קניה והמחיר די זהה. מה בדיוק ההבדל ומה עדיף ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Sunny Jim,

כל הנושא בכותרת ובתיאור...

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  11. שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש, ובמפרט שלי כנראה אני אכניס את הלוח של GB P35-DS3L והכרטיס שאני רוצה לשים איתו נראה לי לא מתאים.הנה הכרטיס: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB DDR3 OC - HEATPIPE- RETAIL לפי מה שהבנתי הלוח לא תומך בPCI-EX 2.0 האם זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  12. Started by Black_Citadel,

הבנתי ששניהם עתידים לצאת ב2016, למישהו יש מושג מה התאריכים המדוייקים? ומה הסיכוי שהCannonlake ידחה ל2017? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by theone89,

יש לי כרגע מחשב HTPC עם מעבד P4 630 הוא סבבה והכל אבל הוא לא מספיק חזק למערכת הזאת,אז אני יתקין עליו תאפשרויות הבאות: מעבד E6300 הגירסה הישנה-היה לי כזה פעם והוא מעבד דיי חזק מה דעתכם ? מעבד E2140- גם אותו היה לי מעבד קריר מאוד שמספק תסחורה מה דעתכם ? מעבד E2180- יש לי כזה כרגע במחשב השלישי בבית והוא גם לא רע ביכלל מה דעתכם ? המעבד יותקן על לוח G31 אז אין בעיה בתמיכה, המחיר שאני מוכן לשלם הוא 150 שקל גג

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  14. שלום , אני עובד עם לוח אם של asus דגם : p5vd2-mx . עד היום עבדתי עם זיכרון ddr2 667 בגודל 1 GB . לאחרונה קיבלתי זיכרון ddr2 667 , בגודל 2 GB , המחשב עובד מצויין עם כל אחד מהזיכרונות , אבל כשהם מחוברים במקביל אז המחשב לא נדלק. האם הזיכרונות חייבים להיות זהים ( בגודל ? ) ? , האם הלוח לא תומך ב 3 GB של זיכרון ? אשמח לקבל ממכם מידע בנושא ..

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  15. מישהו יכול לעזור? אני מחפש זיכרון שיהיה תואם אבל הכי זול שאפשר. סה"כ 1 גיגה. תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  16. אני לא מבין למה אתם כלכך אוהבים את DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D ... לפי דעתי במחיר כזה הGigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 בחירה הרבה יותר מוצלחת... תסבירו לי , אוליי אני פספסתי משהוא....

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  17. Started by Eldad5550,

מישהו יודע אם ומתי צפויים להגיע מעבדים חדשים i7 ? ידוע לי על הזולים יותר שאמורים להגיע ואני שואל בקשר ל i7 בסדרת coffe lake, האם יהיו מעבדים חדשים יותר של i7 פרט ל i7 8700k ? יש ידיעות פה ושם על i7 8670 שהוא כמעט ולא שונה מ 8700 ואפילו קצת פחות טוב ממנו. חוץ ממנו אמורים לצאת עוד מעבדים בזמן הקרוב ? הסדרה הבאה החדשה עם יותר מ 6 ליבות , ice lake גם אמורה לצאת אוטוטו ? או שיקח עוד מספר חודשים כי אמרו שזה יהיה בתחילת 2018 או אמצע ידוע מתי תאריך ההגעה שלהם ? למי שרוצה לשדרג בשילוש את המחשב אז כדאי לחכות ? כנל בנוגע לשבבים 390 ובייחוד z390 , ידוע מתי?

18. Started by DemonOne,

שלום, אני מתכנן לקנות זכרון Crucial Ballistix DDR PC3200 CL2 2x512MB, המפרט שלו מציין שהוא עובד ב-2.8V. לוח האם שלי Gigabyte GA-K8N SLI תומך בהעלאת המתח דרך הביוס עד 0.2V+, כך שתיאורטית אני אוכל להפעיל את הזיכרון. בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת אם למישהו כבר יש ניסיון עם הזיכרון ואותו הלוח, או לוח דומה של Gigabyte. שנית, הזיכרון הקיים שלי הוא GeIL DDR PC3200 CL2 2x256MB, האם אוכל להשתמש בקיט הזה במקביל ל-Crucial? (ה-GeIL יודע לעבוד עד 2.95V) תודה מראש, אבי.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  19. Started by Snufkin,

אני יודע שלוותיקים פה השאלה תשמע מגוחכת, אבל היא די רצינית. מישהו יכול להסביר לי במילים פשוטות, מה תפקידו של ה-CHIPSET?? ומה זה VIA VT8375 ProSavageDDR Km266????

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  20. איזה מהלוחות האלא הכי מומלץ? את הלוח של פוקסקון יש לי כרגע , ואת ה2 האחרים ראיתי שמוצגים פה למכירה ביד 2 אז חשבתי להחליף כי כרגע אני לא מרוצה מהלוח שלי גם כי יש לו רק 2 סלוטים וגם כי הוא חלש בOC. אני לא מחפש לוח אם שיהיה פצצה ב-OC אבל שיאפשר OC סביר אז איזה מהלוחות מומלץ אם בכלל

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  21. Started by Thant,

שאר המפרט בצד, כאשר יש לי מחשבה על אולי בשלב קצת יותר מאוחר לשדרג את הכרטיס מסך למשהו בסגנון HD5850.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  22. היי לאחר התקנה של של מערכת הפעלה XP על שניי סוגיי הדיסקים הקשיחים +התקנות של מישחקיי FPS שונים לא ראיתי כל שינוי בביצועים , כל המישחקים פועלים באותם הביצועים , אני לא מבין למה אומרים שSATA מהיר יותר מATA , אולי בדברים אחרים , אבל במישחקים הם שווים, לא יודע יכול שאני טועה בזאת , מה תגובתכם ? רוני

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  23. Started by ניב200,

יש לי במחשב אחד את הלוח אם ASROCK GE PRO-M2 http://www.asrock.com.tw/product/GE%20PRO-M2.htm אני מעוניין להוסיף לו עוד זיכרון זיכרונות 333Mhz נעלמו מהעולם כנראה האם זיכרון DDR 400Mhz יעבדו על הלוח?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  24. שלום לכולם, אני צריך לקנות מעבד זול, למחשב שמיועד בעיקר לעבודה בווינדוס, ומדי פעם משחקים כמו UT99 וAOE3. לדעתי האפשרות הטובה ביותר תהיה Intel Celeron D 355 3.33Ghz 256KB עם זכרון 2X512 MB DDRII 533MHZ. המחיר 483 שקל. אני גם חושב על אפשרות שדרוג בעתיד לקונרו(SOCKET 775). כמובן לשים עליו איזה ביג טייפון כרגע בעיקר בשביל השקט, אתם חושבים שאני יצטרך לעשות לו קצת OCאו שזה לא יתרום לי בכלום? ואם כן כדאי לי לקחת אותו אז איזה לוח כדאי לי לקנות? חשבתי בהתחלה על 8i945PH RH של ג'גיהבייט אבל אני לא יודע אם הוא טוב לOC. כמו כן אני חושב שהסמפרון לא יהיה כדאי בגלל הסוקט המיושן.. תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה לכולם שי. כמו כן אם אתם חושבים בכלל שאני צריך לעלות לATHLON או ל INTEL D תג…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  25. Started by itay-s,

MSI K8N NEO2 Platinium Soket 939 Motherboard ללוח הזה יש nVIDIAr nForce3 Ultra Chipset והוא עולה יותר מהלוח הזה: ?K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) וללוח הזה יש NVIDIA® nForce4 Ultra Chipset איך זה שהראשון עולה יותר ??

• 1 תגובה
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.