עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Gritzman,

האם כדאי להוסיף 100 ש"ח בשביל DDR 256MB 400mhz במקום DDR 256mb 333mhz?

2. Started by Drek Boy,

אני קונה מערכת מחשב חדשה... ביקשתי הצעה למפרט והביאו לי מערכת מבוססת AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz, Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Micron Rendition 2X2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7 אני זוכר שלפני שנה בערך שהתעסקתי עם קניית מחשב חדש אז אמרו לי שאם אני לא מתכנן OC אז אין לי סיבה לקנות מעל ל800 מגה הרץ... האם עם המרט הבא יש יתרון ב1333?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  3. חייב להחליף זכרונות במחשב של הבת, סטודנטית לגרפיקה. צריכה 4 GB ללוח אם קיים אינטל DG31PR. האם כל ה- 4GB יוכרו על ידי XP PRO? מהכתוב באתר אינטל למדתי שצריך זכרונות עם SPD. (תכונה זו לא רשומה ב- זאפ) non-ecc dimms מקסימום 800mhz בבקשה רשמו זכרונות שמחירם סביר. לא חייב אחריות לכל החיים! מצ"ב קישור למפרט יצרן לוח האם: http://downloadmirror.intel.com/15064/eng/DG31PR_TechProdSpec.pdf תודה. אבא צביקה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  4. Started by 24zone,

היי יש לי שאלה במה בדיוק מעבד XEON יותר טוב לשרת מאשר מעבד רגיל עם אפשר כמה שיותר פרטני תודה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  5. יש איזה אתר שמשווה אני לא זוכר אותו מימ שיוכל להביא לי אני יודה לו

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  6. יש הבדל בין שני הלוחות אם האלה? GIGABYTE GA-EP43-DS3L לבין GIGABYTE GA-P43-DS3L?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  7. Started by andrei21,

עד כמה משמעותי ההבדל בין זכרונות 1600 ו1300 של DDR3? עד כמה משמעותי הבדלי ה Latency למשל בין 9 ל 8 איזה מהירות של זכרון כדאי לקנות אם רוצים לעשות אוברקלוק למעבד corei5 750 לא משהו מטורף אבל גם לא קצת נגיד 20 -30

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  8. Started by esaly,

רציתי לדעת איפה אפשר להשיג אותו הכי זול? ומה הקטע של הREVISIONS? מה הכי מומלץ? והאם הוא תומך במעבדים עם 4 ליבות?

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  9. Started by quepasa,

משהוא יכול לספק הסבר כמה שיותר מפורט לגבי זמני גישה (CL אם אני לא טועה ) ומה המספרים (7-7-9-5 לדוגמא אומרים) לא אילו ספציפית כמובן

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  10. שלום. בתקופה הקרובה אני מתכוון לרכוש מחשב באחד מאתרי המכירות האינטרנט עם לוח האם הבא כנראה: GIGABYTE GA-945GZM-S2 ע"מ לחסוך, אני מתכוון לרכוש את כרטיס המסך בנפרד, כנראה Fx7600GT. ע"מ שלא תווצר לי בעיה, רציתי לדעת אם יש מצב שהכרטיס הנ"ל או כרטיסים מודרניים אחרים לא יתאימו ללוח האם הנ"ל? או להיפך, האם ישנם לוחות אם מודרניים אחרים שלא יתאימו לכרטיסי מסך מהסגנון הנ"ל ?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  11. מחפש מאמר השוואה של צ'פסטים עבור סוקט 939

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  12. Started by עידן פ.,

אז שמענו הרבה, ראינו הרבה מצגות יפות מAMD ועכשיו מגיע המבחן האמתי... https://hothardware.com/reviews/ryzen-mobile-benchmarks-and-performance-analysis?page=3 המעבד הנבחן הוא צעבד החלש מבין השניים שכולל מעבד עם טורבו נמוך יותר וGPU עם 8CU במקום 10. מעבד: המבחן לקוני ביותר וכולל רק שני מבדקי מעבד סינטטיים ונראה שמעבד ה AMD עומד בכבוד במשימה להתחרות ב8250U. GPU: ממבחן ה GPU יצאתי ברגשות מעורבים, איפה הביצועים של ה 950M שAMD דיברה עליהם ? המעבד הזה קרוב מדיי לרמה של 940MX ומושפל ע"י ה MX150. אז למה רגשות מעורבים ? כי הוא עדיין מכפיל את ה UHD620 שיש במעבד המתחרה עם אותו TDP... תהנו מהמעט שיש שם ופרסמו עו…

13. http://hwzone.co.il/news/1188032614/83741/ כפי שאתם רואים יש מעבד חדש!!! האים הוא למחשב רגיל? האים זאת חברה חדשה שמיצרת מעבדים? תודה

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  14. אז ככה... 1. יש היום הרבה מעבדים ולוחות אם. שלכל אחד מתאים משו אחר... אז למשתמש ממוצע שרוצה את המחשב בעיקר לשימוש ביתי+ (זתומרת אינטרנט ומשחקים מדי פעם והורדת סדרות וסרטים וכאלה אבל לא ברמה הכי גבוהה) מה עדיף? אינטל? AMD? ולהמשך האשכול... באות שאר השאלות מה זה DUAL CORE ומה זה SATA1 או SATA2 וכל מיני תמיכות ודברים כאלה שיש לרכיבים השונים. ומה זה קונרו? ואיזה לוח תומך ואיזה לא? ומה עדיף בשביל שתהיה אפשרות בשנה שנתיים הקרובות גם לשדרג את המחשב ולא להתקע עם טכנולוגיה שנהיה מחוייבים להחליף את כל המחשב בשביל לשדרג אותו. תודה.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  15. Started by xytkhi,

מתלבט בין לוחות אם חייב לקנות דחוף לוח אם יעיל ואמין. 1. GA-MA78G-DS3H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2800 2. GA-MA78GM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 מה הבדל בין 1 ל 2 ? האם מצדיק את הפער במחיר? האם יש לוח אם של ASUS ברמת המחיר הזו 400- 450 ש"ח שטוב יותר מהלוחות הנ"ל ? המעבד שלי הוא : AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box כונן קשיח seagate 500 GB זכרונות קינגסטון 2 של 1 גיגה. אין כ. מסך. מעדיף לוח אם שמובנה בו כרטיס מסך טוב יותר ועובד מהר ויציב בכללי.

16. Started by DJPOWER,

ראיתי שיש גם ליבת ווינצ'סטר ל3500 של AMD שתושבת 939 הם לא נותנים אותה תוצאה בסטוק כמו הווניס אבל באובר הם יותר חזקים? היא עולה כמעט אותו דבר בכל מקרה....

17. Started by ZiX,

לא מזמן שדרגתי את הכ.מסך שלי מ7800GT ל HD4870.. וכרגע יש לי צוואר בקבוק מטורף כמו שאתם בטח מתארים לכם.. אז כבר חשבתי ללכת על זה עד הסוף ולשדרג את המעבד , הבעיה שיש לי כרגע AMD 3800 ככה שאני דיי מוגבל במעבדים שאני יכול לקנות.. בכל אופן לאיזה מעבד הייתם ממליצים לי לשדרג? יש לי כוונות להשקיע בעניין עד 1000 שקל ככה.. אני לא רוצה להסחף יותר מדי..

18. Started by arbily,

שלום, היו לי במחשב זיכרונות של 4G ועכשיו אני קיבלתי עוד 4G רק סוג שונה.... האם אני יכול להכניס בלוח זה GA-EP45-DS5 שני זיכרונות של 4 (כאילו 4 של 2 ) ?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  19. Started by shiftysnip,

אהלן, הזמנתי מחשב לאחותי עם לוח EP43-DS3 GIGABYTE, אבל בסוף קיבלנו את הלוח הזה EP43-ES3G כיוון שלא היה לו במלאי וטען שלא מייצרים אותם יותר ! העם הלוח הוא בסדר ? יש למישהו ? או שכדי להחליף אותו במשהו אחר ? מחשב למשחקים. בבקשה עזרה לפני שמחר אני מחזיר לו תשובה ?? קניתי ב- R.S.M מחשב : Intel CORE2DUO e7500 Sapphire RADEON HD4830 GIGABYTE EP43-ES3G DDRII 800 2GB FSP 450W EPssilon

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  20. Started by יניב קופר,

יש לי לוח אם עם 4 סלוטים ויש לי שני סטיקים של 667 ברצוני להוסיף עוד גיגה האם כדאי לקחת אחד סלוט הוא שניים של 512 לוח אם GIGABYTE GA-M61P-S3

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  21. Started by Itay Ezra,

שלום אחרי קרוב ל 3 שנים אני רוצה לשדרג טיפה את המחשב שלי זה המפרט של המחשב אני רוצה לשדג את המעבד לוח אם כבר מצאתי דגם: gigabyte z390 ud אבל אם יש לכם משהו אחר להמליץ אפשרי https://www.google.com/search?rlz=1C...w=1920&bih=937 השימוש העיקרי במחשב זה למשחקים כבדים סהכ מסך 24 אינץ חושב לשדרג בעתיד ל27 אינץ איזה מעבד יעשה את העבודה במחיר משתלם אחרי הכל אני לא הולך להריץ משחקים באיכות 4K על 50 אינץ

22. Started by CoolOne,

יש לי את הלוח ASUS P5B-E. בלוח יש יציאת COM פנימית. בחוברת כתוב שניתן לקנות מודול כזה שמתחבר בכבל ליציאה הפנימית ומוסיף את היציאה הזו מאחורה (במקום כרטיס PCI/PCI-E כלשהו). מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המודול הזה?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  23. במחשב הישן שלי היו שני כבלי USB להטענה וסנכרון מידע משני הסמארטפונים שלי. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח אם H87M-G43 MSI. יש טעינה (אם כי לאחרונה את הגלקסי S2 הוא הפסיק לטעון). הבעיה העיקרית היא שאין סנכרון דרך USB (כונן חדש להורדת תמונות למשל), הוא משמיע כמה רעשי התחברות ובסוף אומר שלא הצליח להתקין דרייברים או משהו כזה ומפסיק את הניסיונות ומנטרל. מה לעשות? כמובן שהורדתי דרייברים, החלפתי כבלים ושקעי USB פנויים אחרים.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  24. Started by 2Enable,

אני עומד ליקנות את השילוש הבא: מעבד: i5 4690k לוח- gigabyte z97x gaming 3 זכרונות www.tms.co.il/product/13770 וקירור : schyte mugen 3 כרגע יש לי ספק thermaltake 500w וכרטיס מסך hd6850 אני יודע שהכרטיס והספק דיי גבוליים ואני מתכנן לשדרג אותם בהמשך ... מה אתם אומרים על השילוש? הוא מיועד לoc בינוני גבוה.( תקציב 2500) ושאלה נוספת- אני כרגע מתבלט בין פלונטר ל tms, מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.