מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום, בטעות לחצתי על כפתור שרשום עליו memok בלוח אם ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב המסך לא מכיב ואחרי 10-15 שניות המחשב מכבה ומפעיל את עצמו מחדש (וככה חוזר על עצמו כל הזמן). בשביל מה הכפתור הזה? ניסיתי ללחוץ עליו שוב כדי לבטל אבל שה לא תיקן את הבעיה... תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פורום אדם אחר נותן תשובה שונה. אז אני ישאל כאן, ומקווה לקבל סוף סוף תשובה בטוחה. קודם כדאי שאני יבין, לזכרון יש שתי הגדרות (הכי בסיסיות כמובן.. ברור שזה הרבה יותר מסובך). אז יש תיזמונים, ויש Mh"z. התזמונים ככל שנמוכים טובים יותר, וה-Mh"z להפך גבוה יותר טוב יותר. עכשיו, במידה ואני מעוניין לעשות OC, עם מעבד פנטיום 4 ולוח שתומך Dual 400 DDR. כמה דברים לא מובנים לי, רשום על הלוחות אם 400, אז איך זה שאם אני רוצה OC סביר פלוס, אני צריך יותר מ-400, איך בכלל הוא תומך בזכרונות שכאלה? עכשיו, אני שמתי לב, שככל שה- Mh"z עולים כך גם התזמונים עולים, בצורה משמעותית, עכשיו, ברור לי שזה בגלל מחיר, אבל גם זכרונות שעולים אלפי על אלפים של שקלים התזמונים שלהם 3-4-4-8. אז מה יותר …
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי סובל (או בעצם אני סובל) מאיטיות חריפה. מדובר במחשב מאד לא חדש (מעבד פנטיום דואל קור E6600 3 ghz, ראם 2 ג'יגה) מצד אחד, אך מצד שני משמש רק לאינטרנט ויישומי אופיס בסיסיים. כשאני אומר איטיות אני מתכוון לכך שלאחר זמן מה שלא משתמשים בה, לוקח מספר דקות עד שהמחשב יוצא ממוד של זחילה ומאפשר עבודה תקינה איתו, וגם אז הכל איטי למדי. פירמטתי את ההארד דיסק לפני מספר חודשים, לא שינה הרבה לאורך זמן. האם לדעתכם הרחבה של הראם תפתור את הבעייה, או שאין ברירה אלא להחליף מעבד בנוסף? תודה@!
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לוח אם למעבד A64 3000 . התקציב : 145 דולר . האפשרויות : K8T Neo-FIS2R או ( Asus KV8 Delux VIA K8T800 Motherboard (AMD 64,DDR400,Dual SATA RAID,1394, 3Com GLAN,5.1 Sound,USB 2) או ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) או Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) או SOYO KT600 Chipset Motherboard for AMD Socket A CPU, Model "SY-KT600 Dragon Ultra Platinum" -RETAIL בבקשה תעזרו לי לבחור , תודה .
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בין אותו זיכרון עם CL4 ועם CL5 ומה יותר טוב... ומהם התזמונים? האם הם הCL? ומה הם הדברים האלה: 4-4-4-12 משהו כזה.. תודה רבה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כמה עולה מעבד בעל 4 ליבות :s05: :s05: :s05: :s05: צריך לזה לוח אם מיוחד או שגם לוח אם שוןב לשתי ליבות טוב לזה :s05: :s05: :s05: :s05: ואם צריך לוח אם מיוחד מה סביבות המחיר שלו :s05: :s05: :s05: :s05: אני שואל כי אני חושב לקנות מחשב חדש בסביבות 4000 - 4500 שקל ואני מעדיף מעבד חזק והרבה רם מאשר קרטיס מסך טוב תודה מראש למי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם לקנות. אני רוצה לוח אם שתומך בקרוספייר בצורה מלאה x16 פעמיים כי עכשיו אני קונה כרטיס מסך RADEON HD4850 ובעתיד אני מתכוון להוסיף עוד אחד... אני מתלבט בין שתי הלוחות האלה GIGABYTE GA-X48-DS4 או ASUS P5Q DELUXE
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://vr-zone.com/?i=4111&s=1 קורא עכשיו, תהנו
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך לפרמט אחרי החלפת לוח? ואחרי החלפת זיכרון? ומעבד? תגידו זה מסובך להרכיב, כי זאת תיהיה הפעם הראשונה שלי..
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הלוח אם הזה, לא טוב לOC? חח LOL כתבתי קודם iternity - זה גם שגיאת כתיב....
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
-
לאחר התלבטויות קשות החלטתי לרדת מתצורת CF. אני עדיין צריך לוח. מעבד E6600. OC בינוני. תקציב 1200. כיום יש לי X1900 וזכרונות של G.Skill 2GBHZ. חשבתי על ASUS P5B Delux יש הצעות נוספות?
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
בתוכנה CPU-Z תדר אפיק הזכרונות מוגדר כ160 MHZ במקות 200MHZ שזה אמור להיות תדר האפיק של זכרונות DDR400 לא? בביוס הזכרונות מוגדרים על DDR400. למישהו יש הסבר? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה שבכותרת... עשיתי חיפוש ולא מצאתי
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי שאלה חשובה מאוד מאוד ואם תוכלו לעזור לי בה אני אודה לכם. ההיתלבטות הן בין הלוחות האלו DQ6 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1886 DS4 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1887 הכי חשוב: 975X http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=836 1.אני נעול כרגע על ה975X גם כי הוא ציפסט יותר טוב וגם כי יש לו כרטיס קול יותר טוב. 2.עכשיו חוץ מיזה רציתי לדעת מה ההבדלים בין הDQ6 ל DS4 והאם הם שווים את ה200 שקל הפרש... 3.בכללי את מה ליקנות מבין השלושה מבחינת יעילות ביצועים/OC ומחיר ? 4.האם ה975X יותר טוב בOC ? המיבחר של הלוחות אם כל כך תחרותי שאי אפשר לדעת את מי לקחת וזה גוזל מימך המון זמן של היתלבטויות תודה ודבר אחרון…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
עקרונית ההיגיון שלי אומר ש7 יותר טוב כי זה יותר נמוך אבל שמעתי שלמשל 2.5-3-3-11 עדיף על 2.5-3-3-7 במעבדי AMD האם זה נכון? אם כן, למה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את המחשב מבחינת זכרון ל 2 גיגה האם יש זכרון מומלץ והאם כדאי לקנות 2 זכרונות מאותה חברה הנה מפרט AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 BOX 2/ A-DATA 512 MB DDR 3200 MEMORY GIGAYBYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 SOCKET 939 תודה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלוום לכולם , לאחרוהנה אני רוצה לשדרג את המחשב שלי .. מעבד I7 2600K . לפי היצרן המהירות של הזיכרון צריכה להיות 1333 MHZ . אם אני עושה OC אני יכול להגיע לכל תדר שאני ארצה . השאלה היא האם זיכרונות של DDR4 יפעלו בכלל ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב ריציתי לדעות מה התפקיד של כל חלק במעבד אני מתכוון ל KASH(1 מה זה ומזה זה עושה 2)ריציתי לדעת מהתפקיד של הביטים במעבד ועם יש הבדל רציני בין 32 ל 64 ביט 3) איזה מעבד כדי לקנות בתקציב של בערך 2000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
אם אני לא מתכוון לעזות אוברקלוק אז כדאי לי להשקיע על זכרונות 500Mhz או שהזכרונות האלו מיועדים לאוברקלוקינג ולא כדאי לי?
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב חדש ממפרט מעולה שהלוח אם הוא asus p5b deluxe והספק הוא enermax liberty 500W עכשיו... אני לא יודע ולא בטוח בחיבורים של הספק ללוח האם.........האם החיבור העליון הוא של "המעבד"? האם ייכנס לשם רק 12v של 4 פינים? או שאני אמור לחבר אליו גם 4 פינים נוספים עם הסרת המכסה? מצורפת תמונה עם סימון הפינים. אודה לתשובה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
דור מעבדי ה-Ryzen השני מבית AMD מתקרב, ואנחנו מקבלים פרטים טכניים חדשים אודות היכולות הצפויות שלו לכתבה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי מערכת מחשב עם לוח האם הזה: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283&ProductName=GA-M55plus-S3G ואני מנסה לברר אם הצ'יפ של כרטיס המסך המובנה שבו (GF6100) אכן ישתמש ב-256 מ"ב זכרון, כפי שראיתי כתוב במקום כלשהו. אני לא מצליח למצוא התייחסות לכמות הזכרון של הכרטיס באתר גיגהבייט. אם אכן מדובר ב-256 האם זה אומר שיישאר לי רק 256 מ"ב למשימות אחרות של המחשב? (הזמנתי 512 מ"ב זכרון). האם זה אפשרי לעבוד בצורה מספקת עם כמות כזו במערכת של XP PRO או שעלי להגדיל את כמות הזכרון שהזמנתי? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי כמה שאלות,במידה ויש לי כעת מעבד INTEL במארז אז אני אוכל לשים בו גם מעבד AMD,ואיזה מעבד? Tray או BOX? ומה ההבדל ביניהם?
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-