מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
יש לי SIDEWINDER הכי ישן אם אני לא טועה והוא לא מתחבר ללוח החדש שלי. יש מתאם, כרטיס PCI והאם שווה בכלל לקנות אותם או פשוט לקנוץ GAMEPAD USB חדש?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אהלן אהלן עבדתי קשה בחודשים האחרונים ועשיתי מספיק כסף ועכשיו הגעתי למסקנה שיש לי קקה של מחשב ואני רוצה להחליף רציתי לדעת איזה חלקים טובים במחירים טובים אתם יכולים להציע לי חלקים כמו - דיסק קשיח , כרטיס מסך , מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים , צורב אני לא צריך.. אני צריך המלצות למעבד ( AMD או אינטל? ) , ללוח אם למעבד , וזכרונות ( 1GB RAM ) בעקרון המטרה של המחשב זה לשרוד עם אמיול מפוצץ בקבצים , ועדיין לשחק באיזה משחק ... מה שהמחשב שלי ( INTEL P4 2600 , לוח אם מעפן ו512 מגה של ראם לא עושים ) ויש לי כרטיס מסך מצויין קניתי לפני כמה חודשים ב800 שקל.. אז הנה החנות שאני קונה ממנה ( KSP ) : http://www.ksp.co.il/hmain.php או שאם תמליצו על מקום אחר אני יקנה משם העיקר המחיר והשירות! וה…
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
כיום יש לי i3 2100, במידה ואקנה i5 4690 זה יהיה בסדר או שעדיף כבר את הדור העדכני ביותר? כמובן גם שאקנה לוח שמגיע איתו. מצאתי אותם ביחד ב-700 ש"ח. בנוסף, במידה ומחליפים לוח אם זה נכון שרצוי לפרמט את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי E6600 לפני כחודש.עכשיו אני ורצה לדעת אם שווה לי להחליף אותו בQ6600? אני עושה דרך דוד שלי אוני מוסיף קצת כסף. השאלה אן יהיה יהיה הבדל ביניהם בשנה שנתיים הקרובות כי אמרו שלמשחקים עדיין תמיכה מלאה בדואל קור אז עד שיהיה להם תמיכה בקואד קור יהיה פול זמן... זה נכון? כי אני גם לא רוצהלהטריח סתם את דוד שלי... בקשה תייעצו לי ולוח DG965WH מותאם לQUAD CORE?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני שואל את השאלה בעקבות זה שאני הולך לשדרג את המעבד (Q9450),לוח וכרטיס מסך (4870). בעניין הלוח אני מתלבט בין 2 לוחות עם הצ'יפסטים שהזכרתי של DFI. על איזה צ'יפסט הייתם ממליצים לי ללכת ולמה כמובן ? (תקציב עד 1200 ש"ח)
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת זאת כי אני מתכנן לקנות מחשב ואני רוצה לדעת האם ניתן להרחיב את הזיכרון שלו (אני משדרג ממחשב נייח ולכן אני רוצה לדעת האם אוכל להגדיל את הזיכרון לאותה רמה שיש במחשב הנייח או שאפשר להגיע אליה).
-
- 12 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
-
שלום, בטעות לחצתי על כפתור שרשום עליו memok בלוח אם ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב המסך לא מכיב ואחרי 10-15 שניות המחשב מכבה ומפעיל את עצמו מחדש (וככה חוזר על עצמו כל הזמן). בשביל מה הכפתור הזה? ניסיתי ללחוץ עליו שוב כדי לבטל אבל שה לא תיקן את הבעיה... תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פורום אדם אחר נותן תשובה שונה. אז אני ישאל כאן, ומקווה לקבל סוף סוף תשובה בטוחה. קודם כדאי שאני יבין, לזכרון יש שתי הגדרות (הכי בסיסיות כמובן.. ברור שזה הרבה יותר מסובך). אז יש תיזמונים, ויש Mh"z. התזמונים ככל שנמוכים טובים יותר, וה-Mh"z להפך גבוה יותר טוב יותר. עכשיו, במידה ואני מעוניין לעשות OC, עם מעבד פנטיום 4 ולוח שתומך Dual 400 DDR. כמה דברים לא מובנים לי, רשום על הלוחות אם 400, אז איך זה שאם אני רוצה OC סביר פלוס, אני צריך יותר מ-400, איך בכלל הוא תומך בזכרונות שכאלה? עכשיו, אני שמתי לב, שככל שה- Mh"z עולים כך גם התזמונים עולים, בצורה משמעותית, עכשיו, ברור לי שזה בגלל מחיר, אבל גם זכרונות שעולים אלפי על אלפים של שקלים התזמונים שלהם 3-4-4-8. אז מה יותר …
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי סובל (או בעצם אני סובל) מאיטיות חריפה. מדובר במחשב מאד לא חדש (מעבד פנטיום דואל קור E6600 3 ghz, ראם 2 ג'יגה) מצד אחד, אך מצד שני משמש רק לאינטרנט ויישומי אופיס בסיסיים. כשאני אומר איטיות אני מתכוון לכך שלאחר זמן מה שלא משתמשים בה, לוקח מספר דקות עד שהמחשב יוצא ממוד של זחילה ומאפשר עבודה תקינה איתו, וגם אז הכל איטי למדי. פירמטתי את ההארד דיסק לפני מספר חודשים, לא שינה הרבה לאורך זמן. האם לדעתכם הרחבה של הראם תפתור את הבעייה, או שאין ברירה אלא להחליף מעבד בנוסף? תודה@!
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לוח אם למעבד A64 3000 . התקציב : 145 דולר . האפשרויות : K8T Neo-FIS2R או ( Asus KV8 Delux VIA K8T800 Motherboard (AMD 64,DDR400,Dual SATA RAID,1394, 3Com GLAN,5.1 Sound,USB 2) או ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) או Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) או SOYO KT600 Chipset Motherboard for AMD Socket A CPU, Model "SY-KT600 Dragon Ultra Platinum" -RETAIL בבקשה תעזרו לי לבחור , תודה .
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בין אותו זיכרון עם CL4 ועם CL5 ומה יותר טוב... ומהם התזמונים? האם הם הCL? ומה הם הדברים האלה: 4-4-4-12 משהו כזה.. תודה רבה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כמה עולה מעבד בעל 4 ליבות :s05: :s05: :s05: :s05: צריך לזה לוח אם מיוחד או שגם לוח אם שוןב לשתי ליבות טוב לזה :s05: :s05: :s05: :s05: ואם צריך לוח אם מיוחד מה סביבות המחיר שלו :s05: :s05: :s05: :s05: אני שואל כי אני חושב לקנות מחשב חדש בסביבות 4000 - 4500 שקל ואני מעדיף מעבד חזק והרבה רם מאשר קרטיס מסך טוב תודה מראש למי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם לקנות. אני רוצה לוח אם שתומך בקרוספייר בצורה מלאה x16 פעמיים כי עכשיו אני קונה כרטיס מסך RADEON HD4850 ובעתיד אני מתכוון להוסיף עוד אחד... אני מתלבט בין שתי הלוחות האלה GIGABYTE GA-X48-DS4 או ASUS P5Q DELUXE
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://vr-zone.com/?i=4111&s=1 קורא עכשיו, תהנו
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך לפרמט אחרי החלפת לוח? ואחרי החלפת זיכרון? ומעבד? תגידו זה מסובך להרכיב, כי זאת תיהיה הפעם הראשונה שלי..
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הלוח אם הזה, לא טוב לOC? חח LOL כתבתי קודם iternity - זה גם שגיאת כתיב....
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
-
לאחר התלבטויות קשות החלטתי לרדת מתצורת CF. אני עדיין צריך לוח. מעבד E6600. OC בינוני. תקציב 1200. כיום יש לי X1900 וזכרונות של G.Skill 2GBHZ. חשבתי על ASUS P5B Delux יש הצעות נוספות?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
בתוכנה CPU-Z תדר אפיק הזכרונות מוגדר כ160 MHZ במקות 200MHZ שזה אמור להיות תדר האפיק של זכרונות DDR400 לא? בביוס הזכרונות מוגדרים על DDR400. למישהו יש הסבר? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מה שבכותרת... עשיתי חיפוש ולא מצאתי
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי שאלה חשובה מאוד מאוד ואם תוכלו לעזור לי בה אני אודה לכם. ההיתלבטות הן בין הלוחות האלו DQ6 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1886 DS4 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1887 הכי חשוב: 975X http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=836 1.אני נעול כרגע על ה975X גם כי הוא ציפסט יותר טוב וגם כי יש לו כרטיס קול יותר טוב. 2.עכשיו חוץ מיזה רציתי לדעת מה ההבדלים בין הDQ6 ל DS4 והאם הם שווים את ה200 שקל הפרש... 3.בכללי את מה ליקנות מבין השלושה מבחינת יעילות ביצועים/OC ומחיר ? 4.האם ה975X יותר טוב בOC ? המיבחר של הלוחות אם כל כך תחרותי שאי אפשר לדעת את מי לקחת וזה גוזל מימך המון זמן של היתלבטויות תודה ודבר אחרון…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
עקרונית ההיגיון שלי אומר ש7 יותר טוב כי זה יותר נמוך אבל שמעתי שלמשל 2.5-3-3-11 עדיף על 2.5-3-3-7 במעבדי AMD האם זה נכון? אם כן, למה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-