עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום! בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש! הכל עובד כשורה בינתיים ואני מאוד מרוצה! הייתי רוצה לשאול האם הדברים האלו תקינים: 1) משום מה ה- Turboboost לא עבד, התקנתי את הכלי של אינטל שאמר לי שזה בכלל לא פעיל. אז נכנסתי לביוס וראיתי שהאופציה בכלל על Disabled. מאז שהפעלתי אני רואה את המעבד קופץ ל-3.2 GHZ כשצריך והכל סבבה. לא ממש שאלה אבל מה הקטע שזה יהיה כבוי כברירת מחדל? זו אחת מהסיבות שהלכתי על i5 2) הרצתי Prime95 ותוך כמה דקות החום של המעבד קפץ לסביבות ה-60 והמאורר התחיל להסתובב הרבה יותר מהר (ממש היה אפשר לשמוע איך הוא מאיץ ואחרכך מאט כשכיביתי את הprime). האם זה נורמלי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  2. של איזה חברה??? ומה הדגם??? תקציב עד 1000 בערך אם זה 1100 זה בסדר... העיקר שיהיה טוב מאוד ...

3. ואם יש לי 2 זכרונות של 512 שהCL שלהם הוא 2 ואני רוצה להשים עוד 2 של 512 אבל נCL שלהם הוא 2.5 על מה המחשב שלי יעבוד על איזה תיזמון

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  4. http://www.tomshardware.com/2006/03/24/navigating_the_memory_upgrade_jungle/index.html בקיצור הם מספרים פה על איכות ועל איך חבדוק שהזיכרון שלך איכותי. ואיך למצוא את סוג הזיכרון שלך ופרטים עליו.. נחמד מאוד, באנגלית.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  5. שאלה שמציקה לי קבר הרבה זמן באמת יותר שווה לשים על המחשב שלך בבית. פעם זה הייה ממש ברור אינטל אבל עכישו זה ממש לא ברור. הייתי רוצה לדעת בשורה התחתונה מה יותר כדאי, יותר טוב, מיבן שני החברות האלה???

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  6. Started by QG001,

לא מצליח להפעיל רייד בלוחf2a88x-d3 הוא מראה לי רק 2.5 טרה חיברתי 8כוננים של 4 וגם אין לי בביוס אופציה gpt

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by m-o-r,

ברצוני לקנות מעבד Q9300 איזה לוח אם הכי טוב עד 750 שקל? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  8. רציתי לדעת אם הלוח אם שלי תומך במעבדי ה Dual Core של intel הלוח אם שלי ; P4P800-SE של Asus

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  9. זאת התמונה ! אם לא עובד כנסו לקישור לתמונה: http://www.zix.co.il/images/47373453341.JPG

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  10. Started by zaroor,

שלום אולי מישהו מכיר איפה אפשר למצוא חוברת לוח אם של COMPAQ שם הלוח: EVO D510 CMT לפנטיום 4 תושבת 478 (2.4) לא הצלחתי למצוא צריך גם הורדת דרייברים

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  11. Started by constantine16,

tagidu 667 mhz be arbe yoter tov mi 533? lemashal bamishakim

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  12. צריך המלצה ללוח ב-1000+- ל core 2 due כמובן תודה.

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  13. Started by tidan26,

שלום! ברשותי לוח אם של z77 asus maximus v extreme ברצוני לעשות מערך sli של שני כרטיסים gigabyte gtx 680 oc 2gb על הלוח יש 5 חריצי pci וברשותי שני גשרים 3way ו-4way ואין ברשותי גשר של 2way עם איזה גשר אני אמור לחבר את שני הכרטיסים ובאיזה חריצים למקם את שניהם על מנת שתהיה סגירת מעגל ויעבדו כמו שצריך באותה מהירות? ???

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  14. האם ניתן להשיג מעבד Conro 2 Duo באריזת BOX ? או שהוא נמכר RETAIL ? ואם RETAIL אז מתי יהיה ניתן להשיג BOX ? תודה

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  15. שאלה למביני עניין . אני בונה מחשב חדש לעריכות וידאו HD מקצועי . על איזה מ 2 המעבדים הנ"ל כדאי להתבסס ? .1 INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz . 2 עם מעבד מס" 2 התאימו לי את כרטיס המסך הבא . nVIDIA GeForce GTX570 1280MB GDDR5 152 GB/sec Dual Link DVI תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by b1g1m0t,

אוקיי אני הולך לקנות מחשב חדש , ואחד שם לי את הלוח הזה [ וגם אני לא מבין הרבה בלוחות וגם הוא אמר שהוא לא ממש מכיר אותו .. ] , אבל רציתי לדעת מה דעתכם : לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KV8 sata,GBL 580 1 580 הוא טוב למעבדי 64 BIT של AMD ? אפשר אולי להוסיף קצת ואני יקבל מ'שו משמעותית יותר טוב ? או להוריד קצת וזה לא יפגע בביצועים ? או שאולי זה יספיק לי : לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 480 1 480 ההבדל הוא 100 ש"ח , יש הבדל גדול בביצועים ? משמעותי ? תודה .

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  17. Started by elkriefy,

שלום. יש לי לוח אם של גיגבייט מדגם X58A-UD3R עם 6 גיגה זכרון (3 צ'יפ של 2 GB) אני מעצב גרפי בתלת מימד אנימציה סאונד וכו ועורך תכנים אלה למנועי משחקי מחשבים. (כמו UNREAL3) המחשב שלי מקרטע או ננעל לאחר זמן שימוש ממושך כאשר יותר משני תוכנות עריכה מופעלות (פוטושופ ומאיה בייחד או UDK וכו וכו) אני מעוניין להגיע למצב שבו יתאפשר לי לעבוד עם כמה תוכנות בבת אחת כי המצב כרגע מבזבז לי הרבה זמן עבודה. הנה קאפ של CPU-Z: האם ניתן להוסיף עוד שלושה שבבים של 2 GB או שעדיף לקנות שלושה של 4GB והאם זה יעבוד בתצורה נורמלית? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  18. Started by WiseGuy17,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין מעבדי Dual Core 2 Duo לבין Dual Core 2 Quad ? ואיזה מהמעבדים יותר טוב? 1 . Intel Core 2 Duo E6850 3.0Ghz 4MB Cache 1333mhz 2 . Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  19. Started by gania23,

יש לי כרגע 2 גיגה זיכרון במחשב 2*512 של twinmos ddr2 667 1024 של hynix עם אותם הנתונים והתזמונים עכשיו אני רוצה להסויף עוד ציפ אחד של 1024 אז אם אני יוסיף עוד אחד של גיגה עם אותם הנתונים אז יהיה לי דואל צ'אנל ?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  20. עם איזה Chipset\לוחות עובד ה Celeron 1700 לדוגמא ? הוא 478 PIN כמו ה P4? איזה מיקרון הוא?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  21. Started by nickitak,

רציתי לדעת האם הVOLTAGE משנה משהו... כי איך שאני מרגיש במחשב נהיה יותר איטי http://www.imageupload.co.uk/images/2014/02/04/CPUZ.jpg

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  22. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4281 נראה לי לוח אם מצויין...וגם ראיתי בחו"ל אחד הגיע איתו לאובר מרשים ביותר... מה אתם אומרים..? וכמו בכותרת...איך הוא מול לוח אם אנפורס 4...? ויותר פירוט מה יש בו שאין באנפורס..או ההפך...

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  23. בואו להכיר מקרוב לוח אם טרי עם ערכת השבבים B560 לתושבת LGA1200 של אינטל - הנדסה מוצלחת של MSIלכתבה

24. Started by benor,

נתקלתי בזה כבר ולא הבנתי מה זה. זה מין גיבוי לביוס?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. התרגלו לשמוע את השם Intel N Series ו-Intel Processor, אשר הופכים מחליפים רשמיים עבור המותגים הוותיקים של היצרנית בקצה הנמוך של השוקלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.