עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by AMD-ALI-G,

לאיזה מעבד הסנטרינו 1.5 GHZ משתווה בחוזקו ??? כאילו מקביל לAMD athlon xp ו intel northwood

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by FastJack,

שלום. בזמן האחרון אני מתחיל להרגיש שהמחשב שלי קצת מקרטע, במיוחד כשאני מבצע מספר משימות במקביל, ובמשחקים. השאלה שלי היא כך: יש לי מספר אפיקים שאני יכול להשקיע על מנת לשפר את המחשב אבל כפי שראיתם בכותרת, יש לי תקציב כנראה רק לאחד מהם. 1. שיפור הקירור - כרגע יש לי את הFreezer 64Pro ללא OC. הסיבה שעדיין לא עשיתי OC היא משום שאני לא כל כך מבין בזה ולא היה לי כוח להתעסק עם זה. אם אני יעשה זאת, זה יהיה רק עם AMD OverDrive שמבצע זאת אוטומטית. 2. החלפת מעבד - אם תסתכלו במפרט שלי תראו שיש לי AMD 5000 ולוח אם שתומך בAM2+, אולי שווה לי להשקיע במעבד חדש? רק צריך לקחת בחשבון שאני צריך גם משחה טרמית בשביל הקירור. 3. הוספת זיכרון - יש לי 2GB עם מערכת הפעלה WIN7 32bit 4. שדרוג כרטיס מסך -…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by עמיר שחר,

שלום ברשותי לוח אם intel D845GRG A84673-001 אני מעונין להרחיב לי את הזיכרון בו.ל 2GB ויש לי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לענות לי. 1. מה כידי לי לקנות שני כרטיסים של ג'יגה כל אחד. או כרטיס אחד של 2GB? 2. האם יש ללוח אפשרות לתמוך ב 4GB? 3. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם של כרטיס זיכרון. בתודה מראש עמיר שחר

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by Cyron,

רציתי לדעת בקניית שילוש לאיזה סוקט מבוסס AMD תהייה את אפשרות השידרוג לטווח הכי ארוך שיש ?

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by abarbotel,

למה 4 גיגה זיכרון ב64 ביט שווי לערך של 2 גיגה על 32 ביט והאם כדי לעבוד עם 64 ביט צריך רק לשנות מערכת הפעלה או גם חומרה?

6. Started by PelegK,

לאחרונה הרחבתי את הזכרון שלי במחשב מ 1gb ddr ל 2gb ddr .. לאחר שהתקנתי את הזכרון, לא ממש יצא לי לראות הבדל מהותי, אם בכלל במחשב שלי והחלטתי לעשות בדיקת מאמץ. --------------- ממצאי הבדיקה בתמונה מצורפת למטה. --------------- ORTHOS זו תכנת המאמץ. רשום לי שה CP USEGE על 100% אך ה PF הוא על 1.45 ג'יגה .. אבל יש לי 2 על המחשב, למה המחשב לא מתמש בכולו ? מה הסיפור פה, אני לא בדיוק את זה. אשמח להסבר, תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by Satlan,

שלום, ברצוני לשאול אם ישנו דבר כזה הרצת כרטיסי זכרון עם 500MH על מעבד AMD ATHLONE 64 3000+ אם אי אפשר, משהו המקסימום שניתן להריץ על מעבד זה ?

8. יש בתיכנון שדרוג... עכשיו יש לי AXP 3200 שכמובן לא שימש אותי לאובר כי פשוט הפוטנציאל שלו די נוצל עכשיו אני דווקא כן מתכנן לעשות אובר אז שאלה איזה מעבד A64 יתן לי את האובר הכי משמעותי ביחס לאחרים ראיתי את המעבד הזה למכירה A64 3200 Mobile סוקט 754 ולמרות שעדיף לקנות כבר 939 כי אין בעיות תקציביות שמעתי שהמוביילים מעולם לאובר... אני ישמח לתגובות בנושא המעבד ואם זה באמת אחד המעבדים היותר טובים לאובר ואני מתכוון האחוזים שאפשר לעשות לו יחסית למהירות סטוק שלו ביחס למעבדים אחרים

• 12 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by anevsky,

שאלה בכותרת.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by CRT,

מעבדי Vision x4 Quad-Core כבר זמינים בחנויות. לפי סיקורים יש שיפור משמעותי בכוח עיבוד גרפי ליחידה עם מעבד. אני חושב אפילו שה A8 אמור לספק גיימינג בסיסי. המחירים בנתיים נעים סביב 700 ש"ח לA8 וסביבות 550-600 ש"ח לדגם A6. מה שמאפשר להרכיב מארז גיימינג בסיסי בסביבות כ1800 ש"ח. תקנו אותי אם אני טועה. נ.ב אגב מה לגבי התושבת? אני לא מעודכן כבר FM1 תושבת חדשה לגמרי? והבולדוזר אמור להגיע עם AM3?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Fetalo,

אני נואש למצוא לוח אם מעבד וזכרונות הכי טובים שיש במחיר של עד 2200 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. במפגש IDF (כנס שנתי של אינטל) אינטל הציגה מעבד כפול ליבות מבוסס ליבת P4, מנתח שוק של חברת "Insight 64" טוען בעקשנות שמדובר בהונאה מסוימת ומה שהוצג הוא סוג של חלטורה ולא מעבד כפול ליבות אמיתי. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20040922170242.html הערה: לי זה נשמע מאוד הגיוני, אי אפשר להמציא מעבדים מהיום למחר, אינטל עובדת במרץ על תחליף לליבות הפנטיום 4 שקרסה ועד שהתחילף הזה יהיה מוכן (מבוסס על ליבת פנטיום M) עשן ומראות, חלטורות והרבה יחצנות ישחקו תפקיד עיקרי.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  13. שלום, באופן עקרוני - מה עדיף מהירות זכרון או כמות? האם עדיף 2 ג'יגה DDR2 800או 3-4 ג'יגה DDR2 667 (המחיר יוצא כמעט זהה). השימוש הוא בעיקר לעריכת וידאו ומשחקים קלים (sims וכו'). אני יודע שגם 2 ג'יגה DDR2 667 יספיק, אבל השאלה שלי היא מה עדיף... תודה

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  14. כדי שאני יוכל לראות ולשמוע בטלויזיה שלי סרטים מהמחשב הבנתי שאני צריך לחבר את הטלויזיה לכרטיס מסך בHDMI לHDMI ואת הכרטיס מסך לחבר ללוח אם (בנוסף על הPCI EXPRESS) ליציאת SPDIF יש לי לוח אם של ג'יגהבייט דגם GA-945P-S3 ובאתר של ג'יגהבייט הבנתי שיש לי על הלוח אם כזאת יציאה הבעיה היחידה היא שאני לא מוצא אותה מישהו מכיר ויכול לתאר לי איפה היא נמצאת או אולי להעלות תמונה ולהקיף בעיגול?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  15. Started by dxdiag,

אמרו ל ישזה קשור למהירות ולקצב נתונים . עכשיו קצב נתונים זה DDR לא ? והזכרונות שיש לי במחשב זה 2gb Mushkin ומה שאני רוצה להוסיף זה עוד שני זכרונות של twinMos כל אחד 512MB במהירות DDR אז אפש רלחבר אותם או לא ?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  16. השאלה בכותרת.. (המעבד מופיע בצד ימין-במפרט) בגלל המעבדים החדשים שיוצאים לאינטל שווה להחליף אותו בקרוב? האם אחרי שהמעבדים שיוצאים השבוע מגיעים עוד מעבדים שיעשו שינוי ממש משמעותי? כי לפי מה שהבנתי המעבדים החדשים זה אותו מעבדים כמו קודם רק בתהליך ייצור שונה... תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by or,

אבל על כל הסוגים לא רק raid 0

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by amit27,

הראשון הוא : Intel Core 2 Duo E6300 שיש לו רק 1.85 ghz שעולה השני הוא : Intel Pentium D 930 שיש לו 3.0 ghz מה יותר טוב למשחקים ,ולאיזה מעבד יש יותר ביצועים?

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  19. בעקבות הכתבה מהיום: http://hwzone.co.il/news/135876 צפוי לצאת דגם כדאי משמעותית מה-I5-2500K בזמן המאוד קרוב? הדגש הוא על ביצועי ת'רד בודד ויכולת OC בחישובים מתמטיים. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by OR2OOO,

שם המעבד: Intel Core 2 Duo E6300 למרות שאני כמעת בטוח שהמעבד שלי הוא 32ביט אני רוצה לדעת את זה ממי שמבין(אני יודע איך בודקים אבל אני לא בטוח עם זה נכון). אשמח לתשובות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by efiedri,

שלום, יש ברשותי מחשב שהלוח אם שלו התקלקל הלוח אם הוא מסוג gigabyte ga-p-35-ds3r (חשוב לציין ששאת הפעם השניה שהוא מתקלקל רק שהפעם הוא כבר לא באחריות ). אני מעונין להחליף את הלוח הזה בלוח אחר עדיפות ל asus ורציתי לדעת איזה לוח יתאים לרכיבים שיש לי מהמחשב. רשימת הרכיבים: מעבד intel core2duo e8400 זכרונות 4g kingston 1066 כרטיס מסך gigabyte px9600gt תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by rap_tr,

המערכת שיש לי : כמו שרואים,יש לי 2.5GB, מחולק ל-2 סטיקים,האחד 2GB והשני 512 הראשון: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5637 המחשב לא עובד חלק,יש הרבה תקיעות ודברים פשוטים כמו פתיחת פיירפוקס יכולים להאט את המחשב בצורה משמעותית השאלה שלי, זה שהכרטיסים שונים(נפח,חברה ואיכות אני מניח) איכות הביצועים נפגעת? כדאי להוריד את הכרטיס של ה512 ולהשאיר רק 2GB? אולי כדאי להוסיף זכרון זהה ל-2GB? או שפשוט המחשב(מבחינת מעבד,לוח) חלש מדי לסחוב WIN7?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  23. אחרי מותו בטרם עת של ה-TBIRD 1.2 הישן שלי...... (NOTE TO SELF: לוודא שה-WATER BLOCK יושב ממש חזק על המעבד בפעם הבאה...) רצתי לזיגזג וקניתי XP2000 (היחיד שהיה והייתי חייב מחשב לסוף שבוע). חיברתי הכל והדלקתי את המחשב ולהפתעתי MBM5 מדווח על 91 מעלות! ברור לי שזה לא נכון כי מיד עשיתי RESTART וב-BIOS רואים חמישים ומשהו.... יש תוכנה אחרת שאולי תקרא נכון את הטמפרטורה?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by ilay22,

ההתלבטותשלי היא בין סדרת ה 2000 של אינטל, בגלל התקציב, ואם לחורג אז ל AMD5400 או 7200? (לא מתוכנן OC)

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  25. מדוע קיים הבדל בין מעבד AXP שפועל ב2000mhz למעבד A64 שפועל באותה מהירות? (באפליקציות 32BIT כמובן) הבנתי שAMD עושים יותר פעולות בכל מחזור שעון מINTEL ולכן AMD יותר מהירים לאותו Mhz. אז מה בנוגע לA64? מה שונה בארכיטקטורה מAXP? הוא עושה עוד יותר פעולות למחזור אחד? נא פרטו את הסיבה\סיבות לכך שA64 יותר מהירים מAXP

• 3 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.