עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מתכנן OC לסביבות ה-4.6G-5.0G ל-I5-2500K ללא כרטיס גרפי - איזה לוח Z68 מומלץ בדגש על יכולת OC ויציבות לאורך זמן? יש לי ניסיון לא טוב במיוחד עם GIGABYTE בלוחות מכל מיני סוגים ומחירים אז חשבתי על לוח ASUS. המלצות מבוססות ומניסיון תתקבלנה בברכה. תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Bug,

שאלה כמה שאלות ואני אשמח אם תוכלו להאיר את עיני. האם DDR2 אומר בהכרח צורה שונה מDDR1 לפינים של הכרטיס? האם ניתן להריץ DDR2 וDDR1 יחד? האם נותן לשדרג לוח אם אשר תומך אך ורק בDDR1 לDDR2? לוח האם שלי הוא Gigabyte NForce4 GA-K8NF-9, האם הוא תומך ב DDR2? תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  3. Started by computational,

אהלן חברים, קניתי זכרונות G.skill TridentZ Neo 2x16 3600CL16 ומעבד 5600x ואני רוצה לרכוש גם לוח אם. הבנתי לפי סרטונים וreviewים שלB550 AORUS PRO V2 יש VRM חזק והוא יהיה מעולה לOC של מעבד וזכרון, והוא עולה סביבות ה850 שקלים בחנויות. הבעיה היא שכשאני מחפש B550 AORUS PRO ISSUES בגוגל יוצא מלא אשכולות ברדיט וכדומה של אנשים שיש להם בלאגן עם הUSB והXMP וגם הREALTEK NIC לחלק מתחרפן. זה קורה בכללי לX570 וגם לB550 עם מעבדי 5xxx. מה באנדם שפוי אמור לעשות? איזה לוח לקנות בלי להיכנס לברדק של אני מפרק את המחשב שלי שכרגע עובד ומרכיב חלקים והUSB לא עובד/הלאן מתחרפן/הXMP לא עובד? חיפוש בגוגל לרפרנס: https://imgur.com/a/j0ReSRA Buildzoid ועוד כמה חברים בפורומים …

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by BedBoy,

אני צריך בבקשה הצעה ללוח אם בתקציב 300-400 ש"ח למעבד Celeron 1.7GHZ הטכנאי אייבורי המטומטם אמר שלתיקון המחשב זה 1200 שקל ורק לוח האם מקולקל אז אני צריך המלצות חברה תודה! עריכה: מה דעתכם על הלוח הזה? http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=586 הוא טוב למעבד Intel Celeron 1.7GHZ ? אני גם צריך לדעת מה הזיכרונות ושאר הרכיבים?

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Syszone,

באמאפייני מעבדים s1150 מצוין כי הם תומכים עד 1600Mhz מהירות זיכרון RAM ו s2011 עד 1866Mhz האם זה אומר שגם אם יש לי לוח אם שתומך ב 2133Mhz (ללא המהרה) וזיכרון 2133Mhz המעבד עדיין יגביל אותו עד המהירות שהוא תומך בה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ilil,

שלום לכולם! השוק מוצף בזיכרונות מיצרנים שונים ורבים. אנא עזרו לי לעשות קצת סדר בין היצרנים ולהבדיל בין האמינים והמוכרים לכאלה שלא כדאי להתקרב אליהם. מבדיקה שערכתי המחירים אינם תמיד הסממן. אנא דרגו לפי נסיונכם את השמות הבאים לקבוצות (א',ב' וכו'): Corsair,Kingston,Twinmax,OCZ,Samsung,Mushkin,Transcend,PQI,etc. ספיציפית אני מתעניין בזכרון DDR-II 667/800MHz 2x512. בתודה. ilil

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אינטל מכריזה באופן רשמי על דגמי Core בדור ה-11 למחשבים שולחניים עם שם הקוד Rocket Lake S - דור חדש של מעבדים שמבטיח לקחת את כתר ביצועי הגיימינג. כל הפרטים בפניםלכתבה

8. Started by Artemis Entreri,

שלום, רציתי לדעת מה גודל ההשפעה על הביצועים שיש לזכרונות DDR2 במהירות 1066 מול 800, כאשר מדובר על מעבד Q6600 שעובד בבאס של 1066Mhz כי מבחינת מחיר יש הבדל של פי 2 בערך (2 גיגה זיכרון של 1066 עולים קרוב ל1000 שקל, בעוד ש2 גיגה של 800 אפשר להשיג ב500 שקל) תודה !

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  9. מעבדי 64Bit של AMD כבר יצאו בכל העולם והפכו להיות סטאנדרט כמעט בכל מערכת של חובב חומרה שמכבד את עצמו, אך כנראה שבארץ לא שמעו על המהפכה השקטה של AMD בעולם. זה כבר זמן מה אחד המעבדים הטובים בשוק המחשבים כיום לא מיובא בצורה סדירה לארץ מה שגורם למשתמשים לרכוש מעבדי AMD 64Bit בחנויות אשר מיבאות אותם בצורה "אפורה", או "להסתפק" במעבדים של חברת Intel. אתר חדשות המחשבים העולמי The Inquirer כנראה שם לב לתופעה המוזרה המתרחשת בישראל והחליט לכתוב על כך ידיעה. לפני זמן לא רב החליטה היבואנית הרשמית של AMD בארץ דאז, אזטק, להפסיק לייבא מעבדי AMD בפרט וחומרה בכלל. מהלך פתאומי זה תפס את השוק ללא יבואן רשמי למעבדי AMD, טק-דאטא לקח על עצמם את המשימה, אך בגלל שלל בעיות ואטימות של הממשל האמריק…

• 44 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. כפי שהיה ברור קודם, מעבדי סוקט M2 אמורים לצאת באמצע 2006 (יותר נכון הרבעון השני של 2006)... היום The Inquirer מדווחים שהמעבדים הראישונים לסוקט יצאו במהדורה מוגבלת כבר באמצע פברואר. http://www.theinquirer.net/?article=29346

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by esaly,

היי חברים, ערכתי חיפושים לרכישת הלוח הנ"ל ללא הצלחה יתרה. מישהו מכיר מקום? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by idanpc,

למה מעבדי AMD מתחממים יותר מאינטל?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by fantax,

האם יש הבדל בין nForce 3 250GB ל-nForce 3 ultra ? מה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  14. וגם אני מעוניין בלוח אם תואם שיהיה טוב למשחקים וביצועים

• 14 תגובות
    • 796 צפיות
  15. ברצוני להבין בבקשה את ההבדלים בין הלוחות הבאים: לוח P5GDC Deluxe מבוסס ציפ 915p http://www.asus.com/products/mb/socket775/p5gdc-d/overview.htm לבין לוח P5GDC-V Deluxe מבוסס ציפ 915G http://www.asus.com/products/mb/socket775/p5gdc-v-d/overview.htm 1.מה ההבדלים המהותיים בינהם בין הp ל-g ? בעיקר האם בשניהם יש כרטיס מסך on borad (באחרון ?) היכן זה רשום ? 2.ובכלל כיצד אפשר לדעת במפרט של הלוח אם (בלי קשר לשאלה) ,האם יש שם כרטיס מסך on borad . 3.הבאתי כדוגמא את אזוז לגבי הציפים ,אבל זה יהיה נכון לחברות אחרות שמבוסות על אותם ציפים ,לא ? 4.בכלל ברצוני להבין מה מומלץ כיום לגבי כרטיסי מסך בלוחות אלה.שיהיו on borad או לקנות כרטיסים של pci-e ? שהבנתי שכיום זה לא כל -כך משתלם לקנות…

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  16. תהיתי מדוע לאחר עידכונים מסויימים בביוס של P5K-E המחשב נכבה ונדלק באופן אוטומטי ולא מסתפק בריסטרט רגיל? זה לא הורס את המחשב ושאר הרכיבים שאחרי עדכונים מסויימים הוא נכבה ונדלק? (במיוחד כאשר מתעסקים עם OC וזה נהפך ללעיתים קרובות במיוחד)

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  17. Started by jonathan_l,

שלום, יש לי לוח GIGABYTE GA-K8NMF-9 F4 בעל תושבת 939 ורציתי לדעת האם מעבד AMD ATHLON 64 4200X2 toledo בתושבת 939 יתאים לו :s05:. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by PM8PM-V,

יש לי שאלה האם מעבד E1240 יעבוד על לוח של MSI דגם 7222 או PM8M-V(זה אותו לוח רק הבאתי את השם המדיוק) בדחיפות!!!זיכרון DDRII 533[br]פורסם בתאריך: 10.12.2007 בשעה 13:07:52 דחוף!!!!

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  19. שלום לכולם :-) אפשר לקבל הסבר על זכרונות הXDR/2 של ראמבוס? לאילו לוחות הם מתאימים? ביצועים?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  20. Started by 1stcowgirl,

שלום, יש לי שאלה בקשר ל כרטיסי RAM. האם אני יכולה להשתמש ביותר מ 2 כרטיסים של 2גב? (2X2)? האם אני יכולה להשתמש ביותר מ 2 כרטיסים של 4גב? (2X4)? יש לי 4 סלוטים לטובת הRAM והכרטיסים שלי יושבים ב סלוטים הכחולים (יש לי עוד 2 סלוטים לבנים פנויים) מאחר והלוח שלי יכול להכיל כרטיסי 2133 רציתי לדעת האם אוכל להחילף את הכרטיסים שלי ל 4 כרטיסים של 2גב כל אחד? האם אני באמת יכולה להשתמש גם בסלוטים הלבנים וגם בכחולים? האם זה משנה באיזה כרטיס אני משתמשת? ז"א האם יש הבדל בין 2כרטיסים של 2גב - לבין 2 כרטיסים של 4גב? אני יודעת שהכרטיסים צריכים להיות בעלי אותו תדר ולא התדר הכי נמוך יבחר והכרטיסים לא ינוצלו כמו שצריך. האם אני יכולה בכלל להשתמש בכרטיסי 4גב עם הלוח שלי? תראו יש לי …

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  21. Gigabyte GA-8PE667PRO ASUS P-4PE/L מישהו יודע איזה מהלוחות עם ביצועים יותר טובים, יותר טוב לאוברקלוק, יותר יציב?? תודה מראש

22. Started by ryan_b,

איזה סוקט מתאים למעבד 1700 פנטיום 4 ? תודה

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by gmppaz,

היי, בעיקרון אני הולך לקנות מחשב חדש בקיץ (משהו סוף הדרך) אבל רציתי לדעת מה יותר טוב למשחקים: AMD\INTEL... מה יותר מנצל את עצמו למשחקים ובכלל עובד יותר טוב תודה רבה לעונים

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by XMB,

מבצע OC כרגע מחליף זיכרונות , לוח תומך לצערי עד 667 מתלבט בין שני הדגמים הללו אשר עולים סביב ה300 שקלים (אם יש המלצה למשהו אחר סביב המחיר לקיט של 2 GB יהיה נחמד) OCZ 2048MB DDR2 PC2-5400 CL4 Gold GX XTC Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel Corsair DDR2 2048MB 667MHZ CL4 XMS http://www.corsairmemory.com/_datasheets/TWIN2X2048-5400C4.pdf תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. שלום לכולם ! יש לי מעבד intel E6600 אני צריך לוח אם וזכרון (2GB) חשבתי על asus p5b deluxe וזכרון G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK אבל הבנתי שאין את הזכרון כרגע במלאי יש למישהו רעיון לזכרון אחר באותה רמה . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים