מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
מעבדי 64Bit של AMD כבר יצאו בכל העולם והפכו להיות סטאנדרט כמעט בכל מערכת של חובב חומרה שמכבד את עצמו, אך כנראה שבארץ לא שמעו על המהפכה השקטה של AMD בעולם. זה כבר זמן מה אחד המעבדים הטובים בשוק המחשבים כיום לא מיובא בצורה סדירה לארץ מה שגורם למשתמשים לרכוש מעבדי AMD 64Bit בחנויות אשר מיבאות אותם בצורה "אפורה", או "להסתפק" במעבדים של חברת Intel. אתר חדשות המחשבים העולמי The Inquirer כנראה שם לב לתופעה המוזרה המתרחשת בישראל והחליט לכתוב על כך ידיעה. לפני זמן לא רב החליטה היבואנית הרשמית של AMD בארץ דאז, אזטק, להפסיק לייבא מעבדי AMD בפרט וחומרה בכלל. מהלך פתאומי זה תפס את השוק ללא יבואן רשמי למעבדי AMD, טק-דאטא לקח על עצמם את המשימה, אך בגלל שלל בעיות ואטימות של הממשל האמריק…
-
- 44 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
כפי שהיה ברור קודם, מעבדי סוקט M2 אמורים לצאת באמצע 2006 (יותר נכון הרבעון השני של 2006)... היום The Inquirer מדווחים שהמעבדים הראישונים לסוקט יצאו במהדורה מוגבלת כבר באמצע פברואר. http://www.theinquirer.net/?article=29346
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי חברים, ערכתי חיפושים לרכישת הלוח הנ"ל ללא הצלחה יתרה. מישהו מכיר מקום? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה מעבדי AMD מתחממים יותר מאינטל?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין nForce 3 250GB ל-nForce 3 ultra ? מה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
וגם אני מעוניין בלוח אם תואם שיהיה טוב למשחקים וביצועים
-
- 14 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ברצוני להבין בבקשה את ההבדלים בין הלוחות הבאים: לוח P5GDC Deluxe מבוסס ציפ 915p http://www.asus.com/products/mb/socket775/p5gdc-d/overview.htm לבין לוח P5GDC-V Deluxe מבוסס ציפ 915G http://www.asus.com/products/mb/socket775/p5gdc-v-d/overview.htm 1.מה ההבדלים המהותיים בינהם בין הp ל-g ? בעיקר האם בשניהם יש כרטיס מסך on borad (באחרון ?) היכן זה רשום ? 2.ובכלל כיצד אפשר לדעת במפרט של הלוח אם (בלי קשר לשאלה) ,האם יש שם כרטיס מסך on borad . 3.הבאתי כדוגמא את אזוז לגבי הציפים ,אבל זה יהיה נכון לחברות אחרות שמבוסות על אותם ציפים ,לא ? 4.בכלל ברצוני להבין מה מומלץ כיום לגבי כרטיסי מסך בלוחות אלה.שיהיו on borad או לקנות כרטיסים של pci-e ? שהבנתי שכיום זה לא כל -כך משתלם לקנות…
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
תהיתי מדוע לאחר עידכונים מסויימים בביוס של P5K-E המחשב נכבה ונדלק באופן אוטומטי ולא מסתפק בריסטרט רגיל? זה לא הורס את המחשב ושאר הרכיבים שאחרי עדכונים מסויימים הוא נכבה ונדלק? (במיוחד כאשר מתעסקים עם OC וזה נהפך ללעיתים קרובות במיוחד)
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח GIGABYTE GA-K8NMF-9 F4 בעל תושבת 939 ורציתי לדעת האם מעבד AMD ATHLON 64 4200X2 toledo בתושבת 939 יתאים לו :s05:. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי שאלה האם מעבד E1240 יעבוד על לוח של MSI דגם 7222 או PM8M-V(זה אותו לוח רק הבאתי את השם המדיוק) בדחיפות!!!זיכרון DDRII 533[br]פורסם בתאריך: 10.12.2007 בשעה 13:07:52 דחוף!!!!
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם :-) אפשר לקבל הסבר על זכרונות הXDR/2 של ראמבוס? לאילו לוחות הם מתאימים? ביצועים?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בקשר ל כרטיסי RAM. האם אני יכולה להשתמש ביותר מ 2 כרטיסים של 2גב? (2X2)? האם אני יכולה להשתמש ביותר מ 2 כרטיסים של 4גב? (2X4)? יש לי 4 סלוטים לטובת הRAM והכרטיסים שלי יושבים ב סלוטים הכחולים (יש לי עוד 2 סלוטים לבנים פנויים) מאחר והלוח שלי יכול להכיל כרטיסי 2133 רציתי לדעת האם אוכל להחילף את הכרטיסים שלי ל 4 כרטיסים של 2גב כל אחד? האם אני באמת יכולה להשתמש גם בסלוטים הלבנים וגם בכחולים? האם זה משנה באיזה כרטיס אני משתמשת? ז"א האם יש הבדל בין 2כרטיסים של 2גב - לבין 2 כרטיסים של 4גב? אני יודעת שהכרטיסים צריכים להיות בעלי אותו תדר ולא התדר הכי נמוך יבחר והכרטיסים לא ינוצלו כמו שצריך. האם אני יכולה בכלל להשתמש בכרטיסי 4גב עם הלוח שלי? תראו יש לי …
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
Gigabyte GA-8PE667PRO ASUS P-4PE/L מישהו יודע איזה מהלוחות עם ביצועים יותר טובים, יותר טוב לאוברקלוק, יותר יציב?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
-
היי, בעיקרון אני הולך לקנות מחשב חדש בקיץ (משהו סוף הדרך) אבל רציתי לדעת מה יותר טוב למשחקים: AMD\INTEL... מה יותר מנצל את עצמו למשחקים ובכלל עובד יותר טוב תודה רבה לעונים
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבצע OC כרגע מחליף זיכרונות , לוח תומך לצערי עד 667 מתלבט בין שני הדגמים הללו אשר עולים סביב ה300 שקלים (אם יש המלצה למשהו אחר סביב המחיר לקיט של 2 GB יהיה נחמד) OCZ 2048MB DDR2 PC2-5400 CL4 Gold GX XTC Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel Corsair DDR2 2048MB 667MHZ CL4 XMS http://www.corsairmemory.com/_datasheets/TWIN2X2048-5400C4.pdf תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מעבד intel E6600 אני צריך לוח אם וזכרון (2GB) חשבתי על asus p5b deluxe וזכרון G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK אבל הבנתי שאין את הזכרון כרגע במלאי יש למישהו רעיון לזכרון אחר באותה רמה . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי כרגע 2X256 SAMSUNG ורציתי להוסיף עוד זוג עכשיו אני יודע שיש את המספרים האלו על הצי'פים ... מה הסיכוי שלא תיהיה התאמה בין שני הזכרונות ואני לא יקבל דואל ? תודה אהה ועוד משהו יש מצב שזה יפגע לי בOC הנוכחי או שאני יצטרך לשנות פרמטרים ?< בעצם ברור שכן אבל זה גם אומר שאני יהיה חייב לעשות את כל הטסטים מחדש, לא ? ...
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן כבר נשרף במחשב ישן (7 שנים יש לו..) הלוח אם מכיוון שהייתי דפוק ושמתי לו זכרונות של DDR2 אז השאלה שלי היא איך אני יודע אם הזכרונות נהרסו גם או לא? (אם הם לא נהרסו אני יכול להשתמש בהם במחשב שלי אבל אני רוצה להיות בטוח ב100% שלא יגרם שום נזק למחשב כי הוא יותר חשוב מהמחשב של הלפני 7 שנים חח) איזה עוד חלקים יכלו לההרס חוץ מהלוח? תודה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
לאחר הכרזה של אינטל על כך שתפסיק בפיתוח קו מוצרי ה-NUC הוותיק שלה - מגיעה הצלה בדמות הסכם אשר יעביר את ההובלה לחברת המחשבים והחומרה הבולטת מטאיוואןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יהיה לי צוואר בקבוק בין core i5 2500 ללא OC ל gtx 560 ti sli האם יהיה צוואר בקבוק והוא ישפיע על הביצועים? אם כן עד כמה וזה יהיה מורגש
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
קניתי 2 כרטיסי טלוויזיה למחשב. אחד של FLY VIDEO והשני של PINNACLE הבעיה שאחרי שאני מחבר את הכרטיסים למחשב המחשב לא מזהה אותם!(ויש לי וינדווז XP) מה עליי לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיסים האלה? תודה מראש... :'(
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח לפנטיום 3 עם צ'יפסט של VIA 693 התקנתי בו שני דיסקים קשיחים של western digital שתומכים ב ultra dma 66 - ata 4 וכאשר המחשב עולה בביוס הם מזוהים כ udma 66 אך כאשר אני בודק אותם בחלונות XP במנהל ההתקנים הם מצוינים כ ultra dma 3 = ultra dma 44 דבר זה גורם לביצועים חלשים יותר. כמובן שהדיסקים מחוברים בכבל 80 פינים וכל הדרייברים הרלוונטיים מותקנים ( 4in1 וכו) וגם הביוס מעודכן. האם ישנו דרייבר שמתקן את הבעיה ומסדר את הערך ל 66 או שהבעיה היא בלתי פתירה? האם כלי האבחון של western digital יכולים לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מה שמקבלים ב KSP בקירור מעבדים של 939 יעבוד בסדר? ואם יש לכם המלצה על משהו יותר טוב בטווח של ה-1000 שקל מה 3200 X64.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה זכרונות מהאתר www.newegg.com מתאימים ללוח אם אסוס סטריקר? ואיזה כדאי לי לקנות (יש מצב לOC רק צריך ללמוד איך לעשות) אני רוצה 800 MHZ ושתי כרטיסים של ג'יגה..אני קונה גם מעבד E6600...
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-