עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. למחשב בתקציב זול לישומים משרדיים. האם נדרש להוסיף כרטיס מסך או מספיק המובנה - גודל הזכרון הנקנה 2 של 512 DDR2 מהירות 533 ? האם יש הצעה לכרטיס אחר בתקציב דומה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  2. Started by XpHunTeR1,

ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire אני חייב הוכחות - מאמרים, דיונים בפורומים, באנצ'ים, ביקורות מאתרים רישמיים, ביקורות מאנשים בפורום שיש להם את הלוח אם הזה, ללוח אם שכתבתי לעיל. כי הזמנתי אותו כבר ופתאום יש הרבה אנשים שאומרים שזה לוח אם זבל.. שביר, לא אמין, אין תמיכה במרובעי ליבה, אפשרויות ביוס מוגבלות, עושה בעיות עם ה HD, וכו' וכו'.. תודה! זה מאוד דחוף.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  3. אני מתכנן לקנות Q6600 ורוצה לעשות OC ולהגיע ל - 3G . במהירות הזאת ה FSB יהיה 333 וזכרונות 667 יוכלו לעבוד ביחס של 1:1 ללא OC . למה שווה לי להשקיע בזכרונות טובים יותר מזכרונות 667 הפשוטים ביותר?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  4. Started by Silver Dragon,

אני לא מעודכן כבר המון זמן... מתעניין להשקיע בחומרה חדשה... מה הכי טוב שאוכל להוציא במקסימום 2000 ש"ח? וממש לא מעניין אותי כמה ליבות וכל הבילבולי ביצים (בציניות,תסלחו לי), אם יש כפול ליבה שרץ יותר טוב מ QUAD אז אני מעדיף... יש לי נטייה לאינטל, אבל אם יש AMD שרץ יותר טוב אני גם אשמח לשמוע! תודה

5. Started by SharonSx,

כמו בכותרת.. תודה,

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  6. לפי התוכנה cpuz זה מראה לי שיש לי 267mhz סוג הזכרונות שלי הם 1 ג'יגה של Kingston ועוד אחד אותו דבר זה הגיוני והאם זה טוב? תמונות של התוכנה: http://i9.tinypic.com/2m6ai9v.jpg http://i10.tinypic.com/43w5bgx.jpg

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  7. Started by Idan-h,

זה המחיר לזכרון הנ"ל בKSP. ייתכן? מחיר ממוצע היום ל256 הוא 90-100. נראה לי אופציה מצויינת לשדרג ל1GB.

8. באיזה תושבת תומך ה- Gigabyte Z490 VISION G?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  9. Started by Lev-UFO-Child,

בשיטוטי ברשת גיליתי שיש בחנות ישראלית את המעבד הנ"ל אני מצרף לינק המנהלים מוזמנים לצנזר אותו http://www.[צונזר].co.il/docs/pd-1970578378.htm המעבד בא במחיר הנמוך של 4828.92ש"ח בדיוק ד"א באותו אתר יש גם 2.66 עם היפר ת'רדינג וכנ"ל ל2.8 ? ממתי מוכרים את המעבדים האלה עם HT? חשבתי שצריך לעשות שם משהו כדי לפתוח את האפשרות להיפר ת'רדינג

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  10. שלום לכולם. אני מתלבט בין AMD +3800 65W ל+4600 הרגיל (בתוספת של 90 שח) (כמובן DUALCORE AM2) כמה החיסכון באנרגיה משמעותי לעומת ההבדל במחיר ? והאם משתלם לקחת את ה 4600? (ללא OC כרגע) (מארז SONATAII ANTEC450W)

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  11. Started by asdfasd,

אני קונה מחשב והחברה (Skypc) עושה לו Oc של עד 40%. המעבד זה q6600 הלוח אם p43 ds3l והזכרונות 4 giga 900 mhz. וככה 40% זה כמעט 3.4, והשאלה שלי האם הלוח הזה יגביל אותי ולא יאפשר לי להגיע לתדר הזה?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  12. Started by eviatar28,

בין MSI H97M-g43 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=H97M-G43 לבין MSI H97 PC MATE http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=H97-PC-Mate עכשיו מה שכן הציק לי שב H97M-g43 יש תמיכה ביותר חיבורים בזמן שהוא matx ויש לו רק חיבור אחד של 4 פינים 12v למעבד בזמן שבשני יש 8 פינים שגם הם 12v והוא atx. בשניהם יש את כל החיבורים שאני צריך, אבל זה משנה מספר החיבורים שיש למעבד? כי לפי זה ב h97 pc mate הוא מקבל יותר הספק.... תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by מוטי2009,

לצוות האתר צהריים טובים וחג שמח . אני מעוניין לדעת במידת האפשר ובבקשה לבני הצעיר יש מחשב עם לוח אם ABIT KN8 הוא מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש הדגם שהוא מעוניין ; Gforce 1g pci-e 9500 GT GAINWARD שאלתי היא עם הלוח האם הנ"ל יתמוך בכרטיס המסך החדש בכבוד רב מוטי חכים תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  14. Started by bendan,

קודם כל אפתח ואומר שלום ותודה לכל הקוראים והעונים, אז המצב הוא כדלהלן: ברשותי מחשב בן 3.5 שנים. לוח אם אינטל dp965lt מעבד CORE 2 DUO E6400 זכרון 1GB 800 MHZ כרטיס מסך PALIT 7600GS HD- יש מספיק.. מערכת הפעלה XP SP2 השימושים העיקריים במחשב הם :צפייה בסרטי HD וFHD ומעט משחקים..בעיקר NFS CARBON כרגע וPES כאשר לא פוסל אופציות של משחקים קצת כבדים יותר אם ניתן יהיה בעזרת השדרוג... השאלה שלי היא האם ניתן ליצור שיפור בחווית הצפייה באמצעות שדרוג לכרטיס מסך טוב יותר ובמידה וניתן מהו הכרטיס המומלץ (בשיקולי עלות תועלת) וכמו כן מה עוד מומלץ וניתן לשדרג במחשב ? שאלה נוספת, האם החלפת מערכת ההפעלה לווינדוס 7 תשפר מדדים מסוימים מבחינת ההיבטים הנל? ובמידה וכן, האם ניתן להתקין 7 על לוח אם זה…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  15. Started by warezman,

איזה מעבד יותר טוב? Core i3 או Core 2 Quad

16. יש לי כרגע 2*512MB זכרון ג'נרי של Princeton 400Mhz www.princetonusa.com בתזמונים 2.5-4-4-8 היום קיבלתי עוד 2*256MB של חברה אחרת נקראת TakeMS 400Mhz http://www.takems.com/ בתזמונים 2.5-3-3-8 עכשיו השאלה לפי מה שאני מבין הזכרונות של TakeMS יותר טובים בגלל שהתזמונים שלהם קצת יותר נמוכים אם אני ישלב את הזכרונות של TAKEMS עם הזכרנות של PRINCETON הכל יעבוד טוב? או שתיהיה ירידה בביצועים (דוגמה: הזכרון יעבוד פתאום ב 166MHZ במקום ב 200MHZ) ??? תודה מראש לכל מי שעונה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  17. Started by idofr,

הי אנשים שמעו אני צריך לוח אם באיזור ה 500 ש"ח +\- אתם יודעים עם צ'יפ של NVIDIA VGA על הלוח S-ATA, אם אפשר אז יותר מ2 יציאות USB כרטיס קול 5.1 ו DUAL DDR לא חייב כרטיס רשת תודה רבה למי שמוצא ולכול מי שמחפש

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  18. יש לי כבר מפרט שאני די סגור עליו, ונכון לעכשיו אני מתכנן להזמין אותו בסוף השנה (באזור 30 לדצמבר-התחלת ינואר). עכשיו קראתי על Haswell, ואומרים שהוא יהיה רק +10% שיפור ל Ivy Bridge. באמת כדי לי לחכות עוד חצי שנה ואולי יותר בשביל זה? תכננתי להביא 3750K עם 680GTX בשביל משחקים, Haswell באמת יעשה כזה שינוי של שמיים וארץ? ובטח גם המחיר יהיה בהתאם. נ.ב כרגע יש לי Intel Core 2 Duo 1.86ghz אז כן, זה די בלתי-נסבל.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  19. Started by Mr Gadget,

אני כנראה מחזיר את הזיכרונות שיש ברשותי(ראו מפרט) ויקח כנראה זכרונות חדשים ההתלבטות הפעם תהיה קשה ותיבחר בקפידה הזיכרונות שאני רוצה לקנות יהיו במהירות 1066MHZ אני מתבלט כרגע האם לקחת את OCZ Reaper

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  20. Started by shloosh,

שלום אני קונה בקרוב מאוד לוח אם ומעבד חדש. הלוח שבחרתי הוא:Epox 8RDA+ והמעבד AMD Barton XP 2600+ יש ברשותי 2*256 זיכרון 2700 במהירות 333mhz שאותם אני שם כמובן ב-dual ddr של הלוח. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון למחשב ואני חושב שאי אפשר להוסיף עוד סטיק 1 של 256 כי זהלא עובד ב-dual או משהו כזה...נכון?? לכן חשבתי לקנות 2 סטיקים של 128 במהירות 333Mhz כמו מה שיש לי עכשיו,האם אני אוכל לשים את זה??? האם יש אפשרות להוסיף 256 מגה זיכרון למחשב שלי??? לעומת זאת ראיתי בלוח של גיגהבייט 7n400 שיש 4 מקומות לסטיקים של זיכרון... אז אני אוכל לשים 2 של 256 ועוד 2 של 128 לא??? בלוח של גיגהבייט אם אני אקנה אותו אני מתכוון.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  21. אני קונה בקרוב מחשב, חדש, את המעבד והכ. מסך כבר יש לי (A64 3200+, BB ATI 9800 Pro) וצריך עזרה בקשר ללוח אם וזכרונות: לוח אם, אני חושב לחכות עד שהלוח של גיגהבייט, ה GA-K8NS-Pro, מבוסס NF3-250 יגיע לארץ. הדובים אמרו לי שהוא יגיע בשבוע-שבועיים הקרובים. אני חשבתי אולי לחכות ללוח אם של DFI ל A64, ה Lanparty. הם ממש יפים, זוהרים ב UV, וגם יש להם באנדל ממש עשיר. הבעיה היא שהם יצאו לארה"ב רק בסוף יוני, בערך אותו הדבר בארץ. הוא אמור לתת מתחים יותר טובים לזכרונות, מעבד, ציפסט וכו', ול DFI יש מוניטין מעולה עם הלוח ל NF2, שהוא הלוח הכי טוב ל OC לNF2. אז לדעתכם שווה לי לחכות, או לא? בקשר לזכרונות, אני הולך על 2x512, אחרי שראיתי דברים רעים על גייל אני חושב על Mushkin PC4000. איך הם? רא…

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  22. Started by TGA,

טוב, (סליחה שאני פתחתי מספר אשכולות זה כי יש מצב שמחר על הבוקר אני קונה) האם ההרכב הזה מספיק טוב? זיכרון:‏3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎ לוחות אם למעבדי אינטל ‏GIGABYTE‎ - ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ ‏מעבדי אינטל‎ - ‏Core i7 920, s1366, 8MB Box‎

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  23. Started by idan79,

מחפש מידע\ביקורת\ניסיון\המלצות\קטילות על לוח זה חיפשתי מידע פה בפורם ולא מצאתי משהו מעמיק תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  24. Started by bd,

מה יותר עדיף P640 3ghz 64bit 2mb VS AMD643200 ואם כן איזה לוח עד סכום של 600 שקל לקחת לאחד מהמעבדים?.. הכסף זה לא העיקרון הלא השימוש ..אפילו ש AMD אולי זול יותר והאינטל יקר בקצת זה לא שימוש רגיל זה עבודה בגרפיקה וידאו עריכת מוזיקה יצרת מוזיקה קבצים של כמה גיגות ..

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  25. Started by djelectric,

כרגע יש לי סטיק אחד של 2 GB בתזמון CL5 האם יש לי אפשרות להתקין בנוסף גם סטיק של 2GB ב CL4 ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.