עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ערכת השבבים X79 תתמוך גם במעבדי LGA1366 "אם חשבנו שמעבדי ה LGA1366 הותיקים הולכים להעלם לקראת סוף השנה מהמפה עם השקת מעבדי ה Sandy Bridge-E וערכת השבבים X79 אשר צפויות להגיע ביחד, הרי שהיום אנו מקבלים ידיעה מפתיעה מהאתר XBITLABS אשר לפיה מסתמן כי ערכת השבבים ה X79 תתמוך במעבדי ה LGA1366 כמו גם במעבדי ה Sandy Bridge-E בתושבת ה LGA2011. על פי המסתמן ממסמך רשמי של Intel שנחשף בפני XBITLABS ב INTEL מתכוונים לאפשר תמיכה במעבדי ה LGA1366 ביחד עם ערכת השבבים X79, כאשר ב INTEL עומדים להשיק שני לוחות אם חדשים המבוססים על ערכת השבבים X79. לוח האם הראשון הוא ה DX79SI המכוון לשוק הגבוה ביותר, כאשר לוח אם זה יתמוך במעבדי ה LGA2011 בלבד, ואילו לוח אם נוסף …

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  2. Started by Alroit,

הי לכולם איזה CHIP עדיף ה- P45 או X48 לוחות - GA-EP45-EXTREME של גיגבייט או GA-X48-DQ6 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  3. Started by MasteRoi,

מה זה מעבד 64 סיביות? למה יש Windows מיוחד עבורו? האם הוא מתאים למשתמש הביתי? בבקשה תספרו לי כל מה שיש..

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  4. Started by LinKinG,

כיום יש לי במחשב 2*512MB מסוג DDR 400 ולוח של ASUS P4P800 DELUX האם אני יכול לקנות DDR2 במהירות 667 וזה יעבוד רגיל? או שיהיו בעיות מסוימות? תודה מראש

5. Started by udi,

יש לי שאלה קניתי מחשב לפני כשבעה חודשים עם זכרון של 256 MB אבל אני לא יועד איזה סוג הוא SDRAM או DDR .... פתחתי את המחשב לראות על כרטיס הזכרון אולי רשום לא מצאתי אבל יש לכרטיס הזיכרון חריץ אחד { אם זה עוזר למשהו} האם יש דרך לדעת איזה סוג זכרון זה?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  6. Started by kingpin,

למה בכול הלוחות האלו אני רואה שהם עובדים על pci אם אין לי כרטיס שתומך בשיטה הזאת אז מה אני לא יכול לשים את הכרטיס ? ועוד שאלה בקשר ל dual channel אם הלוח אם תומך בזה אז זה מחייב אותי להיתשמש בטכנולוגיה הזאת או שיש דרך אחרת ?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  7. Started by lior46,

יש לי לוח אם שתומך גם ב ddr2 וגם ב ddr עכשיו יש אצלי 256*2 DDR. השאלה שלי היא מה יקרה למהירות של זכרונות DDR2 שאני מתכוון להוסיף 512*2. לפי מה שהבנתי הזכרונות יעבדו שניהם על DDR גם הישנים וגם החדשים,האם כדאי להשאיר את הישנים(DDR) או להוציא אותם בכלל ולהשאיר רק את הDDR2

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  8. מזה ה- HYPER TECNOLOGY הזאת? למה זה תורם אם כן..? והאם אפשר פשוט לעשות אל זה DISABLE בביוס? תודה רבה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 30.11.2007 בשעה 13:13:07

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן, אני רואה לא פעם תמונות וסירטונים של לוחות אם כאשר לא מחובר אליהם שום חלק (מעבד, כרטיס, ראם וכו) אך ה-RGB שלהם דלוק. הכבל היחיד שמחובר הוא 24 פינים, אני מניח שלא צריך יותר מ-5V כדי להדליק את ה-RGB של הלוח. האם יש איזשהו כבל USB בקצה אחד עם 24 פינים בקצה השני שמאפשר להדליק את ה-RGB? האם זה הפיתרון או שיש פיתרון אחר? אשמח לשמוע!

10. מפתחת השבבים מאותתת על כך שהיא מודעת לבלבול הקיים במיתוג המעבדים הניידים שלה ואף פועלת לתקן את המצב במסגרת הדור החדש - כאשר יש גם עזר חזותי ייעודי שנועד לסייע במשימהלכתבה

11. Started by thedarkman,

אני רוצה לוח אם טוב,איכותי,מומלץ,טוב לOC,והוא תומך בCF וSLI מלא ושהוא של חברה מוכרת וטובה ASUS או DFI או GIGABYTE או EVGA בקיצור אני רוצה את הלוח אם הכי טוב לתקציב של 1200 שקל תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  12. Started by Cons,

אני על סף רכישת מחשב חדש ויש לי כמה שאלות ; אני רוצה לרכוש מעבד של אינטל מארה"ב , לאיזה מעבדים ישנה אחריות בין לאומית אם בכלל ? , האחריות נתנת לכמה זמן ? , איך ממשים אחריות בין לאומית למעבד של אינטל ? , באיזה פעולות כרוך מימוש האחריות בדיוק ? ובנוסף נתקלתי בפוסט הזה (http://hwzone.co.il/community/threads/219243-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93%D7%99-AMD-%D7%95-Intel ) הינה ציטוט שהייתי רוצה להתייחס אליו " ברור בן דוד שלי הוא בעל חברת מחשבים והוא IPI ביצענו מלא משלוחים כאלה למסכנים שניכוו מהיבוא האפור של KSP ו IVORY אנחנו גובים על זה בסביבות 150 - 200 ש"ח למשלוח כך שמבחינתנו המ…

13. Started by Mesatla,

The trade-zone isn't really helping, so if anyone has that part and is willing to sell it please give me a call to [edited] or just PM me. If there are any questions about what I am looking for in more detail it's the yellow part in this picture. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4c/Socket_am2_retention_module.jpg/800px-Socket_am2_retention_module.jpg

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  14. אני מתכוון למאמר מקצועי-מדעי , לא מאמר שיסביר לי מינוחים כלליים כמו מה זה sdram או ddr אלא משהו יותר מקיף , ברמת האלקטרוניקה והפיסיקה של העניין.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  15. היי כידוע 4 ליבות טובים מן ה3 לא ממזמן בחור קוריאני הצליח לשחרר את הנעילה של מעבד הAMD Phenom x3 710 ולפתוח אותו למעבד Q-CORE אז מה צריך? *לוח אם מסדרת 790FX עם SB750 בלבד! *מעבד AMD Phenom II X3 710 אז מה צריך לדעת לפני שאנחנו מתחילים? -לא כול מעבדי ה710 נפתחים בגלל ליבה פגומה -אם שחררתם את הנעילה והמחשב עובר את הPost בלי BSOD זכיתם. -אם המחשב לא עבר POST כול מה שצריך לעשות זה רק להדליק מחדש את המחשב בכדי להחזיר את המעבד לx3 ליבות. -רק מעבדי Phenom II x3 710 נפתחים ולא Phenom 1st gen כול שאר התהליך בלינק הנ"ל http://xtreview.com/addcomment-id-7981-view-Unlock-the-fourth-core-from-AMD-Phenom-X3-processors.html שיהיה המון בהצלחה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  16. Started by PowerUser,

שלום ראיתי 2 מעבדי dual 2 core 6420 תוצאות של cpu-z ואני חושד שזה לא כמו שזה אמור להיות מישהו יכול להגיד לי בוודאות של 100% מה אמור להיות ב clock speed ?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  17. Started by morpheus1234,

אני כבר לא יודע מה לעשות... אני צריך לבחור מעבד+לוח ואני לא יודע מה האופטימלי בשבילי... לפני שאסביר מה השימושים של המחשב אציג כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובות בחיפוש: מעבדים 1.איזה דגמים של את'לון64 קיימים ומה ההבדלים ביניהם(כל הסוקטים למיניהם* 2.איזה דגמים של פנטיום 4 קיימים? אילו סוקטים? 3.מה ההבדל בין DDR,DDR2,DDR400,DUAL DDR, מה יותר טוב ולמה??? אני צריך לוח+מעבד בעיקר לתוכנת אוטוקד ייתכן ובעתיד אשלב תלת מימד עם ADT, המחשב יהיה גם לשימושים של אינטרנט ומולטימדיה ואופיס, אבל בעיקר עבודה על אוטוקד וADT... אשמח לקבל הלצות אבל אני רוצה להגיע לבד למסקנה מה עדיף לי ובשביל זה אני צריך לדעת מה ההבדלים בין הדגמים שיש בשוק... תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  18. אהלן חבר קנה אתמול מחשב, ועכשיו אני מבצע לו מספר הגדרות. העניין הוא שאנחנו משתמשים בכרטיס הגרפי המובנה של המעבד - I5 3470, ללא כ. חיצוני. עכשיו, הקצתי בביוס את הזיכרון של הליבה הגרפית מ-64MB ל-256MB, והמשחק היחיד שמעניין אותו, PES, עובד בעקבות השינוי בצורה טובה. אני רק לא שלם עם השינוי, ולכן אני שואל פה - האם יכולה להיות איזה בעיה? יש סיבות להחזיר את ההגדרות ל-64MB?

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  19. פרטים חדשים ומבטיחים אודות הדור הבא של ענקית השבבים, שיחולק בין שמות הקוד Cannon Lake ו-Coffee Lake לכתבה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  20. Started by infector,

משהו יודע אולי אם קיים אופטרון לAM2? ואם כן מתי זה יגיע לארץ?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  21. Started by smoothz,

אני מתלבט בין לוח אם: P965 או P35? מה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  22. טוב.. רציתי לעשות OC למחשב שלי הבעיה שלי שאין לי מושג מה אני הולך לעשות ואיך.. אני צריך עזרה על כל דבר שקשור מה זה ביוס ובאס והיכן הם נימצאים. פתיחת מכפלה. היכן מעלים מתח. מה זה FSB ואיך משנים אותו מה זה PCU וג'אמפריים ואיך כל אחד קשור לשני. כמו שאתם רואים אני לא יודע יותר מדי.. אבל כל מידע שתיתנו לי ממש יוכל לעזור לי ובבקשה כמה שיותר בפירוט..

23. Started by ronte,

לוח אם: Gigabyte P35-DS3L מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.33GHz (מעבד בכלל צריך להיות תואם לזכרון?). תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  24. אז ככה קניתי ראוטר ואבא שלי התחיל להתלהב מזה ועכשיו הוא רוצה שאני אחבר לו תמחשב הניד שלו שהוא יחסית ישן ומאד בעייתי כמעט תמיד יש מסכים כחולים (קצת הגזמה) בכל מקרה אני מעוניין להריץ מספר בדיקות על המחשב אני יודע שיש את primer 95 אך מנסיון שלי לא הצלחתי אף פעם להריץ אותה (טיפש שכמותי ) ואני גם מעוניין להריץ בדיקה לזיכרון ושמעתי שיש איזה שהיא תוכנה ששמים אותה על דיסקט ואז היא בודקת את הזיכרון אז אפשר לינק והסבר? אני יודע שזה נושא שנטחן אך חשבתי שבגלל שזה לפטופ זה שונה? ועוד דבר זה פנטיום 3 1 GHZ תודה לעונים

25. Started by Omri4u,

או שהוא יצא ועוד לא הגיע לארץ ומתי בערך הוא יגיע לארץ ולאיזו חנות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.